درستِ دوستان من الان پرسیدم گفتن که جداست.
ایثارگری سقفش 9 بود.
الان شما دوستمون 4.5 ماه + 7 ماه کسری داری.
خوشا به حالت:n02:
Printable View
درستِ دوستان من الان پرسیدم گفتن که جداست.
ایثارگری سقفش 9 بود.
الان شما دوستمون 4.5 ماه + 7 ماه کسری داری.
خوشا به حالت:n02:
یعنی کسی نمیدونه؟؟!!!!نقل قول:
ایثارگری سقفش 9 بود یا بسیجی؟ :n27:نقل قول:
هی دل منو نلرزونین ، از همه دنیا عقب موندم ، تنها امیدم به اینه که بتونم زود خدمتو تموم کنم برم سر کار چون سن زیاد باشه ، استخدامت نمیکنن
بدبخت شدم رفت:n03:
قانون جدید اومده که هرکی میخواد از تحصیل انصراف بده و دانشگاهشو عوض کنه باید اول بره سربازی بعد از اتمام اون بره هر دانشگاهی که میخواد!!!
امروز بخشنامشو دیدم:n28::n28:
یعنی من که دوباره کنکور دادم نمیتونم برم اون دانشگاه!!!!باید برم سربازی بعد برم اون دانشگاهی که دلم میخواد:n28::n29::n28:
پادگان های اطراف اهواز می افتیدنقل قول:
کدام پادگان شما رو پذیرش می کنه ؟
برای 5% جانبازی در حال حاضر چند ماه کسری خدمت تعلق میگیره؟
پادگان اول اهواز پیش شرکت فولاد هستش.اسمش خاطرم نیستنقل قول:
ولی فکر نمیکنم اهواز باشه آموزشی چون یکی از بستگان برج4 رفت کرمانشاه افتاد آموزشیش.البته فوق دیپلم بود
بیشتر میخوام بدونم سخت میگذره به دیپلمه ها توی آموزشی سپاه؟کسی رفته؟
دو ماه ..........نقل قول:
دوست عزیز اینکه کجا آموزشی رو میگذرونید معلوم نیست چون سپاه چندین پادگان در کل کشور داره که آموزشی دارن....نقل قول:
ولی به نظر من دو مورد محتمل تره : 1-شهید صدوقی یزد 2-اگه درست گفته باشم خاتم الانبیا که دقیقا نمیدونم کجاست.....
نمیخاوم تو دلتو خالی کنم ولی کلا سپاه آموزشی های سختی داره....
ولی من از چند نفر که پرسیدم گفتن آموزشی سپاه از ارگان های دیگه خیلی بهتره.نقل قول:
یکی از فامیل تازه از آموزشی اومده و نظر دیگه ای داشت.و من از یکی از دوستام که پرسیدم اونم راضی بود
اولی با فوق دیپلم رفت و دومی با دیپلم
زیاد شنیدم که میگن سپاه آموزشیش را حت تره و فقط سختی های معمول رو داره
شما دلیلتون چیه؟
مرسی
من برادرم سپاه خدمت کرده یکی از دوستان هم سپاه بودهنقل قول:
کلا سپاه به سخت بودن اموزشی معروفه مثلا خشم شبی که تو سپاه هست
سالهاست تو ناجا و ارتش ممنوع شده
ولی اموزشی هرچی باشه 2 هفته اولش سخته بعدا عادی میشه
TAPATALK
نقل قول:
سلام داداش آقا این بخشنامه رو کجا دیدی و از کجا میشه صحتشو مطمين شد
سلام خواهش میکنم یکی کمکم کنه من حدود یه ماه تو یگان خدمتیم بعد از آموزشی خدمت میکنم قصد گرفتن انتقالی دارم با فرماندهی پادگان هم صحبت کردم و مجوز انتقالی رو دادن و به عملیات نیروی انسانی یگان رفتم مدارک تک پسریمو با نامه امیر تحویل دادم نامه انتقالیمو زدن اما چون ما افسر وظیفه هستیم باید نامه رو به مدکا وظیفه میبردیم بردم اونجا اما گفتن 2 3 هفته دیگه میاد یگانت به نظرتون چطوری میتونم سریعتر بگیرم و اینکه واقعا حالا انتقالی میدن؟
درسته , پسرخالم که واسه تکمیلی رفت پادگان سپاه بعد از 40 روز تئوری میگه خیلی سخت گذشت تو 5 روزه پادگان به خاطر همین خشم شب و مزخرفات دیگش!نقل قول:
دوستان من مجموع نمره چشمام 10 به بالا هستش و وزنمم 45 کیلو هستش .به نظرتون معاف از رزم خوبه بگیرم؟آخه بعضیا میگن یه وقت برا کارت مشکل ساز میشه؟
نقل قول:
اون تکمیلی که پسر خاله شما رفته نسبت سختیش به خدمت اصلی 1 به هزاره........
من افرادی رو میشناسم که تو آموزشی که تو یکی از پادگا های سپاه داشتن 3 روز براشون خشم شب زدن در صورتی که در نیروی انتظامی و ارتش فقط یک شب خشم شب دارن......
سلام به دوستان
سوالی داشتم.
من دارم رو پروژه دانشگاهیم کار میکنم و احتمالا تا آخر مهر به زور بتونم تحویل بدم ! میخواستم بپرسم چقدر طول میکشه از زمان تسویه حساب دانشگاه تا انجام مراحل خدمت و اعزامش ؟! بخش دیگه ، آیا ماه های خاصی اعزام هستش ؟!
سلام پدر من 6 ماه حضور در جبهه داره و 25% جانبازی منتها کارت جانبازی نداره حضور در جبهه هم از طریق جهاد سازندگی داره و برگه هاش فقط از طرف جهاد هست کلا دنبال کارهای جانبازیو حضور در جبهه نرفته یه برادر بزگتر هم دارم که با تنگی دریچه قلب معاف شد خودمم الان 21 سالمه خیلی وقته تحصیل نمیکنم و دنبال کارهای سربازی هم کلا نرفتم حالا میخوام ببینم میشه با این مدارک معاف شد؟
من رفتم به یک آموزشکده فنی به معاون آموزشیش گفتم راسته بعد بخشنامشو بهم نشون داد!!!!نقل قول:
البته اونایی که معافیت تحصیلی ندارن میتونن انصراف بدن ولی اونایی که معافیت دارن نمیتونن!!!باید برن سربازی!!!!:n28:
آموزش به نیرو ربطی نداره و بیشتر به مراکز آموزشی ربط داره.نقل قول:
اولا باید حساب لیسانس و بالاتر رو از اون یکی جدا کرد چون تفاوت زیادی در آموزش دارن.
دوما شما در سپاه نمیتونید آموزش شهدای کرمانشاه رو با گیلان غرب یکی بگیرین.
و یا 01 ارتش با 03 عجبشیر ارتش
و یا ولیعصر تبریز با شهید بیگلری مشکین شهر ناجا
در تمامی نیروها هم مراکز سخت داریم، هم راحت.
من خودم در آموزش (ولیعصر تبریز) از نظر بدنی به اندازه تکمیلی سختی نکشیدم ولی از نظر روحی کلا آموزش (و خدمت) فرسایشی هست.
هم الان تا تموم نکردی برو به متصدی رشتت بگو میخوام تکمیل پرونده کنم برا فارغ التحصیلی ، بهت میگه چنتا فیش واریز کنی و عکس بیاری و تاییدیه تحصیلی!!!نقل قول:
تاییدیه مصیبتیه و حدود 20 روز طول میکشه تا اداره اموزش و پرورش شهرستانی که توش پیش دانشگاهی خوندی پستش کنه برای دانشگاهت ، مگه اینکه تاییدیه رو دستی بهت بدن ،البته قبلش با متصدی رشتت هماهنگ کن بگو قبول میکنه تاییدیه رو دستی ببری یا نه.
