قضیه قیمت نیست.نقل قول:
نقل قول:قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.نقل قول:
قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.
Printable View
قضیه قیمت نیست.نقل قول:
نقل قول:قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.نقل قول:
قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.
مبارک باشهنقل قول:
دقیقا مشکلتون با بیسش چیه؟
بازم تشکر میکنم بابت اینکه خیلی دقیق جواب میدینقل قول:
اقا من الان بین k701 و 598 موندم
1-k702 چه فرقی داره با 701
2-چرا 598 رو بزارم کنار از چه لحاظ؟
اصلا نمیتونم با غیر فول سایز کنار بیام
(ببخشید من هی سوال میکنم):n16:
rave عزیز ممنون که جواب بچه هارو میدینقل قول:
من با خوندن این پست و همچنین خوندن حدود 30 صفحه قبل نتونستم جواب خودمو بگیرم
به نظر شما چی واسه من مناسبه؟ (البته مدلی که توی بازار ایران پیدا شه)
من خودم سنهایسر رو می پسندم ولی توی رویو های خارجی همگی گفته شده که سنهایسر واسه کسایی که بیس عمیق می خوان مناسب نیست. دوست دارم کابل هم متقارن باشه. با نا متقارن کنار نمیامنقل قول:
برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟
شما چند تا آهنگ مختلف الکترونیک رو امتحان کنین بعد نتیجه رو اعلام کنیننقل قول:
راستی نویز ایزولیشن چه طوریه؟ راضی هستین؟ جلوی تلویزیون با صدای بلند یه آهنگ شلوغ رو با صدای 80-90 درصد پخش کنین ببینین چه طوریه؟ چون توی بعضی از سایت ها نوشته شده که نویز ایزولیشن زیاد خوبی نداره
سلام دوستان.
خیلی ممنون که وقتتون رو اختصاص می دید.
من قصد دارم یک هدفون (in-ear) و یک آمپلی فایر هدفون بخرم. با این ست می خواهم موسیقی پراگرسیو راک گوش کنم . در واقع دو فاکتور برای من خیلی مهمه. اول این که صدای گیتار الکتریک وگیتار بیس خیلی خیلی واضح باشه و بشه به تنهایی دنبالش کرد. و دومی که اهمیتش برام یکم کمتره اینه که چون تو موسیقی پراگرسیو المان های موسیقی الکتریک هم بسیار زیاده(مثل استفاده از ملوترون) میخوام اونم ساپورت کنه. یکم که در فروم های خارجی سرچ کردم متوجه شدم که در کل هدفون هایی که برای موسیقی راک استفاده می شه باید فرکانس های مید رنج رو خوب ساپورت کنن. توی همون فروم ها هم نوشته بودن هدفون های Grado رو برای راک بیش تر استفاده می کنند. با توجه به این که این برند در ایران نیست و من از این دوبس دوبسِ بیس این هدفون ها متنفرم چه هدفونی و چه امپی بگیرم؟در ضمن تا 400 تومن برای هدفون و 400 تومن هم برای هدفون در نظر دارم. در ضمن سوال دیگم اینه که آیا مشخصه ای که من به دنبالش می گردم آیا همان امپدانس هست؟ اهم32 خوب است؟ با تشکر . واقعا کمک می کنید و من متشکرم.
سلام خدمت دوستان عزیز.من یه هدفون رو گوشی می خواستم.از سنهایزر خوشم میومد ولی با توجه به بیس پایین یه مقدار نظرم عوض شد چون خوب یل بد به بیس عادت کردم.مدل مومنتم باهاش گوش کردم بیسش به نظرم متوسط بود و تازه طرف میگفت تو مدل های سنهایزر این بیسش قویه.از jebra revo corded خوشم اومد.حالا نطر شما چیه؟من بیشتر ترنس گوش میدم و پلیرم sony z ultra.در ضمن من متوجه امپ کردن نشدم(ببخشید چون وقت ندارم برگردم و تاپیکو از اول بخونم) و هدفونی نیست که نیازی به این امپ کردن نداشته باشه؟
با توجه به اینکه شما الکترونیک رو با کلاسیک گوش می دین. و ما با اطمینان خوبی، نمی تونیم سبک صدای مورد علاقتون رو حدس بزنیم و از طرف دیگه، k701 از لحاظ درایو شدن بسیار سخت تر از سنهایزر هست. پیشنهاد من، hd650 و اگر نشد hd598 با یک دک/آمپ از شرکت فیو هستش.نقل قول:
من شخصاً سونی mh1c رو پیشنهاد می کنم. ولی کابلش واقعاً بده.نقل قول:
یاماها eph50 هم مثل اینکه خوبه. یکی از افراد قابل اعتماد بنده هم تأییدش کرده.
Quote:Originally Posted by ljokerl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quote:
Originally Posted by xaf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
At the end of the day, what the EPH-50 represents here IMO is a solid offering in the mid-range, nothing more, nothing less.
Nice review. After owning them for just over a month this is a conclusion I can wholeheartedly agree with. Funny enough, it works for the EPH-20 as well - just replace "mid-range" with "budget". Good show from Yamaha but it won't shift any paradigms.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذاتاً بیس گرمی داره، ولی احتمالاً از cx300 کمتره.
از لحاظ کیفیت، به احتمال زیاد، کاملاً برتر از cx300 هستش.
تا اونجا که یادمه، آقا رضا قبلاً توی این موارد سنهایزر cx300 رو پیشنهاد می کرد.
شما اگر هدفون داخل گوشی می خواین، آمپ هدفون نیازی نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط amirhosein_izadpoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بتونین از خارج تهیه کنین، کمک بزرگی به خودتون کردین.
اگر قبلاً هدفونی داشتین، نظرتون رو در موردش به ما بگین، بهتره.
خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.نقل قول:
این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.
ممنون از جوابتوننقل قول:
راستش منم فکر می کردم نهایتا cx-300 II یا cx-280 رو معرفی کنین. واسه همین از قبل تمام نقد های اینارو خونده بودم. گرچه ریویو های سونی و یاماهایی که گفته بودین هم الان خوندم و نمرات بدی نگرفته بودن. ولی به نظرتون یاماها eph-50 چه برتری نسبت به cx-300 II یا cx-280 داره؟ به عبارت دیگه چرا cx-300 II یا cx-280 رو پیشنهاد ندادین خصوصا اینکه ریویو این مدل ها خیلی شبیه هم هستن
راستیتش، برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع هستش. حتی اگر خودم هم به هدفونی گوش داده باشم، حتماً نظر ljokerl رو هم ذکر می کنم.نقل قول:
جوکر به cx300 نمره پایینی داده و این در حالی که توی پست بالا، eph-50 و eph-20 رو به عنوان انتخاب های مناسبی توی بازه قیمتیشون معرفی کرده. ولی باز هم این رو در نظر بگیر، ما در مورد هدفون، 2 تا مطلب مجزا داریم، یکی کیفیت صدای هدفون و اونیکی سبک صدای هدفون (بحث کمیت و کیفیت هستش.).
هر چند یاماها و سنهایزر توی این دو مدل، سبک صدای نزدیکی دارن، ولی مقدار بیس سنهایزر بیشتره مثل اینکه.