این همه خودم در جواب یه نفر اصرار داشتم که آپ استریم و داون استریم باید مضرب 8 باشه ، برای خودم از اون هم بدتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این همه خودم در جواب یه نفر اصرار داشتم که آپ استریم و داون استریم باید مضرب 8 باشه ، برای خودم از اون هم بدتره:
داداش تا بوده همین بودهنقل قول:
اینها که در مقابل اون دزدی های رقم بالا چیزی نیست !
همه آی اس پی ها یه جوری یه جایی زپرتی بودنشون ثابت میشه
حالا دیر یا زود داره ولی . . .
خیلی از سایت ها برای من فیلتر شده هرچی تو گوگل میزنم فیلتره
در دزد بودن شاتل که هیچی ، اون گنده تر هاش هم هیچ شکی نیست ... ولی این تاپیک جاش نیست ... باید این حرف ها رو برای مدیر شاتل پیغام بزاری و یا در یک حرکت خیلی عمیق تر پاشی از این مملکت خراب شده فرار کنی ... هر جا که شده ... حتی ترکیه ...
البته البته ناگفته نمونه که شاتل همین الان هم بهترین ISP نباشه جزء 3 تای اوله ...
مملکت گل و بلبل که میگن همینجاست دیگه !نقل قول:
الان جوری شده که تعداد سایتهای چیلتر شده از چیلتر نشده ها بیشتر شده !!!
برای اثبات این امر کافیه تو گوگل یه Image Search بزنید تا بفهمید !
نقل قول:خدایا به کاربران اینترنت تو ایران صبر عطا بفرما:41:نقل قول:
به قول این دوستمون 1 عکس تو گوگل سرچ میکنی هر صفحه فقط 2-3 تا عکس میاره بقیه اش قیلتره:2:
اونم از وضعیت سرعت و قیمت
اخه این دیگه چه اینترنتیه:2: جمعش کنن درش را تخته کنن سنگین تره به خدا
حالا کسی میتونی این سایت را باز کنه؟
کد:http://www.enterupload.com/
برای من تا دیروز باز میشد !نقل قول:
الان به سختی بعد از چند دقیقه باز شد !
مثل اینکه این آپلود سنتر هم داره به رحمت ایزدی میپیونده !
اره دیشب خودم 1300 مگ ازش دانلود کردم...اما حالا باز نمیشه یا بعد از کلی وقت ناقص باز میشهنقل قول:
خدا بیامرز 4shared هم این اخریا همینطور شده بود:31:
ویرایش: الان سایتش بالا میاد ولی هیچکدوم از لینکاش کار نمیکنه!
بله دزدی داریم نه به حد این شرکت حتی تو نت بگردی در همون یکی دو سال اول که سرویس Adsl اومد شاتل کلی شاکی داشت. مدیرتشون دزدی میکنه دیگه اگر پشتیبانی بخواد سرعت رو کم کنه خودش دانلود کنه 3 سوت از رو Log سیستم میفهمند اخراجش می کنند.نقل قول:
آخه من وقتی میبینم همارا سیستم که مال تبریز هست و داره سرویس 512 رو 3 ماهه 29.5 میده با 5 گیگ و ترافیکش هم ارزونتره و 9 هزار تومان نیست کفرم در میاد اونوقت شاتل میگه ما به شما لطف می کنیم سرعت بالاتر میدیم . تازه همارا داره خودش از یک pap دیگه سرویس میگیره . کارشون حرف نداره .
بعد آدم که بخاطر این چیزها فرار نمیکنه می دونم چیزهای دیگه هم هست . الان حرکتی که ما داریم پی میگیریم یعنی آگاه سازی کاربرا نسبت به وضعیت شاتل بهتر از سر و کله زدن با یک دزد هست. من قبلا توضیح دادم چطوری می خوام از شر این شاتل خلاص شم مطمئن باشید اون شرایط پیش بیاد میام بیرون.
10 روز مونده به پایان دوره من و شارژ مجدد سرویس
خیلی ها شاکی هستن از شانل ولی خداروشکر من که راضیم خوبه و مشکلی نداشته چند وقته
واسه من ایمیل زدن از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] support@enterupload.comنقل قول:
Dear Members
We want to apologize for the server downtime in last 24 hours, all premium accounts are extended for 7 days. Torrent leech module is disabled at the moment because it cause high load on main server. Our engineers working on the problem and torrent leech will be enabled in next 12-24 hours
آقا راستی جیمیل برای من مشکلی نداره و با سرعت بالا باز میشه
تا صبح که دیال آپ بود ، با هیچکدوم از کارتای اینترنت باز نمی شد
دیروز که با .وی پی ان باز میشدنقل قول:
امروز همین طوری باز شد
یه روز قطع یه روز وصله :13:
می گن به خاطر google buzz هست
حالا خدا می دونه
شما بالاخره سرویست وصل شد؟نقل قول:
پس چرا چیزی نمیگی؟
سرعتت خوبه؟ پینگ؟ چه سرعتی گرفتی؟
--------
gmail برای منم راحت باز میشه:46:
ربطی به باز ندارهنقل قول:
مدتها قبل از اینکه باز بیاد سرویس جیمیل رو مختل کرده بودند
مشکل از اینه که جیمیل به کسی باج نمیده و اینها نتونستند اس اس ال قدرتمندش رو دور بزنند و به حساب کاربرها دسترسی پیدا کنند !
جیمیل باید مثل یاهو آمار کاربرها رو به دولت ها بفروشه تا از اسارت در بیاد !
راه دیگش البته استفاده از اینترنت ملی هست :))
شما یه کم تازه واردی هنوز سرویس و شهر کاربرای قدیمی این تاپیک رو خبر نداری.:31: من اکو 512. نه خیالت راحت، شما یه چیز رو بدون دوست عزیز، اگه شاتل یا هر شرکت دیگه ای بخواد میتونه این تعداد یوزر که هیچی، هزاران برابرش رو هم براحتی ساپورت کنه،بدون افت سرعت!!! فقط کافیه بخواد و بذارند! نه با شکایت حل میشه، نه با هیچ کار دیگه ای،چون مشکل فنی نیست! سربسته گفتم، تو دیگه خودت حدیث مفصل بخوان.:5: برای ما هم یه مدتی نخواستن، الان خواستن، ایشالا برای بقیه هم که هنوز مشکلشون برطرف نشده بزودی بخوان.:31::31::31:نقل قول:
جیمیل درست شده
ولی الان وارد پی سی ورلد نمیشه و الان با پرو کسی اومدم.
ببخشید دوستان واسه من حدود یه هفته است که شبها خود به خود دیسکانکت می شه
ایراد از شاتله یا از سیستم من؟
آخه اینجا برای گذاشتن تست سرعت ، اجازه رییس لازمه!نقل قول:
عصری که وضعیت پینگ افتضاح بود ، ولی الان:
بد نیست
اکو 256 !!
بعد از ساعت 1 هم یه تست میزنیم ببینیم به چه صورته!
کاربران گرامی: این سرعت الان منه ، بعد از ساعت 1 مطمئنا کم خواهد شد (که اگه نشه خودم با پینت کمش میکنم) ، خواهشن گمراه نشید!:31:
این هم پینگ بنده !!!
من اراک 512 اکو (من مشکل خاصی شبانه نداشتن ولی خودشون می گن مشکل داشتیم که تا به حال بیش از 50 % حل شده ؟؟؟!!! حالا یا من شانس داشتم یا کلا خوبه)نقل قول:
مشکل جی میل حل شد.
دوستان برای پینگ توی محیط داس , سرور 4.2.2.4 را پینگ کنید:46: این speedtest زیاد اعتباری نداره!
یاهو مسنجرم فقط میشه instant message فرستاد. videocall و voicecall هم غیر فعال هستند
دوستان جریان این 300 تا برنده چیه ؟
مگه نباید کسانی باشن که تو جشنواره شرکت کرده باشن گیگ خریده باشن ؟
الان دیدم یکی از کسانی که اسمش هست و برنده شده اینجا کسیه که تازه 14 روزه سرویسش راه افتاده و اصلا هم استفاده نداره
جدا جالبه
خیلی وقته :31:نقل قول:
تا دیروز واسه من مشکلی نداشت. (بدون چیز پی ان)نقل قول:
البته من اکثر اوقات از چیز پی ان استفاده میکنم.
اکثر مشکلات دوستان رو هم ندارم مثل جیمیل و یوتوب و... خارجی ها هم که فکر میکنن از خودشونیم( به خاطر آی پی) بیشتر تحویل میگیرن. خدا پدر مادر این روش رو بیامرزه وگرنه واقعا تو دردسر بودم. مخصوصا اگه از آی پی استاتیک استفاده کنی که دیگه محشره. همین پی پل اگه بفهمه ایرانی هستیم دیگه مصیبت.
اینم اضافه کنم که فقط بعضی مناسبتا پورتاشو مخابرات میبنده که اونم خیالی نیست. خدا داده روش های عالی!!!
به هر حال هر کاری میخوان بکنن. همیشه خودمون از اونا جلوتریم بچه ها.
آهاننقل قول:
واسه من که خیلی وقته قطعه
فکر کنم منو قبلا شناسایی کردن:31:
کار مردم ما رو ببین تو رو خدا !
هم از اونور چیلتر میکنن هم وی پی ان میفروشن !
یاد برره افتادم که تو اون قسمت نخودها رو ازشون میخریدن بعد میبردند تو رودخونه خیسش میدادند بعدش به اسم نخود غنی شده و به قیمت گرون تر میفروختن به خودشون !!!
این هم تصویر دانلود های من در عرض 6-5 روز گذشته با 128 اکو و به روش Task Scheduler ویندوز !
میشه در مورد این روش Task Scheduler که میگی توضیح بدی ؟ باید چیکار کرد ؟نقل قول:
با اکسل باید باز کنید...نقل قول:
آره دیگه جریان فیلتر کردن از یه طرف. جریان اینکه بقیه کشورا (البته بجز کشورای دوست و برادر ) اصلا تحویلمون نمیگیرن یه طرف.
اصلا فیلترینگ به جهنم الان دیگه جوری شده که مجبوریم بگیم ما ایرانی نیستیم تا حتی از خدمات رایگان بعضی سایتها استفاده کنیم.
مشکل اینجاست ISP دارریم کاربراش هر شب دارند بالای 1 گیگ دانلود کنه پس محدودیت سرعت از طرف مخابرات و اینجور چیزها نیست خود شاتل دوست داره دزدی کنه . مال شما رو هم طبق گفتتون یک مدت دزدی میکردند حالا سیر شدند ولی مال تهران شیکمشون سیر نمیشه.نقل قول:
اینم وضعیت بعد از ساعت 1 ما:
افتضاح!!
ولی دانلود منیجر با 30 40 دان میکنه ، بالاتر هم میره !!
ولی اصلا آدم اطمینانش نمیشه که بخواد کامپیوترو روشن بذاره!
سرعت وبگردی هم خوبه
آقا چرا باید به این کسافتا پول بدیم بدون تعارف باید این سرویسارو کنسل کرد من سه ماهه گرفتم ولی الان یه ماه نشده میخام بگم پورتمو جمع کنن.
---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:45 AM ----------
وضعیت اینترنت کشور از لحاظ سرعت و قیمت افتضاحه این شاتلم که دزدی میکنه و کاسه داغتر از آشه.
من قبلا صبا و فناوا داشتم الان فکر کنم این دو تا از همه بهترن .صبا دان ریتشو رو یه میگ میبنده
بچه ها من دانلود شبانه ام سرعتم خوبه ولی بعد از 30 دقیقه میاد پائین دوبار باید مودم را ریست کنم که خوب بشه کسی ین مشکل را داره؟
با تشکر
مشکل همینجاست اگر یکسره پایین بود می شد گفت مشکل پهنای باند دارند ولی اینجوری مشخص میشه خودشون کم می کنند پس دزدی بیش نیستنقل قول:
این یک محدودیت سرعته که شبا فعالش میکنن اگه دوباره کانکت بشی سرعت استاندارد میشه. اینم از.......
برای شاتل متاسفم.
یکی نیست به داد این کاربرا برسه واقعا.
اگه قصابی بهت یه کیلو گوشتو نیم کیلو بده میتونی پیگیری کنی ولی اینا خیلی راحت سرویس نامناسب رو با قیمت مناسب میفروشن یکی نیست بگه آخه..............
تنها راهش اینه که همه بفهمند اینها چجوری دزدی می کنند دقیقا حدود چند سال پیش هر کی اسم شاتل رو می دید فرار می کرد صد رحمت به دزد سر گردنه. خیلیها هنوز باورشون میشه که شاتل افت پهنای باند داره و از این ماجرا خبر ندارند.نقل قول: