1.دسته اصل (2 تا دسته های خودم)اون بر چسبه عکس کنسول روشه نه عکس دست:46:نقل قول:
2.اینکه باید تو جای باطریشو ببینیم:27:
1.دسته اصل (2 تا دسته های خودم)اون بر چسبه عکس کنسول روشه نه عکس دست:46:نقل قول:
2.اینکه باید تو جای باطریشو ببینیم:27:
برا منم جالبه از کجاش متوجه شدید؟نقل قول:
بابا ایول دسته شناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوری باید بفهمیم دسته قلابی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه دسته های شما تقلبیه...نقل قول:
ما تا حالا اینی که شما میگی رو ندیدیم...مال خود کنسول و بقیه...
من میگم (به قول دوست عزیزمون حدس میزنم)تقلبی باشه از رو اون عکس دستهنقل قول:
اخه دسته هایی که اصل ماکروسافت هستن عکس کنسول روی دسته هست و دسته های تقلبی عکس دست روشونه اوکی؟:10:
اینا ها اینم ب ا ز ی س ن ت ر
کد:http://forum.\\\\\\\\\\\\\\.com/showthread.php?t=27572
RS منظور همون Right Scorl هست که در جهت فشار دهنده میشه RS 3 و LS هم که Left Scorl هست و در جهت فشار دهنده میشه LS 3نقل قول:
اون عکس انگشت درست هست پسر خوب از چیش ایراد میگیری !نقل قول:
ماله خوده من هم این عکس بوده روش.
اینو نیگا کنید :2:نقل قول:
ببینید که این دسته تقلبیه:4::24::3:
عجیبه، achivment ها باید به profile ربط داشته باشن نه سیونقل قول:
چون من سیم بازی هایی که رو که تموم کردم رو هر وقت پاک می کنم، achivment هاشون می مونه همچنان
من که دستم که توی خود جعبه بود عکس یه دست و با یه power روشه. درست مثل عکسنقل قول:
اونی هم که توی بازیسنتر هست چون ایشون از دسته های خودش عکس گرفته و دسته هاش قدیمی ان اون برچسپ برداشته شده
ولکنید اصلا غلط کردم:19:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.:31:
دوست عزیز فکر کنم دسته ی شما تقلبیه !!!!!نقل قول:
چون مال همه عکس اون دسته که داره اشاره میکنه + اون آرم خاموش/ روشن کردن رو که پایینشه داره !!
میگم بهتر نیست بیخیال این موضوع دسته بشیم؟:31:
يه نرم افزار پيدا كردم واسه اديت كردن پروفايل
با اين نرم افزار ميتونيد توي آچيومنت بازي ها تغييرا ايجاد كنيد
خودم امتحانش كردم و كار كرد
همه ي آچيومنت هاي بازي MW2 رو آزاد كردم و 1000GS به پروفايلم اضافه شد
اينم لينك برنامه واسه دانلود:
اگه آموزش برنامه رو هم خواستيد بگيد تا بذارمکد:http://up.--------.com/Files3/69797c99b5484ebcb46b.zip
این که اصلا حال نمیده !!! تمام لذت بازی کردن به کسب آچیوه !!!:31:نقل قول:
این برنامه واسه این خوبه بازی هایی که واسه تست اجرا کردید و حال نکردید رو از توی پروفایلتون بریزید دور :31:نقل قول:
خب اگه واسه تست گرفته باشین و ازش آچیو نگرفته باشین میشه حذفش کرد به طور کلی !!!نقل قول:
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
میگم عکس از دستت بذار یکم بخندیم !!!:31:نقل قول:
ولکنید اصلا غلط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو سه تا بازی اجرا کردم ، اومده توی لیستم که اینها رو بازی کردم ، پاک بشو هم نیست مگر اینکه پروفایل رو پاک کنم کلافم کرده .نقل قول:
اگه از اونا هیچ آچیوی نگرفتی ، روشی هست !!!نقل قول:
تا جایی که میدونم روشی نیست . مگر همین مدل برنامه ها .نقل قول:
به من بگو ازشون آچیو گرفتی ؟؟؟:devil::devil::devil::9::9::9:نقل قول:
نه .نقل قول:
سلام.بچه ها من dlc رو راهی نداره که با pc بگیرم بعد به xbox منتقل کنم؟ سایتی واسه دانلود نیست؟
سلام به همگی
یه سوال در مورد کابل HDMI داشتم. من یه کابل HDMI گرفتم, جنس خیلی توپی نیست , فک کنم 8 هزار تومن خریدم , ولی وقتی
وصل میکنم, تلویزیون پیغام Mode not supported میده ! به نظرتون مشکل از کجاست؟ کابله مشکل داره؟!
ممنون میشم اگه اینم راهنمایی کنین . . .
فکر کنم باید با تنظیمات display یه کم ور برینقل قول:
مثلا ممکنه تلویزیونت HD Ready باشه (نمی دونم تلویزیونت چیه مثال زدم) ولی 360 روی 1080 تنظیم شده باشه یه موارد دیگه
اگه auto set رو فعال کنی حله
تلویزیونم LCD SAMSUNGنقل قول:
22 اینچ
تو تنظیمات XBOX کجاشو باید تغییر بدم؟؟ میشه یه مقدار کاملتر توضیح بدین؟ تو تنظیمات XBOX قسمت Display یه گزینه ی HD TV Setting داره که خاموشه هر کار کردم روشن نشد!!!
نقل قول:منظور چیه Arcade؟ من Arcade دارم و نرم افزاری که هیچ فرقی ندارن چطوری میتونه مخصوص Arcade باشه؟!
اینا تاریخ انتشار رسمی بازیاست فکر کنم...
می خوام بدونم که مثلا تو تهران گیر میاد یا نه؟!
:11:
سلام
کسی لینک بازی shadow complex رو نداره؟ نسخه باگ دارش رو می خوام که از کامپیوتر دان کنم بعد به 360 انتقال بدم.
حالا چرا باگ دارش !!؟؟ :31:نقل قول:
برو تو پروفایلت >>> برو تو View games >>> روی هر بازی ای که تعداد GameScore صفر باشه بری اون پاییننقل قول:
علامت X میاد ... اونو بزنی ( Clear game history ) اون بازی کلا از لیست بازی هایی که بازی کردی حذف میشه به
همراه آچیو هایی که قرار بود بگیری !!!
خب اینم عکسی از CPU/GPU ادغام شده ی این Slim ها که به اسم رمز Vejle نام گذاری شده و از 3.2Ghz سرعت CPU و 500Mhz هم سرعت GPU که فرقی با قبلی ها نداره
و تنها فرقش 60% کم شدن انرژی مصرفی و 50% کاهش فضای اشغال شده هست که خیلی در کاهش تولید گرما کمک میکنه
چیزی که برای من جالبه اینه که با اینکه این دو با هم ادغام شدن ولی دقیقا همون Size یک Cpu 65nm هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر راهي وجود ندارهنقل قول:
چندتا DLC دانلود كردم، كد دستگاه رو هم روشون فيكس كردم
ولي وقتي گذاشتم توي كنسول به فايل ها گير داد و اجراشون نكرد
البته DLC هايي رو كه پولي نباشن شايد بشه يه كاريشون كرد
سلام دوستان:31:
منم بالاخره بعد از كلي انتظار 1 Xbox 360 Arcade خريدم.اونم از آقا ميثم خودمون.دستش درد نكنه واقعآ.
تا اومدم خونه 4 ساعت داشتم Gta 4 ميزدم:31:.
سیو هامو چطوری پاک کنم؟
همچنین بازی هامو؟
میدونم باید بریم تو setting بعدش memory وبعدش game،ولی نمیدونم کدومشون سیوامو پاک میکنه وکدومشون بازیهارو
ممنون
خوب هونجا كه رفتيد بريد تو قسمت بازي مورد نظر از حجمش معلومه.مثلا توي يه بازي 4 تا فايل هست 3تا شون 1 مگ هستند اون يكي 6 گيگ.:10:نقل قول:
مبارك باشه دوست عزيز :20:نقل قول:
دوستان اگه امكان داره قيمت هارد هاي ايكس باكس رو واسم بذاريد
ميخوام ببينم اگه هارد خود ايكس باكس رو بگيرم ارزون تر درمياد يا هارد اكسترنال
ممنون
TV شما HD Ready نیست . تو تنظیمات Xbox 360 هر وقت گزینه ای خاموش بود یعنی اینکه اون قابلیت برای شما وجود نداره.نقل قول:
با چه کابلی وصل کردید دستگاه رو ؟
مبارکا باشه داداشنقل قول:
سعی کن یا یه هارد واسش بگیری یا با هارد External و یا USB Flash جونه DVD-rom دستگاهت رو نجات بدی :31:
خب هیچی که هارد خودش نمیشه !نقل قول:
[QUOTE=samgun;5341910]TV شما HD Ready نیست . تو تنظیمات Xbox 360 هر وقت گزینه ای خاموش بود یعنی اینکه اون قابلیت برای شما وجود نداره.
با چه کابلی وصل کردید دستگاه رو ؟
مطمئنید؟؟؟؟!!!!! چرا این قابلیت وجود نداشته باشه؟؟
تلویزیونم HD با کابل HDMI وصل کردم!
:31:نقل قول:
عزیز نکنه رفتی 8 تومن پول HDMI دادی !؟
مدل TV تون چیه ؟
اصلا هارد اکسترنال ۵۰۰ هم وصل کنید xboxفقط ۱۶ گیگشو میشناسهنقل قول:
نوشته شده توسط XGAME [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارك باشه دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه امكان داره قيمت هارد هاي ايكس باكس رو واسم بذاريد
ميخوام ببينم اگه هارد خود ايكس باكس رو بگيرم ارزون تر درمياد يا هارد اكسترنال
ممنون
منظورت چیه؟!! مشکل از کابله؟نقل قول:
LCD SAMSUNG HD LA22S81B
خب 16 گيگ، 16گيگ ازش جدا ميكنم تا 500 گيگش پر بشهنقل قول:
يعني يه 16گيگ كه جدا كردم 2 تا بازي روش نصب ميكنم
بعد كاستومايز رو ميزنم و يه 16گيگ ديگه جدا ميكنم
نقل قول:
خب 16 گيگ، 16گيگ ازش جدا ميكنم تا 500 گيگش پر بشه
يعني يه 16گيگ كه جدا كردم 2 تا بازي روش نصب ميكنم
بعد كاستومايز رو ميزنم و يه 16گيگ ديگه جدا ميكنم