به نظرم شما شخصا یه ماه از اندیشه سرویس 1024 محدود بگیر ضرر که نداره... ایشاا...4 گیگ دانلود کنینقل قول:
Printable View
به نظرم شما شخصا یه ماه از اندیشه سرویس 1024 محدود بگیر ضرر که نداره... ایشاا...4 گیگ دانلود کنینقل قول:
یه سوال :
اگه سرویس محدود اندیشه داشته باشیم ساعت رایگان از 1 تا 7 ، درست؟ مثلا دانلود رو از ساعت یک و 5 دقیقه شروع بشه تا مثلا 6 و 55 دقیقه.
که اونم با دانلود منجر میشه تنظیم کرد اما .........
برای اینکه حجم خوری نشه ، خاموش کردن سیستم کفایت میکنه یا نه مودم هم باید خاموش بشه قبل ساعت 7؟:n16:
حتما مودمتو راس ساعت 7 یا قبل 7خاموش کننقل قول:
من یه بار ساعت 6ونیم دانلودم تموم شد مودمو روشن گذاشتم 1گیگ از حجممو خورد...:n23:
ساعت رایگانم 1 تا 7 هست
من میگم اگر مودمتون بیسیم نیست حتما بصورت کانکشنی به اینترنت وصل بشید که با خاموش شدن کامپیوتر لاگ آوت بشید و خیالتون راحت باشه.نقل قول:
وضعیت 128 محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 سرعت 170
1 میگ 220
512= 3گیگ و نیم
1 مگ = 5 و نیم گیگ
در مورد 512 نمیدونم دررسته یا غلط
ولی 1 مگ داشتم خط 6
هر ساعت 850 مگ دانلود میکردم
که هر فایل با 16 تا کانکشن دانلود میشد (maximum speed)
در ضمن مودم باید حتما در حالت bringe باشه چون به idm زمان بندی بدین که ساعت 6:50 دیقیه stop کنه و pc خاموش بشه یا اینترنت dc کنید در غیر این صورت هر چی دانلود کردید از حجم کم میشه بیشتر از ساعت 7 نباید یکسره کانکت باشید
واسه من که اینجوریه
دوست عزیر الان مودم ما وایرلسه یعنی هر دو قابلیت اتصال کابلی و وای فای رو داره نمیشه این کارو کرد؟ یعنی من بدون وای فای لپ تاپو مستقیما از طریق کابل به مودم وصل کنم امکان کانکشنی وصل شدن هست؟نقل قول:
و چطوری باید ساخت کانکشنو؟ مثل دیال آپه؟...؟
راستی من از دیروز غروب حدود ساعت 6 چراغ اینترنتم پریده بود چندین بار آخرین بارم ساعت 4 صبح هر چی سعی کردم و منتظر موندم چراغش روشن نشد تا که امروز ظهر دیدم درست شد! یعنی دیروز اینترنت لاهیجان قطع بود یا نه؟
کسی کارت طلایی شاتل تو رشت نداره برم ثبت نام؟:n13:
این کارت طلایی که میگی چی هست؟:n13:نقل قول:
ممنون دوست عزیز :n16:نقل قول:
اون حالتی که گفتید نمیدونم چی هست ولی در مواردی بوده که تنظیم کردم IDM رو که از یه ساعت مشخصی شروع و در ساعت مشخصی اینترنت رو قطع و خاموش کنه کامپیوتر رو
توضیحات کامل....نقل قول:
اینترنت لاهیجان دیروز حدود 12 ساعت قطع بودنقل قول:
از 6 بعد از ظهر تا صبح روز فردا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
6 بعد از ظهر که قطع شد دیگه وصل نشد
تا اینکه امروز ساعت 11 صبح از خواب بیدار شدم دیدم مشکل نداره
حالا کی وصل شد نمیدونم
ولی بیشتر از 12 ساعت قطع بود !!!!!!!!!
اندیشه 1 مگ
مرکز 4
کلا وضعیت راضی کننده نیست
1-برای اینکه کانکشنی کنم چه تنظیماتی تو مودم و سیستم باید اعمال کنم؟نقل قول:
2-آموزشی هست در این زمینه؟
:n16:
امروزم دوباره نت ترکید طبق روالش , اصلا امیدوار بودن بهشون اشتباه هستش .
رشت اندیشه 1 مگ (محدود) پورت اندیشه .
واسه من قطع نبودا:n01:نقل قول:
من که دیگه با مبین میام همه رو باز میکنه ...
سرعت 200 تا 250 ...
حالت bridge همون روشی هست که با کانکشن ویندوز به اینترنت وصل میشهنقل قول:
اگه با idm تنظیم بشه کم فلان ساعت دانلود تموم بشه و کامپیوتر خاموش بشه وقتی خاموش شد اینترنت کلا قطع میشه
سلام
از دوستان خط 3 رشت کسی 1024 محدود اندیشه داره؟ سرعت شبانش چطوریه؟ چقدر میتونه دانلود کنه؟
مرکز 4 رو من چند ماهی داشتم ... اما بخاطر دزدی ترافیک فرار شدم :n02: :n21:نقل قول:
.
سرعت شبا تا ساعت 3 افت داره یعنی بین 100 تا 150 میچرخه و نوسان داره ... اما بعدش همون 190 تا 205 :n01:تو شرایط خوب و دانلود همزمان از چند سرور مختلفه ... میانگین شبی حدود 3200 مگ میتونی بگیری :n06:
سلام
الان فیسبوک بدون فیل شکن با https باز شد...عجیبه:n13:
سلام دوستان تو رشت خط 5 کی سرویس پرسرعت خوب به غیر از اندیشه داره؟ لطفاً سرعتشم بگه
واسه خیلی ها قطع بودنقل قول:
حالا اینکه واسه شما قطع نبود رو نمیدونم
دوستم تو لاهیجان بود و اینترنتش کامل مثل من قطع بود
تو همین تاپیک هم بعضی دوستان اعلام کردن که قطع بوده
در مورد قطعی که دیروز به مدت 12 ساعت بود من زنگ زده بودم گفتند که فیبر نوری شرق گیلان به کلی قطع شده و به این دلیل ایترنت قطع هست.
از وسط گیلان هم مگه کشتی هم رد میشه ؟؟ :n02:نقل قول:
گفتم شاید لنگر خرده باشه :n02:
فکر کنم های وب هست ...نقل قول:
تو رشت بهترینه ...
تا 8 مگ میده .
دوستانی که از 2020 سرویس دارند، شما هم از دیروز بعد از ظهر افت سرعت فجیح داشتین؟
دیروز اومدم دوباره 512 نامحدودم رو شارژ کردم، از بعد از ظهر سرعتم اومده زیر 10 KB :n04::n03:
عجیب نیست که فیبر نوری شرق گیلان انقدر با برنامه سر ساعت 6 قطع شد.:n09:
دقیقا چه ساعتی؟ من تا ساعت 4 خونه نبودم . بعد از اونم مشکلی نداشتمنقل قول:
داداش من از خیر 2020 بگذر...نقل قول:
دقیق نمی دونم اما صبح خوب بود بعد از ظهر که اومدم دیدم به زور یه سایت معمولی باز میشه!نقل قول:
هنوزم درست نشده!
زنگ زدم 2020 کارشناسشون میگه یه سری مشکلات داریم و یه سری چرندیات بعد گفت واسه همینم ما سرویس های نامحدودمون رو جمع کردیم! بعد گفتم از کی جمع کردید؟ گفت 3-4 روزیه! گفتم من همین امروز نامحدودم رو شارژ کردم شما چجوری سرویس های نامحدود رو برداشتین! :n04: طرف هنگ کرد رفت تو آمپاس نمی دونست چی بگه دیگه:n02:
خلاصه آخرش گفت که سرعتتون همینه، اگه ناراضی هستید می تونید سرویستون رو به هجمی تغییر بدید :n29:
می خواستم اگه سرویسشون درست نشه جمع کنم بیام اندیشه، اما این یه مدت آخر خوب شده بود، و منم چون برا انتخاب واحدم به اینترنت احتیاج داشتم مجبور شدم دوباره شارژش کنم! حالا دوباره باز بدتر از سابق شده! :n28:نقل قول:
درمخابرات ثبات نیست...امیدوارم درست بشه برات .شاتل هم بد نیستا...:n01:نقل قول:
این سری 2020 تموم بشه میرم مبیننت
256-نامحدود-سرعت 25-35
دوستان اندیشه باز محترم
چقدر طول میکشه خط جمع آوری بشه؟
خبری از رایتل تو گیلان نیست؟
میخاستم یه مودم سیم کارتی 3جی بگیرم واسه کارای خیلی عادی.کسی تجربشو داره؟
رایتل داخل رشت آنتن میده سرعت دانلود 128 حدود 30 کیلوبایت هستش!نقل قول:
اصولا حداکثر 72 ساعت کاری طول میکشه خط جمع بشهنقل قول:
معمولا روال کاری همه شرکت ها 72 ساعت هست (( جمع آوری حداکثر 72 ساعت و رانژه کردن هم حداکثر 72 ساعت ))
** 72 ساعت اداری **
ازمخابرات که شنبه درخواست جمع اوری دادم فردا بعد از ظهر کلا جمع اوری شده بود...عجیبه:n01:نقل قول:
عجب غلطی کردم اومدم کادوس:n29:2020 رو جمع کردم ک یه نفسی بکشم مثلا
سرعت حجمی 128 بین 15 تا 30 نوسانی...
همش هم قطع میشه
تازه قیمتاشم برد بالا
ماه دیگه جمع میکنم احتمالا
به نظرتون شاتل یا اندیشه؟