کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟نقل قول:
Printable View
کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟نقل قول:
من از مرند نیستم . ولی فکر کنم بدن . خوب کاری نداره که زنگ بزن نمایندگی مرند بپرس . :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
* تلفن نماینده رسمی فروش مرند ( فرامرز خداپناه - اکبر شیخ بگلو ) : 224 2782
من روزا 120 ولی سرعت شبا نوسان داره میانگین 1.2 گیگ دانلود می کنم برای منم کافی:46:نقل قول:
شما کدوم سریسشو داری EP یا FP ؟
EP . مگه چه فرقی با هم دارند ؟ و سرعت شبانه شما در چه حدودی تغییر می کنه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
ارادت مند شما شاتل جان:40:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
دوستان شاتلی اوضاع و احوالاتتون چه جویاست.البته غیر از مواقع خاص:31:بدک نیست این شاتل فقط نمی دونم که کی می خواد این فیتیله سرعتشو پایین بیاره.
دوست عزیز golshan89 مگه با چند دانلود می کنی ؟
ep ها 6 تومن گرونترن و روزانه 146 دانلود می کنه fp 112 من اول شب 25 اخر شب 80 میشه شما شبا چه قدر دانلود داری؟نقل قول:
اوایل تا 2 گیگ اما الان 2 هفته است که سرعت شبانم به 15 افت کرده و ماکزیمم 500 مگ دانلود دارم . شما با سرعت 25 1.2 گیگ دانلود می کنی ؟؟؟؟نقل قول:
دیشب 2.7 گیگ دانلود و آپلود کردم . دقیقا 2.5 دانلود و بقیه آپلود . وضعیت شما چطوره ؟
دوست عزیز توی تایم شبانه ایشان صحبت کردن نه در تایم روزانه که همه اینطوری هستند در تایم روزانهنقل قول: