من بیشتر پیام هاش رو خوندم واقعا روی آدم تاثیر می ذاره و آدم به فکر فرو میرهنقل قول:
هر کس این ورم رو نوشته باید بهش جایزه داد
Printable View
من بیشتر پیام هاش رو خوندم واقعا روی آدم تاثیر می ذاره و آدم به فکر فرو میرهنقل قول:
هر کس این ورم رو نوشته باید بهش جایزه داد
اون مورد ساعته خیلی جالب بودنقل قول:
راستی خود مقدمه جالب تر از سوتی بودا!!!!!!!
آره این ویروسه خیلی باحاله.:31:نقل قول:
سیستم پسر خواهر منم همینو گرفته ولی به جاش جک مینویسه .وقتی هم روشن می کنی مینویسه.خوب
تو که همه کلمه رو سانسور کردی اون خا رو هم سانسور میکردی معلومه دیگه چی بوده کلمه:18::31:
گفتم بهم گیر میدن . واسه اینم خا رو گذاشتم که اونهایی که با حال هستن بفهمننقل قول:
آره این ویروسه خیلی باحاله.
سیستم پسر خواهر منم همینو گرفته ولی به جاش جک مینویسه .وقتی هم روشن می کنی مینویسه.خوب
تو که همه کلمه رو سانسور کردی اون خا رو هم سانسور میکردی معلومه دیگه چی بوده کلمه
نقل قول:
دمت گرم دلم گرفته ولی خیلی خندیدم .
چه ادم با حالیه این رفیقتون .من جات بودم به زیدم میگفتم بهش بزنگه یه کم حال کنیم ..........
بازم از کاراش بنویس
کاملا تایید می شوووووووووودنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Iman_m123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این یه سوتی کوتاه هست که یکی داده ما هم دیدیم و تعریف میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تو مدرسه بودیم بعد توی حیاط داشتیم با بچه ها حرف میزدیم که یهو دیدیم یکی رفت در رو باز کرد ( در مدرسه ) بعد خودش رفت 2 تا فکر کنم ولی دانش آموز بودن که در زده بودن یکیش اومد توی البته قبلش کلی گفتن بفرمایید ، نه شما بفرمایید و ... که یکیش اومد تو در رو بست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد منم داشتم میخندادم بعد اون که اومده بود تو متوجه نشد و رفت و بعد یکی از بچه ها رفت و در رو باز کرد
بیچاره اون یکی پرس شده بود وسط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز به ترجمه !
بازم از کاراش بنویسنقل قول:
ایول ،دمت گرو خیلی خندیدم ،تو چه رفیق های باحالی داری
بیاین یک سوتی براتون اوردم! به Two توجه کنین!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]