تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .نقل قول:
Printable View
تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .نقل قول:
موقع عضو شدن تو این سایت نوشته اگه سنتون 13+ هست عضو بشین.من نمیدونم چرا بعضی افراد زیر 13 سال تو پی سی عضو هستن.این بازیهای آنلاین هم 18+ هستش پس بهتره بچه ها که هنوز به سن قانونی نرسیدن بازی نکنن تو پی سی ورلد هم نیان که باعث این جور بحث ها و دعواهای الکی و منحرف شدن تاپیک بشه.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
دیگه نمیخوام این بحث های الکی و مهدکودکی رو ادامه بدید.لطفا تمومش کنید.
اونا رو گفتم بحث شيرين شه!!
___
بروبچ تو فروم شايا پرسيدم بهم گفتن يا Pag يا War يا Orc.
برا Pag بعضيا گفتن 4Int و 3Rec بعضي ها هم گفتن 5Int و 2Rec
دعوا تموم شد.مثل دوستي من و تو.ديگه فقط يه آشنايي داريم.
__
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
باید صبر کنی دیگه. KH تازه اولین جایی هست که ملت بازی کردن رو تجربه میکنن . چطوری پارتی بگیرن و چطوری کار گروهی بکنن.نقل قول:
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
و جون خیلی ها تازه کارن اینجوری میشه که PP درست حسابی جور نمیشه.
شاید در ساعت یه پارتی بتونین گیر بیارین ! ولی غصه نخورین معمولا اینجوریه که بعشی روز ها 1 لول هم بالا نمیری بعضی روز ها هم 4 یا 5 لول راحت می گیری.
راستی واقعا چند سالتون هست ؟! ما زمانی که تو گیلد 1 Etain بودیم فقط 1 یا 2 نفر زیره 22 یا 23 بودن . گیلد های خوب بچه ها رو راه نمیدن ! یکسره +18 حرف می زنن و رفتار می کنن و خفن باید ظرفیت داشته باشید.
انگلیسی هم بلد نباشید که بهتره بازی آنلاین به این سبک رو بیخیال شید.
هنوز دارم بخاطره این جمله می خندم !نقل قول:
راستي دفتر رياضيمو بده ميخوامش.
واقعا همینه عربا و ترکا بچه های خیلی خوبین ... ترک ها که به شدت هوای همو دارن ... آدم حسودیش می شه ..نقل قول:
تا اونجایی که تو بازی دیدم عرب ها و ترک ها هم فرهنگشون از ما بالاتره lol
الان طرف لایت گایا عروسی می شه جمعیت اهل هلند خیلی زیاده ....
خوب شما ایرانی هستی دیگه.نقل قول:
یکی از اعضای گیلد قبلی ما که lvl60 um داشت رو بخاطر بد و بیراه گفتن perma ban کردن و کلا از بازی انداختنش بیرون . البته چون AP Buyer نبود این کار رو کردن اگه AP بخری چند روز Ban میشی. ولی خوب یکی باید SS بگیره و Ticketبفرسته تا بن بشید.
Hikan حرف الکی نزن. اکانت منو Sub-Zero70 -- کرده . اول بدون چی داری میگی . Sub-Zero70 اکانتم برا خودت من 2 تا دیگه اکانت دارم .
من سالم برگشتم!!در ضمن من ه ك ت نكردم.
از دعوا بگذريم:بچه ها امكان داون گريد شدن هست؟مثلا 0 درصد هست EXP من و بميرم آيا لول داون ميشم؟
آقا من اصلا هیچ کدوم بازیا نمیرم :31:
برگشتم به گذشته دارم knight online میزنم . بد نیست حال میده .
به هر حال Sub-Zero70 اگه پسوردشو داری بده . ما که حوصله نداریم ولی خوب من دیگه P30 کم میام چون ای اکانتم 20 پسته نیست.
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه کسی می خواد بیاد بازیش حال میده. میخوام یه تاپیک بزنم دربارش لطفا گند نزنین بهش :46: