سومم ویرایش کرده؟نقل قول:
شما با خیلی سبز مقایسه نکردیش؟ (اگه آره در مقایسه با خیلی سبز چه طوره؟)
سومم ویرایش کرده؟نقل قول:
شما با خیلی سبز مقایسه نکردیش؟ (اگه آره در مقایسه با خیلی سبز چه طوره؟)
یه سوال : به نظرتون تاریخ ادبیات نیازی به کتاب کمک آموزشی داره یا نه؟
بچه ها dvd واسه عربی سراغ دارین
بابا گزینه دو خودش DVD واسه عربی می ده دیگه چه دلیلی داره بری یه DVD دیگه بخری ؟؟؟نقل قول:
الان لزومی نداره و حتی به نظرم خوندن از روی کتاب درسی خیلی بهتره. چون یک برداشت تصویری از کل درس میتونی توی حافظهات داشته باشی که این خیلی کمک میکنه. بعدا با مواجهه با یک سوال، سریع یادت میاد که کجای فلان درس این مطلب را خوندی و ...نقل قول:
اگه خودت خلاصهبرداری نکنی، در آینده میتونی از این کتابها استفاده کنی.
دوستان سلام
به نظرتون برا تست عربی بهترین کتاب چیه؟
1.کانون سهیلا خاکباز
2.گاج سفید
3.نشر الگو
3.فوت و فن
دوستان میدونم همتون میدونید ولی میخوام دوباره بگم!!! من پارسال وقتی تستهای قرابت میدیم هیچکدوم نمیتونستم بزنم و بیشتر وقتها منفی میزدم و به کل حذفش کردم ولی امسال وقتی کتاب "تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی انتشارات دریافت" خوندم دیگه قرابت خوراکم شد تازه معنی شعر هم نخوندم فقط از روی همین کتاب خوندم به نظرم دکتر سبطی هرچی که میدونسته تو این کتاب نوشته کتاب زبان فارسیش هم عالیه من زبان فارسی دریافت و همگامان دیدم ولی این یه چیز دیگست حیف که امسال جلد دومش به ما نرسید (دیر چاپ شد!) زبان فارسی سبطی نکات دسته بندی کرده بر خلاف دریافت و خیلی سبز که یک خروار نکته حفظی گفتن شک نکنید دکتر سبطی هرکتابی که واسه ادبیات بنویسه بهترین کتاب بازاره!!!
خلاصه میخوام بگم وقتتون با کتابای بیهوده تلف نکنید(ضربه ای که من امسال به خاطر کتابای مختلف خوردم!) تو دیفرانسیل هم رمزینه خیلی خوب کار کرده و انصافا معارف مشترک همگامان-کانون هم عالیه درسنامه های خفن تست های تالیفی خفن تر!!!
سلام،
خیلی ببخشید فرصت نداشتم همه پست ها رو بخونم، شاید سوالم تکراری باشه.
برای فیزیک پیش دانشگاهی، خیلی سبز یا گاج؟ یا کتاب دیگه ای؟ درسنامه و اینا مهم نیست فقط مهم اینه که سوالاش بهتر باشه
احسنت :46:نقل قول:
دوستان میدونم همتون میدونید ولی میخوام دوباره بگم!!! من پارسال وقتی تستهای قرابت میدیم هیچکدوم نمیتونستم بزنم و بیشتر وقتها منفی میزدم و به کل حذفش کردم ولی امسال وقتی کتاب "تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی انتشارات دریافت" خوندم دیگه قرابت خوراکم شد تازه معنی شعر هم نخوندم فقط از روی همین کتاب خوندم به نظرم دکتر سبطی هرچی که میدونسته تو این کتاب نوشته کتاب زبان فارسیش هم عالیه من زبان فارسی دریافت و همگامان دیدم ولی این یه چیز دیگست حیف که امسال جلد دومش به ما نرسید (دیر چاپ شد!) زبان فارسی سبطی نکات دسته بندی کرده بر خلاف دریافت و خیلی سبز که یک خروار نکته حفظی گفتن شک نکنید دکتر سبطی هرکتابی که واسه ادبیات بنویسه بهترین کتاب بازاره!!!
خلاصه میخوام بگم وقتتون با کتابای بیهوده تلف نکنید(ضربه ای که من امسال به خاطر کتابای مختلف خوردم!) تو دیفرانسیل هم رمزینه خیلی خوب کار کرده و انصافا معارف مشترک همگامان-کانون هم عالیه درسنامه های خفن تست های تالیفی خفن تر!!!
بنظر بنده برو و خيلي سبز بگير . ميگن كتابهاي گاج خوبه . ولي اين سبز واقعا امتحان پس داده:20:نقل قول:
سلام،
خیلی ببخشید فرصت نداشتم همه پست ها رو بخونم، شاید سوالم تکراری باشه.
برای فیزیک پیش دانشگاهی، خیلی سبز یا گاج؟ یا کتاب دیگه ای؟ درسنامه و اینا مهم نیست فقط مهم اینه که سوالاش بهتر باشه
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكتر هامون سبطي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكتر هامون سبطي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره سبطی همینه اومده بود نمایشگاه کتاب باهاش صحبت کردم البته پیرتر از اینه