این چیزها کاملا تو ایران عادی هست ...نقل قول:
منم سرویسم تموم شده بود زمانش زنگ زدم گفت باید سرویست را تمدید کنی تا اون ۱۰ روز اضاف بشه ...
Printable View
این چیزها کاملا تو ایران عادی هست ...نقل قول:
منم سرویسم تموم شده بود زمانش زنگ زدم گفت باید سرویست را تمدید کنی تا اون ۱۰ روز اضاف بشه ...
همه شرکت ها همین روال را پیش گرفته اند و همین مورد را مطرح می کنند.نقل قول:
متاسفانه جناب وزیر عادت دارند که از کیسه خلیفه بخشش کنند! و شرکت ها هم به دلیل ضرر و زیان که به علت قطعی براشون اتفاق افتاده ، طبیعی هست اینکار را بکنند
سلام
امروز ثبت نام انجام دادم و واریز انجام شده برای سرویس 1 ماهه
این لیست مدارک چی می گه؟؟؟؟؟:weird: جواز کسب؟ اشتغال به تحصیل؟ و... مدرک بیارم برا سرعت 128 به بالا:weird::weird: اپراتور هم میگه شرکت ما فعلا این چیزا رو می خواد:blink:
خوبه تعهد محضری نخواستن:wink:
سلامنقل قول:
شما فقط کارت ملی و قبض تلفن آپلود کن، بقیه ش لازم نیست. هر چند وقتی برای پسر عموم گرفته بودم زنگ زدم برای فعال کردن گفت مدرک سرعت بالاتر میخواد، گفتم یعنی چی وقتی غیر حجمی شده دیگه این قانون نیست، گفت نه هست! ما به سما میگیم بدونید!!!
کلا پشتیبانی های وب یخورده گوسفند تشریف دارن، من منتظرم تا اینم گرون کنه تا کوچ کنم به شاتل
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت مدارک شماسایی شخصی و قبض تلفن کافیه. مدرک بیشتر خواستند بگو ندارم و پولم رو برگشت بزنید اگه نمیتونید سرویس بدید با این شرایط. :n24: اینجاست که قانون یادشون میره. :laughing:
بدترین شرکت ممکن در حوزه اینترنت !!!
صد رحمت به مخابرات ! این شرکت با مدیریت مزخرفی که داره اصلا پیشرفت نمیکنه !
یه خانواده ای که پول زیاد شون رو زدن شرکت کردن !!!
سلامنقل قول:
اپراتور می گفت برای خرید اول مدرک نمی خوایم
برای ماه اینده وخرید بعدی باید مدرک بفرستی:weird:
اگر این چرت پرتهای قدیمی رو گفته اصلا بگونمیخوامنقل قول:
پس برای سرعتهای 40تا 80مگابیت سیمکارت و نت ثابت tdباید دکترای یا مدرک فیلسوف ببریم:D:دی
یادمه اونموقع که سقف سرعت تو کل ایران ۲ مگابیت بود واسه بیشتر از ۱۲۸ کیلوبیت!!!! مدرک دانشجویی و این چرت و پرتا میخواستن
ولی از زمانی که سرعت های بالای ۲ مگابیت رو آوردن دیگه این مدارک کار و تحصیلو حذف کردن.
الان اینجور که میگید هایوب واقعا یه دهه عقبه از بقیه
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
من قبلا از هایوب داشتم. شما همون کارت ملی و قبض تلفن رو براشون بفرست دیگه تمومه. این اپراتور هم تو باغ نبوده.تا پول واریز میکنی کسی سراغت رو هم نمیگیره. فقط یکی هر ماه اشتراک رو تمدید کنه دیگه براشون مهم نیست طرف هنوز زنده هست یا مرده!نقل قول:
مدارک احراز هویت فرد مثل کارت ملی و آخرین قبض تلفن و مدارک احراز محل سکونت فرد شامل سند یا قولنامه جزو مواردی هست که سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده و جزو قوانین هست و باید از طرف هر اپراتور از مشترکین دریافت بشه و در بازرسی های این سازمان از شرکت ها هم بررسی میشه و به خاطر اون شرکت ها جریمه میشوند.نقل قول:
حالا بعضی از شرکت ها تخلف می کنند و نمیگرند ولی جزو قوانین سازمان تنظیم مقررات است
حذف شود......
سلام نت های وب وصل شد
پینگ 4.2.2.2 200 عه
آسیاتک هم قبلا داشتم 190 بود:sad:
خط هم تا 17 مگ کشش داره کمی نویز میاد می شه 15 مگ کشش
نسبت به اسیاتک که داشتم اینستا رو بهتر و بدون تاخیر باز می کنه
درود
سرعت دانلود از سرور های خارجی برای بقیه دوستاان کاهش پیدا کرده ؟ چند سایت معروف را چک کردم که این طور هست .
سرعت دانلود من از 700 روی 300 امده
سلام دوستان امشب های وب تهران چرا اینجوری شده ؟ من سرعتم 8 مگ بود الان رفتم داخل پنل دیدم روی 4 مگ بسته شده
سلام
با گوشی نمی تونم چیزی از گوگل پلی دانلود کنم
با اینترنت اسیاتک مشکلی نداشتم این های وب چرا اینجوریه
سلام
دوستان چرا SNR مودم صبح ها روی 18 هست و بعدظهر از ساعت 5 میاد روی 6 و 7 :n13:
سلام
وضعیت های وب غرب تهران (مرکز مخابراتی کاشانی) چجوره؟ nord و ovp روش جواب میده؟
تو منطقه ما سرویس دهی نمیکرد که حدود 6 ماه پیش sms داد که سرویس دهیش تو منطقه ما شروع شده حالا نمیدونم که پهنای باند اضافه دارن یا دارن اوورسل میکنن !
الان مخابرات دارم مشکلی از بابت پینگ و قطعی ندارم شبا هم کاهش سرعت و پینگ ندارم و پینگم با 8.8.4.4، 39 هست فقط به خاطر حجم کم مخابرات میخوام برم های وب.
- - - Updated - - -
سلام
وضعیت های وب غرب تهران (مرکز مخابراتی کاشانی) چجوره؟ nord و ovp روش جواب میده؟
تو منطقه ما سرویس دهی نمیکرد که حدود 6 ماه پیش sms داد که سرویس دهیش تو منطقه ما شروع شده حالا نمیدونم که پهنای باند اضافه دارن یا دارن اوورسل میکنن !
الان مخابرات دارم مشکلی از بابت پینگ و قطعی ندارم شبا هم کاهش سرعت و پینگ ندارم و پینگم با 8.8.4.4، 39 هست فقط به خاطر حجم کم مخابرات میخوام برم های وب.
سرعت به یک چهارم افت کرده :jealous:
تک کانکشن سرور داخلی (سرویس ۸مگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن سرور خارجی
پاک شود لطفا
حالا برای من کد تخفیف هست، اما مشکل اینه که میگه باید بری سرویس جدید بخری تا ده روز رو بهت بدیم!نقل قول:
خوب من سرویس جدید بگیرم حجمش تو 30 روز تموم میشه! و حجم روزهای قطعی رو برای من صفر کردند !!!
مثل اینه بری هتل بگیری برای 10 روز ، بعد بلیت رفت و برگشتت رو بخری، قرار کای بگذاری، بعد بری هتل، هتل بگه 3 روز اول رو برات جا ندارم، به جاش سه روز از آخر بهت می دم! خوب وقتی باید برگردی بلیت به دردت می خوره
قضیه های وب کلاهبردار هم همینه! 10 روز سرویس رو نداده، سرویس من اکسپایر شده، بعد میگه سرویس نو بخر با حجم نو، حجم ت رو هم بهت برنمیگردونیم! به جهنم که حجم داشتی، به جاش 30 روزت رو می کنیم 40 روز!خوب ارزش ای دی اس ال به حجم ش ه!
من که های وب رو تخلیه کردم
از هر چی کلاهبردار هست بدم میاد
10 روز اینترنت که وظیفه شون بود به من بدن هاپولی کردند رفت...
معلوم نیست چند نفر مثل من شدند خوش به حال های وب شده
دوستان یه سوال ، آیا کد تخفیف فشفشه کاربری دیگه روی مال خودمون کار میکنه ؟
سلام بله کار میکنه خرید و فروش میشد یه زمانی توسط دوستان...نقل قول:
الان فکر نکنم بشه چون مستقیم میره تو پنل کاربری و بصورت کد نمیشه منتقل کردنقل قول:
میدونم شاید بی ارتباط باشه
ارتباط اینترنتی لپ تاپ msi-cx61 در مرورگرهای مختلف مداوم قطع میشه(دانلود مشکلی نداره) اگه روی internet option قسمت connection lan setting یا run diagnostics کلیک کنم وصل میشه (با دانگل وای فای امتحان کردم یا قسمت پروکسیهع چک مردم ست نشده بود) لطفا راهنمایی کنید
http://uupload.ir/files/3l21_b2cc7609-911c-41ed-9e80-037a7a2a1cd6.jpeg
با تشکر
اون وقتی که من های وب بودم کد بود بله...نقل قول:
بهترین تنظیم نودم رو نت های وب کدوم هست و چیه؟ چه تیک هایی بزارم؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم نمیدونم به نظر شما آیا ممکنه مودم من مشکلدار شده باشه یا های وب ترولانس داره
من نزدیک به چندین بار هست دارم از سر خط اقدام میکنم برای تعویض سیم تلفن اما مودم بعد از چند روز به شکل عجیبی به این صورت بهش میاد
یک لحظه سرعت خوب اما بعد از مدتی خراب میشه
این شرکت هم ........ از آب دراومد. من چندسال از پیشگامان اشتراک داشتم تا 6 ماه پیش که اوضاعشون واقعا افتضاح شد. ساپورت افتضاح و پایین آوردن شدید سرعت 5 ساعت در روز و خوردن حجم و دروغگویی و ... کلا من و چندتا از دوستای دیگم آنقدر داستان داشتیم باهاشون که آخرش تخلیه خط دادیم.
اومدم های وب. هفته اول همه چیز نرمال و خوب بود تا اینکه پینگم به شدت رفت بالا. هرچی به پشتیبانی زنگ زدم و گفتم من تا حالا سابقه نداشته مشکل پینگ داشته باشم و مشکل از طرف من نیست زیر بار نرفتند و گفتند از نظر ما پینگ تا 200 خوبه! این گذشت تا از چند روز پیش سرعتم افت شدید کرد و دانلودم از اکثر آی پی های خارجی از 20 تا 250 کیلوبایت در ثانیه رسید!!! اونم با قرارداد 16 مگابیت.
حتی با سایت های ایرانی مثل داسان که مستقیم کننده هستند هم این مشکل رو داشتم. از یکی از دوستام یه شیلترشکن قرض کردم تا امتحان کنم. جالبه تا با شیلترشکن به سایتهای خارجی وصل میشم سرعت میچسبه به حداکثر!!! زنگ زدم به ساپورت و اینا عین ربات از سایتهای غیر ایرانی یکی دوتا رو که خودشون قبول دارند برای تست میدن! میگم ببخشید اینهمه سایتهای معتبر دیگه مثل سایتهای دانلود برنامه، دانلود لینکوس های بیلد های مختلف، سایتهای تست دانلود و سرعت و ... اینارو قبول ندارید یعنی؟ بعد اینو چطور توضیح میدید که پینگ من یک هفته اول خوب بود بعدش بهم ریخت؟ اینکه سرعت دانلود من از تمام سایتهای خارجی اوکی بود و تو این چند روز افتضاح شد رو چی میگید؟ اینکه تا شیلتر شکن میزنم سرعت همه این سایتهای خارجی و دانلودم دوباره نرمال میشه رو چی میگید؟ چه توضیح منطقی دارید؟؟؟؟
تنها جوابی که دادن بهم: از نظر ما شیلترشکن غیرقانونیه و ما تست سرعت رو برمبنای همه سایتهای دیگه قرار نمیدیم.
من با اتمام قرارداد از این شرکت تخلیه میدم. متاسفانه همه جای دنیا شرکتها با هم رقابت میکنند تا بهترین سرویس رو با کمترین هزینه نسبت به رقبای دیگه ارایه بدن. شرکتی کوچکترین تخلفی بکنه تو روزنامه ها و اخبار آبروش میره و نه تنها باید جریمه بده و دادگاهی میشه بلکه با به باد رفتن آبروش ممکنه ورشکست بشه به راحتی!
اینجا کاملا برعکسه! تو این هرج و مرج شرکتها راه های کلاهبرداری رو از همدیگه کپی میکنند و هیچکس نیست به داد مشتری برسه. یادمه یکبار با یکی از مدیرهای ساپورت پیشگامان بعد به نتیجه نرسیدن اعتراضات مکررم به پشتیبانی بحثم شد. ایشون به راحتی در جواب اینکه چرا به من که هزینه اینترنت 16 مگابیت رو دادم عملا در روز اینترنت زیر 4 و 2 مگابیت میدید گفتند: الان همه شرکت ها از جمله شاتل و آسیاتک همیم روال رو دارند. سیاست گذاری های ما بر اساس این دو شرکت انجام میشه. یعنی عملا ایشون میگفتند اگه دوتا شرکت دیگه قانون شکنی و کلاهبرداری کنند ما هم از اونها پیروی و کپی برداری میکنیم!!!
یعنی .... تا چقدر؟ :grrr::grrr::grrr::grrr:
میخوای تخلیه کنی کجا بری؟؟؟نقل قول:
شرکت خوب پیدا کردی به ما هم یه ندا بده بیایم
متاسفم که اینو میگم ولی شرکت خوب گشتم نبود نگرد نیست:n15:
نقل قول:
حق کاملا با شماست دوست عزیز. متاسفانه انتخاب بین عالی و خوب و متوسط نیست تو این مملکت. حرف بین بد و بدتر و افتضاحه. خب من که نمیتونم پول اینترنت 16 مگابیت بدم ولی عملا 24 ساعته بهم اینترانت بندازن. شاید برم داتک نمیدونم ولی اونجا هم تو تاپیکش خوندم سرعت رو از 7 تا 12 شب پایین میارن. مثل اینکه یه همدستی پشت پرده بین شرکت های اینترنتی شده برای اینکار و قراره بدتر هم بشه.
جایی خوندم که زیرساخت دیگه پهنای باند بیشتر به شرکتها نمیده تا زیرزیرکی اینترنت ملی رو بخورد ملت بدن و سرعتها و پینگ تو این چند ماه اخیر افت ناجوری داشته. نمیدونم چقدر حقیقت داره ولی من بشخصه مجبورم برم یه شرکت بد تا پای قرارداد شرکت افتضاح بمونم.
دوستان خط سر خط خونه ما 16 مگ رو میکشه ولی همش قطع میشه چطوری میشه این 16 مگ رو کامل تقویت کرد ؟
با سلام برای تخلیه از های وب پس از اتمام دوره مراحل کار چطوریه و از کجا باید انجام داد؟
سلام دوستان
یه تحریمشکن که با هایوب کار کنه سراغ دارید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ امشب اصن رفت بالای 300! فک کنم مشتری هاش زیاد شده اینطوری شده
تماس با 1565 و درخواست تخلیهنقل قول:
شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می دین بعد درخواست تخلیه ؟نقل قول:
وضعیت های وب چطوره؟