نقل قول:
ه نظر من تو بازي گروهي اگيليتي خيلي بيشتر از اواتور جواب ميده و اگر خوب بازي كني ميتوني يك لاين رو براحتي تو بازي گروهي بريزي و در كل به نظر من خريد هيرو ها بستگي به هيروهاي مقابلشون هم داره و بايد نسبت به هيروهاي مقابلتون خريد كنيد.
ببینید... هیروهایی که یه لول مثل 6 برودمادر یا اسون دارن، اویتار براشون خیلی خوبه. چون میتونن از لولشون، حداکثر استفاده رو ببرن. فکر کنید اسون 6 کنه، هیروی مقابلش استانش کنه و در بره. شاید بگید اسون اول بولت کنه بعد شش کنه، کاملا منطقیه! 2 ثانیه بیشتر، ولی بعدش... همچین هیروهایی به نظر من اگه هیروی استانر جلوشون باشه، اویتار میخوان
نقل قول:
می خواستم اول نگم ولی گفتم نامردیه بهتون نگم.
برای برادمادر اول بازی فقط arcane ببندین.همون ترکیب مانا.
بعدش هم لایف استیل میلی برای بچه هاش!اون وقت هست که بچه هاش شاخ میشند و ظرف 15 دقیقه بازیو جمع می کنین.
در ضمن فکر کنم مغول هم بتونه بزندش
مرسی که گفتی... ولی هر ریپلیی از برودمادر ببینی همینا رو میبندن اول بازی!!!! حداقل رینگ آف بزیلیوس رو میبندن
نقل قول:
ولی به نظر من اخر بازی تورها بهتر به کار می یان چون وقتی که حریف قوی شده راحت می تونی شبیخون بزنی .فرار کنی . ضربه اخر به هیروهای در حال فرار بزنی و هزارو یک کار دیگه
خوب این هم همون که من گفتم شد که!! اگه از تو لین بیای که دیگه نمیشه به قول خودت شبیخون!! بیشتر تابلوبازیه تا شبیخون!! باید از تو جنگل هیرو خفت کرد.
نقل قول:
سلام بچه های گل.فکر نم فروم داره کم کم خسته کننده میشه.اولا خیلی باحال تر بود.اگه در مورد یه هیرو بحث میکنیم هم همش واسه تک به تکه.همش دعوا داریم که کی بهتره کدوم هیرو شاخه. تک به تک حریف نداره و ...
تک به تک فقط واسه تمرین پول خوری اول بازی خوبه و آشنایی بیشتر ا هیروها.
البته بد نیس که بدونیم آنتی هر هیرو چیه ولی بعد از توضیحات در مورد 5 به 5 بگیم که این هیرو با کیا مچ هست تو 5 به 5 کیا می تونن نقششو خراب کنن واسه بازی 5 به 5 چه نقشی داره .چه آیتمایی باید واسش ببندی.
اگه میشه یه بحث خفن راه بندازیم.
کسایی که ریپلی mym رو میبینن به نظرتون چرا با وجود بازیکنای عالی میبازه؟
توجه کردین 6.52d هیروهای نزدیک زن پول بیشتری در ازای کشتن کریپ نسبت به دور زنا میگیرن
در مورد ترکیب هیروها با اوضاع جدید تو 6.52 هم صحبت کنیم
در مورد انتقال ars_art از sk به rush3d هم صحبت کنیم.چرا اول از vp جدا شد بد sk هم بازی نکرد زیاد؟
تایید میشه! خیلی خسته کنندس... مخصوصا اینکه تا حالا با 50 نفر این بحث ها رو انجام داده ام قبلا!! مطمئنا حداقل نصف بچه های اینجا هم همین وضعیت رو دارن... به نظرم راجع به مپ جدید و پوزیشن های جدیدی که بازی مکنن بحث کنیم بهتره
حالا سوالایی که شما کردی، نظر من ایناس:
1- همونجوری که ریبورن قهرمان ایران شد!! به اسم نیست که داداش من!!
2- نه دقت نکردم
3- آره، خیلی بحث خوبی میشه! من خودم یه 3 ، 4 باری این بحثو خواستم راه بندازم بچه ها زیاد توجه نشون ندادن
4- نمیدونم! کلا عددی نیست!!