خلاصه و ساده بگم رو بیش از 2 پارتیشن حساب نکن. یکی واسه ویندوز یکی واسه مک
حالا یه راه دیگه امروز تست کردم شاید بشه یه کم از ضررهاش جلو گیری کرد. یه برنامه دارم که 200 مگ حجمشه و رو یه سی دی نصب می شه. با این سی دی که بوت کنیم یه ویندوز اکس پی جمع و جور بوت می کنه.
باید حدود 70 درصد هارد رو واسه ویندوز نگه داشت(البته دل بخواهیه ولی با چندتا دلیل بهتره که فضای بیشتر در اختیار ویندوز باشه) بعد از نصب کامل ویندوز و اعمال تمام تنظیمات و نصب فقط برنامه هایی که به صورت دائمی و روز مره استفاده می کنیم، سیستم رو ری استارت و با این سی دی بوت می کنیم. بعد از درایوی که ویندوز نصب شده، تمام محتویات اون درایو رو داخل یه پوشه کپی می کنیم. (البته باید حداقل 2 روز با اون ویندوز کار بشه که نسبت به سلامتش اطمینان حاصل شه که اگه ایرادی داره تو اون 2 روز خودشو نشون بده) بعد حالا هر فایلی که می خوایم تو همون درایو کپی می کنیم و پوشه بندی می کنیم و این فایل ها رو درون یک یا چند پوشه فقط و فقط در روت اون درایو قرار می دیم. نه در محل هایی مثل دسک تاپ یا مای داکیمنت. بعد اگر مثلا بعد از 2 ماه اون ویندوز دچار مشکل شد و نیاز به تعویض و نصب مجدد ویندوز بود، میایم اون سی دی رو دوباره می ذاریم تو لپ تاپ و با مینی ویندوز اکس پی بوت می کنیم، تمام فایل های درون درایو به استثنای اون پوشه ای که فایل های شخصیمون توشه رو پاک می کنیم و اون ویندوزی که قبلا ازش کپی گرفته بودیم رو تو روت درایو کپی می کنیم. اینجوری هم نصب ویندوز و برنامه ها و تنظیمات شخصی جمعا از حداقل یک ساعت به 4 الی 5 دقیقه کاهش پیدا می کنه، هم نیاز به فرمت کردن در حین نصب ویندوز که باعث پاک شدن کل اطلاعات اون درایو می شه از بین می ره که بتونیم با یک درایو به سر کنیم. اسم اون برنامه Hirens boot cd یا یه همچین چیزیه که اگه این روش کامل جواب داد یه لینک از سایتش پیدا می کنم اینجا می ذارم
------
اون 2 تا عکسی که رو جعبه دیدی، اونی که عکس یه شفق قطبی به رنگ صورتی بنفش بوده با سیستم عامل اسنو لیوپارده و اون کهکشان آبی رنگ با سیستم عامل لاین. الان اسنو در اوج سلامت و شکوفایی قرار داره ولی لاین فعلا جای کار داره. البته خیلی فرقی نمی کنه از کدوم مدلش بخری چون در هر صورت باید اون نسخه دیگه رو هم تهیه کنی