کلا آنتن های 4G همراه اول سرکاری هستند. زیاد روشون حساب باز نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
کلا آنتن های 4G همراه اول سرکاری هستند. زیاد روشون حساب باز نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
پوشش داخلی نداره رایتل و همراه اول اینجوریه فقطنقل قول:
نقل قول:
lg g4
یا حتما باید بسته الفا پلاس هم بخریم؟
نداری مگهنقل قول:
اره باید بسته داشته باشی
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نه.من بدون بسته تست کردم که ببینم اصلا روی 4g کانکن میشه و علامتش اون بالا میاد یا نه.که نیومدنقل قول:
دقیقا منم همین مشکل را دارم خود به خود برام سرویس پیامکی ارزش افزوده فعال میشه قطع هم که میکنی بعد از یه مدت دوباره یه سرویس جدید برات فعال میشه سیم کارت داداشمم همینجوریه معلومه که از سیستم خودشون هس بعدم میگن تا کد را نفرسی فعال نمیشهنقل قول:
من الان یکساله که پرونده تشکیل میدم واسه مشکل 3جی با اینکه 400 متر با دکلشون فاصله دارم جواب درست و حسابی نمیدهند
من برای تست سیمکارت 4G رفتم دفتر خدمات مشترکین.
کلاً اولین سوالی که می کنند اینه که توی گوشی دیگه تست کردی یا نه؟ :n02:
بعد حالا این هیچی.
یه دختره نشسته پشت باجه. سیم کارت 4G منو میگیره میندازه توی یه گوشی 1200 بعد میگه اینکه درسته :V18:
گفتم خانم من توی حالت 4G مشکل دارم اونو انداختی توی گوشی 1200؟
بعد گفت نه همه چیش اوکیه برو زنگ بزن 9990.
9990 هم می گفت همه چیش درسته برو خدمات مشترکین برات تست کنند :n02:
خلاصه که وضعیت اینطوریاست.
الان هم یه سیمکارت مثلاً 4G گرفتم که وقتی گوشی رو میزاری روی حالت 4G با جابجا شدن و عوض شدن دکل، گوشی No Service میشه و شبکه رو پیدا نمیکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنم درست شه.
خلاصه که امیدوارم خدا لعنت کنه هر چی آدم بده :n12:
نقل قول:دوست عزیز بنده هم همین مورد رو میخواستم تست کنم و در حالی که کارت هدیه اینترنت هم موقع تعویض سیم کارت از نمایشگاه کتاب گرفتم، ولی بازم نهایت علامت H+ ظاهر میشه !نقل قول:
و گویا 4G فقط برای بسته های آلفا + و در صورت وجود پوشش نسل چهار قابل دسترس هست !
مثه قبلا که تازه 3G رو راه انداخته بودن و در حالت مصرف آزاد نمیشد به بیشتر از Edge دست پیدا کرد !
حالا که 4G راه افتاده، 3G حکم همون Edge سری قبل رو پیدا کرده !
سلام
شبانه نامحدود دقیقا تا چه ساعتی از صبحه ؟
دیشب 5 تومن شارژ کردم و فقط هزار تومن نامحدود رو فعال کردم. سیستم کلا ساعت 6:50 خاموش شده. ولی الان شارژ باقیمونده شده 1 ریال!
چندمین باره که این اتفاق میفته!