دیگه قید 5و10مگو بزنید مخابرات گفته دیگه شبانشون برنمیگرده چون همه هجوم برده بودن سمتشون:n14:
Printable View
دیگه قید 5و10مگو بزنید مخابرات گفته دیگه شبانشون برنمیگرده چون همه هجوم برده بودن سمتشون:n14:
بهت گفتم که دانلود شبانه تعطیلهنقل قول:
با بعضی از لینکا خوبه 230-250ولی همین سرعت هم خیلی پایینه واسم سر درد گرفتم با این سرعت :n27:نقل قول:
خب بهشون بگو بزارید همه 5و10مگ بگیرن برا چی شبانشو حذف میکنید شما که اینترنتو نامحدود میخرید فرقی براتون نداره
فرشاد میگم چرا اکسپرس لیچ شده 4upload؟:n13:نقل قول:
من وقتی میخوام ازش لینک بگیرم واسه دانلود اون مرحله اخرش کل لپتاپم هنگ میکنه مجبور میشم باطریشو دربیارم!:n24:
نمیدونمنقل قول:
به نظرت میشه یه اکانت 10مگ وارد مودمم کنم بعد به پشتیبانی بگم دان استریممو زیاد کنه؟
فکر کنم بفهمننقل قول:
چون شماره رو چک میکنن و اکانت رو فقط روی خود شماره تلفن تاثیر میدن
ولی یه کار دیگه میتونی بکنی اول برو یه اکانت 10 مگ بخر بعد به پشتیبانی بگو دان استریمت رو زیاد کنه بعد برو از پرتاک یه 2 مگ تمدید کن و سوزاندن روزهای باقی مانده بزن اینجوری فقط 4 تومن ضرر میکنی چون جدیدا ترافیک دوره قبل به دوره بعد منتقل میشه :n19:
نقل قول:
بهش میگم اکانت فامیلمونه به نظرت میشه؟
خب اگه 10مگ بگیرم باید 22500بدم وقتی دوباره خواستم 2مگ بگیرم باید پول 2مگ هم کامل بدم اونوقت میشه 45000تومن
نه ببین مثلا 10 مگ 8 گیگ 36 تومنهنقل قول:
2 مگ 8 گیگ 32 تومنه
تو میری یه 10 مگ میخری 36 تومن بعد میسوزونیش ولی فقط روزاش میسوزه و 8 گیگت که خودش 32 تومنه واست میمونه که با 8 گیگ 2 مگ میشه 16 گیگ
اینجوری کلا 4 تومن ضرر میکنی
اگر هم 8 گیگ زیادته میتونی اول 10 مگ 4 گیگ بخری و بعد 2 مگ 4 گیگ
نه این روش خیلی دنگ و فنگش زیاده حوصلشو ندارمنقل قول:
یه اکانت دارم مال مارمالاده 5مگ هم هست نمیدونم با اون تست کنم یا نه؟
تست کن ولی پشتیبانی مچتو میگیره :n19:نقل قول:
چون اول میپرسه شمارت چنده بعد میزنه تو سیستمش اکانتت میاد وقتی دید 5 مگه میاد خطت رو که همون شمارت باشه رو 5 مگ میبنده
اگه از اکانت یک آشنا باشه و اون هم راضی باشه چی؟باز هم جرمه و اگه بفهمن انجام نمیدن؟نقل قول:
خوبه اکانتمو با اکانت فامیلمون عوض کنم چون اون قابلیت تمدید از طریق پارتاک رو داره ولی مال من نداره:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی به اکانت نداره تو اصلا مودمتو ریست کن که کانفیگش بپره بعد زنگ بزن پشتیبانی بگو واست انجام بدننقل قول:
چیزی که واسه پشتیبانی مهمه اینه که شماره تلفنت با شماره اکانتت یکی باشه وگرنه میفهمن داری مانور میدی و جیک ثانیه مک قفلت میکنن
راجب پرتاک واسه منم تا 5 روز پیش باز نمیشد رفتم دفتر ماناماد خانومه توی 30 ثانیه درستش کرد:n19:
