همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
Printable View
همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
نقل قول:نگران نباشیدنقل قول:
یه تاپیک باز کردم و تمام چیزها(ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ،
تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) رو توی اونجا گذاشتم آدرسشم توی امضامه کاملا به روز
یه نگاه بکنید
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
خوب دوستان یک چیز جالب و خدا پیدا کردم دلم نیومد با شما دوستان عزیز شر نکنم
این یک روشی است برای اینکه level درورازبان ها روی superstar بگذارید و باور کنید من که همه بازهای در level تاپ پلیر می بردم هنوز نتونستم به دروازبان گل بزنم 10 بازی در این مود انجام دادم تمام بازی هایمان 0-0 مساوی شده دروازبان شده awesome!:8:
حتما این رو یک try بکنید
راستی این یک ویدیو از دروازبان در مود super star
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ncLu4kXPbS0&feature=player_embedded
خوب بگذارید شروع کنیم !
ایتدا این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید
1-کد:http://cheatengine.org/download/CheatEngine55.exe
خوب حالا بازی رو اجرا کنید کلید ALT , ENTER را بزنید که در مود پنجرهایی بشود همون WINDOW MOD
2-بروید تو قسمتی که LEVEL بازی رو انتخاب میکردید بگذاریدش روی TOP PLAYER ولی CONFRIM نکنید و داخل همون پنجره باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-حالا برنامهEngine 5.5 اجرا کنید (همون که از بالا دانلود و نصب کردید)
4-روی دکمه OPEN که در عکس زیر میبینید کلیک کنید
5-حالااین فایلPES2010.exe را پیدا کنید و بازش کنید طبق عکس زیر
6-مقدار 4 را در این TEXTBOX که میبیند بنویسید و بعد روی دکمه First scan کلیک کنید
8. باید یک همچنین RESULTI براتون بیاره
9-خوب حالا دوباره برگرید تو PES و LEVEL رو به Beginner تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
10-خوب حالا برگردید تو Cheat Engine و ابنبار مقدار 0 را در TEXT BOX تایپ کنید و اینبار روی NEXT SACAN کلیک کنید(میتونید برای راحتی پیدا کردن 10 تا 15 بار روی این NEXT SCAN کلیک کنید)
11. خوب دوبار شما اطلاعات زیادی دارید بگذارید ادامه بدیم
12.برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به REGULAR تغییر بدید دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
13.خوب حالا برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 2 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید (5بار اینکار انجام بدید)
14. برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به AMATEUR تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
15-خوب حالا دوباره برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 1 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید(یک بار انجام بدید) یک چیز دیگه اینکه من الان دو تا مقدار دارم ولی بعضی ها ممکنه یکی داشته باشند که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16-خوب حالا روی اولین مقدار دو تا کلیک کنید بعد بروید به پنجره پایین که بهتون نشون خواهد داد
17. خوب حالا در پنجره پایین روی VALUE که مقدار DEFAULT ان 1 است دوبار کلیک کنید و مقدار ان را به 5 تغییر بدید و OK کنید
حالا برنامه Cheat Engine رو CLOSE کنید برید تو PES و پنجره LEVEL رو Confirm کنید و باید مثل عکس زیر SUPER STAR رو ببنید
خوب حالا که سوپر استار میبیند دیگه تو پنجره OPTION نرید که بازی CRASH میکنه و تا زمانی که از بازی خارج نشدید این SUPER STAR هست ولی اگر از بازی خارج شوید برای دفعه بعد باید همه اینکار ها رو انجام بدید
Enjoy dudes:11:
جناب a.asgharpour تو رو حدا آیدیدتونو بدید کار مهمی باهاتون دارم. یا آیدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009
فقط اگه امکان داره یه کمک سریع !!!
با تشکر.
خیلی حال کردم با این نوع دریبل زدن , امیدوارم این نوع دریبل تو pes 2010 طراحی شده باشه .کد:http://208.117.236.70/watch?v=49xMrS8FUX4&feature=related
* گیم پلی مربوط به فیفا نکست 10.
بالاخره بازی کی میاد؟
منم شدیدا منتظرم تا با فیفا 10 مقایسه بکنمش .نقل قول:
منم خیلی بهش امیدوارم .
:10:
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
حسین جان قبلا گذاشته شده این پست stefanACM بوده من فقط ترجمش کردم ولی تو سایت PES FAN من ندیمش اگر خواستی بذاری همین ادرس این سایترو بذار که با ترجمه انگلیسی هست :11:نقل قول:
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
کد:http://www.moddingway.com/news/422.html
سلام عزیزنقل قول:
این رو میدونم
ولی شما ببین کجا تمارض میکنه
هیشکی دورش نیست و یه باگ به حساب نمیاد ؟