همین الان امتحان کردم بازم ارور دادنقل قول:
Printable View
همین الان امتحان کردم بازم ارور دادنقل قول:
پیش شمارتون چنده؟ من 3 4 5 6 رو تست کردم اوکی بود فقط 7 ارور داد.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
کسی هست که طرح تابستان خوب داشته باشه و شبانه رایگان استفاده کنه؟
دوستان تهران رو خط فیبر نوری از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟
مخابرات رسما اعصاب نذاشته برام
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
آقا اين شبانه ش چى شد..؟!! من هر چى پيگيرى مى كنم هر كى يه چيز ميگه! ٢٠٢٠ ميگه مخابرات منطقه! مخابرات منطقه ميگه بيخود ميگن زنگ بزن پشتيبانى بگو شكايت مى كنم! دوباره پشتيبانى ميگه اونا بيخود ميگن اونا بايد درست كنن!:/
کلا سیستم مخابرات در زمینه پاسخ گویی بسیار ضعیف هست.از چندین سال پیش همین بوده تا الان .
یا اطلاعات ندارن یا مسولیت قبول نمیکنن.مشتری مداری هم صفر هست.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پیش شماره ها مگه یک رقمی هستن؟؟نقل قول:
واسه من 330 هستش.
شما هم توی سیستم ecare که میرید خرید ترافیک رو میزنید؟ نکنه من جای اشتباهی دارم میرم
من 3311 4476 5577 6634 تست کردم کار میکرد. بله دکمه خرید ترافیکو زدم.نقل قول:
دک شبه ساعت 1 و 7 صبح قطع و وصل میشه.شبانه طرح قبلیم اینجوری شروع میشد.سایت هم ریز کارکرد سبانه رو دیگه خیلی وقته نمیزنه،حتی تو طرح قبلی
ممکنه این طرح طعم خوب از 1 تا 7 رایگان باشه،؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس با این حساب دیگه اینترنت نامحدود نمیدن ؟ (اگه اینطور باشه تکلیف اونایی که قدیم گرفتن چی میشه ؟)
قدیمیا همچنان سر جاش هست...ثبت نام جدید ندارننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
نامحدود های قدیم همچین آش دهن سوزی هم نیست من که برای 512 ماهی تقریبا تو تابستان 27 تومن دارم پول میدم اینم وضعش(نمیدونم شاید با این پول بشه چیزهای بهتری گرفت):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما قسمت سرویس جدید کار میکنه . من میخوام تغییر بدم . از سرویس جدید هر کار میکنم نمیشه
سلام.
من 512 نامحدود داشتم که واقعا افتضاح بود تبدیلش کردم به 2 مگ محدود، هر گیگ حجم اضافه هم 1900 میوفته.
بزنم به تخته کیفیت خیلی خوبی داره، مخصوصا پینگ، اکثر سرور های اروپا برای بازی پینگشون 70-90 هستش.
تست روی وی پی ان هلند هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین احساس میکنم حجم داخلی رو کم حساب میکنن. توی دو روز گذشته زیاد مصرف کردم ولی الان چک کردم فقط 120 مگ حجم کم شده!
:n16:
با پیش شماره 2233 نمیشه حجم خرید صفحه خرید میاد ولی نمیره برای خرید کسی این مشکل داره؟
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
دوستان من بالاخره شبانه م فعال شد! نكته اى كه وجود داره اينه كه فكر كنم ساعت شبانه يك تا هفت هستش! ديشب ديگه نشد اين رو تست كنم امشب تست مى كنم مطمئن شم
سرویستون چیه و از کجا متوجه شدید وصل شده؟توو سایت مصرف شبانه رو میزنه؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟نقل قول:
سرويس من همين جديدس اينترنت خوب با طعم تابستانه، والا سه هفته س دارم پيگيرى مى كنم تازه درست شده، نه تو گزارش مصرف نمى زنه جزو شبانه ولى از حجمم كم نمى كنه ديگه، ساعتش بايد از ٢-٦ باشه چيزى كه گفتن ولى فكر كنم ١-٧ هستش! حالا بايد بين ١-٢ و ٦-٧ امتحان كنم تا متوجه شم!نقل قول:
70 تا 90 که خیلی خوبه. من با مخابرات تا حالا زیر 90 پینگ نداشتم. البته چند روزی هست وضعش خوب شده و پینگم حدود 100 هست برای سرویس 1 مگ نامحدود. الان که شما گفتین رفتم سایت مخابرات تعرفه ها رو نگاه کردم، بالاخره یکم معقول شده مخصوصا اینکه دانلود شبانه گذاشته.نقل قول:
قبلا خیلی سرویس های مضخرفی داشت و هر چی حساب می کردم ارزش نداشت نامحدود رو از دست بدم و حجمی بگیرم. الان این جشنواره طعم تابستانش بد نیست ولی مشکل دیگه ای که دارم سیستم کنترل مصرف و اکانتینگ مخابرات هست که آشغاله. اگه اونو درست کنه شاید منم از این سرویس ها بگیرم چون 1 مگ دیگه واقعا جوابگو نیست و فقط بخاطر نامحدود بودنش تا حالا کنار اومدم باهاش.
دوستان این جشنواره طعم تابستانه سرعت دانلود شبانه اش چقدره؟
من از ديشب شبانه م راه افتاد تست كردم مثل روز بود، همون ١٦ مگابيت سرعت ميده، من تمام چهار ساعت رو نگرفتم تازه حدود بيست گيگ دانلود كردم!نقل قول:
شما اینو در نظر بگیرید اگه قرار داد یکساله باهاتون ببندن این شبانه رایگان تا یکسال براتون هست .
زمانیکه قرار دادتون تمام بشه شبانه رایگان تمام میشه.
این مساله برای ما پیش اومد.
تازه قبلا 1 تا 7 شبانه رایگان بود الان اگه 2 تا 6 باشه که تایمش هم کمتر شده.
دوستان حدسم درست بود ساعت شبانه براى من ١-٧ هستش!!! تو اون ٦ ساعت ٣٨ گيگ دانلود شده بود ديشب!!!:))) بقيه ى دوستان هم اگه شبانه شون فعال شده ميتونين امتحان كنين احتمالا ساعتش همينه!
دوست عزيز بنظر من اين نامحدودا به هيچ دردى نميخورن، شما نامحدود يك مگ هم كه داشته باشى تمام شبانه روز كه كامپيوترت روشن باشه حساب كنى ميشه ١٠ گيگ دانلود كرد! من تو ٦ ساعت ديشب ٣٨ گيگ دانلود كردم! بقيه ى روز هم سرعتم عاليه هر كارى بخوام انجام بدم رو سريع تر انجام ميدم، ديگه احتمالا بعد از اين طرح ها، طرح هاى اين طورى ميذاره، فوقش هم نذاره با اين طرح هاى شبانه ى ايرانسل و همراه اول ميشه با هزار تومن اينا شبى همين قدر دانلود كرد، به نظرم حيفه اين سرعت رو آدم نگيره طرح خوبيه، البته سه هفته پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد و كلى اعصاب خردى داشت كه ديگه توقع بيشترى از مخابرات نميره!نقل قول:
من تست کردم از حجم کم کرده خرید حجم نمی تونم انجام بدم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
سلام دوست بزرگوارنقل قول:
موضوع اینه که دانلود شبانه همیشگی نیست تا بهش دلخوش کنیم.
از طرفی بخاطر یه دانلود از خواب و خوراک باید بیفتیم.
تا ساعت دو بیدار باشیم بعد 4 ساعت بخوابیم ساعت 6 صبح بلند شیم مودم رو خاموش کنیم.
بقیه مزایای روز ( ویدئو آنلاین - گیم - TV ) رو هم که با مصرف حجم باید پول داد. بخصوص با این سرعت
خدا میدونه اگه حواس آدم جمع نباشه چقدر میشه؟!!
همیشه دغدغه حجم باید داشته باشیم.
مثل اینکه یه ماشین فراری به شما بدن بگن از 40 بیشتر نباید بری!
وگرنه خدا تومن جریمه میشی.
سوال من اینه الان شما این سرویس رو رفتین و گرفتین آیا میتونین 512 نامحدود بگیرین؟!!!
خیر.
از خودتون پرسیدین چرا 10 گیگ رو بهتون نمیدن ( مثال خودتون ) ولی 38 گیگ میدن؟ حتما دل مخابرات به حال
کاربرانش نسوخته.
اینا دانه پاشیدن برای دارندگان سرویس های نامحدود هست و موقتی است.
فعلا شما حالش رو ببرین نوش جونتون. البته فعلا!!
با توجه به صحبت های شما من تصمیم گرفتم جشنواره تابستانه 2 تا 16 مگ شبانه رایگان بگیرم فقط برای دانلود شبانه. چون که روی یه خط اینترنت نامحدود 1 مگ از مخابرات دارم و چون مصرف غیر دانلودم از اینترنت زیاده گفتم این جشنواره رو فقط برای دانلود شبانه روی یه خط جدید بگیرم.نقل قول:
اگر پس پرداخت بگیریم و حجم تموم بشه اینترنت قطع میشه یا اینکه اتوماتیک مبلغ حجم اضافه روی قبض میاد؟ و سوال دومم اینه که برای سرویس پس پرداخت میشه حجم خرید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
آره خب صد در صد هزينه ش بيشتر ميشه مخصوصا اگه مواظب نباشى ولى سرعت قابل مقايسه نيست واقعا، شب ها هم كه خود برنامه ها اتوماتيك قطع و وصل مى كنن نيازى به بيدار موندن نيست ولى در كل حرفتون درسته و هزينه ش بيشتره ولى خب سرويسى هم كه استفاده مى كنى بهتره. من خودم از پارس آنلاين سرويس داشتم هفت سال قبل از اين و هزينه اى كه الان ميدم كمتر ميشه كه واقعا راضيم البته اگه اين طور بمونه!نقل قول:
نكته اى كه مهمه اينه كه خطتون بكشه، من قبل از اينكه خطم فيبر نورى شه ٥ مگ هم بزور مى كشيد كه مزخرف بود و اتفاقى مجبور شدم از مخابرات بگيرم كه البته بعد ديدم كيفيتم اينجورى شده حالا راضيم، بعدشم زمان راه اندازى مواظب باشين چى براتون فعال مى كنن چون يكى از دوستان براش ٢ مگ نصب كردن الان هم زير بار نميرن تغيير بدن! تو پس پرداخت حجم تموم شه رو قبض مياد كه هزينه ش يه جدول داره زدن تو اون، ظاهرا گفتن بسته هم ميشه خريد ولى چون من پيش پرداختم مطمئن نيستم بازم بپرسيد.نقل قول:
برنامه ای که سر ساعت مودم رو قطع و وصل می کنه رو میشه اسمش رو بگین؟نقل قول:
در کل هر کسی باید طبق شرایط خودش سبک سنگین کنه.
سرویس فوق العاده ای هست فقط ای کاش همیشگی بمونه.
گوارای وجودتون. به سلامتی استفاده کنین.
از بس نامردی دیدیم همیشه شک داریم. شکی که متاسفانه درست هم درمیاد! :n03:
شما از کدوم مرکز مخابرات تهران هستید؟نقل قول:
خط فیبر نوری هست به همین دلیل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ولی با این حساب میترسم که برای دانلود شبانه بگیرم و مثل برای شما شبانه فعال نباشه و من متوجه نشم، با این حساب خودکار هم قطع نمیشه و با اون سرعت حجم مصرف میکنه و مبلغش روی قبض میاد، یا اینکه جدا از شبانه یه بار حواسم نباشه و حجم مصرف بشه. اگر بعد اینکه حجم تموم میشد قطع میشد و باید حجم میخریدی (چه مبلغ حجم خریداری شده جدا حساب میشد یا چه روی قبض میومد) بهتر بود. تا اینکه هرچقدر مصرف کردی مبلغش روی قبض بیاد.نقل قول:
خب مى تونيد پيش پرداخت بگيرين كه اين مشكل نباشه و حجمتون مشخص باشهنقل قول:
ممنونم، نيازى به قطع و وصل كردن مودم نيست اين كار رو خود مخابرات انجام ميده و ساعات شبانه مشخص ميشه، برنامه هاى دانلود همه شون رو ميشه تنظيم كرد كه تو يك بازه ى مشخص شروع و قطع كنن كه خارج از بازه دانلود نكنننقل قول:
دوستان سرویس من الان پس پرداخته. به نظرتون برم پیش پرداختش کنم؟ اینطوری هم میتونم حجم بخرم (خرید حجم الان واسه من فعال نیست)، هم اینکه کنترل بهتری روی حجم مصرفی دارم.
فقط نمیدونم چرا قیمت این طرح تابستانه واسه پیش پرداخت گرونتر از پس پرداخت هستش!!!:n13:
آیا بعدا میشه دوباره تبدیلش کنم به پس پرداخت؟؟
من سرویس پس پرداخت دارم و 4 شبه که راس 1 و 7 قطع و وصل میشه.توو قسمت حجم شبانه چیزی نمیزنه.خدا میدونه سر ماه چقدر پول قبض بشهنقل قول:
یه سوال.مقدار SNR شما چنده؟
برای من رد سرویس قبلی 20 بود ولی الان شده 6 و در روز 2 یا 3 بار قطع و وصل میشه
و در آخر یه خبر خوب
سرویس خرید حجم اضافه یرای پس پرداختی ها هم فعال شد
بچه ها بنظرتون خط من 16 مگ رو میکشه؟ فیبر نوری نیست
SNR .... Down....... UP
26 -------- 24.4
Attenuation......... Down....... up
20 ---------34
درسته، خرید حجم فعال شده. شما تستش کردی؟ بعد از خرید مقدار حجم خریداری شده تو بخش حجم باقیمانده ecare میاد؟نقل قول:
1 ساعت پیش 100 گیگ خریدم و از حسابم هم کم شد ولی چیزی تو سایت نزدهنقل قول:
فکر میکنم چون حجم مصرفی به صورت انلاین اپدیت نمیشه هنوز چیزی نمایش نمیده
فردا یا شنبه مشخص میشه
Snr. احتمال داره بخاطر افزایش سرعتتون کم شده باشه.
.بنظر خط های معمولی تا یک سرعتی جواب میدن و هرچقدر. سرعت بالاتر براتون. در نظر بگیرن قطع و وصلی بیشتر میشه .snrکم میشه.
باید دید در کدام سرعت روی خط هر شخص کیفیت و وضعیت خط استیبل و مناسب هست