سلام !!
اومدم ببینم چه خبره که دیدم ....
اینو واسه حسین و علی نوشتم :
من کاری به اسپمایی که دادم ندارم و اونا که باید پاک می شدن ! ولی اونایی که بچه ها نوشتن چی ؟
اتفاقا این چیزایی که بچه ها می نویستن خیلی خیلی کمک می کنه که آدم هم حرفای خودشو بشناسه و همچنین فضای بازی دستش بیاد اگه آدم یه مقدار بازی بفهمه می تونه از این نوشته ها استفاده کنه ! مثلا می گن 100 تا اسپیر فرستادیم ساپرت شد ! خوب ادم می فهمه یه چیزایی دیگه ! خوب پس این خیلی کمک میکنه و یا .....
خوبه حالا خود شما هم تجربه ی بازی رو داشتین !
نقل قول:
همیشه گفتم بازم میگم تعداد پست هیچوقت برای من ملاک نبوده و خیلی از شماها کاربر فعال انجمن آنلاین شدید با اینکه تعداد پستهاتون بسیار اندک بوده. همین همکاری که شما مدام بهش گیر میدید باعث فعال شدن خیلی از شما شده چون یکی از وظایف همکارا اینه که شمارو رصد کنن و اونهایی رو که فعالیت درخشان تری دارن رو به مدیر پیشنهاد کنن تا عنوان فعالی به اون داده بشه
واسه خیلی ها همون فعالی نیز مهم نیست ....
بچه های اینجا هیچکودوم برای فعالی اینجا فعالیت نمی کنن ! اگه می خواستیم.......
نقل قول:
سعی کنید مثل باقی زیر انجمن های انجمن بازی رفتار کنید و اینقدر مشکل ساز نباشید. اینقدر همکاری که واسه این بخش میذاریم رو آزار ندید.
کسی مشکل واقعا ایجاد کرده اینجا ؟؟؟ واقعا این حرف یه مقدار سنگینه ! شما مشکل نداشتی تو انجمنت تا حلا مثل اینکه ! یه سر پیش بابک برو ...
نقل قول:
این دوستتون داره تمام تلاششو میکنه که اینجا نظم داشته باشه...اینجا محیطش سالم باشه تا راحت تر با هم تعامل داشته باشید... قوانین رو گوشزد میکنه که خطایی نکنین که یوقت یکی از مدیرا یا سوپر مدیرا بیاد و بنتون کنه...
از تلاش ایشون تقدر می کنم !! :دي
قربون سوپر مدیرامون برم ....بابک فعال ترین سوپر مدیر اینجا بود که اونم رفت !ایشون فقط 1 بار به اینجا سر زد و تایپیک رو بست ! ( اگه اشتباه نکنم ) حالا دیگه ......
نقل قول:
آقای مدیر اینجا که پستا شمارش نمیشه !!!
از همون موقعی که اینجا این جوری شد این مشکل پیش اومد و پستای اضافه بسیار زیاد شد ولی حالا خوشبختانه خیلی کم شده !
( شما برید از اون موقع یه نگا به پستا بندازین ! )
جالبه شما هی می این می گین :
نقل قول:
ارها هم گفتم خواستم بعد از این همه ندید گرفتن بخش بازیهای آنلاین بتونم براش کاری بکنم تا شمارش پست ها فعال شه
و این رو هی می زنید تو سر ما ! وقتی شما این کاری کردین بیاین این قدر اخطار و بن کنید که خیالتون راحت بشه اینجا کسی نیست که اسپم بده !
p.s : من که خودم 10 تا پست هم توی این تایپیک ندارم این حرفو زدم !
( چی نوشتم پسر !: دي تا حالا توی پی سی ورلد این قدر ننوشته بودم !: دي )