خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودش:n02:هر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم:n02:
Printable View
خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودش:n02:هر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم:n02:
کسی حرفی برای گفتن نداره؟نقل قول:
واقعا عجیبه هر وقت با ای پی 2 وصل میشم kerio کار نمیکنه.
دوستان سرعت مخابرات شما هم امشب پائین بود؟ من خیلی قطع و وصلی دارم... از پست هم یه سیم شیلد دار تا مودم کشیدم ولی بازم مشکل حل نشده...
بله امشب قطعی زیاد بود ، سرعت دانلود هم پایین ، البته هر چند روز یک بار این مورد پیش میاد و برای همه هست و ربط خاصی هم به سیم کشی و ... نداره .نقل قول:
قطع و وصلی زیاد دارم معلوم نیست از چیه...
دوستان بازم سلام
الآن یکی 2 روزه، دقیقا سر ساعت 3 شب نت قاطی میکنه!
1 تا 2 با میانگین سرعت 200 اینا دانلود میکنه، از اون به بعد میانگین سرعتش میشه 15!!!!
صبح ساعت 6:50 دقیقه هم که وب رو باز میکنم، میره صفحه مودم ارور no rule can be applied رو میده!!
دلیلش چیه چیکارکنم؟
نتمم بلوطه :n24:
ISP با پینگ خوب پیدا شد؟
بلوط یه پینگش خوب بود، اونم انقدر تایم اوت داره اخیرا که به چشم نمیاد >_<
سلام
کارشناس نصب همارا دقیقا چی کار میکنه ؟
یه سوال دیگه، خط من تا دیروز تا 12 مگ می کشید ، امروز که از مخابرات اینترنت خریدم تا 8 مگ می کشهاین چرا اینطوری شده؟
دیشب وضعیت خیلی افتضاح بود. من موندم چرا شب اینطوری میشه !
من غلط بکنم دیگه اولترا تمدید کنم بعد ببینم اخرش سرعت 200 بده
سلام
دیدم دوستان زیادی تو این تاپیک دارم گفتم نظر شما رو هم بدونمنقل قول:
ممنون میشم که یه مودم خوب معرفی کنید که همه ی امکانات رو داشته باشه و بعدا پشیمون نشم مثلا میگن بعضی هاشون و ی پــــــی ان میخورن یا امکانات دیگه که ممکنه من ازشون خبر ندارم و بعدا به کارم بیاد همزمان میخاوم از لن هاش در دو دستگاه ( ----- و پی سی ) و از وای فایش آیفون و لبتاب وصل بشم و نمیخوام مشکلی داشته باشه ( در آی پی دادن و یا سایر مشکلات ممکن ) قیمت هم معمولی باشه حول و حوش 100 حالا 50 بالا و پایین عیبی نداره ولی مودم خیلی سرتری باشه حاضرم بیشترم پول بدم ف در ضمن من میخوام از طبقه پایین و بالا ازش استفاده کنم و آنتش خوب باشه
چند روزیه که دانلودام جزئی هست و تا ساعت 2 همشون تموم میشن
دیشب هم تا 2 بیدار بودم دانلود هم داشتم و هم وبگردی مشکلی نبود
نقل قول:بله تا 2 یا حتی 3 مشکلی نبوده ولی تقریبا از هر کسی که پرسیدم، تو بازه ی 3-4 مشکل و افت سرعت داشته.نقل قول:
دیشب من تا 3.5 بیدار بودم داشتم با 970 نا دانلود میکردم.ولی روز قبلش راس ساعت یک نتم قطع شد و 2 وصل شد که ایکاش نمیشد سرعت 10 کیلوبایت بودنقل قول:
دوستان SNR Margin من Downstream 15 و Upstream 6 بنظرتون چطوره؟ قطع و وصلی زیاد دارم...
سوال 2- بهترین نامحدود رو کجا میده ؟نقل قول:
سلام
دیدم دوستان زیادی تو این تاپیک دارم گفتم نظر شما رو هم بدونمنقل قول:
ممنون میشم که یه مودم خوب معرفی کنید که همه ی امکانات رو داشته باشه و بعدا پشیمون نشم مثلا میگن بعضی هاشون و ی پــــــی ان میخورن یا امکانات دیگه که ممکنه من ازشون خبر ندارم و بعدا به کارم بیاد همزمان میخاوم از لن هاش در دو دستگاه ( ----- و پی سی ) و از وای فایش آیفون و لبتاب وصل بشم و نمیخوام مشکلی داشته باشه ( در آی پی دادن و یا سایر مشکلات ممکن ) قیمت هم معمولی باشه حول و حوش 100 حالا 50 بالا و پایین عیبی نداره ولی مودم خیلی سرتری باشه حاضرم بیشترم پول بدم ف در ضمن من میخوام از طبقه پایین و بالا ازش استفاده کنم و آنتش خوب باشه
دوستان من رو هم راهنمایی کنین.نقل قول:
خط من رو 4 مگ بسته شده،باید زنگ بزنم بگم رو 8 مگ ببندند ؟ (الترا مخابرات)
فکر کنم 128 نامحدود ماکس نت از همه بهتره دوست عزیزنقل قول:
مخابرات با سرعت 30-35نقل قول:
نه خوبه نه بد و متوسطه. قطعی و وصلی شما با این اعداد قاعدتا از سوی شما نیست و مشکل از طرف اوناست. مگر اینکه مواقع قطعی نویزتون خیلی بد باشه. مثلا نسبت سیگنا به نویزتون هر دوش زیر 6 باشه.نقل قول:
نامحدود فقط مخابرات و ماکس. البته طبق تجربه دوستان، فقط طلایی های ماکس چرا که برنزی ها رو محدود کرده.نقل قول:
بله باید تماس بگیرید و به صورت مودبانه سیریش بشید و ول کن هم نباشید.نقل قول:
نقل قول:
زنگ میزنم میگن قطع و وصلی از طرف شماست... قبول نمیکنن... با این وضعیت میتونم سرویس ultra بگیرم؟ میگم ultra بدین نمیدن میگن خط شما نویز داره نمیشه
کسی میدونه دلیل این چیه؟نقل قول:
دوستانی که با شبانه مخابرات مشکل داشتن
دیشب من تا 3.5 دانلود داشتم مشکلی نبود
سلام
این یعنی خط من تا 21 مگ میکشه ؟؟
نتونستم عکس بذارم ببخشید!!
Downstream Upstream SNR Margin :34.1 7.7 db Line Attenuation :13.3 9.9 db Data Rate :2048 1021 kbps Max Rate :21264 1051 kbps POWER :16.4 11.3 dbm
اصولا باید بکشه، مگر اینکه آپ استریمتون مشکل ایجاد کنه.نقل قول:
آقا بلوط رو بیخیال شو. نه دانلود نه پینگ.:n02:نقل قول:
بله، خط شما عالیه.نقل قول:
دوست من اگه میشه یه عکس بزار از این استاتوست.....نقل قول:
چون خط سیمی معمولا" بیشتر از 8 مگو نمیکشه.....:n06:
امشب باز سرعت پائین بود... سایتها به سختی باز میشن... سرویس turbo
مخابرات از این رو به اون رو شده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته آی پی 2 همچنان محدودیت سرعت شبانه داره و پینگش بالای 180 هستش
تو گیم با خارج همه پینگهام زیر 140-150 هستش :دی
دیشب که بیدار بودم و سرعت دانلود در حد بایت میشد و بعد صفر و از خیر دانلود گذشتم و اعصاب خورد کنی گذشتم و PC رو خاموش کردم
ساعت 6 صبح با سرویس الترا و خطی که روی 8 مگ بسته شده، سرعت داونلود 800 تا 1 مگ بود:n04:
تو عمرم همچین سرعتی رو ندیده بودم
1.2 گیگ رو تو 25 دقیقه داون کرد:n19:
برای من هم عجیبه !!!نقل قول:
این برای اینترنت نامحدود
این هم برای اینترنت محدود.
دوستان با شبانه الترا با سرعت چند دانلود می کنید ؟ من با 220 دانلود می کنم یعنی لیمیت کردن،چطوری می تونم از دست این لیمیت راحت بشم؟
نمیدونم این چه وضعیه . مال منم 4 شب اینطوریه. اصلا 1 به بعد اینترنت تعطیل میشه . امشب دیگه زنگ میزنم پشتیبانینقل قول:
باید با ای پی 2 وصل بشی که اونم 11 به بعد نمیده دیگه .نقل قول:
دوستان با شبانه الترا با سرعت چند دانلود می کنید ؟ من با 220 دانلود می کنم یعنی لیمیت کردن،چطوری می تونم از دست این لیمیت راحت بشم؟
اتفاقا بر عکسنقل قول:
محدودیت سرعت روی IP 2 اعمال میشه
ولی روی رنج 5 محدودیت اعمال نمیشه
اتفاقا بر عکس !! :n02:نقل قول:
برا من با 5 مجدود هست و با 2 کوچکترین مشکلی ندارم
بله درستهنقل قول:
برا منم سرویس کلاسیک با 5 باید 6 تا دانلود بذارم تا 180 رو پر کنه با 16 کانکشن
ولی با آی پی 2 با یه دانلود حتی با 8 کانکشن 185 رو میده
ولی دیشب جالبه که من مودم رو 12/5 روشن کردم و بعد از 7-8 بار روشن خاموش کردن آی پی 2 رو گرفتم ولی یک که شد دیدم دانلود خوب نیست دیدم آی پی برگشته رو 5
نمیدونم چرا اینجوری شده بود
دوستان جریان این آی پی چیه؟
امشب باز سرعت پائین اومده... سایتهارو به زور میشه باز کرد...
بله ، امشب باز هم سرعت خیلی پایین بود .نقل قول:
بلوط گویا درست شد :n19:
دیشب 7 گیگ دانلود داشتم!
پینگمم تایمو اوت نداره!
مخابرات هم فعلا تایم اوت نداره
علی پینگ داخلی تو چرا انقدر خوبه؟نقل قول:
مال من نزدیک 40 هستش