منم سرعتم 1024 هست ولي حدود يك سال در خونه قبلي مون 128 داشتم بعد با اوني كه سرويسو ازش خريدم بگي نگي رفيق شدم بعد يه نامه شركتي دادم و 1024 گرفتمنقل قول:
كلا 1024 رو هر كسي نميدن حتي اگه كارت دانشجويي و از اين جور چيزا بدي
Printable View
منم سرعتم 1024 هست ولي حدود يك سال در خونه قبلي مون 128 داشتم بعد با اوني كه سرويسو ازش خريدم بگي نگي رفيق شدم بعد يه نامه شركتي دادم و 1024 گرفتمنقل قول:
كلا 1024 رو هر كسي نميدن حتي اگه كارت دانشجويي و از اين جور چيزا بدي
بار اول باید همون 128 رو بگیرید و بعد بصورت آنلاین و بدون نیاز به هیچ گونه مدرکی میتونید 1024 بگیرید.نقل قول:
1024 رو به هرکسی میدن.تنها چیزی هم که لازم داره و مهمه پوله.اگه خرید آنلاین انجام بدین نیازی به مدرک نیست.نقل قول:
کسایی که می خوان برای اولین بار از پارس سرویس بگیرن یک ماه رایگان با سرعت 128 و 2گیگ ترافیک میدن ولی دانلود شبانه نداره (تو همدان . شاید شهرهای دیگه فرق داشته باشه)
چون دوستان گفتن از ساعت 12:30 تا 1 دیگه رایگان نیست منم ریسک نکردم.
و همون 6 تا هفت رو امتحان میکنم ولی یک چیز رو متوجه شدم که بعد از 7 هم رایگانه! ولی تا چه مدت اینو نمیدونم چون شده فراموش کردم و از 7 رد شده و دانلود داشتم ولی چیزی کم نشده اگه دوستان هم این قضیه رو متوجه شدن و دیدن اینجا بگن ببینم فقط سرویس من این شکلیه یا دوستان هم رایگانه!
من استان خوزستان هستم.
نقل قول:
نه بعد از 7 رایگان نیست
من یه بار 7:1 دقیقه دی سی کردم کل حجم دانلود رو کم کرد
دوستان این ماله منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ۶ دانلودم تموم شد ولی خواب بودم
ساعت ۷ دوباره یه دانلود گذوشتم اما حساب نکرد...
میشه برام بیشتر توضیح بدید؟
راستش تنها توضیحش خوش شانس بودن شماست.البته نباید ریسک کرد.نقل قول:
سلام
ببخشید یه سوال دارم جدا" میشه بدون اینکه مدارک داد آنلاین 1 مگ گرفت ؟
بله.بار اول که براتون پارس رو فعال میکنند فقط 128 میدن اما بعدش میتونید سرویستون رو بصورت آنلاین تمدید کنید و حتی یک مگ هم بگیرید.من بار اول 128 بهم دادن بعدش دیگه همش آنلاین تمدید اشتراک کردم که یه بار 512 بوده و بعد هم 1024 برای سه بار متوالی.نقل قول:
تا حالا که من موردی رو ندیدم که بخوان به مدرک گیر بدن والبته ناگفته نمونه که من دانشجو هستم و اگه یه روزی احیانا بخوان گیر بدن کارت دانشجویی رو نشونشون میدم اما بازم میگم تا حالا که ندیدم و نشنیدم برای تمدید آنلاین از کسی مدرک بخوان.
بچه ها یه سوال مهم من یه 6 ماهه 512 ماهی 2 گیگ گرفتم کلا 12 گیگ داشتم الان 3 ماه از اون گذشته 1.8gb بیشتر برام نمونده مصرف کردم
ایمیل دادن که 83% از حجمتون تموم شده و زودتر نسبت به تمدید اشتراک اقدام کنید
حالا حجمم اینقدر شده آیا دانلود شبانه به همون قوت سرعت دانلود میده ؟؟
یعنی حجمت چه یه ذره بمونه چه پر باشه دانلود شبانه انجام میده با همون سرعت ؟؟
بله پا برجاست ولی اگه حجم تموم بشه دیگه شبانه رو هم ندارید.نقل قول:
باز برای اینکه مطمئن بشید که تو منطقه شما جواب میده یا نه می تونید از 12.35 تا 1 رو وبگردی کنید و نزدیک 50 مگ دانلود کنید و ساعت 1 به بعد اگر قطع کردید کم نکرد یعنی جواب میده.نقل قول:
--------------
این تست سرعت من :
سرعت دانلود لینک مستقیم و صفحه باز کردن خیلی خوبه ولی مثل اینکه سرعت تورنت رو محدود کردن . این رو از اونجا میگم که همین الان تورنتی که با 256 مخابرات بهم 31 KB/s دانلود میده پارس آنلاین به زور 15 تا دانلود میده و مشخصه که محدود کردن .
ازدیروزه افت سرعت دارم واسه شما هم همینطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
نمیشه یجا 12.30 ببعد مجانی باشه یجا نباشه ضمنا پورتهای peer to peer هم بسرنوشت وی پ ی ان دچار شدن از 3 تا 9 صبح فقط میشه دانلود کرد واسه همین من که فقط تورنت دانلود میکنم تایم مجانیم با حد اکثر سرعت نیست
ببخشید سرعت دانلود شبانه شما چند کیلوبایته؟نقل قول:
در ضمن چه سرویسی دارید؟
من پیشنهاد میدم بیاین پولامونو بریزیم روی هم بریم خودمون شرکت adsl بزنیم.منم میشم مدیر کل به همتون سرعت نورانی با قیمت ارزون میدم:31:
شما یه سر برو دنبال کار هاش میفهمی مشکل از isp ها نیست ( نه این که تقصیر ندارن) بیشتر بالا بودن قیمت و پایین بودن کیفیت بخواطر مخابرات هست که دولتیه!
شک نکنید اگه پیگیرش بشید میبینید برای این که یه isp فقط بتونه سود در بیاره باید قیمت هاش رو توی همین مقدار قرار بده !
میخواید این وضعیت درست بشه برید یقه مخابراتتون رو بگیرید
من هم از چند روز پیش بین 12:30 تا 1 گذاشتم از حجمم کم کرد و دیگه نزاشتم
ولی دیشب که دوباره تست کردم همش رو رایگان حساب کرد!
امشب دوباره تست میکنم
شما هم بزارین دانلود بشه و تست کنین
البته حجم کم بزارید که....
یه مقایسه گرفتم از پارس آنلاین و پیشگامان:
بعد از ریست مودم وضع پینگ پیشگامان بهتر شد
چرا سرور شما رو فرانکفورت آلمان زده؟
من برای مشخص شدن وضعیت پینگ تایم با سرورای خارج از کشور پینگ گرفتم و برای نمونه سرور شهر فرانکفورت انتخاب کردم.
داخل سایت speedtest و pingtest میتونید از هر سروری در نقاط مختلف جهان که مشخص شده تست سرعت و پینگ بگیرید
بچه ها خبر مهم
آیا برای شما هم چند شب هست هی دیسکانت میشه تو ساعت های رایگان ؟؟ همین دیسکانت باعث شده برای همه قطع شه دانلودهاشون و سرعت بالاتر بره :46:
من دیشب 8 بار دیسی شدم ولی سرعت دانلود خیلی خوب شده شبا 120 اینا می چرخه سرویس 512 من این شب 2.6 گیگ دانلود داشتم
سلام......
دوستان اینجا کسی مرکز امامت سرعت شبانش خوب است؟..............چون شبها دیگه پیج هم به زور باز میکنه
سلام من سرویس 256 دارم
اما شبا سرعتم از 200 میرسه به 6 کیلوبایت
کسی دلیلشو میدونه
اگه برای من اینطوره پس چرا دوستان مثلا personal_68 میگه من 2.6 گیگ دانلود داشتم
لطفا جواب بدید
ممنون میشم
به اندازه ترافیکت که دانلود کنی دیسی میکنهنقل قول:
...............
256 منم شبا سرعت 15هنقل قول:
واسه منم 256 اما من شبی 1.6 گیگ دانلود میکنم.
سرعت دانلود هم به 40 50 می رسه.
دیسکانکت شدن مکرر شاید به خاطر کمبود ترافیک باقیمانده باشه.نقل قول:
دو سه شبه که سرعتا کمی بهتر شده و با سرویس یک مگ میشه نزدیک 4 گیگ گرفت اما بعید میدونم مدت زیادی اینجور بمونه.
چه وضعشه .... پارس انلاین باید به طور یکسان به همه سرویس بده:37:
دوستان تو رو به خدا به من کمک کنید من دیگه داره حالم از پارس آنلاین به هم میخوره اینم شد نت آخه!
من شبها که رایگان هست سرعت افتضاح هست همش هم دیسکانکت میشه! وسط بازی گند میزنه به بازی!
من تهرانم شبها نمیشه یه دانلود کرد.
دلیل اینکه سرعت شما زیاده اینه :نقل قول:
اکثرا با کانکشن bridge وصل هستن حالا یا اتوماتیک دایال رو خاموش کردن یا رو تعداد کم هست اینترنت وصل نمیشه و دانلود اونا به کل قطع میشه ، در نتیجه پهنای باند آزاد میشه و شما به راحتی دانلود می کنید :دی
الان 12:30 به بعد رایگانه ؟
حدود 10روزی میشه برای من که رایگان نیست، حتی بین 6 تا 7 صبح هم دیگه رایگان نیستنقل قول:
من حواسم نبود بعد از چند روز نگاه کردم دیدم حدود 2 گیگ از ترافیکم به این دلیل از بین رفته بود:41:
فکر کنم ترافیک رایگان ساعت 1 تا 6 صبح باشه درسته؟
بله دوست عزیز رایگانه ولی شما یه تست بکن اگه دیدی کم نشد از حجمت روزای بعدش راحت بزار دانلود
کسی نیمدونه چرا شبا برا بعضی ها سرعت پایینه ؟ = 6 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از ما که بد نیست!!!
شبا واسه منم خیلی کم میشه ۶ ک .
افتضاحه
امشب سرعت بسیار عالی بود برای من دارم با 128 حدود 80-90 کیلو میگیرم!:31:
دیشب من از 12/30 گذاشتم برای دانلود اما کم کرد. مثل اینکه 12/30 رو نمیشه دیگه کار گرفت. برای 6 تا 7 صبح داستان چجوریه، اونم از حجم کم میکنه یا نه ؟
اینکه موقت برای 5 روز بعد از اتمام حجمت میتونی شارژ داشته باشی چجوریه، میخوام بدونم بعد اون 5 روز که حجمتو سوزوندی از قرارداد بعدیت کم میشه یا نه فقط از همون 5 روز ؟
ممنون .