سرعت شبانتون رو همون 16مگه یا محدود میشه؟نقل قول:
Printable View
سرعت شبانتون رو همون 16مگه یا محدود میشه؟نقل قول:
اخیرا کسی از دوستان حاضر در این بخش برای دریافت اینترنت از مخابرات (ترجیحا نامحدود) سمت شمالغرب تهران اقدام کرده ؟
پورت خالی موجود بوده ؟
والا سرعتم كم نميشه ولى تازه از امشب گفتن شبانه م فعاله استفاده كن اگه كم شد بيا اينجا نامه ميديم ولى سرعتم فرقى نمى كرد حالا امتحان مى كنمنقل قول:
نامحدود دیگه جمع شد.نقل قول:
پورت خالی هم خیابون به خیابون فرق داره باید از مرکز خودتون بپرسید.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام بچه ها
سوالم به این بخش مربوط نیست ولی احتمالا اینجا سریعتر به جواب برسم برای همین اینجا میپرسم.
یکی از اپراتورها بسته های نامحدود شبانه چند ساعته میفروشه که یکی از بچه ها میگفت تو اون چند ساعت کلی دانلود میکرد میخواستم ببینم شما میدونید کدوم اپراتور و چه طرحی هست.چون اونجوری که اون طرف بهم گفت دیدم قیمت هر گیگش از نامحدود مخابرات ارزونتر درمیاد.الانم که این دوستمون گفتند دیگه مخابرات نامحدود جدید نمیدند.
مرسی
ایرانسله . از ساعت 2 شب تا 8 صبح .نقل قول:
یک ساعت نامحدود = 20 گیگ
دو ساعت نامحدود = 40 گیگ
سه ساعت نامحدود = 60 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همراه اول هم داره
2تا 7 صبح 20 گیگ 1000 تومان
1 تا 11 ظهر 30 گیگ 3000 تومان
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
1سال کمپین 2 مگ ماهی 7 گیگ داشتم و خب اون 2 ماه اول سر شبانه رایگانش مشکل درست کردن و با اعصاب ما بازی کردن ولی بعدش حل شد و پول رو برگردوندن.
حالا امروز رفتم طرح تابستانه 2 تا 16 مگ رو گرفتم(پس پرداخت)
سرعتش دانلودش 1.8 مگ بر ثانیه هستش
خواستم بسته 100 گیگ بخرم دیدم نمیشه،زنگ زدم 2020 میگه فعلا مشترکان پس پرداخت نمیتونن بسته بخرن و باید دو هفته صبر کنید تا سیستم برای پس پرداختی ها فعال بشه
من نمیفهمم واقعا این مخابرات اینقدر بی در و پیکر هستش که قبل آمادگی برای ارائه ی یه سرویس میاد اون سوریس رو میفروشه یا میخواد ملت رو تیغ بزنه
اگه امکانش رو داشتم میرفتم مرکز مخابراتی کل اونجا رو با خاک یکسان میکردم.واقعا یه مشت ادم نادان و بی دست و پا و از همه جا بی خبر رو گذاشتن دارن حقوق مفت میدن.یارو تا دیروز روشن کردن کامپیوتر رو بلد نبوده،یه دوره کلاس میزارن براشون که اونم اکثرا میپیچوننش بعد میان میشن اپراتور بخش adsl
منم امروز رفتم مخابرات قبلش سرویس ۴مگ خورشید تابستانی داشتم گفتم تغییرش بدین به 16مگ اینترنت خوب با طعم تابستان. اومدم خونه دیدم فقط کمپین عوض شده سرعت همون ۴! دوباره پاشدم رفتم مرکز اول که زیر بار نمیرفت و میخواست بپیچونه بعدش با همکارش صحبت کرد گفتش که خطو باید یبار تخلیه کنیم دوباره وصل کنیم که همونم چون صاحب خط باهام نبود انجام ندادن! حالا فردا باید برای بار سوم پاشم برم مرکز!نقل قول:
سیستمشون واقعا مزخرفه! اینکارا تو همه شرکتای دیگه آنلاین انجام میشه ولی اینا کلی آدمو علاف میکنن!!
ببخشيد شما دقيقا چيكار كردين شبانه تون فعال شد..؟!! منم اين سرويس ٢ تا ١٦ مگ رو گرفتم يه هفته س دارم پيگيرى مى كنم شبانه م فعال شه، امروز رفتم مركز مخابراتى آخر زنگ زد يه جاى ديگه اونا گفتن تا يكى دو روز ديگه درست ميشه حالا نميدونم درست ميشه يا نه، من پيش پرداخت گرفتم مشكل بسته نداشتم، شما شبانه تون فعاله..؟!!نقل قول:
نقل قول:از کجا میفهمید که شبانه غیر فعاله یا فعال؟نقل قول:
منم سرویس ۲ مگ تا ۱۶ مگ ۱ ساله گرفته پیش پرداخت
حالا از کجا بفهمم شبانه رایگان فعاله یا نه؟
حتما باید دانلود کنم ببینم حجمم کم میشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره من استفاده مى كنم كم مى كنه، ديروز بهم گفتن درست شده استفاده كن، باز استفاده كردم ديدم كم كرد، زنگ زدم مركز مخابراتى گفت همه ش رو تموم كن بيا نامه بزنيم:))) ميگم خب برا چى تموم كنم صد گيگم رو مثلا شما پس ميدين!!! ديگه رفتم اونجا زنگ زد يه جا ديگه گفتن يكى دو روز ديگه درست ميشه، حالا ببينيم ميشه..نقل قول:
مرسی قرباننقل قول:
ایرانسله . از ساعت 2 شب تا 8 صبح .
یک ساعت نامحدود = 20 گیگ
دو ساعت نامحدود = 40 گیگ
سه ساعت نامحدود = 60 گیگ
واقعا تو سه ساعت 60 گیگ میشه دانلود کرد ؟ اخه برای این کار باید سرعت 44Mbps باشه که بنظر منطقی نمیاد.در ضمن اگر مودم 3g باشه بازم میشه با سرعت بالا دانلود کرد یا افت میکنه؟
مرسی اقا ولی تو سایت همراه اول من همچین طرحی ندیدم میشه زحمت بکشید اگر لینکی دارید قرار بدید؟نقل قول:
سلام همراه اول هم داره
2تا 7 صبح 20 گیگ 1000 تومان
1 تا 11 ظهر 30 گیگ 3000 تومان
مرسی
مودم ۳ جی که قطعا نمیرسه به اون سرعتنقل قول:
ولی ۴ جی خیای جاها حتی بیشتر از اون سرعت هم دارن و راحت ۶۰ گیگ رو دانلود میکنن
برای طرح های نامحدود همراه اول کد زیر رو بزنید ( اسمی نامحدود وگرنه حجم معین داره که فکر میکنم حدود ۲۰ گیگ هست)
ستاره ۱۰۰۰ مربع
شما اگه تو منطقه زندگیتون. 4g or 3gهست حالا هر کدام از اپراتورها که بهتر انتن میده و سرعت اینترنتش بالاست تست کنید .نقل قول:
با این طرح های دانلود که اعلام کردیم.
خیلی ارزونتر از adsl قیمت هر گیگ دانلود برامون میفته.
اون دو موردی که من گفتم مربوط به هدف رو بزن هست اسمش فکر کنم.
اون کد رو که بزنید. خودش راهنمایی میکنه.
فقط برای دانلود از سیم کارت عقل حکم میکنه یک سیم اعتباری بگیرید .
اگه سرویس 1 تا 11 همراه اول رو بگیرید قیمت 3000 تومان میشه که محدودیت دانلودش 30 گیگ هست .حداقل میشه ساعتی 1 گیگ دانلود کرد که تو 10 ساعت میشه 10 گیگ.که گیگی 300 تومن.
بنظر از adsl. بهتر باشه
الان ساعت 3 نصفه شب اینترنت کامل قطعه ولی اینترانت بر قراره و من این پیغام رو از داخل سرور مجازی ایران به شما میدهم کامل ملی شده
سلام بچه ها
مودم 4g زیر بنظرتون خوب هست ؟ چون گوشیم 4g نداره.
مرسی
این فروم هم کچل کرده با این سانسور سایتها.بجای ... بنویسید
دیجی کالا دات کام
/کد:https://www.-------------/Product/DKP-92273/Huawei-E5573-4G-LTE-Wi-Fi-Modem-Mobile-Hotspot/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-4G-LTE-%D8%A8%D9%8A%E2%80%8C%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D9%88-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AD%D9%85%D9%84-%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D9%84-E5573#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments
اینم تست سرعت سرویس 2تا 16 مگ طعم تابستانی
فقط کاش سرویس شبانه و خرید حجمش درست شه به زودی
اینم سرعت 4g ایرانسل
کدوم شهر؟نقل قول:
این موقع شب این فروم و این صفحه هم بزور رفرش کردن چند باره قابل دیدنه(512 نامحدود)
کیفیت به حدی پایین اومده که آدم هیچی نگه بهتره اما خوب میسوزیم ومیسازیم چاره چیه:n27:
سرعت منم خیلی کم شده
4 مگ هست مثلا.پیج میخواهد باز کنه جون میکنه
آقا شبانه ى شما درست نشد..؟!! پيگيرى كردين..؟!!نقل قول:
دوستان من الان داشتم گزارش مصرفم رو نگاه می کردم دیدم هر شب ساعت ۱:۰۱ و صبح ها ساعت ۷:۰۰ قطع و وصل شدم! یعنی شبانه شون رو اینجوری مشخص می کنن..؟!؟ اونوقت اصن شبانه ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ هست که!!! ولی از این نظر که تو این ساعتا قطع و وصل میشه و ترافیکش مشخصه به نظرتون استفاده کنیم حجم مصرفی رو بر می گردونن به حسابمون..!؟؟
این فقط ماله پس پرداخته که آخر دوره میخوان حساب کنن. تو پیش پرداخت مستقیم از شارژ حساب کم میشه و به امید برگشتش هم نباشید.نقل قول:
همچین سیستم پیشرفته ای دارن اینا.
سلام.
این جشنواره با طعم تابستان که بسته های حجم اضافه رو زده امکان خرید در بازه زمانی ۳-۶-۹۵ لغایت ۱-۸-۹۵، یعنی بعد از اون اگه بخوایم بخریم باید گرون بخریم؟
و اینکه میشه همین اولش دوتا بسته 100 گیگی رو یک جا بخریم؟؟
توی سرویس پس پرداخت اصلا میشه بسته حجم اضافه خرید یا نه؟؟
پست اشتباه پاک شود.
میشه چند تا بسته خرید. فقط قیمت 100گیگش ارزونتره بقیش فرق خاصی با حالت عادی نداره.نقل قول:
خرید حجم برای پس پرداخت فعلا مبهمه. قبلنا ارور میداد جدیدا صفحه خرید حجم میاد حتی اگه نامحدود باشی!
این کمپین تابستانی واقعا سرعتش تا 16 مگ بازه یا نه؟ میشه عکس از مودم و از اسم اشتراکتون توی صفحه مشترکین بذارین؟
بله سرعتش بازه، برا من سرعتم روى ١٨ مگ و خرده اى ست شده كه چيزى كه دست من مى رسه همون شونزده بشه! جالبه اينشون كه بالاتر ميبندن خط رو!نقل قول:
پس به نظر میاد بهتره بریم سراغ همین کمپین تابستانه. سرعتش که بالاست حجمش هم که فعلا ارزونه البته اگه بشه خرید. (از 2مگابایت ماهیانه 10 گیگ بدون شبانه رایگان بهتره!!!)نقل قول:
من وقتی خرید حجم رو میزنم این میاد :
Invalid SER ID
من پیش پرداختم حجم میتونم بخرم اما بجاش مشکل سرعت داره! رفتم سرویس up to 16 خریدم ولی تو سیستم up to 4 زد هرچقد هم زنگ زدم 2020 هیچکس درستش نکرد.نقل قول:
امروزم کلی پیگیری کردم به هیچ جا نرسید. حتی مرکز مخابرات هم نمیتونه درستش کنه.نقل قول:
دوستان حواستون باشه مخابرات نکنه تو پاچتون. از من پول 16مگ گرفتن ۴مگ تحویل دادن.
چرا سرویس های پیش پرداخت گرون تر از پس پرداخت هستن؟ !!!:n13:
۱۹۵ شکایت بزار که گفتن تا ۱۶ مگ ولی خط روی ۴ مگ بسته شدهنقل قول:
بعید میدونم جواب بده چون گفتن ۲مگ up to 16 وقتی شکایت کنم میگن حداقل ۲مگ رو میده پس مشکلی نیست. توی پرتالش هم زده up to 4 میگن همینو خریدی.نقل قول:
اگه پس پرداختش کنم خود مرکز میتونه بزاره رو 16 ولی دیگه نمیشه حجم خرید.
حالم از این نام گذاری مخابرات چی ها به هم میخوره یه نفر آدم توشون پیدا نمیشه یه اسم قشنگ بزران رو سرویس هاشون هرچند آشغال دیگه اسم گذاری نمیخواد ....
" اینترنت خوب با طعم تابستان " چقدر زشت و چندش آور .
اینا اگه سلیقه داشتن که اوضاع پرتال مشترکین این نبود. ابتدایی ترین چیزهارو بلد نیستن.نقل قول:
جالبه الان که دارم اینو مینویسم سرویس یه مگ دارم ولی هیچ **شکنی روش کار نمیکنه. از هات اسپات بگیر تا L2TP همه رو بستن. فکر کنم قراره اینترانت بشه به زودی...
اگه مرکز حافظ هستی شمارتو برام بفرست بگم یکی زنگ میزنه درستش میکنن، چون خود منم مرکز حافظ هستم ۲ مگ بسته بودن هیچ جوره قبول نمیکردن که خط رو اشتباه بستن چون ظاهرا تو پیش پرداخت این مشکلات خیلی زیاده، آخرش این دوستی که میگم حظوری اومد چک کرد برام زنگ زد مستقیم جایی که باید انجام بدن بعد از نیم ساعت بالاخره حالیشون کرد کجاشو باید درست کنن و الان خطم تا ۱۸ مگ باز شد بالاخرهنقل قول:
حالا ما تا کی باید صبر کنیم تا خرید حجم برای پس پرداخت هم درست بشه؟؟:n34:
فکر کنم اگر سرویسم رو به پیش پرداخت تغییر بدم راحت تره:n41:
پس پرداخت با پیش پرداخت از نظر کیفیت و نوع سرویس و خدمات و.... فرقی با هم دارن؟ یا فرقشون فقط توی زمان پرداخت هزینه است؟؟
اگر تفاوتی ندارن تغییرش بدم به پیش پرداخت. اینطوری کنترل هزینه هم راحت تره
PM دادم :)نقل قول:
شما جدیدا تست کردی؟ دیگه ارور نمیده. من خط پس پرداخت داییمو زدم صفحه خرید حجم اومد. ولی هنوز نمیدونم کار میکنه یا نه چون نخریدم.نقل قول: