سلام دوستان من ترم يك دانشگاه ازاد و متولد 71 هستم ميخوام كنكور سراسري شركت كنم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم سراسري ثبت نام كنم الانم مرخصي گرفتم حال نمي دونم اصلا مي شه اين كارو كرد يا نه اگر مي شه كدوم كد نظام وظيفه رو ﺑﺰﻧﻢ
سلام دوستان من ترم يك دانشگاه ازاد و متولد 71 هستم ميخوام كنكور سراسري شركت كنم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم سراسري ثبت نام كنم الانم مرخصي گرفتم حال نمي دونم اصلا مي شه اين كارو كرد يا نه اگر مي شه كدوم كد نظام وظيفه رو ﺑﺰﻧﻢ
سنجش غلط کرده همچین چیزی گفته اصلا نظام وظیفه ربطی به سنجش نداره
توی سایت سجش نوشته کسی که میخواد کنکور بده و دانشجو است باید معافی تحصیلی داشته باشه در زمانی که کنکور میده
دوست عزیز میشه مرخصی هم نگیرم از دانشگاه و کنکور بدم ؟نقل قول:
سلام- من متولد دی71 هستم و 2تا از درسای پیش2رو گذاشتم تا نرم سربازی و حالا هم تو بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم تا اینکه کاری بکنم 91 فارغ تحصیل بشم و این دی ماه امتحاناتو نمیدم_ حالا موندم که تو ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چی بزنم 5 یا 6؟؟تا حالا هم هیچ اقدامی برای دفترچه سربازی نکرده ام
اره میشه ولی اگر واقعا میخوای کنکور را بیاری یه مرخصی بگیر و بشین با توکل به حق بخون و بترکون / چون همزمان دانشگاه و کنکور / نمیشه به دوتاش رسید.نقل قول:
به نظر من هر دو را بخوای داشته باشی / اخرش میشه که هر دو را از دست میدی!
چرا : چون نه کنکور را میاری و نه تونستی یه ترمت را خوب و با نمرات بالا پاس بکنی.
شما چون ترم اول هستی / نیازی نیست / فکر بکنم باید همون کد قبلی که در پیش دانشگاهی را زد باز بزنی.نقل قول:
چون هر دانشجو میتونه یه سال دیگه کنکور بده.
بشرطی اینکه ترم هاش کمتر از سه ترم باشه چه برسه به شما که ترم اولتون هست.
موقع نظام وظیفه بزن معاف تحصیلی عنی همون کدی که زدی برای پیش دانشگاهیت.
بعد که دانشگاه را اوردی و از دانشگاه فعلی انصراف دادی / معافیت تحصیلیت از بین میره و در دانشگاه جدید که ثبت نام میکنی/میبنه شما سال دوم کنکورتون هست / اجازه میده که در دانشگاه ثبت نام بکنید / چون هور داری از معافیت اتحصیلیت استفاده میکنی.
واسه اینکه مطمئن بشی از یه مشاور باز هم بپرس.
و اگر میبنی رشته مورد علاقت ارزش داره راه دور بیفتی / دولتی کنکور بده ولی اگر میبنی با این هزینه هایی که هسات و شهر دور بیفتی / هزینش با ازاد تقریبا یکی هست و اخر اینجا پیشه خانواده هستی و راه دور نمیفتی و کاشانتا از دست نمیدی.
ولی اخر هر طور خودت میدانی.:46:
ممنون ، با توجه به اینکه متولد نیمه اول 72 هستم و الان دانشگاه آزاد دارم می خونم ،کد نظام وظيفه رو چند باید بزنم ؟نقل قول:
من نمی دونم چرا متولدین نیمه دوم 71 همچین کاری رو می کنن!! من تا اونجایی که میدونم سازمان نظام وظیفه زمان اعزام نیمه دومی هارو بعد از مهر ماه سال بعد قرار میده تا این افراد فرصت دوباره کنکور رو داشته باشن. چند وقت پیش یه سرهنگی تو یکی از برنامه های شبکه 3 صحبت می کرد و این حرفو زد.نقل قول:
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
دوستمون " اشکنه" از سازمان نظام وظیفه پرسیدن گفتن 6!نقل قول:
من خودمم پرسیدم گفتن نمیدونیم!!!
یکی از دوستان هم توی این تاپیک گفتن که این کد زیاد مهم نیست چون بعد از قبولی خودشون وضعیت دانشجو رو بررسی می کنن!
منم شرایطم مثل شماست فعلا ثبت نام نکردم:23:
سلام،نقل قول:
نقل قول اولتون درست هست و حرفتون اشتباه نیست:27:
قابل توجه دوستان : لطفا سوالتون رو تو همین تاپیک بپرسید و حتی المقدور پیغام خصوصی نباشه چون بقیه دوستان هم می تونند کمکتون کنند!:11:
من نفهمیدم کد 4 رو بزنم یا 6 :41:نقل قول:
لطفا یکی 100 % بگه کدوم کد رو باید بزنیم:20: