:n28:نقل قول:
ای بابا ... یکی از دوستان گفت فکر کنم:n28: ... بله اگر روی 120 باشه همون 2 گیگ رو میشه گرفت
روزها رو چند است ؟
Printable View
:n28:نقل قول:
ای بابا ... یکی از دوستان گفت فکر کنم:n28: ... بله اگر روی 120 باشه همون 2 گیگ رو میشه گرفت
روزها رو چند است ؟
نقل قول:
رفته بودم شرکت نزدیک بود جمع کنم فرمشم پر کردم زن امور مشترکین میگفت 6،7 روز ولی واحد فنی گفت 2 الی 3 روز.
الانم راجع به نتم هیچ نظری ندارم :n02:اون شب که اونقدر تعریف تمجید کردم اون شد... :n09:
امیدوارم از 2-3روز بیشتر طول نکشه....:n01:نقل قول:
من الان تست trace گرفتم مسیر از italy میگذره :n09: میگم پینگم بد شده یه خورده!:n27:
کلا امروز نه فقط پینگ بلکه همه چی داغون , از سرعت گرفته تا تایم اوت .
من یکی دیگه واقعا خسته شدم .
روز 200/220 .نقل قول:
شب اگه قطع نشه 90 /120 .
بستگی به مکان داره! شانست خوب باشه سرعت شبانت عین روزانت 200 میشه...:n13:نقل قول:
دوستان من خیلی مدته از شاتل سرویس 128 نامحدود دارم که وسط کار سرعتش میاد پائین و تغییر سرویس می شدم که هزینه بیشتر می شه. الان دارم راحت ماهی نزدیک به 40 تومان هزینه اینترنت می دم بازم نمیتونم زیاد دانلود کنم چون افت سرعت دارم و همون فیرپلیسی میشه!
میخواستم ببینم نامحدود با همین هزینه ، کدوم شرکت خدمات ارائه می ده؟ مخابرات 1024 رو داره می ده 43 تومان... اشتراکش یک به چند هست و سرعتش چجوریاست.... لطفا کمک کنید
ممنون
اصلا طرف مخابرات نرو که چرته...الان سرعت نامحدود شاتل چنده؟نقل قول:
مخابرات سرعتش ثبات نداره . ببین های وب منطقه شما پوشش میده برو سراغ های وب . 256 حدود 40 تومنه!!نقل قول:
متاسفانه ما در مرکز 5 هستیم ( مرکز پر ترافیک ) و های وب هم این منطقه رو پوشش نمی ده. نامحدود شاتل بین 60 تا 90 اگه فیرپلیسی نچسبه بهش، سرعت دانلودش هست.
الان دیدم روی سایت مخابرات و اندیشه نوشته سرویس نامحدود یک مگابایت می دن با ضریب اشتراک یک به هشت که می شه تقریبا 120 سرعت دانلود... کسی از دوستان می دونه اینا چطوریه؟ اگه سرعت 90-100 هم باشه من راضی هستم. اینجا نه می شه دانلود کرد و نه میشه هیچ کار خاصی کرد..فقط دارم هر ماه الکی 30-37 تومان پول اینترنت می دم....
وای من الان واقعا دارم به این نتیجه میرسم که چرا حدود یک سال بود از شاتل اومدم بیرون
پینگ عالی...
سرعت حتی توی شب عالی...
پشتیبانی عالی...
اما این رو هم بگم اگه میخواین بیاین شاتل رو محدود سرعت بالاش حساب کنید...ضرر نمیکنید.من 2مگ شاتل رو روزها تا 300 و به صورت لحظه ای 440-450 هم داشتم...شبها هم بین 170-250 متغیره...البته یک بار داشتم از یه سرور خارجی خوب دانلود میکردم تا بالای 300 رفته بود.
الان من مخابرات512 نامحدود دارم . از خرداد به این طرف سرعت دانلود حدود 40 بود!!! حدود یکماه قبل هم سرعت روی 20 محدود کرده بودن . چندروزه که سرعت اومده روی 60!!!نقل قول:
میتونی یکماه بگیری اگه خوب بود تمدید کنی:n01:
دوستان ساعت 14 امروز شما هم قطعی نت داشتین؟ نمیدونم مشکل از کجا بود؟ اندیشه بود یا... خلاصه انتخاب واحد داشتیم نتونستیم یکی از درسا رو برداریم پرشد...:n27::n21:
این اندیشه پدر منو درآورد
رو page خیلی کنده . برای شما هم همینطوره ؟
نه مخابرات قطعی نداشتمنقل قول:
والا مکان ؟ جاهایی که یوزر کم باشه مثلا سرعت بالاست ؟نقل قول:
من که مرکز شهرم
دوستان وایمکس چی ؟ سرعت ها با توجه به تعرفه هاش چطوره ؟ خوبه ؟ نامحدود ها رو میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هنوز هم ادامه داره...نقل قول:
آره احتمالا...با این اوصاف شاید سرعت شما خیلی بالا نره...نقل قول:
ایرانسل در رشت وایمکس نمیده ...
فقط مبین نت هست .
دوستان یه سوال
کسی هست هنوز از ضحی کیش پورت داشته باشه ؟؟
سرعت چطور هست ؟؟
بالا نرفته ؟؟
من از 2 تا 3 ماهی که پس دادم دیگه احولش رو نگرفتم :n02:
تا اینکه امروز چک کردم دیدم خط هنوز رانژه هست :n02:
سرعتش چطوره الان ؟؟
ضحی کیش 256 چه محدود و نامحدود سرعت دانلود از 30 تا 40 نوسان دارهنقل قول:
512 نامحدود . سرعت دانلود حدود 60 . حالا 5 تا کم یا زیاد:n02:نقل قول:
اندیشه پورت مخابرات 128 کیلو بیت مرکز 5 شبانه ( رایگان )
روز هم همینطوره
سرعت دانلود 40 هست فعلا قول افزايش تا اخر شهريور رو دادننقل قول:
شما سرویست 128 ؟! :n04::n04: سرعت دانلود 99 -129؟!:n04::n04:نقل قول:
اندیشه (128 محدود- خط 2) سرعت بین 90 تا 120 در نوسانه
خدا شاهده اگه دروغ بگم..چندین ساله 128نامحدود دارم(محدودشم داشتم) تابحال هرگز سرعت بالای 18رو ندیدم! پورتم هم پورت خود اندیشست. آخه کم فروشی تا چه حد؟! به فرض ما که شهرستانیم سرعتمون نصف سرعت دوستان رشت (که هیچ قانون نوشته یا نانوشته ای هم واسه این تبعیض وجود نداره!) بازم تو بهترین حالت سرعتمون میشه32تا36! که قاعدتا سرعت یه سرویس 128 باید باشه.
راجبه سرعت این دوستمون که دیگه هیچ نظری ندارم! :|
انزلی 128 نامحدود.
نامحدودها اینجوری هستند ... 128 میشه 16 تا - 256 میشه 32 تا - 512 میشه 64 تا و 1024 میشه 128 تا ... حالا یه خورده بالا پاییننقل قول:
اما محدود ها سرعتشون بالاست
ولی من تا به حال هیچ وقت حجمی نداشتم ... میخوام این ماه برم رو 1 مگ ببینم چطوره ؟ برای دوستم که خارج از شهره شب ها ( ساعات رایگان ) روی 200 الی 220 هست ببینم واسه من چطور میشه
همونطور که گفتم حجمی هم داشتم...نه یک بار..هر از چندماهی امتحان میکردم و سرویس های محدود میگرفتم...هیچ تفاوتی نداشت!
اندیشه از امروز حسابی داغونه...
فکر کنم بازم باید بیای مخابرات!!!نقل قول:
نه جون داداش بیخیال من بلانصبت غلط بکنم...نقل قول:
اره شانس دیگهنقل قول:
بادش بخیر چند سال پیش فکر میکردم اگه نامحدود بگیرم شبا میخوابم الان به اون موقم میگم زحی خیال باطل
128 محدود شارژ کردم ( پورت مخابرات اندیشه )
هر شبی 2گیگ دانلود میکنم از 1 تا 7 یکسره دانلود میشه با سرعت ثابت 100
اینجور باشه 512 یا 1 مگ چقدر باید بزنه ؟:n27:نقل قول:
به اندازه 128 ...نقل قول:
سرعت شبانه یکسان بسته میشه .
من خودم چندین سال پورت اندیشه داشتم دقیقا همینی که شما میگید بود اون موقع اینجا سرعت بالای 200 تجربه می کردن ماها هیچ تفاوتی تو سرعت نداشتیم چه محدود چه غیر محدودنقل قول:
کلا بین این دوتا سرویس باید یه تفاوتی باشه ولی عملااااااااا اندیشه یعنی کشک :n21:
تنها حرفی هم میزنن اگه بهشون بگی رشت اونقد سرعت داره چون میگن مرکز استان پهنای باندشون زیاد یه مشت ...... تحویلت میدن :n23:
هیچ ربطی به پهنای باند شرکت نداره , مساله اصلی قیمت خیلی بالای ترانزیت هست.نقل قول:
شرکتها دو تا گزینه دارن یا باید سرعت پایینتر بدن و یا قیمت بالاتر.
شرکت مخابرات ایران چون فقط دنبال درآمد هست و کیفیت و رضایتمندی براش اهمیتی نداره برای انتقال اینترنت بر روی بستر انتقال خودش قیمتی بالاتر از قیمت خود پهنای باند درخواست میکنه که همین باعث میشه سرعت اینترنت در مراکز استان با بقیه شهرها تفاوت داشته باشه.
در شمال ایران به دلیل شرایط اقلیمی و توپوگرافیک امکان استفاده بهینه از سایر روشهای ترانزیت (رادیو) عملا بسیار کم هست به همین دلیل شرکتها مجبورن از بستر انتقال شرکت مخابرات استفاده کنن که هزینه بالایی هم داره.
هر شرکتی هم الان با سرعت بهتر تو شهرستانها سرویس میده به دلیل کم بودن مشتریهاش هست , اونها هم اگر به اندازه اندیشه مشتری داشته باشن سرعتشون همین خواهد شد چون عملا با این قیمتها ارائه سرعت بالاتر هیچ توجیح (توجیه) اقتصادی نخواهد داشت.