هم الانم برو به استادت گیر بده بگو نمره پروژتو رد کنه ، یا حد اقل فایل وردش رو زود اماده کن بده بهش و بگو نمره رد کنه برات.
تمام نمره هات که ثبت شد ، 1 تا 2 هفته بعد پروندتو میفرستن فارغ التحصیلان و میری امضاهات رو میگیری و خلاص!
من 4شنبه گذشته نمره هام ثبت شد، امروز رفتم دانشگاه ، گفتن 4 شنبه این هفته بیا جمع کن برو:n02:
راستی من رفتم بانک سپه عابر درست کردم ، نه اسمی روش هست نه شماره حسابی نه هیچی ، از بانک ملی( اینترنتی )خواستم پول به عابر سپه بریزم ، اسممو که نمینویسه هیچی،شماره حساب رو هم یچیز دیگه میزنه!!
کلا سیستم سپه قاطِ یا چون امروز عابر درست کردم هنوز تو سیستم مرکزیشون ثبت نشده؟
آره منم همینو میگم.نمیشه یه نسخه پیچید واسشونمثلا شهدا کرمانشاه همونطور که میدونید به هتل شهدا معروف هستخشم شب هم زدن واسشون ولی در کل راضی بود و میگفت خیلی مرتبه و فلان(یکی ازبستگان تازه اومده از آموزشی)فقط ای کاش منم میدونستم کجا میوفته آموزشیم با دیپلم.نقل قول:
نقل قول:
یکی کمک کنه. چطوری میتونم امریه انتقالی رو از مدکا وظیفه سریعتر بگیرم خودشون گفتن 2 3 هفته دیگه میفرستیم یگانت
بخشنامه جدید سربازان فراری: سربازانی که بدلیل فرار از خدمت (زمانی که 18 ماه و کمتر بود) و بازگشت به خدمت در سالهای 91 به بعد 21 ماه خدمت شدند می تونن برای بازگشت به 18 ماه اقدام کنند امروز یکی از هم خدمتیهامون که سال 89 اعزام بود و سال 90 فرار کرده بود و 91 برگشته بود خدمت که 21 ماه خدمت حسابش کردن اما با این بخش نامه مجددا 18 ماه خدمت شد و ترخیص شد
این بخشنامه مال چه تاریخیه؟نقل قول:
بخشنامه جدید سربازان فراری: سربازانی که بدلیل فرار از خدمت (زمانی که 18 ماه و کمتر بود) و بازگشت به خدمت در سالهای 91 به بعد 21 ماه خدمت شدند می تونن برای بازگشت به 18 ماه اقدام کنند امروز یکی از هم خدمتیهامون که سال 89 اعزام بود و سال 90 فرار کرده بود و 91 برگشته بود خدمت که 21 ماه خدمت حسابش کردن اما با این بخش نامه مجددا 18 ماه خدمت شد و ترخیص شد
آخرین بخشنامه ای که من دیدم میگفت که سربازان فراری که تا 91/3/3 خودشون رو معرفی کنن اضافه خدمت نمیخورن
یه بخشنامه دیگه هم بود مربوط به کسانی که تا سال 86 از خدمت فرار کردن و تا آخر شهریور 92(یعنی امروز) خودشون رو معرفی کنن همون 18 ماه خدمت میکنن
حالا اینی که شما میگین مربوط به فرار تا چه سالی هست؟
پ ن:
نبـــــــــــــــــــــــ ــــــود یک سال:n02:
از امروز دقیقا یک سال دیگه از خدمتم مونده:n13::n14:
