مهندس رضا سلام
اقا مشکل لینک لرستان بروجرد(بلوار شهرداری ) رو گزارش دادین؟؟؟
Printable View
مهندس رضا سلام
اقا مشکل لینک لرستان بروجرد(بلوار شهرداری ) رو گزارش دادین؟؟؟
سلام. صبح با ناظر شبکه استان صحبت میکردم. خودم اگه عمری باشه به زودی به شهر تان خواهم امد . امیدوارم بتوانم مشکل را حل کنم.نقل قول:
سلام
مهندس رضا در مسجد سلیمان نزدیک پارک بازی گل نرگس و منطثه 8بنگله انتن 4جی نیست ایا دکل به زودی روشن میشه؟در ضمن تستهایی که از 4جی گرفتم در مناطقی که انتن فول هست سرعت دانلود در 80کیلو بایت هست ایا مشکل پهنای باند در شهر ما وجود داره یا مشکل دیگریست؟
سپاس از شما
سلام. قرار است سایتی روشن شود. فعلا در کل استان شما کمبود پهنای باند است.نقل قول:
ممنون مهندس.الان 3 تا سایت تقریبا یک ساله به rru تجهیز شدند و خبری از سرویس نیست.حیف است در این شهر همراه اول رقیب نداشته باشه.نقل قول:
Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk
سعی میکنم این شهر را هم اضافه کنم. ولی قول نمیدهم. شاید بچه های بالا اجازه ندادند.نقل قول:
مهندس نقشه های تحت پوشش رو چطوری ایجاد می کنن اپراتورها؟؟؟
سلام اقای مهندس واقعا خسته نباشیدنقل قول:
مهندس وضعیت 3g تو شهر مرودشت فارس واقعا نا امید کننده است شاید هر کدام ی سایت دارن.علتش چیه؟
اینجا تو هاشیه قم چند روزه آنتن کاملا میره و اکثرا فقط 2G ضعیف داریم.....افتضاح
آدم باید خل باشه بخواد بسته اینترنتی استفاده کنه....
یا خل میشه
سلام استاد خسته نباشی طبق همین نظر خودتوننقل قول:
قرار بود تا آخر آدرماه 3جی و 4جی همراه اول تو کوچه ما وصل بشه ولی فعلا هیچ خبری نشده کی ایشالا 3جی و 4جی همراه اول وصل میشه؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&p=8733444&viewfull=1#post8733444
میشه یه لینک از طرح کنترل مصرف ازاد از سایت خود ایرانسل بده من پیدا نمیکنم ممنون
حالا چرا از خود سایت؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهترین راهش اینه که سیمکارت رو روی گوشی دیگری امتحان کنید.نقل قول:
بندر در جنوب کشور.نقل قول:
سایت محله ما 3 تا پنل داشت. برای ارتقا ، دو تا از پنل ها رو عوض کردن اما یکی دیگه همون قبلیه .. دلیلش چیه ؟؟
چجوری باس فهمید ب چ باندی وصل هس در حال حاظر توی گوشی؟ برنامه خاصی داره؟
سلام دوستان، لطفا بخ وضعیت آنتن پردیسان قم توجه شود....افتضاح شده
اینجا سالها آنتن 3G نسبتا خوبی داریم ولی تازگی تماما قط میشه یا فقط 2G خیلی ضعیفه....
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از امروز صبح تو بعضی مناطق سوسنگرد شبکه 3G پیدا میشه و رجیستر هم میشه اما تبادل data انجام نمیشه (هیچ نتی نداره)
احتمال داره در چند روزه دیگه دیتا هم داشته باشهنقل قول:
در منطقه ما یه دکل چند روز پیش روشن شد
ولی دیتا نداشت و اگر داشت آخر شب یا اول صبح بود
از شنبه فکر کنم درست شد
سلام آقا رضا. منطفه نراب از شهرستان آزادشهر استان گلستان یک هفته است مشکل آنتن دهی دارد . میشه بررسی کنید به چه علت است > آیا به خاطر ارتقا به نسل 3 است ؟ ممنون.شما گفته بودید تا مهرماه وصل میشه
نقل قول:3g نشد یک هفته مشکل قطعی داریم نکنه داره 3g میشه .تو رو خدا جواب بدید آقا رضانقل قول:
بله ممکنهنقل قول:
طبق چیزهایی که قبلا اقا رضا گفتن ممکنه یا تست پیمانکار باشه و یا تست شبکه
آقا رضا جواب بدید یک هفته است بیچاره شدیم الان با adsl بجه ها دارم پست می دهمنقل قول:
دوستان این کد شگفتی ها 4444 ایا روی سیم کارت های دائمی هم کار میکنه؟
از دوستان کسی اینجا کد اهنگ پیشواز تایتانیک رو داره بده؟
یه چند تا کد با سرچ در اوردم ولی میزنه این کد ناموجوده
لازم به ذکره این اهنگ پیشواز چندین سال وجود داشت ولی الان فکر میکنم حذف شده
سلام. بنده هم مثل شما گفته انان را نقل قول کردم. فعلا تجهیزات نصب شده ولی روشن نیست.نقل قول:
در اذر بایجان شرقی
شهر هادی شهر وارد مدار تری جی شد.
آقا رضا چرا اوضاع اصفهان داغونه ؟
قرار هست تغییری بشه ؟ اینجا یه سایتم درست باز نمیشه
سلام. مشکل در فسمت توزیع دیتا است در حال بروز رسانی است کمی زمان میبرد.نقل قول:
سلام. مشکل کمبود سایت است دقیقا.نقل قول:
آیا روشی یا نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه تشخیص بدی به کدوم دکل وصل هستی یا چقدر از دکل فاصله داری؟ به پشتیبانی زنگ بزنی بهت میگن?البته بغیر از اون اپن سیگنال که اصلا درست نشون نمیده.راستی شیراز منطقه ما چند روزيه سرعت بهتر شده .البته به مگ و این حرفها نمیرسه اما از زیر صد کيلوبايت در ساعات 12-24 به حدود 200-250کيلو بایت رسیده که خیلی بهتره و از بلا استفاده بودن درش آورده.
مهندس ممنون می شم پاسخ بدیدنقل قول:
نقل قول:منظور از مسیر لینک و شبکه چی هستش ؟! یه توضیح مختصر بدین منون میشم .نقل قول:
آخه قرعه کشی بین چند روستا باشه درست اما وقتی یه بخش (شهر ) هست که خودش چندین برابر کل روستاهای اطراف جمعیت داره و در مجاورتش هم روستاهای زیادی هستن که با پوشش اون بخش (شهر) اونا هم میتونن از 3G استفاده کنن چرا باید هر دو آنتن بره تو دو تا روستا نصب بشه !!! این نه تبعیض هستش و نه نیازی به قرعه کشی داره چون اولویت با اون بخش (شهر )هستش . :n01:
سلام مهندس خسه نباشید/آقا رضا چه خبر از شهر ما مرند؟؟؟قرار نیس ایرانسل و همراه اول پوشش تریجی رو کامل کنن؟؟؟مخصوصا مطفه ما(طرفای ایستگاه راه آهن)که تقریبا هر دو اپراتور غیرقابل استفادننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من رو همین سیم کارت که ده گیگ هدیه داشت یه بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح گرفتم ولی از حجم بسته 10 گیگ هدیه کم کرد .... آیا میشه پیگیری کرد ؟ زنگ زدم اپراتور میگه ترتیب بسته ها جوری هست که اول هدیه کم شه بعد اون ؟ میگم پس مریضم اونو گرفتم ؟
فکر نمی کنم نتیجه بده چون توی قانون اونها هدیه اولویت اوله اگر جایی خلاف اینو نوشته و شما بر اساس اون عمل کردی در سامانه 190 شکایت کن و الا بی خیال شونقل قول:
شما اول یه بسته معمولی کوچیک می خریدی می دیدی از کدوم کم می کنه بعد یه لقمه 20 گیگی برمی داشتی
مهندس چرا یه فکری برای اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل یا همراه اول ایلام نمیکنید؟!بخدا سرعت افتضاحه ،تایم اوتم به شدت بالاسنقل قول:
دوست عزیز کجا نوشته اولویت با هدیه هست ؟نقل قول:
همین دیگه، جایی ننوشته اولویت با کدوم هست . پس یا باید می پرسیدی یا یه بسته 500 تومنی می خریدی چک می کردی از کدوم کم می کنه و مطمئن میشدی که از هدیه کم نمی کنهنقل قول:
دوستان البته میدونم شاید این سؤال جاش اینجا نباشه، اما جای دیگهای هم پیدا نکردم که بپرسم.
من از برنامه OpenSignal نسخه اندروید برای پیدا کردن محل دکلهای موبایل استفاده میکنم. اما جهتی که جهتنمای صفحه اصلی از محل ارسال سیگنالها میده با مسیر و جهتی که تو نقشهاش از همون دکل نشون میده اختلاف داره.
یه چیز دیگه هم این که وقتی تو نقشه نگاه میکنم معمولن دکلهای نزدیکتری به من هستن اما دکلی رو که متصل نشون میده مثلن 2-3 کیلومتر دورتره. البته میدونم که دکلهای نزدیک ممکنه ظرفیتشون پر باشه اما اینیم که دکلهای مجاور رو ول کنه و از یه دکل با فاصله زیاد لینک بگیره به نظرم عجیبه.