توبازی باپیشکسوتان هم داور داره طرفداری میکنه تاحالا بااینکه 2 بر0 جلوهستیم اما 2تاپنالتی ویک آفسایدبرای مانگرفته :6:
توبازی باپیشکسوتان هم داور داره طرفداری میکنه تاحالا بااینکه 2 بر0 جلوهستیم اما 2تاپنالتی ویک آفسایدبرای مانگرفته :6:
میشه منبع این گزارش مزخرف رو بزارید ببینم مال کجاست؟احتمالا نویسنده اصلی(منظورم آبیته نیست...نویسنده ی اصلی) یک پرسپولیسی تیر بوده و از روحیه دادن و عذر خواهی و این چیزا سر در نمیاره...اگه وحید نبود ما الان شاید جام باشگاههای آسیا نبودیم.خوشم میاد تماشاچیای استقلال حق شناسن...بخاطر یک اشتباه (پرسپولیسی ها بخونن شکست خانگی)از دقیقه 60 تیمشون رو هو نمی کنن...یادم نمیاد استقلال گل زده باشه و شاد نشده باشم...اما برای تماشاچیای پرسپولیسی فکر کنم زیاد اتفاق میفته...نه که تعصبشون بالاست...نقل قول:
او پس از گلزنی زارعی حرکاتی خارج از اختیار انجام می داد و سعی داشت با تحریک بازیکنان برای جبران نتیجه بر اشتباه خود سرپوش بگذارد.
این هم از پیشکسوتانشون.
دمشون گرم باهاشون خیلی حال کردم.
حیف که فقط 10 دقیقه اخر بازی را دیدم.
چقدر دلم برای این طلف معصوم خیابانی سوخت :6:
خواب است یا رؤیا
ماشین گلزنى قلعه نویى
چهارشنبه ۱۶/۱۱/،۸۷ هفته بیست و پنجم از هشتمین دوره لیگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت ۱۵:45
استقلال ۵
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل ها: حسین كاظمى (۱۰)، آرش برهانى (۳۱- پنالتى و ۸۷)، مجتبى جبارى (۴۹) و سیاوش اكبرپور (۵۵)
راه آهن یك
مجتبى زارع (۲)
داور: یدالله جهانبازى
كمك ها: حیدر شكور و مرتضى كریمى
اخطار: فابیو جانواریو و سیاوش اكبرپور (استقلال)، مهدى تارتار، احمد تقوى، مجتبى زارع و سهراب انتظارى (راه آهن)
اخراج: مجتبى زارع (۶۱)
تماشاگر: 20 هزار نفر
استقلال:وحید طالب لو (۵)، پیروز قربانى (۶)، پژمان منتظرى (۶)، بیژن كوشكى (۵/۶)، حسین كاظمى (۷)، خسرو حیدرى (۸) (میثم منیعى ۷۶)، مهدى امیرآبادى (۷)، مجتبى جبارى (۸) (فرهاد مجیدى ۵۷)، فابیو جانواریو (۷)، آرش برهانى (۵/۸) و سیاوش اكبرپور (۵/۷) (علیرضا عباسفرد ۶۳)
سرمربى: امیر قلعه نویى
راه آهن:حسین آشنا (۲)، ابوذر رحیمى (یك)، ابراهیم كریمى (۲)، رضا نورمحمدى (یك)، على محمد دهقان (۲) (حامد نورمحمدى (یك) 36)، مهدى تارتار (۲) (امیر ابوچا (۲) 56)، حسین پاشایى (۳)، احمد تقوى (۲)، داود حقى (یك)، مجتبى زارع (۳) و سهراب انتظارى (یك) (۵/۶) (امین تركاشوند)
سرمربى: محمود یاورى
ایران ورزشى- امیر قلعه نویى بى توجه به دربى و بى آنكه بخواهد بازیكنان كلیدى اش را به دلیل ۲ اخطاره بودن روى نیمكت بنشاند تركیب اصلى تیمش را وارد میدان مى كند. مهمترین تغییرى كه نسبت به بازى هاى گذشته در خط میانى استقلال دیده مى شود حضور توأمان مجتبى جبارى و فابیو جانواریو است. این ۲ پس از مدت ها كنار هم قرار گرفته اند تا استقلال بار دیگر صاحب یك تركیب رویایى در میانه میدان شود. این تغییرات باعث مى شود فرهاد مجیدى از تركیب اصلى بیرون برود. در نتیجه شاهد حضور زوج آرش و سیاوش- زهردارترین زوج هجومى لیگ- در خط حمله استقلال هستیم. طراوتى كه در استقلال موج مى زند در واقع حاصل همین بازیكنان تكنیكى است. خسرو حیدرى با پاس هاى ماهرانه اش همه را به وجد مى آورد. اصرار او به ارسال هاى دقیق باعث مى شود تا استقلال در دقیقه ۱۰ صاحب گل شود. این گل البته نقش كلیدى حسین كاظمى در حملات استقلال را در هفته هاى اخیر برجسته تر مى كند. آهنگ حركتى استقلال به گونه اى است كه خسرو حیدرى بارها صاحب موقعیت سازى مى شود.
حربه استقلال ارسال از جناحین است و مى توان این شیوه را تا پایان بازى و زمانى كه این تیم گل پنجم را به ثمر مى رساند در نوع حركات شدید. تنها نقطه تاریك این بازى وقتى بود كه وحید طالب لو روى یك اشتباه بچگانه زارع را در مقابل دروازه تیمش تك و تنها قرار داد تا راه آهن براى دقایقى بازى را با شرایط تساوى دنبال كند. استقلال لحظه اى در شوك این حركت فرو رفت اما ولع آنها براى برترى در این بازى به اندازه اى گسترده بود كه گل دوم استقلال خیلى زود به ثمر رسید. خطاى پنالتى مدافعان راه آهن، آرش را صاحب موقعیت كرد تا مهاجم سیرى ناپذیر این روزهاى استقلال تیمش را جلو بیندازد. استقلال چنان نظمى در میانه میدان دارد كه به محض ورود به زمین حریف هم این خصیصه ذاتى در شیوه بازى اش عیان مى شود. گل سوم استقلال حاصل همین نظم تاكتیكى است. آرش، سیاوش و مجتبى جبارى مثلث هجومى استقلال را تشكیل دادند تا دقیقه ۴۹ بار دیگر اتفاق مهمى درمیدان رخ دهد. شاید این سه گل امیر قلعه نویى و شاگردانش را عقب بنشاند اما گو اینكه بازى تازه آغاز شده باشد استقلال مثل آوارى روى سر راه آهن خراب مى شود. اكبرپور در دقیقه ۵۴ گل چهارم استقلال را مى زند. این گل آب سردى است بر پیكر راه آهن. تلاش مهاجمان راه آهن پس از این گل نمایان تر جلوه مى كند اما احساسات بر آنها غلبه مى كند تا زارع در دقیقه ۶۱ از میدان اخراج شود. چیزى حدود ۳۰ دقیقه به پایان بازى مانده كه استقلال با ۴ گل از حریف پیش است، خواب است یا رویا !امیر قلعه نویى تیمش را در این دقایق بى انگیزه مى بیند، براى همین تعویض هایش را یكى پس از دیگرى انجام مى دهد تا نشان دهد به نقطه نامعلومى خیره شده است.
عباسفرد و فرهاد مجیدى قوام خط حمله استقلال را افزون تر مى كنند اما این بار هم گلزن استقلال كسى نیست جز آرش برهانى. آرش برهانى همچون گلوله آتش از خط دفاع راه آهن جدا مى شود و به سوى حسین آشنا حركت مى كند و با روى پا و تمام قدرت گل پنجم تیمش را در دقیقه ۸۷ به ثمر مى رساند. استقلال به مرز ۶۰ گل زده در لیگ مى رسد؛ آمارى كه باور كردنش سخت است. به قول بعضى ها! شاید همه این نتایج اتفاقى باشد ! آیا لحظه اى مى توان به اتفاقى بودن این نتایج فكر كرد استقلال همه را به تحسین وامى دارد ...
یك- صفر
دقیقه ۱۰: سانتر بى نقص خسرو حیدرى با اشتباه مسلم رضا نورمحمدى همراه شد و پیگیرى حسین كاظمى باعث شد تا او در شرایطى نامتعادل گل اول استقلال را دور از دستان حسین آشنا به ثمر برساند.
یك- یك
دقیقه ۲۰: اشتباه بچگانه طالب لو براى دریبل مجتبى زارع باعث شد توپ از زیر پایش در برود! و این مهاجم با دروازه خالى استقلال روبه رو شود و تك گل خورده را جبران كند.
۲- یك
دقیقه ۳۶: آرش برهانى پشت ضربه پنالتى قرار گرفت. توپ را شلیك كرد، به پاهاى آشنا برخورد كرد اما در ریباند توانست توپ را از زیر دستان دروازه بان راه آهن به گل دوم تبدیل كند.
۳- یك
دقیقه ۴۹: پاسكارى ۳ نفره آرش، سیاوش و جبارى باعث شد شماره ۸ استقلال یك لحظه از خط دفاع راه آهن جدا شود و با ضربه روى پایى دقیق تور دروازه راه آهن را به لرزه درآورد.
۴-یك
دقیقه ۵۴: سانتر جانواریو با تاثیرگذارى پیروز قربانى و اشتباه آشنا در دفع توپ به سیاوش اكبرپور رسید كه این یكى هم به خوبى از ریباند استفاده كرد و گل چهارم تیمش را به ثمر رساند.
۵-یك
دقیقه ۸۷: پاس بلند و قوس دار منیعى پشت مدافعان بیكار راه آهن به آرش برهانى رسید و این مهاجم هم پس از نگاه كردن به دروازه راه آهن با روى پا پنجمین گل تیمش را به ثمر رساند.
بازیكن برتر
آرش برهانى و مجتبى جبارى(استقلال)
آرش برهانى ۲ گل زد، یك پاس گل داد و بارها در موقعیت گلزنى قرار گرفت تا بهترین بازیكن تیمش لقب بگیرد. در این میدان مجتبى جبارى هم یكى از بهترین ها بود. جبارى انگار براى بازى در تیم ملى نقشه هایى دارد !
فکر نکنم بازی با کره 100 هزار نفر برن ورزشگاه... به نظر شما چه قدر استقبال میشه از این بازی ؟
به نظر من 100000 تا عمرا برا تيم علي دايي برن استاديم !حالا شايد به لطف اس اس ها 60000 تا!
امااگر استقبال نشه ازبازی سنگشون درموردبازی دربی هم به تیرمیخوره .اونها به این خاطر بازی استقلال پیروزی راانداختند جمعه که ازبازی ایران وکره هم استقبال بشه
شهرآورد سرخابی پیشکسوتان تهرانی ؛ به سود استقلال انجامید
کانون هواداران پرسپولیس : در بازی پایانی مسابقات چهارجانبه تهران که با نام جام سیمرغ و به مناسبت بزرگداشت دهه فجر بر گزار شد تیم های پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال تهران برابر هم به میدان رفتند که در این مسابقه تیم استقلال با نتیجه 3 بر یک حریف خود را مغلوب ساخت و به مقام قهرمانی این رقابت ها دست یافت.
گل های این شهر آورد سرخابی پیشکسوتان تهرانی را که به داوری رفیعی در ورزشگاه اکباتان تهران بر گزار شد را هاشم حیدری دو گل را در نیمه نخست و بهروز پرورش خواه در لحظات پایانی بازی از روی نقطه پنالتی برای تیم فوتبال پیشکسوتان استقلال تهران به ثمر رساندند . تک گل تیم پیشکسوتان تیم پرسپولیس را هم حمید درخشان در دقیقه 80 با یک ضربه کاشته از فاصله 18 متری درون دروازه تیم پیشکسوتان استقلال جای داد .
دیدار رده بندی این مسابقات چهار جانبه را هم دو تیم رسانه و هنر مندان بر گزار کردند که در این بازی هم تیم رسانه با نتیجه 4 بر 3 به برتری رسید و مقام سوم را کسب کرد .
در پایان این بازیها جوایز تیم ها در مراسمی به آنان اهدا شد . از جمله بازیکنان پیشکسوتی که برای تیم پیروزی بازی کردند می توان از حمید درخشان ، محمد پنجعلی ، رضا شاهرودی ، مرتضی کرمانی مقدم و عزیزیان نام برد . رضا نعلچگر ، مهدی پاشا زاده ، رضا حسن زاده ، محسن گروسی ، سیروس دین محمدی هم از بازیکنان صاحب نام اسبق تیم استقلال تهران بود ند که در این دیدارها به میدان رفتند .
راستی بچه ها من داشتم بردهای استقلال رابررسی میکردم (ازلحاظ تکنیکالی) فکر میکردم که استقلال باید این بازی راببازه اما خوشبختانه ما این بازی رامی بریم چون رو 63 فیبوناچی افتادیم شایدهم استقلال الگوی سروشونه زده:3: چون من فکر میکردتوسه باری که نواربردهامون قطع شده اولی بعداز3 بردودومی بعداز4 بردوسومی که الان باشه باید بعداز5 بردقطع بشه درصورتی که جدول بازیهاراکه دیدم متوجه شدم باراول هم بعداز 4 بردپیاپی نوارپیروزیهامون قطع شده
واقعا اگه این بازی حتی مساوی هم کنیم ظلم کردیم!
تیم ما هرجور حساب کنیم از اونها سرتر هست.
از نیمکت گرفته تا بازیکنان و حتی مدیریت...
یعنی مساوی هم برای ما شکست هست.
من به خاطر همین برتری چشمگیر چندتا شرط اساسی بستم اگه نبریم ضرر زیادی میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد گل فوق العاده هرکول جیبی به خیر
علیرضا دمت گرم :10: عکس گل علیرضا اکبرپور وگلشو که گذاشتی یاد منصورپورحیدری افتادم قبلا به متخصص شکست دادن پیروزی مشهوربود تومربیان استقلال فقط ناصرحجازی بود که نتونست پیروزی راشکست بده وباعث آبروریزی مابود .البته صمد هم تودوتابازی که بود نتونست اما ناصرحجازی گند زده بود به تیم توچندتابازی وخیلی ازبردهای پیروزی بعدازانقلاب ازصدقه سری این آدم توتیم مابود.
دوستان می تونند به سایت رسمی باشگاه برند و به بازیکنان رای بدند.
اینطور که گفته شده این امار را بعدا به واعظ می دند و فکر میکنم به اون بازیکن پاداش میدند.
تا حالا حسین کاظمی و خسرو حیدری بالاتر هستند.
ناصر حجازی که در دربی ها گند زده بود.نقل قول:
اون زمانها را خوب یادم نیست اما چیزی که خوب یادمه اینه که باختهامون خیلی ضد حال بود!
پورحیدری:40: فوق العاده بود برای استقلال.
یک چیزی تو مایه های قلعه نویی خودمون هست(به نظر من خیلی بزرگتر از قلعه نویی) که برای تیم افتخار زیاد افرید.
من اون گل هرکول جیبی را هیچوقت از یاد نمی برم و شاید تنها بازی باشه که خوب یادم هست!
چند سالی بود که پرسپولیسی ها را نبرده بودیم اما اون بازی با اون گل فوق العاده بازی را بردیم.
اخ که چقدر هرکول جیبی برای تیم ما با ارزش بود هیچ ادعایی نداشت و هیچوقت هم صداش در نمی یومد اما وقتی می رفت تو بازی بهترین بازیش را میکرد.
اما خوب باهاش برخورد نشد!
خوب یادم نیست تو یکی از بازیها فکر میکنم قلعه نویی اکبرپور را فرستاد تو زمین و بعد از چند دقیقه بازی کشیدش بیرون! اکبرپور هم راهش را گرفت رفت توی رختکن! و فصل بعدش هم رفت!
یکی دیگر از گلهای که هیچوقت یادم نمیره گل پیروز لنگ سوراخ کن هست.
کدوم استقلالی کری خونده ؟ این چی داره میگه ؟ والا فعلا که نعیم سعداوی هم شاخ شده میگه استقلال رو میبریم. اینا دور رفت با اون وضعیت گفتن استقلال رو میبریم با زور مساوی کردن اون موقع هم کلی ادعا کردن و کری خوندن. حالا دور برگشت شده ورق کاملا برگشته و استقلال سرور مطلق لیگه ولی اینا باز از رو نمیرن کری میخونن. عجب بابا دورو زمونه ای شده ها....نقل قول:
مجتبى شيرى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه توانستيم تيم داماش گيلان را شكست بدهيم و با روحيه مناسبى آماده رويارويى با تيم استقلال تهران شويم. وى افزود: طى هفته گذشته استقلالى ها خيلى براى مسابقه دربى كرى خوانده اند اما ما جواب آنها را در زمين مسابقه مى دهيم چرا كه كرى خوانى بعد از پايان مسابقه دربى و كسب سه امتياز آن بازى لذت بخش خواهد بود.او ادامه داد: بازى در زمين نامناسب ورزشگاه سردار جنگل رشت بسيار سخت بود و نمى شد در انجام كارهاى تاكتيكى موفق كار كنيم اما بازيكنان ما نشان دادند كه يك تيم واقعى در قالب پرسپوليس پرقدرت هستند و در اين زمين گل آلود و نامساعد تاكتيك پذير كار مى كنند. ما دو گل به داماش زديم اما موقعيت هاى بسيار ديگرى هم داشتيم كه مى توانستيم تعداد گل هاى زده خود را بيشتر هم كنيم. با اين حال مهم كسب سه امتياز بود كه توانستيم با به دست آوردن آن وضعيت خود را در بين تيم هاى صدر جدولى ارتقا دهيم. در اين بين بازيكنان هم روحيه مناسبى را براى مسابقه برابر استقلال پيدا كردند تا با انگيزه دو چندان به فكر كسب ۳ امتياز آن مسابقه باشيم.
مدافع پرسپوليس اضافه كرد: براى ما استقلال تهران با ساير تيم هاى ليگ برتر هيچ فرقى ندارد. ما متحد شده ايم تا براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نيفتيم هر ۳ امتياز اين ديدار را هم به مانند دو مسابقه گذشته به حساب خود واريز كنيم. شيرى گفت: از حالا فقط به فكر مسابقه مقابل استقلال و شكست دادن اين تيم هستيم و در فاصله ۹ روز باقى مانده تا اين مسابقه تلاش مى كنيم برنامه تمرينى خود را بر اساس نقاط ضعف وقوت اين تيم قرار دهيم. __________________
agha yeki bizahmat kole natayeje in fasle ss ro bezare
agha yeki bizahmat kole natayeje in fasle ss ro bezare
برواینجانقل قول:
دیشب نتیجه نظرسنجی 90 چی شد ؟
تا اونجاش كه من ديده بودمنقل قول:
استقلال 53%
مساوي 13%
اونا 34%
من دیشب تا پایان نود بیدار بودم . آخرین نتیجه نظرسنجی این بود. 49 درصد برد استقلال ...14 درصد مساوی ... 37 درصد برد پرسپولیس
راستی بچه ها بیاید ای دی های خودمون تو سایت استقلال رو اینجا بگیم . ای دی من : MetallicA
آره منم موافقم آی دی منم
Farzin07
سلام
الان تو برنامه ورزش و مردم اصغر حاجیلو و درخشان رو اورده بودن
درخشان میگفت تیمشون بازی رو میتونه ببره{ طفلکی خواب نما شده}:15::15::15::15:
پاسخ واعظی آشتیانی به ایمیل های شما
مدیر عامل استقلال به دلیل مشغله قول داده اند که تا روز شنبه به تعداد بیشتری از ایمیلها پاسخ دهند.
سيد محسن طباطبايي:
سلام من اهل اصفهان هستم هميشه دوست داشتم بازيهاي مهم استقلال را به تهران بيايم و بازي را در ورزشگاه ببينم ولي خيلي سخت است البته اين را هم بگم كه تا حالا حدود 7 بار آمدهام از شما ميخواهم كانون هواداراني در اصفهان تشكيل دهيد كه ما را براي بازيهاي مهم با پول خودمان به تهران بياورند. ممنون.
واعظي آشتياني: پيشنهاد جنابعالي خوب است در برنامه آتي انشاالله نظر شما تامين خواهد شد.
احسان بابائي:
جناب آقاي مهندس آشتياني با سلام و تقديم احترام، مديريت بينظير شما را بسيار قبول دارم. بدون تعارف اين فوتبال فقدان مديراني چون شما را سالهاست احساس ميكند اميدوارم همواره پيروز و سربلند باشيد.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي استقلال به وجود چنین طرفداراني افتخار ميكند.
امين يوسفي:
با سلام و عرض خسته نباشيد: بسيار از شما سپاسگزارم. در طول همين مدت كوتاه لياقت و هوش بالاي خود را در مسايل مديريتي نشان دادهايد. اميدوارم با درايت كادرفني و پشتيباني شما امسال استقلال در هر 3 جام قهرمان شود.
واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي نهايت تشكر را دارم. به اميد قهرماني استقلال.
پيام:
سلام آقاي واعظ. من پيام هستم از آمريكا. من از اينكه شما درست ميكنيد واقعاً خوشحالم از اينكه وبسايت را راه انداختيد خيلي ممنون هستم. فقط نميدانم چرا من نميتونم عضو بشم. منظور از آدرس سايت چي هست. لطفاً براي من جواب بفرستيد. ممنون.
واعظي آشتياني: از حسن نظر جنابعالي تشكر و قدرداني ميكنم. شما هم ميتوانيد عضو سايت شويد از طريق آدرس فوق عضويت شما عملي خواهد بود.
آرش كشاورز:
سلام تبريك براي سايتتون، لطفاً از باندبازي دوري كرده به فكر تيم استقلال باشيد...... شما را حمايت ميكنم با همين استراتژي ادامه دهيد. عاشق استقلال از سوئد.
واعظي آشتياني: با تشكر و قدرداني از لطف و محبت جنابعالي، اميدوارم هميشه قلبتان آبي باشد.
يوسف:
سلام و خسته نباشيد امسال سنگ تموم گذاشتين ولي رضا رو هم بخريم كه خيالمون راحت شه به اميد قهرماني در هر 3 جام.
واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي تشكر ميكنم.
سيد محمدحسين فتحي:
جناب آقاي واعظ با سلام بنده يكي از طرفداران اصيل استقلال ميباشم و با توجه به اينكه طرح هاي فرهنگي بسياري براي ارتقاي وضعيت فرهنگي باشگاه استقلال در ذهن دارم آماده هرگونه همكاري با آن باشگاه ميباشم. همچنين به دليل همكاري نزديك و دوستانه با آقاي مهرداد حاجيخاني معاونت فرهنگي اتحاديه فوتبال آشنايي خوبي با مسائل ورزش كشور را دارم، لازم به ذكر است اينجانب عضو انجمنهاي وبلاگ نويسان، مخترعين و مبتكرين كشور می باشم.
واعظي آشتياني: از لطف و محبت جنابعالي تشكر و قدرداني ميكنم. از طرحهاي شما استقبال ميكنيم.
ايمان:
سلام، فقط ميخواستم ازتون تشكر كنم كه حاشيهها را از تيم دور كرديد. به اميد سومين قهرماني استقلال در آسيا. يا علي.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي با آرزوي موفقيت براي شما.
حميد:
سلام بر شما جناب واعظي آشتياني من از هواداران خيلي قديمي باشگاه هستم. اكنون 27 ساله و دانشجوي كارشناسي ارشد جامعهشناسي در دانشگاه تهران هستم. بخشي از فعاليتهاي تحقيقاتي من به امر جامعهشناسي ورزش اختصاص داشته باشيد در سايت باشگاه، مقالاتي را با رويكرد تحليلي جامعهشناختي عرضه خواهم كرد. مطالبه مالي در كار نيست. من تنها به دنبال ارائه كمك به سايت و باشگاه استقلال هستم.
واعظي آشتياني: از حسن توجه جنابعالي نهايت تشكر را دارم. خوشحال ميشويم كه از نقطه نظرات تخصصي جنابعالي در بخش يادداشت بهرهمند شويم.
حسن نبوي:
سلام جناب آقاي آشتياني من از آلمان هستم خواستم يك پيشنهاد بدم و اون اينكه سعي كنيد با تيمهايي بزرگ هم بازي بكنيد تا در مسابقات آسيايي بهتر ظاهر بشوين استقلال خوب تيمي فعلا هست اما فقط در حد ليگ ايران تيمهاي آسيايي مثل قديم نيستن يادم هست چند سال پيش استقلال اومد آلمان از اشتوتگارت 3 گل خورد اما تجربه همون بازي واسه قهرماني كافيه.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي پيشنهاد شما را مدنظر قرار خواهيم داد.
رضا پوريان:
سلام آقاي واعظ خسته نباشيد و تشكر بابت همه چيز البته كه حق داريد مرا نشناسيد من همان هواداري هستم كه در كانون هواداران (آقاي نوري... فروزش) به عنوان مدير امور اجرايي مشغول هستم... و روز اولي كه به مديرعاملي منصوب شديد به فدراسيون دوچرخهسواري آمدم و در حالي كه اجازه ورود به دفتر شما را دريافت نكردم، (قبل از مسافرت به ايتاليا) يك بسته فرهنگي شامل جانماز+ كتاب كلوپ دوچرخهسواري برايتان آورده بودم.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي انشاالله موفق و پيروز باشيد.
ظاهرا حسین کاظمی هم به عنوان بهترین بازیکن استقلال درصدره با9 درصد.
ظاهرا یک اشتباهی کردم و گفتم کاظمی بهترین بازیکنه .درحالیکه با خسروحیدری هم امتیازه
این امتیاز دادن به بازیکنها خیلی جالبه... منم به حسین کاظمی نمره عالی دادم. به جباری و حیدری هم همینطور.
میتونیم پیشبینی کنیم؟
به نظر من کاظمی بهترین بازیکنمون بود تو بازی با راه اهن.
من هرموقع یاد سالی میوفتم که اینو ازاستقلال انداختند بیرون خیلی ناراحت میشم :41:به جاش رفتند سان جان رابه تیم غالب کردند .حسین کاظمی به اندازه پول رضایتنامه حمید شفیعی بود قیمتش اما به اندازه دوتاهافبک برای تیم ماموثره :10:البته دوتاهافبک خیلی خوب فقط چون حاشیه نداره تاحالا نتونسته به حقش برسه :13:نقل قول:
محمود و اونی ممنونم از انعکاس ایمیلهای ژنرال تو پی سی ، اینکارو بازم ادامه بدین...
پست من جوابهای واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال بود اماخیلی خوب شد سایت رسمی باشگاه باید یک تفاوتی باسایتهای دیگه داشته باشه که خوشبختانه این توش لحاظ شده وقراره که بازیکنان و مدیران ومربیان جوابگو باشند توسایت . من توگوگل که سرچ کردم نتونستم پیداش کنم یعنی جزوسایتهای پرطرفدارنبود(به خاطر سن کم سایت) اما باسیاست اینها به زودی پرطرفدارترین سایت استقلالی میشه :10:نقل قول:
برنامه 90 دیشب رااگرمیدید میگفتید چه خوب شد که صادقی ازتیم استقلال رفت .این صادقی علاوه برحاشیه ای که برای تیم داره سوتی هم زیاد میده . به نظرم بیژن کوشکی و پژمان منتظری خیلی ازاون بهترند.
سه شنبه 15 / 11/ 87
لیگ ما مثل شطرنج است
صبح رفتم باشگاه فیلم بازی های راه آهن را تماشا کردم. آرش برهانی هم آمد و چند دقیقه ای با هم صحبت کردیم.
گفتم انتظار من از او بالاتر از اینهاست. شخصا فکر می کنم پتانسیل برهانی خیلی بیشتر از این است.
قبل از بازی با استقلال اهواز به او گفتم تو امروز گل میزنی و وقتی این اتفاق افتاد به سمتم آمد و گفت: امیرخان، دیدی گل زدم،
درباره بحث دکتر دادکان هم یک توضیح تکمیلی باید بدهم وآن اینکه بحث پیشنهاد ایشان برای سرمربیگری تیم ملی ب بود.
درواقع روزی که با ایشان جلسه داشتم گفت که به هرحال شیوه مدیریتی من این است
که تو را از تیم ملی ب بیاورم و وارد چرخه تیم اصلی شوی.
هرچند من در آن مقطع در استقلال بودم وباید برای قهرمانی می جنگیدم واین اتفاق سرانجام رخ نداد.بگذریم،
درفوتبال این قدر خاطره داریم که اگر روزی فرصت باشد بخواهم آنها باز کنم.
الان ولی فرصتش نیست.خدارا شکر حال مادرم بهتر شده ، هواداران خیلی سئوال می کردند و از آنها تشکر می کنم.
دیروز بخشی از مسابقه دو استاد بزرگ شطرنج دنیا یعنی کارپف و قائم مقامی عزیز را دیدم،
یاد روزهایی افتادم که خودمان با دوستان شطرنج بازی می کردیم.یادش به خیر،
هیچ وقت دوست نداشتم در شطرنج بازنده باشم.
فکر میکنم از این جهت خیلی به فوتبال و داستان های ... مرتبط با فوتبال شبیه است.
این را هم بگویم که پیروزی های استقلال رانتیجه لطف خداوند می دانم. ب
چه های تیم در تمرینات زحمات فراوانی می کشند
اما جدا از این مساله بنده معتقدم که نتایج اخیر استقلال به خاطر لطفی است که خداوند به ما دارد.
حرف دیگر این که هنوز زود است که درباره قهرمانی حرف بزنیم وبنده هم عادت ندارم کری بخوانم
اما تمام تلاش ما بر این است که روند اخیر تیمی مان ادامه داشته باشد
وبرای محقق شدن این خواسته ، شکل تمرینات را طوری برنامه ریزی کرده ایم که بر قدرت استقلال روز به روز افزوده شود.
از روز اول هدف ما این بود که تیم را روی ستاره ها بنا نکنیم و به معنای واقعی تیم باشیم.
به همین دلیل هم است که شما می بینید آرش نباشد یا جان واریو و جباری نباشند بر روند تیم مان خللی وارد نمی شود.
فعلا تمام فکر و ذکرم را به بازی به راه آهن معطوف کرده ام و اتفاقات باشگاه پرسپولیس ارتباطی به ما ندارد.
چهارشنبه 16/ 11 / 87
هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم
طی روزهای گذشته مرتب به بازیکنان تاکید کرده ام مراقب تک تک مسابقات پیش رو باشند.
حرف همیشگی هم که در این بین زده ام
این بوده که هر کدام از بچه های تیم در ادامه مسابقات لیگ برتر باید به اندازه دو بازیکن بدوند.
واقعیت این است که وقتی می گویم نباید از حالا درباره قهرمانی حرف زد بی دلیل نیست.
امروز (سه شنبه) دیدم که شما پرونده ویژه ای در خصوص ضرورت دور شدن غرور منفی و کاذب از تیم نوشته بودید.
این عین حقیقت است . بچه ها باید مثل روزهایی که در شرایط مطلوبی نبودیم تلاش کنند، بدوند و بجنگند.
خوشبختانه سایت باشگاه هم فعال شد. فکر می کنم خیلی به ماکمک کند اما درباره بازی فردا (چهارشنبه) با راه آهن.
حتما می دانید من شخصا علاقه خاصی به این باشگاه دارم وکلا بخشی از فوتبالم را مدیون این باشگاه می دانم.
تیم امروز راه آهن را هم تیم خوبی می دانم. ما در بازی رفت هم کار مشکلی داشتیم ولی در نهایت به سه امتیاز رسیدیم.
درمسابقه برگشت هم دقیقا با این هدف به میدان می رویم.
خوشبختانه آنالیز خوبی از حریف داریم و می دانیم آنها به چه سیستم و روشی مقابل ما قرار می گیرند.
یگی از دوستان پرسیده بود آیا ممکن است به خاطر بازی مقابل پرسپولیس ارنج اصلی تیم تان را نچینید؟
نمی دانم این دوستان اخلاق من را نمی دانند یا دارند شوخی می کنند.
من با تمام توان و قدرت ، تیم را مقابل راه آهن آماده می کنم وفعلا هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم.
عصردونشبه هم چند تن از طرفداران پرسپولیس آمده بودند به زمین ما، گفتم اینها دوست ما و عزیز ما هستند.
به لیدرهای خودمان هم توصیه کرده ام حتما باید حرمت آنها خفظ شود. امیدوارم تیم شان از بحران بیرون بیاید.
افشین پسرخوبی است.
قیمت بلیت داربی دو برابر شد
عزیزمحمدی برنامههای فدراسیون فوتبال را تشریح كرد
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
رییس سازمان لیگ برتر از افزایش دو برابری قیمت بلیت داربی خبر داد.
عزیزمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر دو برابر شدن قیمت بلیت داربی گفت: بلیت دیدار استقلال و پرسپولیس در روز جمعه از ساعت 6 صبح و به قیمت هشت، چهار و دو هزار تومان در ورزشگاه آزادی به فروش میرسد و برای سازمان لیگ برتر تفاوتی نمیكند كه در این دیدار چه تیمی میزبان است و بلیتها فارغ از اینكه تماشاگران هوادار چه تیمی هستند، به فروش خواهد رسید.
وی دربارهی جلسهی شورای تامین كه چهارشنبه برگزار شد، گفت: در این جلسه مواردی كه در گذشته مصوب شده بود، مورد تاكید قرار گرفت و قرار شد بلیت فروشی در دیدار پرسپولیس مقابل ابومسلم و استقلال مقابل پاس كه پس از داربی برگزار میشود، به صورت الكترونیكی و از طریق sms پیش فروش شود كه جزئیات این شیوه از بلیت فروشی در چند روز آینده مشخص میشود.
محمدی در پاسخ به این سوال كه آیا با فروش بلیت داربی در همان روز هواداران شهرستانی دچار مشكل نمیشوند، گفت: در گذشته و زمانی كه بلیت پیش فروش میشد، هواداران شهرستانی مجبور بودند یك روز زودتر به تهران بیایند. اما، حالا میتوانند در روز بازی بلیت بخرند. شورای تامین دو شیوهی مختلف را از جهات مختلف مورد بررسی قرار داد و در نهایت به این نتیجه رسید كه فروش بلیت در روز بازی شیوهی مناسبتری است.
محمدی سقف بلیت را 75 هزار نفر عنوان كرد و گفت: برای بازیهای داربی نمیتوانیم براساس میزبانی یك تیم بلیت فروشی كنیم. هر تماشاگری كه زودتر در ورزشگاه باشد، میتواند بلیت خریداری كند.
وی از قطعی شدن حضور داوران ایرانی در داربی خبر داد و گفت: پس از داوریهای هفتهی بیست و پنجم فدراسیون فوتبال به جمعبندی نهایی رسید كه از داوران ایرانی در داربی استفاده كند و فكر میكنیم كه هیچ مشكلی وجود نخواهد داشت. اما، در جلسهای كه یكشنبه با حضور مدیران، سرپرستان و مربیان دو تیم برگزار میشود، مسایل را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی افزود: از رسانهها میخواهیم كه از حضور داوران ایرانی در داربی حمایت كنند. به هر حال باید بپذیریم كه هر داوری ممكن است اشتباه كند. بنابراین باید در قبال اشتباهات احتمالی موضعی حرفهای داشته باشیم.
رییس سازمان لیگ دربارهی برنامههای در نظر گرفته شده برای تماشاگران در روز بازی گفت: از ساعت 9 صبح برنامههای ویژهی پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین مداحی به مناسبت روزهای ماه صفر در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
محمدی در پایان دربارهی سیستم حمل و نقل گفت: شركت واحد اتوبوسرانی از تهران و شهرستانهای اطراف تهران در روز بازی آمادهی سرویسدهی به تماشاگران است.
انتهای پیام
ناصر حجازی: استقلال باید برنده شهرآورد باشد
سرمربی سابق تیم استقلال تهران گفت: با شرایطی كه هم اكنون دو تیم بزرگ تهرانی دارند، استقلال باید در بازی شهرآورد پیروز شود.
ناصر حجازی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: شرایط تیم استقلال این فصل با فصل گذشته به هیچ عنوان قابل قیاس نیست. در فصل گذشته به دلیل محدودیت در جذب بازیكن از لیگ برتر و عدم هماهنگی بازیكنان جذب شده شرایط خوبی نداشتیم.
وی ادامه داد: شرایط پرسپولیس در این فصل همانند استقلال فصل گذشته است.
آنها سال گذشته در شرایط ایده آلی قرار داشتند در حالی كه هم اكنون تا حدودی در بحران بوده و همین موضوع كار آنها را در شهرآورد ۶۶دشوار می كند.
سرمربی سابق استقلال با در اوج دانستن این تیم در این فصل تاكید كرد:
استقلال در این فصل هم از لحاظ امتیاز و هم از نظر روحی و روانی از حریف سنتی خود بالاتر است و همین موضوع باعث میشود كه استقلال را پیروز این شهرآورد بدانیم.
حجازی با متفاوت دانستن شهرآورد با سایر دیدارها یادآور شد: صحبتهای من به این معنی نیست كه پرسپولیس در این دیدار با دست بسته بازی میكند و به سادگی شكست میخورد بلكه، بازیكنان این تیم به دلیل شرایطی كه در آن قرار دارند دوندگی بیشتری داشته و این عامل كار را برای آبی پوشان كمی دشوار میكند.
وی افزود: پرسپولیس برای بازی شهرآورد مهاجم گلزن ندارد و سه اخطاره شدن ابراهیم توره مهاجم این تیم كار را برای سرخپوشان دشوار تر از همیشه می كند.
سرمربی سابق استقلال در خصوص مرحوم ایرانپاك نیز تصریح كرد: شش سال متوالی با این بازیكن در تیم ملی هم بازی بوده و خاطرات بسیاری خوبی از وی دارم .صفر یكی از بزرگان و اسطورههای فوتبال ما بوده و امیدوارم جوانان ورزشكار وی را به عنوان الگوی خود انتخاب كنند.
وی در پایان گفت: هر چند مرحوم ایرانپاك سه گل از هفت گل خود را در شهرآورد بزرگ پایتخت به من زد، اما هیچ زمانی برای من كری نخواند و همیشه با متانت با دیگران برخورد میكرد.
نتایج امیرقلعه نوعی درمدت حضور دراستقلال تهران
سایت هنوز برای خیلی ها اشنا نیست. و طول میکشه تا بیاد بالا.
انجمنش که راه بیفته وضع خیلی بهتر میشه.
صادقی که خوب شد رفت قلعه نویی یک چیزی می دونست که باهاش تمدید نکرد.
همش یا اخراج میشد و یا پنالت به حریف می داد.
جواب دادن به چند تاایمیل که کاری نداره مگه قراره جواب بنویسه براشون طرف میخونه اون هم جواب میده .به نظرم حق طبیعی تماشاگرها هست روزی چنددقیقه ازوقت بازیکن ومربی و مدیرعامل رابرای خودشون داشته باشند. این خیلی بهترازاینه که با یک مشت خبرنگار ............حرف بزنی بعد بیاند حرفتو تحریف کنند.
دیشب اگر90 رامیدیدی امیرقلعه نوعی درجواب اینکه گفته بودند چطورشدبه راه آهن 5 تازدید گفت ما توهربازی به دنبال این هستیم که اول ببریم بازی رابعد تفاضل گلمونو ببریم بالا وبعد که خبرنگارازش پرسید نظرت درباره دربی چیه گفت که پرسپولیس همیشه پرسپولیسه وچیزی ازبردپرگل نگفت اما خبرنگارها برداشتند چیزی راکه امیرخان برای تیم راه آهن گفتند رابرای تیم پیروزی نوشتند :5: که مثلا قبل از دربی یکی استقلالیها بگند ویکی پیروزیها جوابشونو بدند . اینجوری دارند حاشیه سازی وکسب درآمدمیکنند:4: