تفاوت 70 با 900 کیلو خیلیه ها!!!! :n13: واسه من کیفیت و سرعت در روز و شب مهمه که یکسان باشه..دنبال گیگ مفت و دانلود کل اینترنت!!هم نیستم.. :n01:نقل قول:
Printable View
تفاوت 70 با 900 کیلو خیلیه ها!!!! :n13: واسه من کیفیت و سرعت در روز و شب مهمه که یکسان باشه..دنبال گیگ مفت و دانلود کل اینترنت!!هم نیستم.. :n01:نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریاست :n02:
شما کلا خیلی سرخوشی :n09:نقل قول:
اصلا پست من رو خوندی؟
همینطوری حوصله ات سر رفته هی تست میگیری :n20:
کلا با سرعت نتم حال میکنم :n06::n08:نقل قول:
تست ساعت 4:30 صبح
6 روز عقب هستی .:n01:نقل قول:
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 14.2 30.5 Attenuation (dB): 45.0 23.1 Output Power (dBm): 19.7 12.4 Attainable Rate (Kbps): 9764 1026 Rate (Kbps): 6140 382
سرویس 128 تو روز 2 مگه یعنی 256 تا میده.... با همین سرویس اگه سایت ایرانی بری تا جایی ک پورتت ساپورت کنه سرعت داری! خودم 700 تا گرفتم
خطت سرعت 4 مگ را به راحتی میکشه.سرعت شما توسط اسیاتک محدود شده.پیگیری کنید مطمنان مشکلتون حل میشه.نقل قول:
آقا یک سوال مگه قرار نبود از اول سال 93 - 15 درصد از قیمت اینترنت کم بشه؟:n13:
تاریخ تست رونخوندی؟نقل قول:
من ک نشنیدم به هرحال چون موضوع مربوط به کم شدنه، اوایل 94 اعمال میشهنقل قول:
قرار بود 20 درصد از هزینه ترافیک اضافه کم بشه که اوخر سال 92 کاهش پیدا کردنقل قول:
شرکتهای دیگه قیمتها رو اوردن پایین انگار . اسیاتک فقط قیمت حجم اضافه رو کاهش داده , الان سرویس هاش از شرکتهای دیگه گرونتر در میاد
کاش فقط قیمت سرویس هاش گرون بودننقل قول:
حتی در زمینه سرویس های نامحدود و محدود هم بی عدالتی شده
حتی ساعتهای رایگانش هم اینقدر محدود شده که شرکت های دیگه بهتر از اسیاتک هستن
مثلا شما پارس آنلاین سرویس بگیری علاوه بر قیمت پایین تر در سرویس ها!! روی سرویسی که 10 گیگ حق تبادل داده شده شما میتونی با سرعت بالا 10 گیگ رو تمام کنی و بعد از اون سرعت به اسم اون سرویس تبدیل میشه
اما اسیاتک برداشته محدودیت روزانه گذاشته که حتی حق تبادل رو که گفته شده رو اگه هر روزهم وقتت رو بذاری نمیتونی مصرف کنی این یعنی حق تبادلشون دروغی هست.
در سرویس های محدود هم ساعتهای رایکان دیگر شرکت ها سرعت گفته شده روی اون سرویس رو ارائه میدن اما اسیاتک باز هم دروغین هست .
در کل اگه بخوایم مقایسه کنیم اسیاتک از هر طرفی که تونسته از سرو کله سرویس ها زده تا هم از سر هم از ته و هم از قیمت سرویس سود بیشتری ببره.
احسنت صدرصد تایید میشه عزیز،نقل قول:
حالا جالب اینجاست که من شب ها عملا نمی تونم سایتی باز کنم. اینقدر پینگ بد میشه و تایم اوت زیاد. باور کنید برای باز کردن گوگل هم باید صبر کنم . سرعت دانلودش که کلی زیر دانلود اسمی هست به کنار. من شب ها دانلود ندارم، زنگ زدم بهشون گفتم نمیشه سرعتم مثل روز باشه ولی از حجمم کم شه، می گفت نمیشه! گرفتاری شدیم. قراردادم رو به اتمام هست می خواستم برم فن آوا یک ساله بگیرم بچه های فروم میگن قطعی داره و اذیت می کنه. شاتل هم اینجا خوب جواب نمیده .پاس انلاین هم سرویس نمیده پورت خالی نداره.های وب که کلا پوکیده. یعنی موندم چیکار کنم بخدا. زورکی با آسیا ادامه بدم!!!! کلا تو سری خور شدیم انگاری از این آی اس پی ها، آدم از خودش بدش میاد وقتی می بینه در مقابل اینا کاری از دستش بر نمیاد. این چه وضعی هست خدایی.:n28:
ما که تست میگیریم مینویسه آسیاتک! شما رو نوشته مخابرات! قضیه چیه؟
والا نمیدونم چرا..اما سرویسم آسیاتکه...شیراز/
اینم تست idm تک کانکشن
کاربرای کافو نوری را میزنه کیمیا گستر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینم از بدبختی ما!
دلیلش چیه؟ شاید خطت مشکل داره..نقل قول:
شما باید تک کانکشن بدون داشتن حالت resume رو تست کنید نه سروری حالت resume دارهنقل قول:
برو خدا را شکر کن سرعتت را محدود نکردن.امروز متوجه شدم سرعتم را به 64 کیلوبایت محدود کردند.یعنی اگه سرویس 4 یا 10مگ هم بگیرم سرعتم بالاتر از 64 کیلوبایت نمیره.نقل قول:
شما به آسیاتک مرکزی زنگ زدی؟؟، چون من تا حالا همچین چیزی ندیدم که سرویس محدود رو محدود کنه آسیاتک ! اتفاقا سرویس محدود، سرعت رو بالا میبندن تا حجم مشتری سریع تموم بشه و بره شارژ کنه دوباره ! ، در مورد سرعت شبانه هم که همیشه ثابت هست و محدود نمیشه. شما حتما پیگیری کن.نقل قول:
آره.امروز با تمام قسمتها آسیاتک تماس گرفتم .دوستم همین مشکل را داره بعد از چند روز پیگیری هیچ کاری واسش نکردنفقط بهش گفتن دیگه سرویس بالاتر از 512 نگیره!!!!!! راستی امروز بعد از 10 روز از اسیاتک بابت قطعی اینترنتم باهام تماس گرفتن و سوال کرد که نتت وصل شده یا نه؟این سرعت عملشون فوقالعاده است:n02:نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟دان استیرمتون چنده و سرعت روزانتون؟:n16:
دوستان من احساس میکنم با کشیدن 400 مگ سرعتم محدود میشه ولی باید 600 مگ در روز باشه
اینم تست سرعت من بعد محدودیت
1مگ نامحدود برنزی 20گیگ
سلامنقل قول:
من هم همينو ميگم من سرعتم بايد بعد از 1706 مگ پائين بياد ولي روي 990 مگ سرعتم كم ميشه مثل اينكه همه سرويسها رو داره ميزنه ازش
سرويس من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ كه عملا شده 29 گيگ ميگين به كي شكايت كنم درست بشه
تنظیم مقرراتنقل قول:
cra.ir
نقل قول:
آيا تابحال دوستان شكايت كردن ؟
دوستاني كه شكايت كردن جوابي هم گرفتن ؟
عزیزان صدرصد تایید میشه. همین اتفاق برای من هم رخ داد هفته قبل، یعنی سرعت دانلود اینترنت حجمی از 50-60 بیشتر نمی شد، تقریبا از چهارشنبه هفته پیش. امروز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم من روزها 300 بود سرعت دانلودم الان 50 بیشتر نمیشه، یه جواب عجیب دادند! گفتند مرکز ارتباطات رادیویی به شرکت اعلام کرده که نباید سرعت دانلود بالا ارائه بده! وگرنه شرکت پهنای باند را باز می گذاشت قبل از این، و سرعت ها بالا بوده. بعد گفتن قرار بود این کار از اول سال اعمال بشه!!! بعد من شاخ در آوردم. گفتم خوب این شکلی که نمیشه آخه! گفتن دست ما نیست! البته انصافا خیلی باحوصله جواب می دادند. نمی دونم چطور شد که بعد چند ساعت سرعت باز برگشت بالا.شاید حرف از تمدید و غیره سبب شد.نمی دونم... حالا جدا اگر این ها این کارو بخوان کنن،دیگه این اینترنت حجمی با نامحدود چه فرقی داره؟ سرعت دانلود اندازه نامحدود باشه و میزان ترافیک حجمی بگیریم؟ مسخره است دیگه! دور از جون اون موقع آدم دیوانه است بمونه ! والا بخدا اصلا با عقل جور در نمیاد این کار!!! :n28:نقل قول:
گویا آخرِ عیدی همه رفتن مسافرت...
دیروز ساعت 6 صبح این سرعتم بود: :دی
اینم وضع ماس....
بعد 2-3 ماه تازه اونا به شرکت پیام میدن!بعد شرکت زنگ میزنه میگه همینه ک هست! بای!نقل قول:
از صبح تا حالا دارم یکسره با پشتیبانی تمام میگیرم ولی یک نفر نیست که گوشی رو برداه .
جون عمشون پشتیبانی 24 ساعته است
بود و نبودش فرقی داره؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:خداییش راست میگی عزیز:n16:نقل قول:
آسیاتک اینترنت یک (از آخر...به خدا هیچ فحشی به اندازه این آدم را نمی سوزونه.اینو میگه من می خوام خودمو بزنم:n21:)
برای صحبت با من عدد 1 با تو عدد 2 و با او عدد 3 را فشار دهید:( اوایل همه خوشحال و خندان فشار میدیم)
الان شما عدد 1 را فشار دادی مثلا پشتیبانی را گرفتی من جواب میدم، فرقی نمی کنه که رفیق، اینم جوابش:
هرچی روی خط دارید بردارید، فکس نباشه،تلفن نباشه، مودم را ببرید سر خط تست کنید، اگر باز درست نشد ببرید دم در که میاد تو تست کنید
باز درست نشد، ببرید با خط همسایه چک کنید، اگر کلا نشد سیم کشی عوض کنید.
بعد می پرسی یعنی مشکلی از اون طرف نیست؟ و جواب میدن نه اینجا همه چی اک هست و خطتون به خوبی کار می کنه.
ما هم چشمامون از اشک پر میشه آخ جون همه چی اک هست ایراد از تلفن خونه است.کلی هم تشکر می کنیم که مشکلمون حل شده.والابخدا:n28:
من کلا هیچ انتخابی جز اسیا و فن اوا ندارم. جمعه تموم میشه اسیا..شاید برم فن اوا..کاش فن اوا بدتر نباشه از اسیا:n28:
سرویس 1 مگ نامحدود قبل از مصرف حجم 500 مگ روزانه
رفتم تو بخش شكايات سايتشون اين شكايت رو نوشتم
با سلام دو مورد شكايت دارم خدمت شما و اگه اصلاح نشه حتما به مراجع بالاتر ارجاع داده ميشه سرويسي كه خريداري كردم اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
حال اگر شما 50 گيگ تضمين ميكنيد كه سرعت اسمي رو داشته باشيم و اين رو هر روز ارائه مي دهيد كه همون رو هم تقسيم به 8 كردين يعني 512 كه البته من از اون 512 حدود 370 دريافت دارم
يك : چرا بعد از هزار مگابايت دانلود سرعتم كم ميشه اگر 50 گيگ رو بر روزهاي ماه تقسيم كنيم سهم هر روز 1706 مگابايت خواهد شد دليل اين امر چيست چرا كم شده اين مقدار ؟ آيا اگر عمدا اين كار صورت گرفته كم فروشي نيست؟
دو : سرعت اسمي در سرويسهاي پائين تر رعايت شده يعني 512 برنزي تقسيم بر 8 ميشه و به مقدار 400 مگ با 64 دريافت ميكنه كاربر كه من خودم يك سال قبل همين مقدار دريافت داشتم يا 1024 همون 128 حال در سرويس 4096 كه بايد 512 بگيره چرا 370 تا ميگيره . در ضمن كيفيت خط و موارد ديگر توسط كارشناس چك شده مشكلي نداره و كاملا مشخصه كه سرعت از طرف شما كم شده چون در سرويسهاي محدود خط بسيار با سرعت بالاتر پاسخگو هست
. من 4 بار از شهرستان با شركت تماس گرفتم و هر بار به جواب نرسيدم . اگر مشكلم حل نشه حتما شكايت ميكنم.
با تشكر