چرا میدونم ولی فرق پینگی که میدن خیلی کمه تو همه حالتا داغونه(البته بعضی وقتا خوب میشه)..واسه همین زیاد ریست نمیکنمنقل قول:
Printable View
چرا میدونم ولی فرق پینگی که میدن خیلی کمه تو همه حالتا داغونه(البته بعضی وقتا خوب میشه)..واسه همین زیاد ریست نمیکنمنقل قول:
فرشاد تعرفه های 2 مگ لقمان رو میدونی چنده؟نقل قول:
من زنگ زدم خیلی گرون بودن 2 مگش 10 تومن از 10 مگ مخابرات بیشتر بود
میدونی پینگش چطوره؟
نت و پینگ خوبی میخوای؟ خوزستانو ترک کن بدترین جایی که بری نتش بهتر از خوزستانه:n02:نقل قول:
من رفتم دفتر پیش حسینیه ثارالله راست می گی . اکسین بودنقل قول:
میگم سیترا کجاست و سایتی یا چیزی داره
بعد این پینگ و ای پی و.... که چند صحفه دارین در موردش صحبت می کنید
دقیقا باعث ایجاد چه مشکلی شده. من می خوام دو هفته دیگه از پاس ماناد سرویس بگیریم. اگر اینطوریه
نگیرم. میگم دفتر مرکزی که فلکه دوم هست چطوره. اون هم مثل ماناماد و.... هست یا بهتره از نظر کیفیت سرعت و...
اگه واقعا پینگ توپ میخوای تنها شرکتی که پینگ توپ میده شرکت راصد هستش پینگش فوق العادستنقل قول:
من به چشم دیدم پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بعضی وقت ها 90 هم شده ولی بیشتر مواقع بین 100 تا 120 هستش و از همه مهم تر تایم اوتی و پکت لاس هم نداره!
http://www.rased.ir
قیمت سرویساش خیلی بالاست سرعت اسمی میده؟!نقل قول:
من 128 نامحدود رو پرسیدم گفت سرعتش حداقل ترافیک نداره و همه مواقع در ماه سرعتش بین 30 تا 50 متغیرهنقل قول:
متاسفانه شماره تلفن موردنظر که در مرکز مخابرات چمران اهواز واقع شده، به دلیل اینکه(خطای نامشخص در سامانه الکای مخابرات) قابلیت برقراری سرویس اینترنت پرسرعت را ندارد.
می توانید سرویس اینترنت پرسرعت را رزرو کرده تا به محض راه اندازی سرویس در مرکز مخابراتی موردنظر با شما تماس گرفته شود. جهت رزرو اینجا را کلیک کنید.
این یعنی چی؟
من رزرو کردم اما این ارورش یعنی چی؟
مشکل خط هست ؟
درست میشه؟
سرکاریه . منم میخواستم ثبت نام کنم از این چرت و پرتا نوشته بود دققیقا همین خطای الکا . تو کلا دلتو به رزرو خوش نکن . باید حضوری بری . اینجا تهرون نیست ....نقل قول:
2مگ با 1گیگ 18900تومننقل قول:
اگه همیشه اینجور بمونه بشه از هر اکانتی استفاده کرد خیلی خوبه تا یه راهی برای ترکیب سرعت هم پیدا کنیم
نمیدونم چرا آپ استریمم رو 1مگه ولی اسپید تست از 0.6مگ بالاتر نمیره!
حامد تو که 5مگ داشتی؟پس چی شد؟سوزوندیش
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 2020مشغولی میزنه؟
سیترا جا و مکان نداره , سامانه پرداخت انلاین مخابرات بود که منقضی شد رفت پی کارش الان هم پرتاک جاشو گرفتهنقل قول:
ایپی دقیقا باعث همه مشکلات شده اگر ایپیمون درست بشه همه مشکلات حل میشن
همه نمایندگی ها ظاهرا مشکل دارن فرقی هم نداره از کجا بخرید به احتمال زیاد میندازنتون روی همین 2.189
مطمئنی؟نقل قول:
من زنگ زدم دو مگ 8 گیگ رو گفت 46 تومن
گفت تعرفه هامون همون تعرفه های فن اواست
ولی فن اوا شبانه نداره نمیدونم اینا چطور شبانه میدن
هر گیگ که اضافه بخوای بگیری 4500تومن میاد روی 18900تومننقل قول:
اینا پهنای باندشون از مخابرات میخرن همون پردیس رایان جنوب اپراتور چهارم مخابراته ولی فرقشون با بقیه نمایندگی های مخابرات اینه که اکانتینگشون (ibs) دست خودشونه یعنی پهنای باندشو از مخابرات میخره و هر طوری که خواست به مردم میفروشه میخواد با شبانه بفروشه یا بدون شبانه دست خودشه
اره به منم گفت که هم تعرفه مخابرات داریم هم تعرفه فن اوانقل قول:
یعنی اگر ازشون نت مخابرات بگیری شبانش 1 تا 7 ؟
نه فکر کنم فنآواشو باید بگیری مخابرات که اکانتینگش دست خود مخابراتهنقل قول:
فرشاد چیکار کردی؟
الان ازکجا نت داری؟
الان یه سوال دارم این شرکتهای خصوصی هستند که میگن باهمکاری مخابرات نت میدیم اینا خوبن؟ یا بهتره ازخود مخابرات بگیریم؟کدوم بهتره؟
دوستان من دزفول هستم و از اکسین سرویس مخابرات میگیرم(فکر کنم اسمش این بود)قبلا ضحی کیش بودم،اکسین نه نامحدود داره نه شبانه رایگان داره سرویس بالای 512 هم برام بسته یک ماهه بالاتر از 5گیگ هم نداره کلا الان من ماهی مجبورم 50تومن پول ترافیک اضافه بدم.
خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس شبانه رایگان ندارن؟
اگر منظورت با شرکتایی مثل لقمانه که بهترن چون اکانتینگشون دست خودشونهنقل قول:
نقل قول:
این کدوم شرکته که این کارو می کنه. لقمان
بله لقمانهنقل قول:
نه فری
منکه بندرعباسم
میگم یعنی درکل این شرکتها بهترن(دستشون بازتره تو بستن خط و.پشتیبانی و..) یا خود مخابرات؟
البته فکر میکنم پنلشون همون پنل مخابراته درسته؟
اونجا رو من نمیدونم ولی اینجا آره سیستمشون مثل مخابرات آی بی اسه بخاطر اینکه به اکانتینگ دسترسی دارن بهترننقل قول:
5مگ نمیدن هنوز اخرش 2مگ
داون استریمم روی 2مگ میندن دقیق
مسخره هستن اینام
من حدودا بیست روز پیش شکایت کردم از طریق 195
متن جوابیه اونا:
[SPOILER]اينترنت پرسرعت 10 مگابايت ، طرح شبانه رايگان ندارد . زماني كه مشترك اينترنت خود را 10 مگ شارژ نمايد دانلود شبانه حذف مي گردد. ضمنا مشكل سرعت و قطعي هاي مكرر مشترك نيز در حال حاضر برطرف گرديد. با مشترك تماس گرفته شد.[/SPOILER]
جالب اینجاست، چند روز اول رو خودشون مشکل داشتن، با این که 10 مگ گرفته بودم، خطم رو رو 2 مگ گذاشته بودن، بعدش با کلی تماس 10 مگم رو فعال کردن، چندین شب عالی دانلود میکردم. روز 14 هم ماه به طور خودکار دانلود شبانه ام حذف شده بود ( دوستان متوجه هستن فک کنم که وسط یه طرح نمیتونن طرح رو دست بزنن ) ولی این کار رو کرده بودن.
الان هم گذاشتن حالا که سه روزه طرحم تموم شده جوابیه دادن، ضمناً نوشتن تماس هم گرفتیم! کوووو تمااااس؟ اگه تماس گرفتین خوب من باید میفهمیدم
استفاده از اكانت نامحدود شخص ديگري حلال است يا حرام؟:n10:
فرشاد الان واسه من وضعیت بهتر شد واسه تو چطوره؟نقل قول:
تقريبا 1ساعت پيش با سرويس 1مگ تست گرفتم 1.45مگ زد ولي پينگ 530بودنقل قول:
تو آپ استريمت مگه 1مگ نيست؟پس چرا منم رو 1مگه ولي از 0.6مگ بالاتر نميره؟
نقل قول:
حرام و حق الناس:n07::n08:
از نامحدود کی استفاده می کنی:n23:
نه من اپ استریمم شناورهنقل قول:
تا حدی بالا میره که snr زیر 15 نیاد
با 8970 با 825 کیلو سینک میشد با 8960 تا 1070 هم میره
الان فکر کنم روی 1060 باشه
فرشاد تو از کدوم شرکت نت داری:n26:نقل قول:
اینکه بتونی از اکانت دیگه ای استفاده کنی ربطی به ایپی 2.189 ندارهنقل قول:
من همون اوایل ماه قبل اینکه ایپیم قفل شه رو 2.189 با اون یکی اکانتم راحت کانکت شدم
پس چرا برا من تا همين يه هفته پيش اينجور نبود؟ولي الان كه آي پيم محدود شده اينجور شدهنقل قول:
مخابرات استان خوزستاننقل قول:
احتمالا اکانت قبلیت رو دیدن زیاد با یوزرهای دیگه وصل میشدی مک قفلش کرده بودننقل قول:
ببینید کی بهتون گفتم این ibs تا چند روز از کار نیفته درست نمیشه
2مگ
دقیقا ساعت 2 شد 512