قبولیش که مسلما کاری نداره ولی رشته ی سختی هست .نقل قول:
توصیه میکنم روی همون ریاضی فوکوس کنید
Printable View
قبولیش که مسلما کاری نداره ولی رشته ی سختی هست .نقل قول:
توصیه میکنم روی همون ریاضی فوکوس کنید
آره من هنر مي دم...اصولا براي ما خيلي آسونه...من خودم كه كلا سال دوم مي خواستم تغيير رشته بدم برم هنرستان ولي همه ي دبيرامون گفتن تو همين رشته بموني واسه كنكور هنر كارت خيلي آسون مي شه و منم موندم ...الانم اصلا پشيمون نيستم ...منظورم از اين همه حرف اين بود كه كنكور هنر واسه ما خيلي آسونه:31:....البته به نظرم خود آدم بايد سالاي قبل كار كرده باشه تا بتونه از درساي اختصاصي سر در بياره من خودم راهنمايي و دبيرستان رو كلا فعاليت كردم و يه سري از كتاباي اين رشته رو هم پارسال خوندم...كتاباشم آسونه من پارسال هرچي خوندم امسال هنوز يادمه ...ولي اگه قبلا نخوندي من توصيه نمي كنم كه امسال بشيني كتاب هنر بخوني ممكنه ضرر كني (من معدل كتبيم 17/3 اومد از صدقه سر! همين كتاب هنر خوندنام)...يه چيز ديگه هم كه من شنيدم ولي دقيقا اطلاع ندارم اينه كه مي گن قبولي از آزمون عملي هنر سخت تر از قبولي از كنكورشه يعني حتما بايد از قبل زمينه شو داشته باشيمنقل قول:
من که ثبت نام کردم رفت ! ولی یه مشکلی داشتم :
این پوردستمالچی گفت که باید معدل کل سال سوم رو وارد کنید ولی مشاور ما بهمون گفت که معدل کل سه سال رو باید وارد کنیم !!! منم البته به حرف مشاور عمل کردم ، حالا کدومش درست تره ؟! یه وقت بدبخت نشیم ...
این جناب پوردستمالی که بار اولش نیست که چرت میگه.نقل قول:
توي دفترچه نوشته معدل كل ديپلم يعني اون كارنامه اي كه براي ديپلم گرفتي (براي سه سال) ولي توي سايت نوشته معدل سال سوم دبيرستان ! خودشون هم نمي فهمن چي ميگن ! ! :wac: ولي من همون معدل سه سال رو دادم .نقل قول:
سلام منم معدل سه سال رو وارد كردم ! بابا وللش هر چي شد !!!
ميگم دوستان من اگه مجاز به انتخاب رشته بشم ميتونم از سهميه فرزندان جانبازان 25 تا 49 درصد موقع انتخاب رشته استفاده كنم حالا ميخواستم بدونم به نظر شما اين چقدر تاثير داره يعني مثلا با رتبه 5000 ميشه با داشتن اين سهميه مهندسي شيمي قبول شم ؟؟؟
من که پارسال معدل کتبی سوم وارد کردم و درست بود فروردین هم خود سنجش نمراتم بهم نشون داد تا تاییدش کنمنقل قول:
سلام منم معدل سه سال رو وارد كردم ! بابا وللش هر چي شد !!!
تا اونجایی که من میدونم (مطمئن نیستم!) جانبازان 25% تا 49% واسه خودشون میتونن تو کنکور سهمیه داشته باشن یعنی بابای من که جانباز 25% میتونه از این سهمیه واسه خودش استفاده کنه و به من هیچ ربطی نداره ولی کسی که باباش جانباز 50به بالاست فرزنداش هم میتونن از اون سهمیه استفاده کنننقل قول:
فرزندان جانبازان 25 تا 49 درصد موقع انتخاب رشته استفاده كنم
نه نترس اصلا این معدل تو کنکور هیچ تاثیری نداره ... مهم معدل کتبی سومه!نقل قول:
منم با اینکه معدل سه سال دبیرستانم 1 نمره از معدل سال سومم بیشتر بود معدل کل سوممو واره کردم!
2 تا سوال دارم
1-منابع كنكور زبان چيه ؟
2- من همينجوري داشگاه امام صادق رو تيك زدم
اشكالي كه نداره !؟
پس به عنوان یک آزمون آزمایشی نمیشه شرکت کرد ؟!نقل قول:
برای شرکت در کنکور زبان باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشت