زمان ما که دو ماه بودش حقیتا از اموزشی خیلی خیلی سخت تر بود تمرینات فشرده بدنی و تیراندازی با کلت کمری و نحوه رزم با باتوم و سایر ادوات ضد اختشاش از برنامه های اموزشی بودنقل قول:
شاید العان تغییر کرده باشه اینکی که میگم برای سال 89 میباشد
Printable View
زمان ما که دو ماه بودش حقیتا از اموزشی خیلی خیلی سخت تر بود تمرینات فشرده بدنی و تیراندازی با کلت کمری و نحوه رزم با باتوم و سایر ادوات ضد اختشاش از برنامه های اموزشی بودنقل قول:
شاید العان تغییر کرده باشه اینکی که میگم برای سال 89 میباشد
سلام
دوستان یه سوال
حقیقت ما افتادیم خاتم الانبیا یه ماه از خدمتمونم گذشت الآنم10 روز اومدم مرخصی! ...
خیلیم راضم شرایطش خوبه راحته اما متاسفانه مشکلی برام پیش اومده که باید شهر خودمون باشم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه ارگان ما خاتمیا سپاه هست میشه از خاتم انتقالی گرفت به سپاه شهرمون و ادامه خدمت رو اونجا گذروند؟
لطفا راهنمایی کنید - خیلی کارم فوری و ضروریه
من مرزبانی ناجا ، 12 ، 24 بودم :n02:نقل قول:
اصل عشق و حالو کردم
آخرای خدمتم یکیو آورده بودم مثلا آموزشش بدم بعد از رفتن من جای من باشه اونوقت عملا شده بود 12 ، 48 !!!
کلا 5 ماه آخر خدمتم 2 ماهشو خونه بودم
كسي اطلاعي نداره؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
وای این آرزوی من هست اینجوری خدمت کنم ، می تونم به کارهام برسم !
جدا اگه کسی جایی مثل این سرغ داره بگه ، بتونم به کارهام برسم :( !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله امکانش هست ، ولی خاتم باید رضایت بده برای خروجتون و البته سپاه شهرتون هم درخواست بده
سلام دوستان من تو برگه معاف از رزمی نوشته :
معاف از رزم رژه نگهبانی ایستادن طولانی مدت و انجام کارهای سنگین .
در شیف اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید
این بخش دوم چجوریه ؟ این کار از همون موقع اموزشی اعمال میشه یعنی از روز اول نزدیک خونه میرم ؟ در ساعت اداری خدمت میکنم بعد از ساعت اداری میام خونه ؟ حدودا یک سال پیش چند روز اموزشی بودم که در خواست معافیت دادم که اینجوری شد (معاف از رزم)
میشه دوستان راهنمایی کنند
اگه بخوام طبق معاف ار زرمیم در محل مسکونی خانواده خدمت کنم باید در یه جایی از شیراز برا نیروی دریایی سپاه بروم. کسی میدونه بهترینش کدوم پادگانه؟
لطفا دوستان راهنمایی
دوست عزیر موارد مربوط به رژه و پست رو در طول دوره اموزشی هم ملزم به رعایت هستند اما نزدیک محل سکونت برای بعد امورشی میباشد و بله طبق این متن خدمت شما اداری خواهد بودنقل قول:
نیروی دریای هم تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی بیشتر نیست و ان هم پادگان معروف احمدبن موسی سپاه
TAPATALK
ضمن تایید حرفای ناظر محترم این نکته رو هم اضافه کنم هیچ تضمینی وجود نداره که اجازه بدن بعد از اتمام ساعت اداری شما بیایید خونهنقل قول:
طبق نوشته های شما، بطور کلی معاف از امورات نظامی خواهید بود و فقط در امورات اداری و غیرنظامی استفاده خواهید شد
زیاد دلخوش به این نزدیکی به محل سکونت و خانواده نباشید چون تجربه ثابت کرده خدمت کردن در نزدیکی محل سکونت به لحاظ روانی سخت تره
بچه ها ایده آل ترین پادگان برای دوره ی آموزشیه کسی که اهل تهرانه کجاست؟؟ هم از لحاظ راحتی هم نزدیکی... در واقع دنبال پادگان های سپاه هستم نزدیک تهران با کدشون... ممنون از کمک، جوابش برام مهمه
بهترین مرکز ندسا توی شیراز مرکز پشتیبانی تخصصی آماد ندسا یا همون ولی عصر هست ( که جدیدا یکمی سخت مگیرن.) ( دقیقا بعد از فرودگاه شیراز هست )نقل قول:
با توجه به وضیعتت که دست کمی از ما نداری :دی معاف از رزم و... توی گروهان اداری خدمت میکنی ... بهترین بخش پادگان گروهان اداری هست... همه معاف از رزم و معاف از پست کسی هم کاریشون نداره ... فقط صبح میای یه حضور میزنی میگه تا ساعت 9 برای خودتون بچرخین و بعدش برید سر واحد... شما هم تا ساعت 9 کارات رو انجام میدی و میری توی واحد خودت؛ تا ساعت 11.30 (این روزا که اذون هم زودتر میگن به خاطر ساعت) بعد از نماز هم میای میشینی پیش بچه ها به تعریف کردن تا موقع رفتن یعنی ساعت 2 بشه ... یه زمانی کار مفید ما 2 ساعت بود :دی بعدش بد شد و روزی 5 تا 6 ساعت حمالی میکردم ...
اگر اونجا افتادی و مدرکت هم لیسانس باشه با این وضعیت معافیت هایی که داری سختیش فقط رفتن تو پادگانه که باید ساعت 6.30 اونجا باشی ... به سربازان درجه دار ( به خاطر مدرک تحصیلی) خیلی احترام میزارن.موفق باشی./
برادر وقتی توی نامه کمیسیون قید میشه خدمت نامبرده در شیفت اداری ... به قول یکی از بچه ها بمب اتم هم بیاد پایین نمیتونن بعد از ساعت 2 توی پادگان نگهتون دارن ... خصوصا افرادی که معاف از پست هستند به علت مشکلات روانی ...نقل قول:
برای بنده این ها رو هم قید کرده بودن :
معاف از حمل سلاح و تجهیزات نظامی
معاف از نگهبانی
حتی برای برخی افراد درج میکنن خدمت نامبرده در محل های کم استرس انجام گیرد.(یعنی لحاف و تشک اینا رو هم براشون بیارید ولی فقط دو سال بیان و برن)
اگر آدم بلد باشه ساعت دو رو هم به 12 تقلیل میده ... ما که به همون دو قانع بودیم...
نقل قول:
سلام ممنونم واسه پاسخ گویی جناب LoveLIfe
چندتا سوال:
1- چطور رضایت خاتم رو میشه گرفت؟ چطور میشه کاری کرد که حتما موافقت شه؟ ...
2- اگه احیانا خاتم رضایت بده ممکنه که سپاه نیافتیم؟ یا از اونجایی که ارگان خاتم سپاه هست در صورت خروج باز هم حتما سپاه میافتیم؟
خواهش می کنمنقل قول:
1-شما باید با مسئولتون صحبت کنید و از این بهانه ها بیارید که خانواده نیاز به مراقبت داره و مشکل خانوادگی دارم و نمی تونم بیام و .... !
2- دیگه امکان اینکه ارگان دیگه بیفتید 0 هست و وقتی درخواست سپاه منطقه خودتون رو داشته باشید 99 درصد همان جا می افتید
یه نصیحت به شما ، تا از اونجایی که هستید مطمئن نشدید ( اینکه جای خوب نمی افتید ) هیچ وقت خاتم رو ول نکنید
یهو می بینی نیم ساعت با منزل فاصله دارید ولی سال به سال هم نمی تونید برید
یه مورد دیگه اگه دور از خانه باشید شما ماهی 1 بار بتونید برید خانه ، بهتر از اینه نزدیک منزل باشید و 2 هفته یکبار برید ( بار روانی داره )
سلام
شاید سوالم تکراری باشه ولی میخواستم بدونم میزان احترام گذاشتن و سختی خدمت یک فرد فوق دیپلم با لیسانس چقدر تفاوت داره؟
من فوق دیپلم دارم دوست دارم برم خدمت بعد بیام با خیال راحت ادامه تحصیل بدم بدون دردسر معافیت تحصیلی و . . . اما میترسم اختلاف کاردانی با کارشناسی تو گذر دوران خدمت زیاد باشه و اذیت بشم
اگر میشه تجربیات واقعی خودتون رو بگین و راهنمایی کنید ممنون:n16:
سلام
میشه لیست شرکت های خاتم را نام ببرید؟
سلام خواهشا منو راهنمایی کنید
من متولد 73/11/10 هستم یه هفتس دارم با یه عده ( از جمله یک سرهنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی !!!) بحث می کنم که آقا من 18 سال و 8 ماهم هست نه 19 و ...
نمی دونم حساب کردن سن کاره سختیه؟
این هم اولین قسمت سوالات متداول سازمان نظام وظیفه : تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .
حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .
18 سالگی تمام یعنی چی ؟ مگه نباید 18 سالگی تموم شه بری تو 19
من تا حالا دو دفعه رفتم پلیس +10 یکدفعه هم زنگ زدم تلفن گویای نظام وظیفه
وقتی زنگ زدم نظام وظیفه طرف گفت آقا شما از مهلت پست کردن دفترچت گذشته الانم غیبت داری دانشگاهم نمی تونی بری گفتم خب الان چی کار کنم گفت برو +10
رفتم +10 گفت نه شما مشمول نیستی برو دانشگاه ثبت نام کن معافیت تحصیلی که دانشگاه داد رو بیار اینجا حله.
من پارسال خرداد دیپلمم رو گرفتم ( دیپلم سه ساله فنی حرفه ای ) اون سال در کنکور کاردانی پیوسته قبول نشدم امسال دوباره کنکور دادم کرج قبول شدم.
من مجموع شماره دو چشمم بیشتر از هشت هستش امروز رفتم نظام وظیفه کرج برای معافیت پزشکی اقدام کنم طرف گفت باید بری پلیس +10 پرونده تشکیل بدی
اومدم +10 گفت تو اگه پرونده تشکیل بدی بعد نمیتونی معافیت تحصیلی بگیری!
بعد میگن اگه دانشگاه ثبت نام کنمو مشغول درس شم دیگه نمی تونم برم دنبال معافیت پزشکی تا درسم تموم شه که در اونصورت با مدرک فوق دیپلم باید شماره چشمت بالای 10 باشه (رسماً کور باشی دیگه!)
بعد به پلیس +10 گفتم من دانشگاه نیمه دوم قبول شدم یعنی الان ثبت نام میکنم ولی بهمن میرم سره کلاس نمیشه تا اون موقع معافیت تحصیلی که دانشگاه داده رو نیارم اینجا برم دنباله کارای معافیم ؟ گفت نه اونجوری غیبت می خوری !
در صورتی که من الان 18 سال و 8 ماهم هست حالا کو تا برم تو 19 بعد 6 ماه مهلت پست کردن دفترچم بگذره
خواهشاً راهنمایی کنید ببینم چی کار باید کنم
دوستان از کدهای پادگان های آموزشی اعزام 8/1 خبری نشد ؟!
من اون مورد رو برحسب تجربه خدمت در ناجا گفتمنقل قول:
جایی که ما خدمت کردیم خبری از ساعت اداری و شیفت و ... نبود ، ستواندوم وظیفه داشتیم کارش فقط تایپ و بایگانی نامه ها بود ولی شب رو باید می موند همونجا و چون پسر خوبی بود و فرمانده ازش خوشش میومد ( یه جورایی با پارتی بازی ) عصر 5شنبه ها میرفت خونه،شنبه صبح ساعت 9 برمیگشت ، البته اونم نه هرهفته !!!
سلام
دوستان همونطور که قول داده بودم تجربیاتمرو از امریه خاتم در اختیارتون قرار بدم، امروز دوست عزیزی پیام خصوصی داده بود و سوالاتی کرده بود، من هم پاسخ همین سوالات رو میزارم تا شاید بدرد دوستان دیگه هم بخوره:
من امریه موسسه نیرو گسترم
1- وضعیت کار:
در حال حاضر وضعیت کار تو خاتم یه کمی بده - چراکه اکثر پروژه ها خوابیده - قراردادی ها رو توی حوزه تخصص خودشون، مثلا مکانیک توی خط انتقال گاز و پایپینگ و اینا ... (اما اگه قرارداد نبندی مث من که الآن صرفا سرباز وظیفه ام اگه لازم باشه نگهبانی هم اگه کم داشته باشن میزارن البته ما و 99% سایر سربازا سر کار تخصصی خودشونن و کم پیش میاد بزارن نگهبانی)
2- مرخصی:
اگه بومی باشی که ماهیانه 3/5 روز مرخصی داری + جمعه ها و روزای تعطیل رسمی هم تعطیل - غیر بومی 22 روز کار 8 روز مرخصی
3- خوابگاه میدن؟:
به شرطی که غیر بومی باشی آره - کاملا هم بستگی به جایی داره که افتادی مثلا من خودم چون پروژه دور از شهره خوابگاهم تو کانکسه البته غذاهاش عالیه و از رستوران میاد! در حالی که یکی از رفقا که اونم نیروگستر هست اما پروژه ی داخل شهر هست، تو هتلن!
4- حقوق:
کاملا بستگی به خودتون داره - به نسبت جنم و عرضه و کاری که از شما ببینن میتونه تا 3 میلیون هم باشه - اما حداقل 1 و نیم میلیون هست
تصور از کار تو پروژه:
مثلا در حال حاضر خود من پروژه آبرسانی هستم، اونجا پر هست از دستگاه های مکانیکی و تاسیساتی، ژنراتور، جت فن، دریل جامبو، تابلو برق، بیل مکانیلی، کمپرسور و ...
همه ی اینا یا برقی ان یا سوختی ...
مثلا یکی ممکنه مسئول نت (نگهداری و تعمیرات اینا باشه)
یکی مسئول سوخت و روغن این ماشین آلات ...
یکی اپراتور اینا ...
یا اصلا ممکنه حال بدن بهت و بری دفتر فنی ... دفتر فنی جایی هست که مسئولین و مهندسان ارشد پروژه میشینن و راجع به پیشبرد و برنامه ها و ایده های مربوط به پروژه صحبت میکنن و کارای اداری و دفتری و برنامه ریزی میکنن ...
اونایی که قرارداد پیمانی بستن که میپرسن: "به نظرت کار درستی کردم که باهاشون قرارداد پیمانی بستم؟"
کاملا بستگی به شرایط خودتون داره ...
اینکه آیا اصلا علاقه داری به این کار؟
بعضیا میبینی اصلا از کار فنی و اجرایی بدشون میاد مثل خود من، و شاید اصلا هدفش هیات علمی شدنه ... میخواد کلک سربازی رو بکنه و بره دنبال ادامه تحصیل، مسلما برای این فرد قرارداد بستن خوب نخواهد بود
شاید بعضیا بخوان چند سال کار کنن و کمی پول بدست بیارن و بعد برن سر ادامه تحصیل یا یه کار دیگه ... اونموقع قرارداد بستن مسلما کار خوبیه ...
شاید بعضیا بخوان بمونن تو خاتم و هدف بلند مدتشون اینه که یه روزی مدیر پروژه شن و ... واسه اینا هم مسلما خوبه ...
بعضیا شاید فرصت شغلی بهتری داشته باشن ... و .....
امیدوارم راهنمایی ها و تجربیاتم بدرد دوستان بخوره ...
انشالله موفق باشید دوستای عزیزم :n12:
جایی که شما بودید این کارو از زمان اموزشی انجام میدادن ؟نقل قول:
یعنی از همون روز اول شیفت اداری بودید ؟:n19:
یه سوال دیگه
امکانش هست از نیرو دریایی به نیرو زمینی سپاه منتقل شد ؟ چجوری ؟ (مهم):n13:
..نقل قول:
من نگفتم ستوان یکم یا ستوان دوم وظیفه ... دوست گرامی .... گفتم کسی که توی نامه کمیسیون براش قید میکنن خدمت نامبرده در شیفت اداری میباشد.... صرفا با نامه کمیسیون میتونه ساعت 2 ظهر از پادگان خارج شه نه دفترچه لازم داره نه چیزی ...حالا این که ناجا باشه ؛ ارتش باشه ؛ 500 کیلومتر از خونشون دور تر خدمت کنه ... اینا شیفت اداری میتونن از طرف کار بکشن ... (7.30 الی 14) اونم اگر براش قید نکرده باشن از کار سنگین و... هم معاف هست .
مشکل خیلی از افراد همین هست که یخورده به خاطر کم رو بودن و... میترسن حتی حرف بزنن ... شخص بنده رو روز رزمایش و آماده باش به زور توی پادگان نگه میداشتن ... مهم این هست که شما از نامه کمیسیون به درستی استفاده کنی . ( برام قید کرده بودن معاف از حمل سلاح ؛ معاف از نگهبانی و نیازمند به معاینه بالینی مجدد .) اگر برام شیفت اداری رو هم قید کرده بودن که دقیقا مسئله بمب اتم رو هم براشون پیاده میکردم ... یعنی اگر بمب هم میومد چه برسه به رزمایش و... من ساعت 2 میرفتم بیرون از پادگان.
....
تا جاییکه من می دونم شما در 91/11/10 به طور کامل 18 سالت تموم شده. یعنی باید حداکثر تا تاریخ 92/05/10 میرفتی پلیس+10نقل قول:
اما اگر دانشگاه قبول شدی، بعیده به مشکلی بر بخوری. برو سریع ثبت نام کن تا داستان درست نشده
خیالت راحت که بعد از ترم 4 یا 5 شماره چشمات انقدری میشه که بعد از اتمام تحصیل معافیت بگیری :n02:
آقا فرزاد خیلی ممنون که جواب دادید :n16:
میشه لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید یعنی این سایت اشتباه حساب میکنه؟
ببینید من اگه نیمه اول متولد شده بودم الان 6 ماه هم از 19 سالگیم گذشته بود ولی چون متولده بهمنم قضیه فرق میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه منظور از تمام شدن 18 سال این نیست که 18 سالت تموم شه بری تو 19 یا نه اینا 18 سال و 1 روز رو 18 تموم شده حساب میکنن:n29:
تو این کشور این که آدم بفهمه چند سالشه انقد سخته:n28:؟
بازم ممنون که جواب دادید دوست عزیز:n16:
سلامنقل قول:
من توی وزارت دفاع خدمت میکردم تجربیات خودم رو بهت میگم...
توی آموزشی فوق دیپلم لیسانس فوق لیسانس دکتر همه توی یه جا میخوابن یعنی آسایشگاه ها همه با همه و کاراتون هم یکسانه...
میمونه تقسیم شدن توی یگان...
من یگانم رو سازمان اتکا یگان پاسدار بودم
اول از همه بگم شما با مدرک کاردانی درجه گروهبانی میگیری با کارشناسی استواری که اگر کد بخوری ستوانسوم میشی...
توی یگان ما فرق زیادی بین کسی که فوق دیپلم داشت با لیسانس نبود
داشتیم کسی که لیسانس داشت رییس پاسدار شده بود کسی هم که فوق دیپلم داشت گروهبان نگهبان(مسؤول آسایشگاه و کارای سربازا کلن میشه گفت بعد فرمانده حرفش قابل قبوله)
کسایی هم بودن هم فوق دیپلم ها هم لیسانس ها پاسبخشی میکردن
در کل فرق زیادی نبود فرق رو موقعی متوجه میشی که پارتی داشته باشی سرباز صفر داشتیم با پارتی شده بود مسؤول دایره وظیفه
سلام عزیزنقل قول:
شما الان مشمول هستی متولدین 74 دارن میرن خدمت
زودتر برو دانشگاه
ببخشید
فوت پدر هم شرایط خاص (خدمت در شهر محل سکونت) هستش؟مدارک چی لازم داره؟
واقعا سخت نیست داری سخت میگیرینقل قول:
ببین دوست عزیز خودت داری میگی 18 سال و 8 ماهت هست. این یعنی چی؟ یعنی 18 سال تمام + تازه 8 ماه هم روش. یعنی شما 18 سالت تموم شده 8 ماه هم از تموم شدنش میگذره. به طور عامیانه میگند الان شما تو 19 سالگی هستی. 19 سالت نشده ها ولی عامیانه برای اینکه نشون بدن 18 سال تموم شده اینجوری میگند
فوتبال تماشا کردی؟ مثلا 25 دقیقه و 20 ثانیه از زمان بازی گذشته یکی گل میزنه. اگه گفتی گزارشگر چه زمانی رو اعلام میکنه؟ میگه دقیقه ی 26 گل زد. براش هم دقیقه 26 ثبت میشه. اینم همونه:n02:
قبول کن وقتی این همه آدم دارن یه چیزیو بهت میگند دیگهههههههههههه
من شرایطت رو دقیق نخوندم ولی یه جا گفتی شماره چشت 8 هست. چرا برا سربازی اقدام نمیکنی تا معاف بشی؟ اومدو چشمت روی 9 ثابت شد وقتی لیسانس گرفتی دیگه معاف نمیشی. البته ریسکیه اومد و الانم معاف نشدی..
بله شرایط خاص هست و در شهر محل سکونت خدمت میکنیدنقل قول:
من تو آموزشی منشی بودم باید مدارک شرایط دار ها رو جمع میکردیم به ما دو تا جدول داده بودند تو یکی باید شرایط دارهای درجه 1 رو مینوشتیم تو یکی دیگه درجه 2. کلا 8 تا شرایط خاص داریم که 4 تاش شرایط درجه 1 هست که فوت پدر جزو شرایط درجه 1 هست. به عنوان مثال کسی که این شرط رو داره احتمال اینکه شهر خودش بیوفته بیشتر از اونی هست که تکفرزند ذکور هست که درجه 2 هست.
شرایط دارها باید آموزشی هرجا که افتادند برند بعد تو آموزشی مدارک رو ارائه بدند. الان دقیقا یادم نیست چه مدرکی میخواست اونجا خودشون میگند حداقلش میرید سوال میکنید. از اونجایی که ممکنه شرایط مرخصی سخت پیش بیاد خودتون یه سری مدارکی که فکر میکنید مثل کپی شناسنامه فرد فوت شده و کپی گواهی فوت با کپی شناسنامه خودتون همراه باشه. به ما گفته بودند هر کپی که میگیرید حتما برابر اصل باشه. اگه این یه قانون کلی باشه باید برید دفتر اسناد رسمی کپی هاتون رو برابر اصل کنید
دوستان من شهریور مدرک کاردانیم رو گرفتم
ترم مهر نمیخام برم دانشگاه
از ترم بهمن میخوام برم کارشناسی بخونم
مشکلی پیش نمیاد از نظر نظام وضیفه ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوستان من امروز دفترچه اعزام به خدمتو گرفتم و میخوام در خواست معافیت کفالت ( بیماری پدر ) بدم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1- تو قسمت مدارک اختصاصی نوشته: "برگ رای شورای پزشکی مبنی بر اعلام نظر در خصوص نیازمندی یا عدم نیازمندی پدر به مراقبت" حالا سوال اینه که شورای پزشکی چیه؟ یعنی برم همون بیمارستانی که پدرم تحت درمان بوده و گواهی پزشکی بگیرم یا اینکه سازمان خودش معرفی میکنه؟
2-اگه ارگان مورد نظرم رو سپاه بزنم چه قدر احتمال داره سپاه بیفتم و اگر ارتش بزنم چه قدر احتمال داره ارتش بیفتم؟ از یکی شنیدم اگه سپاه بزنی احتمالش ضعیفه سپاه بشه ولی اگه ارتش بزنی احتمالش زیاده که همون ارتش بیفتی و خیلی بهتر از نیرو انتظامیه.
سلامنقل قول:
شما تا شهریور سال دیگه یعنی 93 وقت دارید خدمت نرید کلن از موقع فارغ التحصیل شدن از دانشگاه 1 سال وقت دارید سربازی نرید
دوست عزیز شما کجا خدمت کردی ؟؟؟نقل قول:
من در مورد جایی که خودم بودم حرف زدم نه در مورد جایی که شما بودی !!!
شما ظاهرا ارتش بودی چون معلومه هم خودت قانون رو میدونی هم اونایی که مسئولت بودن
کسایی که ناجا خدمت کردن خیلی خوب میدونن چیزی به اسم قانون،شیفت،ساعت 2 شد من میرم خونه!!! در ناجا وجود نداره ( مگر در موارد معدودی مثل ستاد فرماندهی استان و اینجور جاها )
سلام
دوستان از معافیتی ها کسی هست که شهریور برای دوره یک ماهه اعزام شده باشه و پادگان پذیرش نکرده باشه؟
کسی نمیدونه تکلیفشون چی میشه؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم اینه که آیا کسایی که آموزشی رو مناطق محروم بودن چند روز به ازای هر ماه از خدمتشون کسر میشه.
مثلا من آموزشی 04 بیرجند بودم و دوره کد هم پسوه (آذربایجان غربی).
به ازای هر ماه سه روز کم میشه ؟
ممنون.
اگه اشتباه نکنم ایشون نیرو دریایی سپاه هستن (ندسا)نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی بنده درست راهنمایی کردم بخونید(سوال درباره ندسا هست) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من هم درباره ندسا یا همون نیروی دریایی سپاه ایشون رو راهنمایی کردم . اما شما درباره ناجا گفتید .
به هر نحو ناجا و سپاه نداره ... چرا که کمیسیون اولیه رو خود ناجا تشکیل میده و وقتی بنویسه خدمت درشیفت اداری ( به خصوص کسانی که مشکل روانی دارند )
خدمت شما طبق قانون باید اداری باشه حالا اگر کسی ناجا باشه و خیلی عذر میخوام عرضه نداشته باشه ... مسلما اگر توی سپاه بیفته بلایی به سرش میارن که آرزوی ناجا رو بکنه .
خدمت همه و همش بر میگرده به سیاست خود آدم ... اگر نه کسی دلش به حال شخصی نمیسوزه توی خدمت... توی همین مرکز پشتیبانی ما سر ساعت 2 اومدن خونه با سربازا دعوامون میشد ... وقتی سرباز هوای سرباز رو نداشته باشه ... دیگه حساب کادری رو بکنید شما . چه سپاه چه ناجا و ...
به هر نحو شخصی که داره خدمت میکنه باید این نکته رو در نظر بگیره : دیگی که برای من نجوشه .. میخوام که سر سگ توش باشه... (( این قائده نا خود اگاه توی خدمت اتفاق میفته البته))
دیگه در این زمینه حرفی برای گفتن ندارم ...
سلام
خسته نباشید
کسی میدونه در ضمن خدمت چه دانشگاه هایی میشه برای ارشد خوند ؟
پیام نور که تا جایی که میدونم میشه
مجازی میشه ؟
سراسری و آزاد هم که نمیشه ، درسته ؟
هیچ دانشگاهی نمیشه و خلاف قوانین استنقل قول:
دوران اموزشی تا جایی که اطلاع دارم در شمول این قانون نیستنقل قول:
TAPATALK
حرف ایشان دقیقا درست هستنقل قول:
یکی از هم محلی ها کلانتری هست ، رفته کمیسیون نامه گرفته ، فشار روحی وارد نشود و در زمان اداری استفاده شود
درسته همان کلانتری هست
ولی 8 صبح می ره و 1:30 می یاد خانه
از اون طرف به جای موتور و ماشین ، تی ؟ طی ؟ می کشه و دیگه با ارباب رجوع سر و کله نمی زنه
دوستان ، من الان جایی خدمت می کنم که تقریبا تا 2 الی 4 بعد از ظهر خدمت می کنم
کسی جایی سراغ داره تو سپاه که مثلا 1 روز در میان باشه ، مثلا 24 ، 48 ! یا مثلا 12 ، 24 یا 36 !