کسی فیبر گرفته اینجا؟
فیبر مشهد بکجا رسید؟
Printable View
کسی فیبر گرفته اینجا؟
فیبر مشهد بکجا رسید؟
به احمدآباد فعلانقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
برای فیبر چشرکتهایی غیر از مخابرات سرویس میدن(بدبختانه خطم فیبره ) کسی میدونه؟
سلام دوستان
کدوم شرکتها واسه خط فیبر سرویس میدن
تا حالا که فقط مخابرات انحصار اینترنت روی فیبر رو داشته اما ظاهرا این انحصار داره لغو میشه اما فعلا فقط مخابراته
سلام
کسی از این نگین نت تا حالا این بسته رو گرفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
کسی از این نگین نت تا حالا این بسته رو گرفته ؟
منم میخام بگیرم خیلی خوبه ۱۵۰ گیگ طلایی(۲مگ):n17:
فقط زمانشو نزده چند وقته از دوستان اگه میدونن سایتش قابل اعتماده بگیریم:n01:
منم میخام بگیرم اگه گرفتین یا فهمیدی قضیه این چیه همبنجا اعلام کنین ممنون
مسئله اینجاست که فقط میشه خرید
اصلا امکان اینکه باهاشون اول صبحت کرد رو نداره
از کجا معلوم پول رو بدیم بعد ...
مسئله اینجاست که فقط میشه خرید
اصلا امکان اینکه باهاشون اول صبحت کرد رو نداره
از کجا معلوم پول رو بدیم بعد ...
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب خود مخابرات هم که طرح هاش جالب نیستن
واسه همین به این طرح های این سایت ها رجوع میکنیم
وقتی خودشون گفتن از اونا خریداری نکنینقل قول:
اگه مشکلی پیش بیاد دیگه هیشکی جوابگو نیس
از اون نماینده های رسمی میتونی تماس بگیری شاید طرح بدردبخور پیدا کردی
مثلا
این طرح های جدید (این عکس مال مخابراته) کلاه برداریه محضه.
من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.
اینم مدرک در مورد سرویس من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جرفی که شما میزنی درست .نقل قول:
ولی برای بعضی ها اصلا دانلود مهم نیست مثل خوده من که همه ی دانلود هام رو با همراه اول انجام میدم هم سرعتش بیشتره هم راحت تره
اگه بعد از اتمام حجم بره رو سرعت اولیه 128 برای همه سرویس ها یکم نامردیه
به نظرم اون که سرعت بالاتری گرفته وقتی حجمش تموم بشه باید سرعت پایشون رو بالاتر ببرن
از طرفی هم به نظرم قیمت هر گیگ میاد پایین تر چون مخابرات می خواد که مردم زودتر ترافیکشون رو تموم کنن و باز حجم بخرن به خاطره همین فکر کنم قیمت هر گیگ کمتر میشه یا همین طرح های فوتون برمیگرده
من خودم به شخصه فقط یک اینترنت وصل باشه و چند تا سایت رو چک کنم روزگار میگذره
شایدم عادت کردم به سرعت 16 مگابیت یادم رفته 128 چه سرعتی داشته حالا میاد میبینیم چه آشی برامون پختند:n26:
ببخشید این طرح ها ماله مخابرات مشهد است؟ از کجا گرفتین؟
کسی سرویس ftth مشهد گرفته ؟
چجوریه ؟
فقط مخابرات میده یا isp هم هم میدن ؟
قیمتاش چجوریه ؟
در پایین این صفحه ای که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزارم نقشه مناطقی از مشهد هست که دارای فیبر نوری ftth شده.اگر کل شهر رو 100 درصد در نظر بگیریم فقط حدود 5 درصد شهر مشهد طبق این نقشه قابلیت واگذاری اینترنت ftth رو داره.:n03::n27:نقل قول:
این درصد پیشرفت تو چ مدته اونوقت؟:n28:نقل قول:
قزیش مثل کتابخانه مشهد شده که همچنان در حال ساختن :n08:
این درصد پیشرفت از اول راه اندازی ftth در مشهد تا به الان.دقیق نمی دونم ولی فکر کنم از اردیبهشت تا الان باشه.:n29:نقل قول:
با این وضع پیشرفت که صحله پس رفت هم نداریم :n29:
الان تهران وضعیت چجوره؟ حتما با لا۵۰ درصد رشد داشته:n28::n27:
تنها تفاوت بین کسی که ماهیانه 80 هزار تومن میده با کسی که ماهیانه 12500 تومن میده همین حجم مصرف منصفانش هست یعنی شما که 80 هزار پول میدی برای اون 300 گیگ میپردازی و اونی که 12 تومن میده برای اون 20 گیگ وگرنه بعد اتمام حجم هر دو به 128 کیلوبیت تغییر میکنه.پس این طرحهای جدید مشکلات زیاد داره.یا باید اونی که 12 تومن میده 20 گیگشو با همون سرعت 16 استفاده کنه نه 512 یا باید اونی که 300 گیگ خرید بعد تموم شدنش سرعتش به 2 مگ یا 1 مگ تغییر کنه که اگه اینطوری باشه مجبورن کمترین سرعت که الان 512 هست بزارن روی 2 مگ یا 1 مگ یعنی کسی که 12 هزار تومن پول میده با 20 گیگ حجم باید سرعتش 2 مگ باشه و بعد تموم شدن برسه به 128 کیلوبیت.پس به نفعشون نیست و این کارو انجام دادن که شمایی که ماهی 80 تومن پرداخت میکنی با منی که 12 تومن پرداخت میکنم با تموم شدن حجم منصفانه مجبور باشیم هر گیگ 2180 تومن پول بدیم بهشون.کلا مشخصه تنها تفاوت فقط همون حجم مصرف منصفانه هست.نقل قول:
الان مثلا طرح الماس 1 که مودمش رایگانه و ماهی هم 35 تومن میشه هزینه اش !
غیر از این هزینه دیگه چی باید پرداخت بشه ؟
هزینه فیبر کشی و غیره ؟
چقدر میشه حدودا ؟
کاملا حرف درستی زدیدنقل قول:
اما من امروز یک چیزی فهمیدم که نمیدونم بخندم یا گریه کنم
این ترافیکی که زده یک سومش مربوط به اینترنت هست بقیش مربوط به اینترانته
چیزی که خیلی حرصم گرفت این بود که بعد از تمام شدن حجم وقتی سرعت به 128 کاهش پیدا میکنه فقط میتونین سایت های داخلی رو باز کنید و برای باز کردن سایت های خارجی باید حجم بخرید
کلا هر ترافیکی که تو طرح زده تقسیم بر 3 کنین همون حجمتونه
ملت رو مسخره کردن آخه کی از سایت های داخلی که خودشون تایید کردن بازدید میکنن (pdf سایت ها موجود است) سایت های دانلود مثل دانلودها و p30world یا ----------- در لیست سایت ها نبود وقتی من نگاه کردم
اینا کلا دارن کلاه مردم رو بر میدارن یه جورایی با این کارشون میخوان مردم رو به سمت شبکه ملی یا همون اینترانت ببرن.برای مثال شما رو مجبور میکنن از کافه بازار برای گوشی اندروید خود برنامه بگیرید نه گوگل پلی چون با این کاری که کردن به نفع خودمونه از بازار استفاده کنیم تا گوگل پلی.این یه مثال بود از قبیل اینا زیاده.نقل قول:
دوم اینکه اینا ااومدن برای خودشون یه واحد حساب حجم داخلی درست کردن مثل اینچ مثل مایل و ... و هر 500 کیلوبایت رو 1 مگ حساب میکنن مثلا میگن 300 گیگ حجم ولی اون 300 گیگ رو در صورتی میتونی کامل استفاده کنی که فقط از سایتهای داخلی استفاده کنی چون هر یک مگ از نظر اینا 500 کیلوبایته ولی از نظر اینترنت بین الملل 1 مگ همون 1 مگه و اون 300 گیگی که به شما دادن 150 گیگ حساب میشه.تازه این خوبشه یک به دو حساب کرده یعضی شرکتا 350 کیلوبایت رو یک مگ حساب میکنن یعنی 1 به 3 و همون حرفی که شما زدی یعنی حجمی که میدن اگه از نت بین اللملل استفاده کنی تقسیم به سه کن.
کلا با اعداد بازی کردن تا ملت متوجه نشن و برای ملت شفاف سازی نکردن که در مرحله اول همه رازی باشن بعد هم مردم کم کم متوجه میشن و نمیتونن اعتراض کنن
مخابرات استان باید اینترنت پرسرعت را با قیمت مناسب واسه کاربرای پر مصرف ارایه بده با خدمات تانوما و VDSL. اینترنت ADSL هم برای کاربرانی که مصرف کمتر دارند ولی سرعت بیشتر می خوان. درجا زدن رو اینترنت ADSL مسخره ست.اینترنت شبانه رایگان نامحدود واقعا احتیاجه. چرا مخابرات داره لجبازی می کنه؟!
سلام....دوست من...نقل قول:
این pdf سایتهایی که گفتید کجاست..می شه ادرس بدهید...
کسی از این طرح های جدید گرفته ؟
مثلا 512 یا 16 مگابیت
سرعتش ایا باز هست تا کشش خط یا نه برای 512 32 کیلوبایت و برای 16 مگ نزدیک 2 مگابایت ؟؟؟؟؟؟؟
آقا این ماجرای اینترنت فیبر و VDSL با سرعت 100 مگ که مخابرات برای مشهد تبلیغ می کنه چیه؟ واقعا همچین سرعتایی میده؟ اگه اینطوریه که واقعا من نصف عمرم فناست!! 5 ساله دارم با اینترنت 16 مگ شاتل به همه پز میدم ، فکر میکردم هیچکی مث من سرعت نداره !! :n29::n02::n27:
نقل قول:
فیبر نوری که 95 درصد شهر در حال حاضر قابل بهره برداری نیست چون اصلا وجود نداره.اون 5 درصد هم الکیه.بازم نمیدن.(فقط یاد دارن تبلیغات دروغ بکنن)از vdsl هم خبر ندارم.
آقا این طرح جدید چه مسخره بازی ای هست اینا راه انداختن؟!
من 7 روز قبل این سرویس 2 مگ با مثلا 75 گیگ ماهانه رو فعال کردم!
الان بعد 7 روز شارژ تموم شده! مصرف من نهایتا روزانه 1.5 تا 2گیگ هست چطور این الان تموم شد حجم اضافه هم که دیگه زماندار نمیدن.
حتی اکر 2 به 1 هم که الان خوندم باشه بازم من نصف 75 گیگ رو مصرف نکردم تو این چند روز!
قشنگ دارن دزدی میکنن تو روز روشن
همون طرح های قبلی و ترافیک زماندار بهتر بود!
نقل قول:نقل قول:
من این 150 گیگ رو ماه قبل خریدم ولی فقط 5 گیگ شارژ کردن!
اینا کارشون خیلی زرنگی داره تازه اگه بخوان شارژ کنن
این 150 گیگ رو 30 تا 5 گیگ شارژ میکنن!! اون به فاصله هر 10 روز!!!
همه بسته هاشون همینطوره هواستونو جمع کنیدقبل خرید.
اما برای من که کلا 5 گیگ شارژ کردن و تمام دیگه هم جواب ندادن.
پ.ن: الان چک کردم سایتشون رو مصادیق محتوای مجرمانه مسدود کرده!
چه خر تو خریه مخابرات!! اگه نمایندگی مخابرات نیست و کارشون غیرقانونیه، چطوری به سیستم مخابرات دسترسی دارن و سرویس میفروشن و میتونن حساب کاربرها شارژ کنن؟!!نقل قول:
یک سوم حساب میشه . من که تخلیه کردم به شماها هم این پیشنهاد رو میکنم . فکر کنم پارس آنلاین و شاتل کیفیت خوبی دارن . من که رفتم شاتل .نقل قول:
دزدی از نوع جدیدش.اون گیگی که می فروشن برای سایتهای داخلی هست مثلا 75 گیگ فقط برای سایت داخلی .اگر سایت خارجی باز کنی در واقع 25 گیگ خریدی.یعنی سایت خارجی مصرفش سه برایرسایت داخلی در نظر گرفتن. از این به بعد هر چقدر گیگ می خرید تقسیم بر 3 کنید گیگ واقعی که خریدیت بدست میاد.الان 90 درصد سایتها دارای هاست خارجی هستن.مثلا همین سایت که الان دارید نگاه می کنید سرورش در آلمان هست.چون خدمات دهی خیلی خوبی دارن هاست های خارجی کسی از داخل ایران برای سایت سرور نمی گیره فقط ارگانهای دولتی برای امنیت بعضیاشون از ایران می گیرن. یعنی صد درصد به ضرر مصرف کننده شد این طرح. یک گلاه حرفه ای گذاشتن سر مردم. یعنی اینترنت رو گران کردن.
منم تخلیه کردم. دیگه شورشو در اوردن. شبانه ها رو حذف کردن. الانم که حجم کوتاه مدت هم نمیفروشن. دزدی هم حدی داره.
منم دیگه تمدید نکردم یه هفته هست همش زنگ میزنن اعصابمو داغون کردننقل قول:
اپراتورهای دیگه مناسبتی هدیه دارن یا نت شبانه یا سرعت بازه
تازه ترافیک سایت هایی مثل فیلیمو یا ایو نماوا تیوا ای سینما کاناپه فیلم نت رایگان هست ولی مخابرات هیچی
بالاخره سرویس جدیدی که از فن آوا گرفتم وصل شد.
حدود یک هفته میشه اقدام کردم.3 روز زمان برد مخابرات برام تخلیه کنه ( مثل اینکه داشتن برای تخلیه کردن لج بازی میکردن) چون قبلا ظرف کمتر از 48 ساعت خط رو تخلیه کرده بودم.
بعدش هم خوردیم به شلوغی ها و دوباره خط از طرف مخابرات رانژه نمیشد. تا که رسیدیم به روز شنبه.
شنبه که تماس گرفتم به فن اوا گفتن که وصل شدی ولی من لاین نداشتم. با تماس با پشتیبانی مشهد و تهران فرداش کارشناس فرستادن که سر خط رو تست کنه که اونم موفق به وصل نشد.
امروز هم که تماس گرفتن که وصل شده و چک کردم و درست بود منتها سرویس 8 مگ رو روی 4 مگ بسته بودن که بهشون گفتم هموجا که پشت خط بودم ظرف 20 ثانیه درستش کردن.
الان حدود 950 تا یک مگابایت دانلود دارم. فعلا چون تازه وصل شده نمیشه نظر قطعی در مورد کیفیتش داد. ولی بعد تست پینگ و استفاده بعد از چند روز نظرمو در مورد کیفیتشون بازم همینجا اعلام میکنم.
نکته خوبی که نسبت به مخابرات در فن اوا دیدم پشتیبانی خوبشون بود. بیشتر از اینکه من پیگیر باشم اونا به من زنگ میزدن و چک میکردن.
سرعت شبانه رو هم باید چک کنم ببینم چطوریاس. و همینطور سایت های رایگان و سایت های ترافیک داخلی.
فیبر هستین یا مسی ؟ الان میشه روی فیبر از سرویس دهنده های دیگه گرفت ؟نقل قول: