سلام.نقل قول:
آره از ویندوز گذاشته بودم دیگه کنسل نکردم،تست تموم شد.
تست که تموم شد وارد هارد میشه.
اگه از داس بذارم اسکن کنه اطلاعات هارد نمیپره که؟؟؟
Printable View
سلام.نقل قول:
آره از ویندوز گذاشته بودم دیگه کنسل نکردم،تست تموم شد.
تست که تموم شد وارد هارد میشه.
اگه از داس بذارم اسکن کنه اطلاعات هارد نمیپره که؟؟؟
نه برای چی بپره این نرم افزار بدسکتورهارو ریکاوری میکنه یعنی میبره تو سکتور صفر در فریم ویر ذخیره میکنه به اطلاعات چیکار دارهنقل قول:
یک سی دی بوتیبل بسازید و ازطریق داس اسکن کنید هارد مشکل دارو فقط هم هارد مشکل دار رو وصل کنید
من یه هارد دارم که وقتی ویندوز روش نصب می کنم و ری استارت میشه و وارد مرحله دوم نصب میشه میگه یکی از فایلهای ویندور حذف شده . مشکلش چیه؟
با یک سی دی ویندوز و درایو اپتیک دیگه تست کنیدنقل قول:
درست نشد باید هارد تست بشه
همون ویندوز رو سیستم یکی دیگه قبلا نصب کردم الانم کار می کنه . چطوری هارد رو تست کنم ویندوز روش نصب نمیشه . ممنون.
در ضمن یک هارد دیگه انداختم رو سیستم ویندوز نصب شد فکر کنم درایو نوری خراب شده باشه.
شما با یک ویندوز دیگه تست کنید و درایو رو هم چک کنید تا خیالتون راحت بشهنقل قول:
اگه درست نشد برید سراغ هارد
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator تست کنید
من یه سی دی ویندوز دیگه و یه درایو نوری دیگه رو تست کردم ولی بازم درست نشد . با اون نرم افزاری که گفتین امتحان کردم بد سکتور پیدا کرد ولی حدود 200 ساعت طول می کشه تا درست کنه . روش سریع تری ندارین من بدسکتور رو برطرف کنم .
یکی از دوستام گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . این firmware رو از کجا دانلود و چطوری نصب کنم . ممنون .
اگه با این نرم افزار خیلی طول میکشه تا درست بشه باید هارد رو low level format بکنی اگه نرم افزار hdd regeneator نتونه بدسکتورهارو برطرف کنه و از پسش بربیاد چند علت داره یا فریم ویر هارد است که باید آپدیت بشه برای آپدیت فریم ویر باید برین سایت خود هارد مدل هارد رو پیدا کرده و فریم ویرشو دانلود و نصب کنید اگه فریم ویری براش نیومده بود با رابط مخصوص باید فریم ویر هارد به حالت قبل برگرده برای آپدیت فریم ویر قبلش از اطلاعات بکاپ بگیریدنقل قول:
علت بعدی میتونه از خرابی پلاتر یا هد باشه البته همه اینا به شرطی است که hdd regenerator نتونه بدسکتورها رو ریکاوری کنه
من الان که با اون نرم افزار بررسی کردم دیدم بد سکتور ها برطرف شده . چون قبلا من هاردو دادم تعمیر کنن . طرف گفت من بد سکتور ها رو برطرف کردم ولی هنوز ویندوز نصب نمیشه . گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . بعد که firmware رو که آپدیت کرد گفت درست شده . گفت برو ویندوز ایکس پی نصب کن و وقتی خواست فرمت کنه نزار که فرمت کنه . من اشتباه کردم و اومدم ویندوز 7 نصب کردم و دیدم که فرمت شده . حالا الان که می خوام ویندوز نصب کنم میگه باید اول پارتیشن c رو فرمت کنی ولی فرمت نمیشه . حالا من چی کار کنم که دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز ایکس پی نصب کنم . آیا باید دوباره firmware رو آپدیت کنم . ممنون.
اگه فریم ویر رو اپدیت کرده که نیازی به آپدیت مجدد ندارهنقل قول:
اگه موقع نصب ویندوز سون میخواین پارتیشن بندی کنید ولی نمیشه شما ویندوز xp بوت کنین از طریق ویندوز xp مجددا پارتیشن بندی رو انجام بدین بعد که پارتیشن هارو ساختین فرمت نکنین درایو هارو دوبار کلید f3 رو بزنید خارج شین و سی دی ویندوز سون رو بزارین و به مرحله درایوها رسیدین درایو c رو فرمت کنید و روش ویندوز نصب کنید
اگرم که میخوای یک راست ویندوز xp نصب کنی که کار راحت تر میشه