آقا از زمان دادن یه پست، اگر چقدر بگذره دیگه اتومات پست جدید در پست قبلی ادغام نمیشه و در قالب پست جدا گونه ارسال میشه ؟
Printable View
آقا از زمان دادن یه پست، اگر چقدر بگذره دیگه اتومات پست جدید در پست قبلی ادغام نمیشه و در قالب پست جدا گونه ارسال میشه ؟
فکر کنم تا 5 دقیقه.نقل قول:
سلام دوستان .نقل قول:
من هم نميدونم قضيه چيه مثل شماها و اينكه راجع به چي اينجا صحبت ميكنين . من فقط هرز چندگاهي در انجمن بازي هاي انلاين ميام و نظرمو در مورد بازي ميدم .
انجمن ادبیات غیب شده؟
آرهنقل قول:
تا یکی دو ماه دیگه میاد
چرا تو امضا وقتی اولش متن میدی بعد پایینش عکس بعد یه انتر میزنی عکسه به متن چسبیده میشه ولی دو تا انتر بزنی نه ؟! :31::mellow: مثل ورد نیست D:
دوستان میتونید تفاوت دقیق تفاوت پیغام خصوصی با پیغام بازدید کننده را بگید؟
ویک مسئله ی دیگه اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را فارسی نوشته یه بار هم انگلیسی(visitor messages)
سلام ...نقل قول:
پیام بازدیدکننده رو پس از تایید کاربران دیگر میتونند ببنند
بدون تایید هم رده های بالای کاربری میبینند، اما کاربران عادی خیر
اما پیام خصوصی رو فقط خودتون و اون کاربری که بهش پ خ میدین میتونند ببینند یا بخونند
:11:
با تشکر :11:نقل قول:
ولی جواب این سوال چی:
اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را یک بار فارسی نوشته(ارسال پیغام بازدید کننده) یکبار بار هم انگلیسی :(visitor messages for) ؟
بعد یه چیز دیگه
add contact دقیقا چه کاربردی داره؟ واسه شماره تلفنه؟
خواهش میکنم :11:نقل قول:
جواب اون سوالو که نمیدونم :دی
فکر نمیکنم هم دلیل خاصی داشته باشه ...
+
Add Contact هم فکر میکنم کاربردش اینه که مثلا یه وقتی یه کاربر خاصی رو میبینی و میخای آدرس پروفایلش رو داشته باشی تا بعدا اگه کاری پیش اومد مثلا خواستین پیامی بهش بدین یا هر کار دیگه ای در دسترس باشه ... و فراموش نکنیدش
دیگه ... مثلا کاربرد های خاص دیگه ای هم میتونه داشته باشه
مثلا یکی هست که قسمت پیام های بازدید کنندگانش رو برای عموم غیر فعال کرده ...
به یکی از کاربران پیامی میفرسته (پ ع) و انتظار جوابش رو داره ...
در حالت عادی اون شخص دوم نمیتونه جواب بده چون پروفایل شخص اول بسته است
حالا در این شرایط کاربرد لیست تماس ها میتونه این باشه که شخص اول شخص دوم رو در تماسهاش اضافه کنه
و پروفایل رو به روی لیست تماس ها باز بزاره ....
کاربرد دیگه ای هم اگه داره بقیه ی دوستان بگن خوشحال میشیم :20: