رینگاش حرف ندارن کسی همچین رینگی سراغ داره
Printable View
رینگاش حرف ندارن کسی همچین رینگی سراغ داره
ماشاء الله همه رو باهم میخوای ! مد زمستون میخوای از اینجا بگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه همین مد زمستون که عکسشو گذاشتم رو میخوای از اینجا بگیر البته حجمش 130 مگ هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون اون کسی که این مد اسکین رو ساخته خودش از یه مد رینگ استفاده کرده بوده اونو باید جدا پیدا و دانلودش کنی . تو همون سایت تو قسمت جستجو بنویس wheel ببین چی میاره .نقل قول:
سلام
بچه ها میشه یک مودی ریخت برای ولو که نخواهیم هر دقیقه دنده عوض کنیم بتوانیم با دنده یک حدود 100 بریم و دنده 2 حدود 150 بریم
یکی از بچه ها برای بنز با دنده یک 180 میرفتیم میشه برای ولو را هم درست کنی با تشکر
ممنون داداش خیلی توپهنقل قول:
بیا اینو دانلود کن SpeedFreak damege0.scs ولی با دنده یک دو نمیشه که دنده باید روی حالت دستی باشه تا کار کنه:n08:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر یادت نره:n26:
من یه دستکاریش میکنم ببینم میتونم تریلی 2 دنده واست درست کنمنقل قول:
Sent from my LT15i using Tapatalk
ببخشید اگر من پچ 1.2.5.1رو همون 192مگیه رو دانلود کنم مشکلی واسه بازی پیش نمیاد یعنی با همین مد ها که الان وبا سیو دارم مشکلی پیدا نمی کنه؟و با مد زموستون هم مشکلی نداره:n05:؟
ببخشید خصوصیات این پچ1.2.5.1 چیه چه ویژگی هایی رو به بازی اضافه میکنه؟
1- steering non-linearity یعنی چی؟
2- میشه تو بازی همیشه شب باشه؟
3- دنده H-Shifter چجوری کار می کنه؟