بالاخره بعد از 8 سال دفاع مقدس ، توی پی سی به درجه سروانی نائل شدیم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مملکت محشری داریم بخدا !!!! ما ها که واسه ادامه تحصیل و خوندن ارشد خدمتمونو نصف کاره ول کردیم و بیخبر از اضافه شدن مدتش اومدیم داریم درس میخونیم ، باید بعد درسمون طبق قانون جدید 21 ماه خدمت کنیم ولی کسی که فرار کرده شامل قانون جدید نمیشه ! خدا عاقلشون کنه !نقل قول:
یعنی اینجا کسی نیست که در مورد انتقالی و مراحلش چیزی بدونه؟ لطفا کمک کنید:n03::n03::n28:
پارتی میخواد ، در حالت عادی دست خود شما نمیدننقل قول:
یعنی اینجا کسی نیست که در مورد انتقالی و مراحلش چیزی بدونه؟ لطفا کمک کنید
من خودم انتقالی نگرفتم ، ولی یه بار رفتم مینی سیتی دنبال کارای رفیقم که از نیرو زمینی بیاد پدافند
توی صف که وایساده بودم هر کی اومد با سرهنگه صحبت کرد گفت بیست روز دیگه میاد یگانت و امریه رو به هیچکدوم نمیداد
رفیقم هم یه آشنا توی مینی سیتی داشت که قرار بود باهاش هماهنگ کنه ، امریه رو بدن من که بفرستم واسش ، ولی هرچی زنگ زد به گوشیه طرف خاموش بود
آخرش هم موافقت نشد با انتقالیش ، گفتن حداقل باید شش ماه تو یگان خودش خدمت کنه
انتقالی نیرو به نیرو ( دو نیروی مختلف. ینی زمینی به هوایی یا دریایی ) اینو میدونم که بسیار مشکل و در حدی غیر ممکن هست.نقل قول:
ولی برای انتقالی شهر به شهر خیلی سخت نیست فقط باید شما با یکی توی اون شهر جایگزین بشین. این برنامه در صورت تایید اون مرکز ( مثل دانشگاه) ممکن هست و حدودا بین یک تا 3 ماه زمان میبره.
در مورد مراکزی مثل تهران واصفهان و اینا یکم سخت انتقالی میدن. تفریبا میشه گفت امکانش کمتر از 50 درصد هست ! .
من توصیه میکنم کسانی که میخوان انتقالی بگیرن بعد از دوره آموزشی با در دست داشتن برگه مرخصی و نام محل اعزام بعد از مرخصی به مرکز مورد نظرشون برن و با بخش دایره وظیفه صحبت کنن ( الان اسمش یادم نیست)
احتمالش زیاد هست با نامه و یه سری مدرک قبل از حضور زدن در یگان خدمتی انتقالی درست بشه!
( خودم این کارو کردم)
هیچکدوم.چون تیر 91 برگشته بود خدمت و اعزام هم 89 بوده. این بخشنامه مرداد صادر شده و جدید هست که تمام سربازان فراری پایه خدمت 18 ماهه حساب میشننقل قول:
واقعا ظلمه. تحصیلکرده حتی کسری مدرکش رو هم نداره و باید 21 ماه خدمت کنهنقل قول:
واقعا مملکت محشری داریم بخدا !!!! ما ها که واسه ادامه تحصیل و خوندن ارشد خدمتمونو نصف کاره ول کردیم و بیخبر از اضافه شدن مدتش اومدیم داریم درس میخونیم ، باید بعد درسمون طبق قانون جدید 21 ماه خدمت کنیم ولی کسی که فرار کرده شامل قانون جدید نمیشه ! خدا عاقلشون کنه !
بچه ها یه خواهش ی ازتون دارم اگه میشه بررسی کنید ببینید برای شمام اینجوریه یا نه
من یه حساب عابر سپه باز کردم برای خدمت ، کارت رو فوری بهم داد ، رفتم از دستگاه عابر رمزو عوض کردم و مشخصات رو نوشت و شماره حسابم نوشت
مثلا اینجوری شماره حساب نوشت:00000111111111111
یعنی اولش چارتا 0 بود ، و کلا 16 رقمی
بعد اومدم از عابر بانک ملی پول واریز کنم به عابر سپه ، نوشت شما قصد واریز به حساب فلانی رو دارین ولی شماره حساب رو13 رقمی نوشت و کلا فرق داشت:n04:
جالبتر از اون پول رو واریز کردم دیدم اومده به حساب عابر سپه:n04::n04:
حالا نمیدونم شماره حسابم چیه ، اونی که عابر بانک سپه بهم داده ، یا اونی که بانک ملی بهم گفته
ممنون.من کسری رو برای بردارم میخوام بگیرم.خرم آباد خدمت میکنه و 4 ماه از خدمتش باقی مونده.شما نمیدونید چطور باید اقدام کنم برای گرفتن کسری؟
آقا مگه بانک علاوه بر کارت بهتون یه کاغذ نداد؟ رو اون کاغذ شماره حساب و شماره کارت رو نوشته. شماره حساب 13 رقم هست. به اون صفرها کاری نداشته باش. از سمت راست بیا 13 تا عدد بشمر هرچی صفر اضافه موند پاک کن. درضمن پنجمین عدد از سمت چپ هم حتما باید 3 باشه. مثلا یه شماره حساب هست: 0000125345678900 شماره حساب واقعی میشه: 0125345678900 چون اولا 13 رقمه بعد عدد پنجم هم 3 هست. شماره کارت رو هم که رو کارت هست. حالا چطور ممکنه شماره حسابتون رو بانک ملی عوضی نشون داده باشه؟ احتمالا فقط همون صفرهای اضافه رو حذف کرده.نقل قول:
درضمن مگه شما کارت به کارت نکردید با ATM ؟ اینجور که گفتید گویا از کارت ملی ریختید به شماره حساب سپه نه کارت سپه. میشه چنین چیزی؟
مرسی که جواب دادی داداش
وقتی کارت رو بهم داد ، یه رسید هم بهم داد چنتا عدد بی معنی روش بود ،ننوشته بود شماره حساب کدومه ولی از عابر که رسید گرفتم ، شماره حساب رو زد، مثل همون عددایی بود که متصدی بانک بهم داد
حالا من با صفر ها نوشتم توی دفترچه ،همونی که توی رسید عابر بانک سپه بود.
اشکالی داره یعنی؟
فکر نکنم مشکل باشه ،فقط مارو ببرن خدمت که خلاص بشیم
اینترنتی شتابی واریز کردم از ملی به سپهنقل قول:
درضمن مگه شما کارت به کارت نکردید با ATM ؟
دوستان مشکلات بانکی خودتون رو در این تاپیک طرح کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ایا با تغییر ساعات کاری دولت محیط های نظامی هم باید تا ساعت 4.30 بمونن؟
با تشکر
منم امروز فرستادم
احتمالا کی و کجا میافتم؟
محتوای مخفی: مدرک
- من تاریخ معرفی به یگانم 3 مهره میخام ببینم اگه 3 روز دیرتر خودمو معرفی کنم اشکالی داره؟ ممکنه جای بد بندازن یا مثلا اضافه خدمت بخورم؟
- یگانم تو استان گلستانه کسی هست اصفهان باشه بخاد بیاد گلستان جامونو باهم عوض کنیم؟
سلام به همه
آقا من زیاد آشنا نیستم با نوع فعالیت دوستان اینجا فقط یه سوال حیاتییی و خیلی مهم برام پیش اومده لطفا راهنماییم کنید
1/8 اعزامم فقط میخواستم بدونم سپاه تو تهران پادگانه آموزشی داره یا نه؟ اگه داره بی زحمت اسمه پادگاناشو بگید دوستان:n30:
از کمکتون ممنونم
معاف از رزم فایده نداره اگه میتونی معاف از نگهبانی یا معاف از رژه یا معاف از تیراندازی بگیر . الان من توی یگانم باز این معاف از رزم رو قبول ندارن و میگن باید بری تهران کمیسیون پزشکی برات تشکیل بدن بهت نامه معاف از نگهبانی یا تیراندازی یا رژه بدن .تا از اینا معاف بشی. شاید فقط نیرو انتظامی این معاف از رزم رو قبول داشته باشه چون یکی از اشنا ها توی نیرو انتظامی افتاده بود معاف از رزم داشت از همه اینایی که گفتم معاف بود توی خدمتش . ولی من نه تو آموزشی نه تو یگان هیچ فایده برام نداشت و مثل بقیه بودم.نقل قول: