خیلی خیلی ممنوننقل قول:
راستی همش رو میشه پیدا کرد؟!
اگه نمیشه لینک دانلودی چیزی؟!
چون به نظرم اون 2033-2004 دیگه نباید بشه پیدا کرد؟!
Printable View
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
راستی همش رو میشه پیدا کرد؟!
اگه نمیشه لینک دانلودی چیزی؟!
چون به نظرم اون 2033-2004 دیگه نباید بشه پیدا کرد؟!
توصیه میکنم اگه میخوای دانلود کنی اول Chaos Theory دان کن بعد Double Agent بقیه رو هم فکر نکنم پیدا کنی Conviction هم میتونی بخری ولی فکر نکنم اصلا باهاش حال کنی چون کل سری رو به گند کشیدن
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
کل سری Medal of Honor به جز نسخه 2010نقل قول:
سری Brother In Arms
بچه ها یه بازی ماشین جنگی حرفه ای و جدید وجود داره که معرفی کنید؟! ( جنگ ماشین ها )
یادتون باشه توی ps1 یه بازی خیلی پرطرفدار در این زمینه وجود داشت که از قضا همین چند وقت پیش هم نسخه پی سیشو دیدم!
اینم لینکش
http://topfarsi.com/upload/games/car-warer.exe
با سلام دوستان من 6 سال پیش بازی Clive Barker's Undying خریدم و بازی کردم اسم فارسیش روین تن بود و دوبله ی شرکت نوین پندار حالا من یه بازی میخوام در سبک همین البته با گرافیک بهتر چون اون واسه گرافیک 32 بود مثل این بازی هست؟
نمره ای هم که از گیم اسپات گرفته 9.1 از 10 هست
این بازی ترسناک به شدت سخت کاملا فکری بود همچین بازی من تا به امروز ندیدم مثل این باشه اگر هست راهنمایی کنیدکد:http://www.gamespot.com/pc/action/clivebarkersundying/index.html
در ضمن تاپیک این بازی که گفتم در انجمن هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
يه بازي مي خوام كه به زيبايي Harvest moon : back to nature باشه و بتونم رو كامپيوتر بازي كنم...
البته سبكش موس و كليك نباشه...
ممنون...
من چندین سال پیش یه بازی داشتم خیلی قدیمی بود فکر کنم king of the road بود یه چیزی توی این مایه ها دقیق اسمش یادم نمیاد تریلیو اینا بود میرفتی بار میزدی باید با سرعت میرسوندیو سالم پول در میوردی خیلی قشنگ بود
بازی مثل این و البته جدید سراغ دارید ؟؟
به قشنگی اون بازی هست
نقل قول:
من بازي German Truck Simulator رو بهتون معرفي مي كنم...
توضيحات كاملش رو در تاپيك مربوط به بازي مي تونيد ببينيد...
نقل قول:
به قشنگی اون هست ؟یا ازین بازی های بی مزست ؟
مطمئنا،خيلي زيباست و خيلي به رانندگي واقعي نزديكه...نقل قول:
البته مطمئنا به زيبايي king of the road نميرسه ولي خوب بعد از اون بازي تنها بازي كاميوني زيباست...
بهتر از تمام 18 wheels ها و هر بازي كاميوني ديگه اي...!
کسی یه بازی مسابقات ماشین جنگی نبود که معرفی کنه؟!