راستی من نمی تونم کاراکتر زن انتخاب کنم تا الان 3 تا اکانت ساختم تو ورلد های مختلف و از اول تا لول 10 هر چی می زنم زن انتخاب کنم ارور میده ... جالبه
Printable View
راستی من نمی تونم کاراکتر زن انتخاب کنم تا الان 3 تا اکانت ساختم تو ورلد های مختلف و از اول تا لول 10 هر چی می زنم زن انتخاب کنم ارور میده ... جالبه
وست سیستم تشخیص جنسیت بازیکن از پشت مانیتور را داره ! دفعه بعد بزار مادرت انتخاب کنه :31:
من هم سری بعد میخوام زن بشم :31:
لباسای بهتر و بیشتری داره.
اره چون زن می تونه به غیر از عصا بقه ست جنتلمن رو بپوشه ولی مرد نمی تونه هیچی از ست دانسر رو بپوشه..
مال من این ارور رو می ده حالا نامه دادم به پشتیبانب ببینم چی می گه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
00:18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]120[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jojok: in amin ham fek konam mese mamad jaghol shohd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت سر آدم حرف نزن!
بنده تکذیب میکنم!
:31:
نقل قول:
00:18
120
jojok: in amin ham fek konam mese mamad jaghol shohd
آغا جان ! این صفتِ زشت رو از روی ما بردارید !! من دیگه ترک کردم : ))نقل قول:
پشت سر آدم حرف نزن!
بنده تکذیب میکنم!
بچه ها ، ورلد جدید کی میاد ؟
سعید گفت تا دو یا سه هفته دیگه ... منم تو این مدت رای اینکه بیکار نباشم رفتم ورلد 10 پیش بچه ها لول 20 شدم
تاپیک نخواب دیگه...!
سعید گفته بود شلوار و کمربند به ست جنتلمن اضافه خواهد شد.
black linen pants [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Al Swearengen's eagle belt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعضای جدید این ست هستن.
به ست دنسر هم شلوار اضافه شده به اسم Unterrock با +1کاریزما، +8 اچ پی، +15 هایدینگ و +9 آیم. ولی هنوز نمی دونم چه شکلیه!
ویرایش:
با تشکر از twdb
این آخری رو مردا هم میتونن استفاده کنن ولی خب خیلی ضایعه!
------------
ویرایش II
کمربند ست دنسر هم ظاهرا اومده ولی بچه هایی که توی بتا هستن هنوز چیزی نگفتن. من فقط توی twdb دیدم
کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=supravy&set=set_dancer
سعید توی فورت چقدر خون داری ... چون سلاح گرم هستی فکر نکنم زیاد داشته باشی.. درسته؟
آقا لیبور پوینت grave robber من 799 هست. با 25% ست هالیدی شانس پیدا کردن آیتم (هر چقدر بد!) حدودا چقدره؟
شهرم گوشه یه سکتور هست و خیلی راحت میتونم برم به 3 سکتور همسایه (یعنی کلا 4تا سکتور)
معمولا هم بیشتر از 2 ساعت متوالی کار نمیکنم و صبر میکنم تا motivation برگرده به 100
اما هر چی کار میکنم چیزی پیدا نمی کنم!
مشکل از کجاست؟ اصلا این قضیه رفتن به سکتور های دیگه در صورت پیدا نشدن آیتم توی یه سکتور درسته؟
حالا که توی سکتور های همسایه هم چیزی پیدا نمیشه باید برم به grave robberهای دیگه توی این سکتور ها یا کلا برم سکتور های دورتر.
عجب نظریه های چرتی گیر میاری امین.:31:شانسه برادره من
سکتور مکتور کدومه.
البته من خودم زیاد Grave Robber خوشم نمیاد.بیشتر Transport Ammunation دوست دارم.ایتم که بیشتر به من میده.
سکتور از این چیزا من اطلاعی ندارم ولی اگه یادت باشه من همه ست خواب رو پیدا کردم حتی 3 تا خرس پیدا کردم فقط قبل از کار2 بار دعا می کردم .. یه امتحان کن ضزز نداره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
:31:نقل قول:
اتفاقا در مورد این سکتور زیاد حرف میزدن. از طرف دیگه برای یه کوئسته که یادم نمیاد چی بود باید توی یه جایی که بازم یادم نیست چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار میکردیم که توی سکتور forest meadow بود. برای همین راستش خودم هم احتمال میدم سکتور یه تاثیرهایی داره.
---
grave robber هم خب چون پول آیتم هاش بیشتره آدم وسوسه میشه:31: ضمن اینکه pure FMS هستم.
فعلا precise army revolver و fancy leather hat رو پیدا کردم هر دوشون حدود 4000 تا پولشونه. ولی خب فقط همین دوتا طی این یه هفته پیدا شده :(
transport ammu ال پی بد نیست 500ـه. حتما امتحان میکنم ببینم چی میشه. ممنون:40:
من همیشه یه بار دعا میکردم:31: این دوبار دعا رو هم امتحان میکنم حتما. تنکس بابت راهنمایی:40:نقل قول:
این چیزارو بیخیال شو فقط ست خواب و فقط و فقط خرس :) من یکی رو فروختم 100 و یکی 120 تو لول 99 وقتی vی اسکیل کردم با پول اینا بود :31:
فردا علاوه بر آپدیت جدید، و15 (کلورادو) باز میشه!
خود و مولتی هایتان را آماده کنید!کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?t=47207
یه خبر خوشحال کننده سریع برید ورلد بتا ثبت نام کنید چون دوباره باز شده :31:
بلاخره تو بتا تغییر جنسیت دادم و .... نامردیه ست دانسر خیلی خوبه ... :31:
اگه بچه ها همه بیان می تونیم این ورلد رو بترکونیم... راستی به ممد هم بگید یادمه که اونم منتظر ورلد جدید بود... :5:
با این خبرت درمورد ورلد بتا الآن توی 3 ورلد بازی میکنم! فردا میشه 4 تا :31: شدم مثل اون اوایل که بازی اومده بود!
آخرین باری که با ممد حرف زدم گفت میخواد خرخونی کنه برا کنکور. حالا نمی دونم این ورلد رو میاد یا نه. امیدوارم بیاد.
ورلد بتا کجاس ؟: دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا ثبت نام کن.. آپدیت هم هست
[HTML]http://w1.public.beta.the-west.net[/HTML]
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
ولی الان بدرد نمی خوره توش بازی کنی چون داره ورلد جدید می یاد فقط داشته باش چون همیشه زودتر اپدیت می شه
بدو ثبت نام کن چون فقط 1000 تا دیگه جا داره..
من رو ببین با چه قدرتی ورلد بتا رو شروع کردم ...:31:
کمربند ست indian از این کویست داده می شه ! مسخره کردند !:2: ببینید چه قدر product می خواهد ! 2-3 هفته وقت می بره !
کد:http://tw-db.info/index.php?strana=quest&serie=qs_64
نماز روزتون قبول.... در هر صورت من که می خوام ورلد جدید رو شروع کنم فعلا این رو نمی تونم بگیرم.. حوصلتون از ورلد های بدون بازی کن اکتیو سر نرفته ( سعید و آرش )
والا ورلد 9 که ما سفرمون همیشه پر باره :31:
بستگی داره که پر بار رو چی بدونی.. :46:خوبه توی دو تا ورلدتون بازی کردم هم 9 و هم 10 ...:31: آدم حوصلش سر می ره ..:23::22: دیروز 6 نفر تو شهر انلاین بودن آرش ذوق کرده میگه امروز چقدر شهر شلوغه :14::31:
همین الان که برا خیلی از خارجی ها موقع خواب و یا صبح برا کار هست 6 نفر آنلاین دارم ( با خودم ) شبا معمولا تا 10 تا می شه
موقع جنگ ها هم تا 12- 13 شهرم آنلاین داره :5:
چند نفر میان ورلد جدید؟
ارزش داره شهر بزنیم یا نصفه و نیمه میمونه؟
من کارگر نمیشم حوصله مولتی بازی ندارم. کسی کارگر میشه؟
ورلد جدید شروع شد من نفر 14 بودم که ثبت نام کردم..:5: بشتابید به سوی ورلد جدید...:21: سعید تو هم حتما بیا چون تو خوب حرف می زنی جون می دی برا الی پیدا کردن..:6:. من لول 6 شدم .. ببینیم تو این ورلد من زود تر لول آپ می کنم یا تو ( سعید ) استفاده از سرباز تاکتیک و جایزه برا خود هم نداریم ( خودت می دونی منظورم چیه..):31:
هنوز شروع نشده 20 دقیقه بستنش برا آپدیت.. خوب شد من زدم 24 دقیقه راه بره تا بیاد وسط نقشه.. امین کجا افتادی.. ؟ به نظر من اگه بخوایم شهر بسازیم باید سکتور (5.3) یا (6.3) بسازیم که وسط نقشه باشیم... تا ببینیم نظر بچه ها چیه
نمی دونم کجا افتادم هنوز یه دقیقه از اومدنم نگذشته بود که بستنش!
20 دقیقشون تا حالا شده حدود 40 دقیقه!!
اره فکر کنم هر یه دقیقه ریفرش می کنم تا بیاد چون الان باید برم مغازه و اونجا هم اینترنت نکشیدم .... :41:می خوام بیاد یه 3 ساعت بندازم کار کنه تا از مغازه برگردم..
ما نیز اومدیم : دی .
چرا ارور میده ؟؟
502 Bad Gateway
من که نمی تونم بیام ورلد جدید بازی کنم چون در خدمت سربازی هستم :19:
حالا لازم نیست اکتیو هم باشی بیا روزی 10 دوئل کن و برو :31:
درست شدش . بچه ها شما کجایین ؟؟ من اخرین سکتور جنوب شرقی ام :(
من تو سکتور (7.4) ام... فعلا که تو شعاعم کسی نیست الحمدلله...:31: کوفتتون بشه لول آپ کردن .. من دیگه کمکم باید برم مغازه... سعید بیا ورلد جدید نترس نمی کشمت :31: فقط اگه نمی خوای اکتیو باشی دوئلر خفنی بساز که اگه شهر زدیم پشتیبانی کنی .. :10:
همه اسکیل ها رو زدم برا کانستراکشن :31:
واقعا من چقدر از خودگذشته و اینام! :31:
من C8 هستم. هر کس زودتر پولش شد 300 تا شهر بزنه بیام کارگری :31: (نمی دونم شاید هم خودم زودتر پولدار شدم چون felling tree دارم!)
نمی خواد امین ... اگه مولتیت هست که خوبه اگر نه که اصلا این کار رو نکن... حالا هم عیبی نداره این رو بزار اکانت دومت باشه و یه اکانت درست با اسکیل خوب بچین .. ولی تا از قیلتر شکن استفاده کن برای مولتیت که بن نشی
حوصله مولتی ندارم اینو هم دیگه زدم برا کارگری :31: دوئل و اینا دوست ندارم فورت هم حالا خیلی مونده اونموقع ری اسکیل میکنم