راستی تلفظ صحیح partak هم ازشون پرسیدم گفتن پرتاک که فکر کنم به معنی برگ انگور میشه چون تاک یعنی انگور:n02:
مگه ibs دست پشتیبانیه؟پشتیبانی اصلا دسترسی نداره بهشنقل قول:
چرا من قبلا که میرفتم دفتر اواسیس دیدم بهش دسترسی داشتن و از همونجا واسم تمدید میکردننقل قول:
سرعت صفحه باز كردن خيلي خوب شده الان اگر ip عوض ميشد هميشه اينجوري بود حتي از 10مگ هم سرعت صفحه باز كردن بالاتر رفته الان به نظرت از سرويسه يا از پورت؟
گفتم که از 4 به بعد درست میشهنقل قول:
هرچی هست از همین ایپی و گیت وی هست
تازه پینگ الان شده 350اگه مثل قبل 130بود چی میشد الان خیلی سریع صفحات باز میشن مهلت نمیده اصلا یعنی بخاطر این صفحات سریع باز میشن که آپ استریمم رو 1مگه؟شاید هم بالا بردن دان استریم و پایین اومدن snr رو سرعت تک کانکشن تاثیر داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا من الان با اروپا حدود 120 شدهنقل قول:
سریع باز شدن صفحات بخاطر بهتر شدن پینگ و تک کانکشنه ربطی به سرعت اپلود و snr نداره
نه منم که 10مگ داشتم پینگ و سرعت تک کانکشنم بهتر از الان بود ولی صفحات اینقدر سریع باز نمیشدن یکی از پشتیبانی اونموقع که میخواست بزاره رو 10مگ بهم گفت پایین اومدن snr باعث میشه به خط فشار بیاد و در نتیجه روی سرعت تاثیر میزاره مثل اینکه درست گفته بودنقل قول:
snr در حالت کلی تاثیری نداره مگر اینکه خیلی پایین بیادنقل قول:
که برای تو هم یادمه منفی بود:n02:
چیش خوبه . اینکه پینگت 700 باشه خوبه ؟ . حالا تو بیا 10 تا خط رو ادغام کن همشون پینگ 700 . به درد نمیخوره .نقل قول:
همون 5 مگو دارم . منتظرم تمام بشه تا برم رو 2 مگنقل قول:
مشغولش کردن :n15:نقل قول:
بله . مدیر اصلی ibs میتونه برای هر شخصی که بخواد یه اکنت مدیریت محدود بسازه .نقل قول:
اتفاقا یبار که پشتیبانی صحبت میکردم گفت پَرتَک:n02: اینا هم با اسم گذاری هاشوننقل قول:
ماناماد یا یه شرکت دیگهنقل قول:
منم می خوام برم چند روز دیگه سرویس بگیرم ازشون. پورت هاشون پر نشه:n02:
سرویس 2 مگ دارم، آپ استریمم روی 511 هستش.. دوستان همینجا گفتن تماس بگیر پشتیبانی بگو آپ استریمتم روی 2 مگ ببندن
دو سه بار تماس گرفتم ، هر دفعه یادداشت کردن که انجام بدن.. ولی خبری نشد. بیخیال شدم تا امروز
گفتم زنگ میزنم و تا واسم درستش نکنن گوشی رو قطع نمیکنم!!
ایندفعه یارو گفت اینکارو نمیکنیم. آپ استریمت همونیه که واسش تعریف شده و باید باشه
من : ولی بقیه همکاراتون گفتن انجام میدیم
پشتیبانی : نه همچین چیزی نیست
من : پس یعنی اونا دروغ گفتن؟
پشتیبانی : خیر دروغ نگفتن، شاید اطلاع نداشتن
من : هیچکدومتون هیچی بلد نیستید ! هیچی!!
پشنیبانی : "فرصت نکرد چرت و پرت دیگه ای بگه، چون بعد این حرفم گوشی رو گذاشتم!!"
دوستان کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟
آقای alimail همکاراتون چرا اینجوری هستن؟!!
شما باید بهشون بگید دان استریم را روی 2مگ ببندند نه آپ استریم.دان استریمتون را روی چند بستن؟نقل قول:
من 5 مگ خریدم ولی برام رو 2 مگ بستن زنگ زدم به 3 نفر گفتم هیچی نشد. منم بیخیال شدم چون شبانه نداره . فایده نداره . اصلا 100 مگ ببندن .نقل قول:
کلا 2 دسته شرکت اینترنتی داریم.
دسته اول مثل مخابرات سرعت واقعی اینترنت رو میدن ولی پشتیبانی هیچی حالیش نیست هر چی میگی اشتباه تنظیم شده .حرف خودشو میزنه .
دسته دوم مثل شاتل . 128 میگیری میگه 128 تا 2 مگ سرعتش متغیره . بعد میگی برام رو 1 مگ بستی رو 2 مگ نبستی . میگه ما تازه یه لطفی در حق شما کردیم ( خودشون از کلمه پروموشن استفاده میکنن) که تا 1 مگ بستیم وگرنه هر وقت کمتر 128 بود زنگ بزن . حالا پولش 10 برابر 128 مخابراته ها بعد میگه پروموشن پروموشن .
بچه ها چرا وقتی از تو پرتک سوال میپرسم جواب نمیدن ؟ به شماها جواب میدن ؟
با سلام
دوستان یه سوال دارم وقتی یه شرکتی هم adsl داره و هم wireless و تجهیزاتشون یکیه و آیا دلیلی بر این هست هر هر دو یک عدد پینگ تایم بدن؟!
منظورم اینکه پینگ adsl و wireless این شرکت یکی هست یا نه؟!
با تشکر
دوست عزیز خودم فرق دان استریم و آپ استریم رو بلدم.نقل قول:
دان استریمم روی 2 مگ بسته شده. ولی آپ استریمم روی 511 ! من الان نیاز شدید به سرعت آپلود بالا دارم. ولی نهایتا سرعت 50 kb هست. این سرعت به کارم نمیاد
دوستانی مثل آقا فرشاد گفتن تماس بگیر بگو آپ استریمتم روی 2 مگ ببندن که سرعت آپلودت درست بشه. شنیدم و دیدم خیلیا زنگ زدن واسشون درست کردن. پس کار نشد نداره!!
ضحی دو نفر داشت تو پشتیبانی که خیلی حرفه ای بودن و راحت استریم ها رو تغییر میدادن(خودم وقتی 5مگ گرفتم بهش گفتم رو 6 ببند که 5مگو کامل بده اول رو 10مگ بست بعدش وقتی دید snr منفی شده گذاشت رو همون 6مگ) ولی متاسفانه رفتن الان چند نفر هستن که حتی بزور حقتو میدن ممکنه باهات لج کنن و کمترش کنن مثلا بزارن رو 128حواستو بدهنقل قول:
من که وقتی خطم رانژه شده اتوماتیک رو 1مگ افتاد آپ استریم الان هم رو همون 1مگه رو سرعت صفحه باز کردن هم تاثیر داره مثل اینکه:n01:
این گتوی جدیده؟ : 37.221 خیلی خوبه به هرحال. با تشکر از مسئولین امر.
مال کدوم شرکته؟نقل قول:
گسترش ارتباطات.نقل قول:
یه زمانی برا من گسترش ارتباطات میومد ولی الان گیر کرده رو 2.189:n21:
شما هم میتونی از یوزرنیم و پسورد دیگری استفاده کنی؟نقل قول:
دوستان لطفا جواب منو بدیننقل قول:
اگه اینجا کسی جدیدا 2 مگ گرفته بگه کیفیتش چطوره 2 مگو کامل میده یا نوسان داره ؟
من 2مگ دارم سرعتش فقط 4 تا 7صبح میشه 250کیلوبایت بقیش رو 512-1مگ میچرخهنقل قول:
پینگ هم با تهران 550میلی ثانیه و با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 700میلی ثانیه الی 1ثانیه
نقل قول:
فرشاد خیلی خوبه پس نتی که داری. خطت را روی چند مگ بستن که سرعتت 512 و 1 مگ هست می ده برای سرویس 2 مگ
تو از لقمان داشتی دیگه درسته. سرویس های شبیه مخابرات گرفتی ازش یا فن اوا
من عصر دارم سر می زنم به شرکتش