خب حالا کجا میخواین شهر بزنین ؟
Printable View
خب حالا کجا میخواین شهر بزنین ؟
وسط بهتره به نظرم
B5 - B6
C5 - C6
ولی من یه فکر بهتردارم... اصلا ما چرا شهر بزنیم؟ عدمون که زیاد نیست اگه بچه ها هم بیا می شیم 5 نفر .. من می گم بزاریم یکی از این خارجی ها شهر بزنه با هم یه جا جمع میشیم.. اخه شهر ساختن اسونه ولی جمع کردن الی و هماهنگی فورت و هماهنگ
کردن کسایی که زبونشون رو خوب نمی تونیم حرف بزنیم سخته.. من کارگرم رو پاک کردم نمی خوام بلای 12 سرم بیاد و بن بشم.. فقط 1 اکانت خوب بسازید و منتظر باشیم.. من چند تا از بچه های قدیمی رو دیدم اگه یه شهر خوب زدن میریم پیششون. موافقید؟
یعنی من برم از اول؟
استارت آور نداره دیگه اکانت اضافی نسازم؟ :31:
تو فکر نباش منم یه اکانت دیگه ساختم.. :31:
راستی اسم من تو بازی
--GOD--OF--WAR--
من نمی تونم پیداتون کنم هرکی بازی می کنه تو این ورلد یه پیام به من بده تا هر جا می خواستیم بریم در جریان بزارمش.. من برم سر کار فعلا بای تا بعد افطار
اوکی fixfox2008
اسکیل و اینا رو کلا یادم رفت :31: یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
به ترتیب اولویت:
کارهای نسبتا خوب خصوصا پر پول
دوئل سلاح سرد
برای لولهای بالا و فورت نیازی به تغییر اسکیل اساسی نباشه. فورت هم بلاکر میشم که با سلاح سرد بودن دوئلم مشکلی نداشته باشه.
امین چرا من نمیتونم پیدات کنم ؟؟؟ : دی . احتمالا اسمت رو اشتباه ننوشتی ؟
ویرایش : پیدا شد : دی
fixfox2008 حالا قبلا درست نوشتم یا نه رو نمیدونم :دي
تلگراف میزنم ببینی :31:
--------
آواتار رو داشته باش :31:
سلام دوستان.
من با یوزر AWESOME ARYAN تو سرور جدید (Colorado) عضو شدم.
توی این بازی تازه وارد هستم اول باید Quest ها رو انجام بدم؟ (اگر تو هر Quest آیتم خواست باید توی مپ بگردیم دنبال آیتم؟).
سلام.
یوزر من هم Leon-117 هستش.Colorado هستم.........
سلام .. یه 7 یا 8 تا ایرانی پیدا کردم که .. شاید رفتیم پیششون....:31:
من داره انرژیم تموم میشه و هیچ شهری کنارم نیست توش بخوابم:31:
آقا من حسین هستم 20 سالمه از تهران :31: خوشبختم
من سرور 11 بریسکوی و آریزونا رو بازی میکنم
کولوریدا رو که شروع کردم رضا منو پیدا کرد بهم معرفیتون کرد خوشبختم
برو بچ بیاین تو b4 کنار فورت بزرگ.. یعنی وسط سکتور اونجا شهر رو می سازیم... بدویید که اتاق تو هتل گیزتون بیاد.. :)
دوستان شهری چیزی ساختید یه ندا بدید اینجا!:31:
بچه ها به نظرتون دوئلر dodge بهتره یا resistance ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resistance !! مسخره ها فاکتور شانس را از dodge و اپرنس و تاکتیک نمی خواهند بردارهند ! برا resistance فاکتور شانس وجود نداره ولی برا اون یکی اسکیلا فاکتور شانس هست :41:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
اینم inventory اینجانب :31:
ضمنا این کویست جدید یکی از اون pant های خفن را با belt جدید برا ست indian را می ده !!!کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=invent&x=fe0bb178119d5fc9df710fc6b8ae445badf00374
کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=quest&serie=qs_64
شهر رو ساختن اسمش parse هست برو اونجا
نزار این چیزا رو افسردگی میگیریمنقل قول:
winter scarf رو از کجا گیر آوردی؟
مععععععععع
اینو چطور گرفتی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
شمشیر حاجی هرناندو کجاست؟ فروختی؟
وقتی خر شانس می شویم
winter scarf را از مارکت خریدم ! فکر کنم 10 - 20 نفر بیشتر نداشته باشه کل world ها !نقل قول:
سلاح هم از cash battle هم در اومده بود یادش بخیر یک زمانی می شد با پول از فورت چیز میز پیدا کرد :31:
هرناندو را هم دادم به یکی از دوستام وقتی شمشیر طلایی را گرفت بر می گردونه :20:
اون کویست جدید را هم فکر کنم تا فردا کل product هاش را فراهم کنم ولی نمی تونم برم چون فردا استهلاجیم تموم می شه و باید برگردم باز به کلانتری :41:
یک خبر خوبم که 4 شنبه گرفتم :31: بابا رفته بود ارتباط مردمی سردار نیروی انتظامی آذربایجان شرقی که هر هفته 4 شنبه ها هست , به خاطر تک فرزندی بودنم با انتقالیم به تیریز موافقت کرده و دستورش را صادر کرد :5: منشیش شماره تلفن داده و گفته پیگیر بشین و نهایت تا 1.5 ماه مراحلش انجام می شه و حکم انتقالیش صادر می شه :31:
سلام دوستان.
من Town تون رو تو سرور Colorado یعنی Parse رو پیدا کردم.
دنبال گزینه ای گشتم برای اومدن به Town و چون پیدا نکردم اومدم روی Hotel و روی گزینه ی Sleep زدم.در حالی که انرژیم تو بازی تقریبا پره.
حالا وقتی اومدم به Town شما اصلا چه سودی داره؟:31:
چه گزینه ای برای رفتن به نقاط مختلف در نقشه هست؟
کلا برای یک تازه وارد تو بازی بهتره چیکار کنه؟
راهنمای جامع فارسی از بازی هست؟
(هر چند این تاپیک خودش جامع هست اما مطالبش پراکنده و دسته بندی نشده است).
سلام:20:نقل قول:
پایین شهر اون وسط یه تابلو هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که اگه ماوس رو روش نگه داری مینویسه go to town و اگه روش کلیک کنی صفحه sign post میاد. توی اون صفحه کلید walk رو میزنی و میری به اون شهر. این تابلو برای شهر ها و فورت ها هست. کوئست های داخل نقشه توی همون صفحه اصلی محل کوئست، دکمه walk هست. اما نمی تونی فقط بری به محل یه کار. یا باید بزنی اون کار رو انجام بدی و یا با یه نفر که اونجاست دوئل کنی!
اگه فقط مسافتی رو طی کنی و بیایی شهر که هیچ فرقی با شهر های دیگه نداره. ولی اگه به شهر دعوت شده باشی و دعوت رو قبول کنی و عضو شهر بشی، میتونی از هتل مجانی استفاده کنی و آیتم های موجود در مغازه رو ارزونتر بخری. (اگه عضو شهر نباشی و بخوای از مغازه هاش خرید کنی باید 4 برابر قیمت اون وسیله رو بدی). ضمنا فقط کسی که عضو شهر هست میتونه با بقیه بازیکن ها دوئل کنه. با اجنبی ها هم لازم نیست سر و کله بزنی! خیلی راحت فارسی حرف میزنی و اینا!
اما وقتی عضو شهر میشی، خصوصا اگه توی یه ورلد جدید مثل همین کلورادو باشه باید بخشی از پولت رو به حساب شهر بریزی تا با اون پول ساختمان های شهر ساخته بشه.
توصیه من به شما جوانان و تازه واردان این است که کوئست ها رو کامل کنید. حال میده! لیکن ( :31: ) اینگونه نباشد که از دوئل و کارهای پرلاک غافل شوید. اینها اساس وست هستــــند.
آموزش نوشتنش سخته. خصوصا که هی! آپدیت جدید میاد و چیز میز به وست اضافه میشه.
سلام دوستان.
چطور میشه تو بازی عضو یک Town شد؟
شرایط اون Town رو چطور میشه فهمید؟
Quest های بازی چند تا هستند؟
تو بازی کلا Poker چه کاربرد هایی داره؟
پست جامع آموزش از تاپیک میشه چند تا بزارید.(چون خود این تاپیک خودش خیلی جامع است اما مطالبش پراکنده است.)
برای اینکه عضو یه شهر بشی:نقل قول:
معمولا توی پروفایل شهر (وقتی صفحه شهر رو باز میکنی سمت چپش یه سایدبار هست) نوشته شده چه کسی مسئول فرستادن دعوتنامه هست. اگه همچین چیزی نوشته نشده بود یا شهر اصلا پروفایل نداشت، برو به town hall اون شهر قسمت residents. کسایی که جلوی اسمشون کلاه سیاه (town founder) یا کلاه سفید (town councillor) هست توانایی فرستادن دعوتنامه دارن.
به یکی از این ها تلگراف برن و بگو دعوتت کنن.
مثلا توی کلورادو شهر پارسه باید به hosein1990 تلگراف بزنی.
فقط یادت باشه قانون وست اینه که انگلیسی بنویسی. پس با کسی که نمی دونی ایرانیه یا نه، فارسی حرف نزن!
شرایط شهر رو باید بری توی forum شهر بگردی و پیدا کنی!
اکثرا تاکید میکنن با اعضای اتحاد دوئل نکنید و اگه اونا باهاتون دوئل کردن اطلاع بدین، با کارگرها دوئل نکنید (بعضی شهرها هم براشون مهم نیست!).
کوئست های بازی زیادن :31:
از اینجا میتونی ببینی:
پوکر تازه اومده و هنوز چیز خاصی نمیده! خودشون گفتن تا وقتی قوانین درست و حسابی براش ننوشتن اینجوریه و بعدا میتونی با پول وست، پوکر بازی کنی:کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=quests
توی پست اول و دوم مهم ترین چیزها گفته شده! البته اون آموزش ابتدایی بازی منفجر شده!نقل قول:
Game notes
Poker is still in a beta phase. To minimize impact on the normal game experience, you can't play with your ingame money yet. This will be changed once we have positive results
این تاپیک اساسا! بر مبنای پرسش و پاسخ هست و آموزش جامع و اینا کم داره! تو هم اگه سوالی برات پیش اومد بپرس جواب میدیم.
اینجوری تاپیک هم اکتیو میمونه :31:
مثلا یکی از سئوال های مهم که همیشه میشه پرسید و کسی هم باهات کاری نداره و پست هات اسپم حساب نمیشه اینه که :
ورلد جدید کی میاااد؟
این end اسپم هست الان چون ورلد جدید تازه اومده :31:نقل قول:
نه بابا اسپم نیست کهنقل قول:
انسان همیشه در پی کشف چیزای جدید و ایناست
حالا ورلد جدید رو بیخیال
آپدیت جدید کی میاد بازی تکراری شد! :31:
آها اومدم اینو بگم:
بهترین فورتی که داشتم، درحالی که اولش (بخاطر اچ پی کم و pure FMS بودنم) نمی دونستم بهم رنک دادن و نصف فورت رو آفلاین بودم!
دوستان کدوم Skill میتونه مهارت پیدا کردن آیتم رو افرایش بده؟
یک پست هست که کل Skill ها رو توضیح داده باشه؟
بازم میگم:31::(چون خود این تاپیک خودش خیلی جامع است اما مطالبش پراکنده است.)
نمی دونم همچین پستی هست یا نه... اگه کسی نوشته خودشو معرفی کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکیلی که باعث بالا رفتن شانس بشه نیست!
اما توی روزهای خاص مثل ولنتاین و روز استقلال امریکا و اینا کوئست هایی داده میشه که جایزه اون یکی از اعضای ست holiday هست. اگه بیشتر از یه دونه از اینها رو موقع کار استفاده کنی شانس پیدا کردن آیتم بالا میره.
قبل از کار کردن هم اگه بری church (کلیسا توی شهره و نیازی هم نیست که عضو اون شهر باشی) و دعا کنی احتمال پیدا کردن آیتم زیاد میشه. البته این موردفکر کنم اثبات نشده ولی من هم تازگیا تاثیر دعا رو تجربه کردم! :31:
اون قدیما کارهای پرلاک رو با درصد مشخص میکردن و مثلا توی لول های پایین trading برای پیدا کردن لباس و اینا عالی بود. ولی الآن فکر کنم کارهای پرلاک یعنی فقط قیمت چیزایی که پیدا میکنیم بالاست. چون من هر کاری میکنم از grave robber چیزی پیدا نمیکنم! :31:
در مورد اسکیل هم:
هر کاری نیاز به یه سری اسکیل داره. باید مجموع این اسکیل ها از difficulty اون کار بیشتر باشه تا کار باز بشه و بتونی اون رو انجام بدی. اگه اسکیل هات بیشتر باشن، به اختلاف مقدار اینا میگن labor point که هر چقدر بیشتر باشه، پول و تجربه بیشتری میگیری (البته تجربه فقط تا یه حد معین زیاد میشه) و آیتمی که ممکنه از اون کار پیدا کنی هم با ارزش تر میشه.
اما چند تا اسکیل هستن که کاربردی ترن! بعضی از اسکیل ها علاوه بر باز کردن کار، توی فورت و دوئل هم استفاده میشن.
horseback riding باعث میشه سرعت راه رفتنت بیشتر بشه. البته فکر نکنم کار باارزشی رو باز کنه و کسی اسکیل هاش رو بده به این!
health point کاری رو باز نمیکنه ولی جونت رو زیاد میکنه!
سلام دوستان.
میگم من حدود 70% امتیاز مهارت رو دادم به Stamania.:31:
این مهارت چه کاربرد هایی داره؟
برای دوئل اصلا مناسب نیست!
فورت که فعلا لول پایینی ولی اگه همینجور ادامه بدی فقط برای حمله خوبه
کار هم اینا رو داری:
پس به طور کلی زیاد جالب نیست!کد:http://weststats.com/Jobs/?filter=skill&skill=endurance
چند وقته TW pro توی فایرفاکس ناقص کار میکنه
قسمت لباس و اینا کلا کار نمیکنه
اون پایین هم مینویسه
آپدیت جدید هم همیشه اطلاع میده و من نصب میکنمنقل قول:
script update needed due to source code changes in the-west
کسی مشکل من رو داره؟
ممد جات خالی امروز توی این ورلد جدیده کلی دوئلیدیم :8:
از طرف من رنک یک دوئل بشو !!نقل قول:
بیشین بابا الآن رنک 300ـم :31:
اختلاف 2+ :31:
اون اولا فقط میباختم حالا وضعم بهتر شده
اولین باریه که دوئلر میشم همه اسکیل ها و اینا رو رضا بهم کمک میکنه