سرعت 450؟ :n04:نقل قول:
با کدوم سرویسش 450 تا در مجموع میگیری داداش؟
Printable View
سرعت 450؟ :n04:نقل قول:
با کدوم سرویسش 450 تا در مجموع میگیری داداش؟
یادمه قبلا عکسش رو هم گذاشته بودم. با سرویس 1 مگ نوروزی. سه فایل همزمان از هاستی در ایران (پی سی دانلود) + تورنت با سید بالانقل قول:
این سرعت دانلودی که شماها میگید کهکشانیه . من خوابشم نمی بینم . با طرح 2048 بهم دانلود میده نهایتاً 50 . هر سرور دانلودی فرق نمیکنه . اونقت شماها از 200 و 150 و 300 صحبت می کنید:n29:
نه باو اینم ماله زمان های خیلی دوره :n28:نقل قول:
الان دیگه همون 50 رو هم بهت بده باید بری خودتو بندازی تو آتشفشان :n02:
برای من در شب اگه خوب باشه 200 تا میده .نقل قول:
1 دوستان ای پی داخلی مودوم داخلی و بیرونی چیه؟
2 بهترین و بدترین ای پی ها چیه ؟
3 تا وقتی دی سی نشدی ای پی عوض نمیشه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
سلام عزیزنقل قول:
از اولشم گفتم شما کلا خر شانسید :n02:
مبین فقط برای شما ساختن
1 در میلیون یکی شانس میاره، ما که ازین شانسا نداریم :n03:
آی پیتون یکیه ؟نقل قول:
سلام
من الان نزدیک یه هفته است که هر چی شب دانلود میکنم از ترافیکم کم میشه
شما این مشکلو ندارین ؟
کلی مودم خاموش روشن کردم آی پی عوض کردم ... هنوز به مبین نت زنگ نزدم شکایت کنم صبر می کنم ببینم امشب چشکلی می شه ... دیشب نیم ساعت تونستم دانلود کنم بعدش سرعت ۰ تا ۵ ک ب ... دانلود رو استاپ می کردم بعد از ریزوم سرعت یکدفعه ۱۰۰ می شد بعد ۵ ثانیه میومد روی ۵ ک ب
همه ی اونایی که دارن با ۲۵۶ ک ب دانلود می کنند٬ نوش جونشون ... من رو بردن تو بلک لیستشون سرعت دانلودم ۵ ک ب شده ... مواظب باشید این بلا سرتون نیاد
برای همسایمون مبین نت گرفتم کلی هم تعریف کردم الان رفتم تو صفحه ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ دیدم داره با ۲۶۰ ک ب دانلود می کنه اونوقت اینترنت من ریده ... زبونم لال شه اگه از این اینترنت تعریف کنم
دانلود از ساعت ۲ تا ۸ ... کارد بهم بزنین خونم نمیاد ... خط آبی دانلود٬ قرمز آپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت مال من هم دیشب از 0 تا 5 کیلوبایت بود :n22: ولی من خیلی وقت بود دیگه شبانه دانلود نکرده بودم
دبشب متوسط ساعتی 550 گیگ دانلود داشتم با ای پی گسترش ارتباطات
شما دیشب به کدوم ای پی وصل بودید؟نقل قول:
بعدش هم یکی از معیار های دانلود خوب داشتن IDM هست که متاسفانه ورژن مک نداره تجربه خودم نشون داده میزان دانلود با برنامه های دانلود منیجر مک هیچوقت به گردپای idm نمیرسه.
550 مگ دیگه ؟نقل قول:
آی پی تون چند بود ؟نقل قول:
نه .نقل قول:
اگه تو پنل ساعت از 2 تا 8 باشه زنگ بزنید براتون درست میکنند .
:n04:نقل قول:
---------------------------------
1 - متوجه منظورتون نشدم .نقل قول:
2 - بدترین که تقریباً همه ؛ برای من 5 و 3 خوبه .
3 - گاهی اوقات خود به خود آی پی عوض میشه و برای چند ثانیه دی سی میشید .
منظورم آیپی که میزنید وارد تنظیمات مودم میشید. چیزی شبیه اینه : 192.168.1.1نقل قول:
نقل قول:مــــــــــگـــــــــــــ ـــــــــــــــــ :n02:نقل قول:
(یاد اینترنت افلاین بخیر شبی 150 گیگ دانلود میشد تازه تنظیمش می کردم هر اشغالی رو نگیره)
گرجی جان از پر.وکسی هم استفده می کنی؟. مال من فقط با پر.وکسی این سرعت رو میده
تا اونجا کهیادمه ای پی مودم اوت دور 192.168.0.1 بودنقل قول:
سلامنقل قول:
نه. من اگه از شروکسی استفاده کنم اکثر اوقات سرعتم پایین تر میاد. تموم این فایل ها رو با اکانت پریمیوم از uptobox دانلود کردم
اون آی پی بستگی به این داره که شما چند تا مودم ، روتر داشته باشید، بستگی به سیستم عامل داره، بستگی به نرم افزار های روی سیستم داره (مثلا آپاچی).نقل قول:
مال من (مودم بیرونی)
192.168.1.1
دوستان دیروز داشتم تو خرت و پرتا میگشتم یه مودم داخلی پیدا کردم وصلش کردم دیدم فعاله 3 ماه وقت داره. اینترنت 128 داشت. فکر کنم رو تلویزیون داده بودن.باهاش دانلود کردم سرعت 100-150 :n04: در حالی که تا چند ماه پیش که دو مگ داشتم سرعتم اینقد نبود.
----------
یه سوال: دقیقا کدوم بخش میشه کیفیت سیگنال رو بینیم ؟
از داخل تنظیمات مودم. همون آی پی مودم.نقل قول:
اقا این طرح نامحدود اداری 1 مگ برداشته شده؟
کسی میتونه توی ecare نگاه بندازه
واسه من تو لیست نیس
تمدید هم نمیشه
خاک بر سرشون برن درشو گل بگیرن
ربطی به این نداره من تا همین چند روز پیش شبی ۴ گیگ دانلود داشتمنقل قول:
واسه من موجوده. شما اگه قبل این طرح رو داشتی دیگه نمیتونی اونجا ببینیش و باید هزینش رو از واریز کنی تا تمدید شه.نقل قول:
یکم درباره آفلاین توضیح میدی ؟نقل قول:
دقیقاً چه جوری هست ؛ شنیدم چیزایی که بقیه دانلود میکنن رو باید دانلود کنی . همینطوریه ؟
اگه با IDM بودید 5 گیگ دان میکردید !نقل قول:
بحث درباره ی آفلاین توی انجمن ممنوعه ولی میتونید به گروهش برید و اونجا سوال کنید/نقل قول:
منم قبلا هزینه واریز میکردم اما الان گزینه حجم اضافه که میزنم سه تا پیغام میده که یا طرح موجود نیس یا زمانش تموم شده....نقل قول:
حاالا چجوری واریز کنم؟
شما میتونی روی طرح بزنی ببینید اصلا فاکتور میده؟
خلاصه idm یه چیزه دیگه اس من که تا وقتی می تونم از idm دان کنم سراغ مک نمی رمنقل قول:
ارهنقل قول:
چون سیگنالی که میاد برای همه قابل دسترسه
چجوری طرحمو تمدید کنم هزینه پرداخت کنم؟ اقا فوری بگید خیلی نیاز دارم
گزینه حجم اضافه هم کار نمیکنه
برای یکی از اشنا هامون هم ایجوری شده بود زنگ زد به من از سایت براش پرداخت کردمنقل قول:
لینک پرداخت خود سایت
اینم پیش فاکتور
دوستان من تو لیست تمدید فقط 128 داره. چطور میتونم بفیه رو اضافه کنم ؟
وقتی مجوز بالای 128 رو بهشون دادینقل قول:
دیشب خیلی عجیب بود چون مثل هرشب سرعت دانلودم 260 تا 270 بود ولی هر 30 ثانیه یهو سرعت 0 میشد دوباره 2 ثانیه بعد میرسید به 270 و همینجوری ادامه داشت !! فکر کرد مثلا ایمنجوری بازی در بیاره بیخیال دانلود میشم ! منم گفتم حالا که بازی در میاری عمرا ولت کنم خلاصه تا ساعت 8 ازش 3 گیگ دانلود کردم که متاسفانه برای اولین بار کمتر از 5 گیگ هر شبم شد
کس دیگه هم دیشب این مشکل رو داشته ؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------
راستی که ADSL سفارش دادم بالاخره امروز وصل شد !! سرعتش هم خیلی خوبه فعلا و 2 تا 8 رایگان داره
اینترنت 1 مگ 5 گیگ ماهانه :