دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیده؟نقل قول:
یه سه چار روزی هست که منتظرم
Printable View
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیده؟نقل قول:
یه سه چار روزی هست که منتظرم
با سلام
در سايت معتبر gsmarena سزعت پردازنده ان 82 برابر با 332 مگا هرتز معرفي شده است
اما نرم افزار تست موبايل ns vs info كه مخصوص تست مشخصات موبايل است و روي گوشيم نصبش كردم همه مشخصات گوشي ان 82 من رو درست نشون مي ده اما سرعت پردازنده گوشي رو206 مگا هرتز معرفي مي كنه .هيچ يك از دوستان به اين قضيه برخورد كرده يا اين كه در مورد اون چيزي مي دونه؟:41:
کلا همه این برنامه ها همین سرعت 206 رو نشون میدن...(لااقل پرشیا بود یه چیزی......: دی)نقل قول:
و دلیلش اینجور که ما فهمیدیم اینه که یه مقدار از قدرت سی پی یو مشغول کارای دیگه ست ........ولی این اصلا مشکلی نیست خیالت تخت..!!! سی پی یوش همون 332 مگاست....
از نرم افزار PhoNet Info استفاده کنی درست نشون میدهنقل قول:
با سلام
در سايت معتبر gsmarena سزعت پردازنده ان 82 برابر با 332 مگا هرتز معرفي شده است
اما نرم افزار تست موبايل ns vs info كه مخصوص تست مشخصات موبايل است و روي گوشيم نصبش كردم همه مشخصات گوشي ان 82 من رو درست نشون مي ده اما سرعت پردازنده گوشي رو206 مگا هرتز معرفي مي كنه .هيچ يك از دوستان به اين قضيه برخورد كرده يا اين كه در مورد اون چيزي مي دونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسنت!نقل قول:
حرف شما درست بود.
شما دکمه ی # رو نگه دار و بعد روی متن Scorl رو بکش به سمتی که میخوای متنو Select کنی, بعد همونجا گزینه ی Copy ظاهر میشهنقل قول:
و بعد که بری به جای دیگه فقط کافیه دکمه ی # رو نگه داری تا گزینه ی Past ظاهر بشه
سلام.........
دوستان توروخدا کمکم کنید.......
من یه عالمه برنامه رو گوشیم نصب کردم........ خیلی هم خوب کار میکردند تا امروز که مموری را در آوردم تا با مموری ریدر توی کامپیوتر گذاشتمش............
حالا که مموری را میذارم تو گوشی هیچ کدوم از برنامه هام نیستند ولی توی قسمت app manager که میرم همشون نصب هستند.....
میگید چیکار کنم؟؟؟؟ همه برنامه ها نصب هست ولی ایکون هیچکدوم توی قسمت application نیست......
ممنون میشم کمکم کنید
نشد کهنقل قول:
مگه # برای زوم نیست؟
يه گوشي سوني اريكسون ديدم كه موقعيت بلوتوث هاي باز رو نشون ميداد مثلا بلوتوث با نام ان82 مثلا پشت سرت يا بلوتوث با نام مثلا ان95 روبروته همچين چيزي ان82 هم داره يا نرم افزار بود كه رو سوني اريكسون نصب كرده بودند.
سلام دوست جون،نقل قول:
مرسی برا جوابت.
والا من زیاد تو نخ تم نیستم (کلا خوشم نمیاد) واسه همین نمی دونم و نمی تونم راهنماییت کنم.
ببخشید دیر جواب دادم.