:19::19::19::19:نقل قول:
Printable View
:19::19::19::19:نقل قول:
اسیا تک توی این مرکز خوب جواب میده...حتی شبانه با سرعت 200 تا هم داشتم ....نقل قول:
(سرویس 512)
یکماهی میشه من مشکل برخوردم و اطلاع جدید میگه همه سرویسها افتضاحند اما یکی از نمایندگی اسیاتک در مرکز سلمان خیلی خوب جواب میداد واسه من:40:
من 6شبانه روزه اینترنتم قطعه و جواب درست هم نمیدن. آسیا تک ( باورتون میشه 6روزه قطعه هیچ کاری هم نمیکنن ). هربار زنگ میزنم یه چیزی میگن . یک هفته هست با دیال آپ وصل میشم. جونم بالا میاد تا یک صفحه باز بشه.
آسیا تک و ارم نت هم به ته خط رسیدن.
چه شرکتی رو پیشنهاد میدین.
منم تقریبا 6هفته پیش همین مشکلو داشتم، هرچی هم زنگ میزدم میگفتن مشکل از خودتون هست، از سر خط چک کن، مودمو امتحان کن و هر چرند دیگه ای که به ذهنشون میرسید میگفتن.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
من مرکز مخابراتی آزادگان هستم.نقل قول:
مشکل شما چطوری حل شد؟
ارم نت 10 روز به خاطر چند روز اختلال اضاف کرد!
شما کدوم مرکزی؟نقل قول:
واسه من که فقط 1(یک) روز اضافه کرده!
بچه ها دانلود سرعت شبا رو چنده .احتمالش هست درست بشه ؟
تایید می شود :20: ظاهرا اون مشکل اعصاب خردکن erorr 678 ,691 هم حل شده و راحت تر کانکت میشه. ( البته اگر چند ماه دیگه با زیادتر شدن مشترک ها دوباره تکرار نشه :41: )نقل قول:
بچه ها من آخر سر نفهمیدم که اسم این شرکت دقیقا چیه ؟
بعضی ها می گن ADSL مخابرات , بعضی دیگه می گن آسیاتک . خودش میگه ارم نت. توی دفترشون که می ری نوشته شرکت فن آوری اطلاعات فارس . توی فاکتور مودمی که ازشون خریدم نوشته رایانه مصباح !!!
خلاصه معلوم نیست اینها دقیقا کی هستن ؟! :wac:
مال من از 15 روز پیش قطعه و دقیقا مثل شما با دایلاپ دارم کارمو راه میندازم....همش میگفت مشکل از مخابراته!!!!!!!!!!
دروغ.....دروغ......دروغ.....
نمیدونم چرا اینقدر دروغ میگن(فکر کردم فقط مال من مشکل داره) بدبختانه دروغ شده یک چیز باب و هر کسی تو هر رده ای براحتی دروغ میگه.....یادم به یه حرف بزرگ میوفته که هر سه تاش سرمون امده
وصیت نامه کوروش بزرگ:
خدایا مملکتم ایران را از 3 چیز محفوظ بدار: دروغ-تجاوز دشمنان-قحطی....
احتمالا مسئولانی این صفحه را چک میکنند... بهشون پیشنهاد میکنم اگر میخوان کاربراشون حفظ بشه حداقل باهاشون رو راست باشند...فکر نکنم توقع زیادی باشه......