بله مثل اینکه هنوز انتخاب رشته باز نشده
Printable View
بله مثل اینکه هنوز انتخاب رشته باز نشده
ا توجه به اصلاحات انجام شده در دفترچه های راهنمای انتخاب رشته و همچنین اعلام رشته های جدید برای بعضی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ( طی اطلاعیه مورخ 91/5/16 ) و به منظور فراهم نمودن زمان و امکانات بیشتر برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1391، انتخاب رشته این آزمون از بعد از ظهر روز چهارشنبه مورخ 91/5/18 آغاز خواهد شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
به علت اینکه در برخی شهرها دفترچه ریاضی فقط از 15 اومده بود و امروز تجربی و انسانی تازه توضیع شد....
تاریخش رو کمی عقب بردند
بنظر من پیام نور بهتر از غیرانتفاعیهنقل قول:
دوست من عمران میخوند تو ساری ترمی 500ت اینا میداد
خب آره.نقل قول:
انتخاب رشته گزینه 2 رو انجام دادم آخرین مرحله بعداز همون وارد کردن کد امنیتیه؟من درست انجام دادم؟آخرسر چندجارو برام لیست کرد که اولیش پیام نور شهرخودم بود و بقیه هم موسسات غیرانتفاعی.
نگفتی دیگه امیدوارنباشم به همین یدونه انتخابم بااین رتبه ی 33110؟:42:
با رتبه ای که شما آوردی بی شک تو شهر خودت درمیای ولی وقتی گفتی چقد دانشگاه برمیداره یکم شک کردم.سال اولته؟دختر و پسر میخواد دانشگاه؟نقل قول:
<از منی که دومین ساله کنکور میدم و دوست و رفیق زیاد دارم غیرانتفاعی نرو>
بچه ها تجربی جز دارو و دندون و پزشکی چی داره؟
تخمین رتبه سنجش بر اساس کنکور 89 یا 90؟
فیزیو تراپی دامپزشکی پرستاری و اگه دختر هستید که بعید میدونم مامایی... البته از یه متخصص بپرسید بهتره....شاید چیز جدیدی اومده باشه/....نقل قول:
تخمین رتبه سنجش براساس 90 هست....
آقا یه سوال 500 منطقه 2 شهید بهشتی نیمسال دوم میاره؟؟؟؟
بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!:42: