نگران نباش. بيشتر از 256 بهت دادن ! البته بخاطر حجمي بودن ، طبيعيه.نقل قول:
Printable View
نگران نباش. بيشتر از 256 بهت دادن ! البته بخاطر حجمي بودن ، طبيعيه.نقل قول:
سلامنقل قول:
خدا خیرت بده اگه 20 بود که عالی بود.:n28:به 15 نمیرسه اگه برسه لحظه ایه.:n24:2828 هم که اشغاله میزنه. کلی گرفتم تا ازاد شد گفت نفر 25 هستی،کلی منتظر موندم وقتی نوبتم شد آسمون تپید!!!!؟؟؟؟هیچ کسی گوشی رو برنداشت ساعت تماس 13 اون شماره 2020 عم میگه هیچ کدام از یوزرهای محترم تشریف ندارن.:n13:
به 2828 زنگ زدم براشون پیغام گذاشتم بهم زنگ زدن میگن خط مشکلی نداره همه دیگه دارن زرت و زرت 1مگ میگیرن زیرساخت ها قوی نیست سرعت میاد پایین یعنی با این حرفی که زد من موندم با گرفتن 10000 نفر سرعت 1مگ از مخابرات اینجوری میشه اگه سرعت 10 مگ 20 مگ که میخوان با اینترنت ملی بدن فکر کنم سرورهای مخابرات تعطیل میشن بهتره بریم از شرکت ها بگیریم مثل آسیاتک :n08:
منظورم ساعت 11 صبحه. حساب کتاب نداره امروز تا حدود 1 هم خوب بود که الان باز پوکید.نقل قول:
شب هم تا آخرین لحظه ها که چک میکنم داغونه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز دیگه موندم چی بگم با اینایی که شما میگی دیگه حرفی باقی نمی مونه جز این که لیاقت این مردم این نیست
بنده در سال 92 میلادی و در عنفوان کودکی سفری به کشور آذربایجان داشتم اون موقع آب حتی برای خوردن نداشتن چه برسه به
اینکه بخوان حموم و دستشویی داشته باشن تقریبا برای دستشویی از روش صحرایی همه استفاده میکردن بگذریم ................
زمان گذشت و فوریه 2012 مجددا گذرم به اونجا افتاد و چیزهایی رو که دیدم باور نمی کردم این همون کشور باشه الان متاسفانه هر
چی میگردم عکس رو پیدا نمی کنم که بهتون نشون بدم ولی خود من تو هتل با سرعت 3 و نیم مگ تاکید میکنم مگگگگگگگگگگگگگگ
از you tube دان میکردم از تورنت هایی که سید خوبی داشتن یکبار حتی سرعت 4 مگ هم شد ......................................
بد آوردیم!!!!!!! ودیگر هیچچچچ
اینترنت ملی بیاد اونوقت چی دانلود کنیم؟!:n02:نقل قول:
هیچ دیگه فقط میتونیم بیایم تبیان و کلوب تبیان هم یه چیزایی داره برا دانلود بد نیست :n02:نقل قول:
دوستان راه حلی برای کم کردن نویز خط هست؟ من الان خط ورودی به ساختمان رو قطع کردم و مجددا وصل کردم و تمامی راهی که میاد تا پریز اتاق رو چک کردم مشکلی نداشت نویز گیر هم وصل میکنم با بدون نویز گیر هیچ فرقی نداره دیگه چه راه هایی مونده؟
ممنون میشم کمک کنید:n16:
شاید برادر اصلا مربوط به داخل ساختمونتون نمیشه از مخابرات فاصلتون زیاده یا وسطاش یه خراب کاری ای خودشون کردن
میگم دوستانی که اهل دانلود هستن بهم یه آماری بدن ( اینجا یاپروفایل) که هم با هم آشنا بشیم هم بشه تبادل لینک و اکانتی هم با هم داشته باشیم:n16: