به فرمت فیلم ربطی نداره من فیلمو میزنم مموری و فایل srt که زیرنویسه رو هم نام با فیلم میکنم و تو option گزینه زیر نویس میادنقل قول:
انکدینگ فقط ansi رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده
Printable View
به فرمت فیلم ربطی نداره من فیلمو میزنم مموری و فایل srt که زیرنویسه رو هم نام با فیلم میکنم و تو option گزینه زیر نویس میادنقل قول:
انکدینگ فقط ansi رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده
من شخصا دانلود و نصب نکردم ولی چون تاریخ تولید پنل نوامبر 2011 بود خودش به صورت دیفالت آخرین نسخه رو داشت که همون 2113 هست .شما ورژن رو رو چک کن اگه 4 رقم اول کمتر از 2113 بود میتونی آپدیت کنی .نقل قول:
واسه دانلود و مراحل نصب هم به این آدرس برو :
فقط توی انتخاب مدل وسایز خیلی دقت کن . اگه فریم ور یه مدل دیگه رو فلش کنی ممنکه تی وی دیگه بالا نیادکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_aamo2.html
در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیهنقل قول:
در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :
Alice In Wonderland
Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
The Green Hornet
Saw 3D
Resident Evil - Afterlife
Captain America - The First Avenger
Transformers: Dark of the Moon
Tron: Legacy
Drive Angry
Under the Sea
Step Up 3D
در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)
Cloudy With a Chance of Meatballs
Megamind
Toy Story 3
Coraline
Monsters Vs Aliens
Bolt
Kung Fu Panda 2
A Christmas Carol
Tangled
Despicable Me
یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.نقل قول:
خیلی ممنونم.
سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟نقل قول:
آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?
65″ VT50: $3999
55″ VT50: $2499
65″ GT50: $3499
60″ GT50: $2599
55″ GT50: $2099
50″ GT50: $1799
65″ ST50: $2999
60″ ST50: $2099
55″ ST50: $1699
50″ ST50: $1399
60″ UT50: $1799
55″ UT50: $1399
50″ UT50: $1099
42″ UT50: $799
اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .
منظورم دیسک اورجینال بود نه رایتی !!:31:نقل قول:
سلام جناب tatu _taty من خیلی وقت هستش میبینم شما قصد خرید دارید ولی دوذل هستید ببخشید من اینقدر خودمونی میگم امیدوارم ناراحت نشید ولی اینقدر دست رو دست گذاشتید قیمتها رفت بالا دیگه از 50vt 30 رسیدید به 42 ولی باز خودتون میدونید من به شخصه هیچ وقت 8 اینچ تصویر بزرگتر رو ول نمیکنم برم برای دیزاین قشنگ تر یا 10 در صد تصویر بهتر یه tv 42 بخرم برو st30 50 بخر حالشو ببر اینقدرم سخت نگیر والا اون 10 در صدم اصلا به چشم نمیاد یاز خودتون میدونید من نظر خودم گفتم 10 در صدم من به این دلیل میگم بهتر که جزییات تو تصویر hd یه ذره اگه زوم کنی خیلی دقیق باشی میفهمی مگر هیچ فرقی ندارن با هم این تنضیمات پیشرفته تصویر هم ول کن فکر نکن چیز شاخی هستش من تو نمام این مدت داشتم ور میرفتم با این تنظیمات تو تصاویر hd وsd اخر فهمیدم بهترین تصویر همون تصویر رو مد عادی با کنتراست 92 با وضوح 100 هستش ..ووو تنظیمات پیشرفته هم دست نزنی بهتره مگرنه برای یه فیلم خاص میبینی به یه تصویر دلخواه میرسی بعد دوباره میری رو ماهواره حتی رو کانال های hd میبینی اون تنظیم به درد نمیخوره همون تصویر عادی بهتره باز خودت میدونی من خودم اون موقع که خریدم 2800 vt50 رو اگه پول داشتم میدادم st3055 زاپن بود 4200 اگه اشتباه نکنم این 55 رو میگرفتم چون 5 اینچ بزرگتر در نهایت لذت بیشتر از چیزی که میدیدم حالا باز خودت میدونی من نظر شخصی خودم گفتم ایشالا که یه خرید خوب داشته باشی که به دلت بشینه ولی در کل این دو مدل بهترین tv تو بازار هستش شک نکن ولی اون چیز خاصی هم که فکر میکی نیست اینم بگم ایراد کم نداره ولی بازم میگم از 100 تا سونی سامسونگ اینا بهتره موفق باشی
خیلی ممنونم . آره دیگه زیادی روو هر چی حساس بشی همین میشه اخر و عاقبت . می ترسم از اخر قید تی وی بزنم بشیم پای همین دوو 22 اینچی باباقوری. اقلا مشکیش واقعا مشکیه :) ;)
اون قيمتها رو همه رو ضربدر دو كن. مثلا ١٠٩٩ دلار ميشه دو ميليون و دويست. شايد هم تا اون موقع كه بيان ايران دلار شده باشه پنج هزارتوومن.
این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میارهنقل قول:
رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم