نه فقط شما دیدی!:10::27:نقل قول:
می گم حیف که دوئلر نیستم و دارم اسکیل هارو می دم به باز کردن کار ها وگرنه حاله این دشمنارو می گرفتم.ولی عوضش الان خیلی کار باز کردم:8:
Printable View
نه فقط شما دیدی!:10::27:نقل قول:
می گم حیف که دوئلر نیستم و دارم اسکیل هارو می دم به باز کردن کار ها وگرنه حاله این دشمنارو می گرفتم.ولی عوضش الان خیلی کار باز کردم:8:
بهترین لباس دوئل چه خصوصیاتی داره؟؟:31:
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
بالاخره من چه کنم؟؟؟؟میخوام فورت بتلر شم.اون چیزی که آقا رضا گفتن دوئلره؟؟؟؟نقل قول:
نه بیشتر برای دوئل خوبه اون.
فورت اصلا shooting و vigor نیاز نداره.
ضمنا رضا گفت تا لول 15؛ نه اینکه 15 تا اسکیل. یعنی تا لول 15 اسکیل هاتو بده به شوتینگ یا ویگور (که اگه بخوای همه رو بدی میشه 45 تا)
aim, dodge, appearance
اگه سلاح گرم داری shooting
اگه سلاح سرد داری vigor
اگه طرف سلاح گرم داره reflex
اگه طرف سلاح سرد داره toughness
اسکیل های فورت یکم پیچیده هست. ضمن اینکه اگه اسکیل هات رو فقط برای فورت خرج کنی با توجه به اینکه لولت پایینه کارهای زیادی برات باز نمیشه.
اما بهرحال برای فورت این اسکیل ها رو لازم داری:
aim برای شلیک، dodge برای جاخالی، leadership برای هر دو! کلا هم ضربدر 2 حساب میشه. کاراکتر سرباز توی فورت بتل 25% بیشتر لیدرشیپ داره.
برای حمله به یه فورت stamina ضربدر 2
برای دفاع hiding ضربدر 2
ساده تر میگی؟؟؟آخه من که نمی تونم هی پوینتارو عوض کنم.یه بار ممکنه گرم داشته باشه یه بار سرد!!نقل قول:
با یک نفر که نیست.
اینا فورت بودن دیگه؟؟؟؟اینا رو تا چند بگیرم؟؟؟aim dodge appearance vigor رو میگم هر کدومو تا چند برم؟؟؟
نه اونایی که نقل قول کردی اسکیل های دوئل بودن برای لباس دوئل.
توی فورت سلاح گرم و سرد فرقی ندارن
آها.
خوب برای فورت بتلر شدن چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
:31:نقل قول:
اسکیل های فورت یکم پیچیده هست. ضمن اینکه اگه اسکیل هات رو فقط برای فورت خرج کنی با توجه به اینکه لولت پایینه کارهای زیادی برات باز نمیشه.
اما بهرحال برای فورت این اسکیل ها رو لازم داری:
aim برای شلیک، dodge برای جاخالی، leadership برای هر دو! کلا هم ضربدر 2 حساب میشه. کاراکتر سرباز توی فورت بتل 25% بیشتر لیدرشیپ داره.
برای حمله به یه فورت stamina ضربدر 2
برای دفاع hiding ضربدر 2
فکر نمی کنم تا حالا کسی خواسته باشه از اول بازی اسکیل هاش رو بر اساس فورت بچینه.
به نظر من طبق همون چیزی که رضا گفت روی شوتینگ و دکس بزار (و سلاح دوئل گرم استفاده کن). اینجور کارهای خوبی باز میشه و میتونی پول جمع کنی تا بعد که لولت رفت بالا ری اسکیل کنی
ضمنا برای فورت فایتر شدن توی لولهای بالا باید ری اسکیل اساسی کنی! (چون نیاز به گلدن گان داری و گلدن گان هم گرفتنش بدبختی داره!)
چرا سلاح گرم؟؟؟سرد مگه چشه؟:31:
خب چون شوتینگ و دکس هستن که کارهای خوبی باز میکنن. شوتینگ هم اسکیل سلاح های سرد نیست. برای همین بهتره با این اسکیل ها از سلاح های شوتکی استفاده کنی:31:
خوب حالا سلاح گرم از کجام؟!؟!من یه سرد ضایع دارم!!
به طور کلی هر نوع سلاح (گرم/سرد/فورت) رو از gunsmith میتونی بخری. برو توی شهر میبینیش!
آرهنقل قول:
همه ات ها رو به دکس بدم؟؟
:31:
همه ات ها رو به دکس بدم؟؟
بچه ها هنوز تاثیر کلیسا ثابت نشده؟
چند نفر از بچه های بریسکو گفتن قبل از grave robber (داشتیم درباره این شغل حرف میزدیم منظورشون کار پرلاک بود) برم کلیسا شانس پیدا کردن آیتم و قیمت اون آیتم بیشتر میشه.
درسته ؟
امیر چقدر سوال می پرسی شانس اوردی این امین حال جواب دادن داره :31:
کلیسا به نظرم شانس پیدا کردن ایتم رو زیاد می کنه و همچنین Builder ها قبل ساخت چیزی یه سر کلیسا می رن چون ایتم های اون مغازه ای که میسازن بهتر میشه اگه نخونن معمولا اسلحه ها rusty میشن.
آره دیگه فهمیدم یه با حوصله گیرم اومده دارم کمال استفاده رو میبرم!!!نقل قول:
یادم نیست ورلد چند بودم ولی زمانی که کارگر بودم و خدای کانستراکشن؛ توی یکی از شهرها قبل از هر بار ساخت میرفتم کلیسا ولی باز هم آیتم های مغازه ها خوب نمیشد.نقل قول:
چندین نفر هم عقیده داشتن کلیسا تاثیری نداره
فکر میکنم/فکر میکنم/فکر میکنم سعید هم به کلیسا اعتقاد نداره!
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
آرش امروز به من پیشنهاد بیشرمانه داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید به خیلی چیزا اعتقاد نداره :31:
ولی تاثیر داره روی ایتم های مغازه حالا 2 بار دعا میکردی :31:
اگه می خوای توی فورت هم قوی باشی دو راه ست یا str.char که یکی میدی به ابی یکی به زرد و skill هاتو میدی به dodge و stamina و hiden
راه دوم یکی به سبز یکی به قزمز و skill هاتو می دی به aim و ledearship
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
توب روش اول کارهای بهتری برات باز میشه تو حالت دوم خون بیشتری داری
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
اکانت من reza.e دعوتم کنید شهرتون
رضا جان حوصله حساب کردن ندارم :دی، کار خوب هم باز میشه؟نقل قول:
اگه می خوای توی فورت هم قوی باشی دو راه ست یا str.char که یکی میدی به ابی یکی به زرد و skill هاتو میدی به dodge و stamina و hiden
راه دوم یکی به سبز یکی به قزمز و skill هاتو می دی به aim و ledearship
خصوصا سیلور ماینینگ؛ ارادت زیادی بهش دارم :31:
من دیگه همه اسکیلا رو تو دکس گرفتم!!(ات ها منظورمه!!)نقل قول:
اسکیل ها رم همه تو شوتینگ تا لول 15 که بشم!!
اره کلا توی دکس و کاریزما کارهای خوبی باز میشه هم پولی هم تجربه هم شانس
الآ ن این چیزی که شما گفتین گرفتم دوئلره دیگه؟؟؟همون همه تو دکس
خوبه بهت یه طوری میگم بچینی که هم تو دئل و هم تو فورت قوی باشی و کارهای خوبی هم برات باز بشه.. ولی خونت کمه :)نقل قول:
لول چند آنلرن کنم برم فورت بتلر بچینم همه رو؟؟؟(اصلا از کدوم لول با همینایی که شما گفتی برم فورت؟؟)
حال میده فورت؟؟
همینی که چیدی خوبه الان لول 10 هستی از این به بعد تا لول 20 att رو بده به char و اسکیل هاتو بده به dodge و app ..
مگه نگفته بودی تا 15 اسکیل ها به شوتینگ؟؟
بعد از لول 20 دوباره ات به دکس؟؟
این کارایی رو که میگی بکنم دوئلر میشم دیگه؟؟؟شغلای خوبم برام وا میشن؟؟
ویرایش:خوب فکر کنم اینی که شما گفتی دوئلر سلاح گرمه داجه نه؟؟؟تو آموزش پست اول خوندم!!:31:
اون جا نوشته همه ات ها در دکس یا char
اره سلاح گرم میشی و با اپرانس بالا و دوج ضربه نمی خوری.. و چون لیدر شیپ هم از کاریزما می گیری برای فورت هم خوبی
نفهمیدم بالاخره چی کنم؟؟؟یه بار گفتی فقط دکس ولی الآن میگی تا لول 20 charنقل قول:
همینی که چیدی خوبه الان لول 10 هستی از این به بعد تا لول 20 att رو بده به char و اسکیل هاتو بده به dodge و app ..
قبلا گفتی تا لول 15 شوتینگ ولی حالا میگی اسکیل ها به dodge app
قاط زدم!!!
اول گفتی فقط می خوای دوئل کنی بعد گفتی فورت هم می خوای بری..
آها!!بعد از لول 20 دوباره فقط دکس دیگه؟؟؟
بعد شوتینگو تا لول چند ببرم؟؟؟(هم دوئل هم فورت)
مرسی بابت کمکاتون!!
ایول ! حال میکنم که بچه ها خوب سیستمِ تشکرِ تیک تاکی رو یاد گرفتن ! : دی
البته جا داره از بنیان گذار این روش ، امینِ عزیز تشکر ویژه بشه ، البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
هیچ قانونی چیزی برای باز کردن باکس های فورت نیست؟ مثلا یه ساعت خاص بازشون کنیم چیز بهتر گیرمون بیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
feck you [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از زمانی سربازی رفتم و افتادم به کلانتری به هیچ چیزی اعتقاد ندارم !!!!!!
به چه عجب داش سعید ... کجایی ؟ نیستت؟می خواستم بهت اس ام اس بدم دیگه ... (الکی:31:)
مثلا از چی بی اعتقاد شدی؟
راستی از دوستت بپرس کی ورلد جدید قراره بیاد
سعید باز چی شده ؟:دی
ورلد جدید تا 2-3 هفته با ورژن جدید خواهد آمد :20:نقل قول:
دیگه نمی تونم زیاد به حاشیه برم در مورد اعتقاد و اینا و چه چیزایی دیدم که بی اعتقاد شدم ! فقط الان دارم در به در می زنم تا از کلانتری خلاص بشم و به یک بخش دیگه برم !
ورژن جدید؟ چی قراره اضاف بشه؟ راستی کدوم کراقت بهتره؟ من که رفتم کارگره که چیز درست می کنه... شما چی؟
ورژن جدید می شه خودت برا خودت آواتر درست کنی :31: همه چی را می تونی تغییر دهی از ابرو گرفته تا دهان و بینی و رنگ پوست و مو و چهره و ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم جدید برا موفقیت ها ایجاد شده که شبیه همون مدال ها هست ولی بهتر از اون ! مثلا کسی که 250 K پوینت از فورت داره به یه موفقیت می رسه و ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا RECIPE جدید هم اضافه شده !
برا ست لباس ها PANT+BELT اضافه شده مثلا برا ست جنتلمن :21:
craft چی رو انتخاب کردی؟
من blacksmith چون برا فورت خوبه :20: