بهترین کار فسخ قراداد و رفتن از این شرکته.اما شما اول یه سرویس محدود مثلا 2مگ بگیر ببین سرعتت چنده؟اگه دیدی باز بیشتر از 350 کیلوبایت نمیره بدون اسیاتک محدودت کرده!نقل قول:
Printable View
بهترین کار فسخ قراداد و رفتن از این شرکته.اما شما اول یه سرویس محدود مثلا 2مگ بگیر ببین سرعتت چنده؟اگه دیدی باز بیشتر از 350 کیلوبایت نمیره بدون اسیاتک محدودت کرده!نقل قول:
4 مگابیت = 512 کیلوبایت ، بنابراین در صورتیکه اشتراکت 1 به 1 باشه سرعت دانلودت باید باشه 512 کیلوبایت ولی اگه 1 به 8 باشه و سرعتت بالای 64 کیلوبایت باشه به لحاظ قانونی اجازه شکایت نداری.نقل قول:
میخواستم بدونم سرویس 2 مگ محدود سرعت دانلود شبانه اش چقدر هست
باید بده (در حالت ایده آل و خارج از ایران !) ولی الان برای 2 مگابیت نامحدود واقعی، شرکت ها ماهی 300 - 400 تومان میخوان !، اون شرکت هایی هم که قیمت های کمتری دارن مثل آسیاتک یا مخابرات یا بعضی شرکت های دیگه، سرویس های نامحدودشون واقعی نیست و نوسان داره یا محدود میکنن یا قطعی داره و . . .نقل قول:
حالا این تازه برای 2 مگابیت بر ثانیه نامحدود هست، حالا شما خودت حساب کار 4 مگابیت بر ثانیه نامحدود رو برو !
120 کیلوبایت بر ثانیه.نقل قول:
سلام
آقا این طرح یکساله 1200 گیگ 4 تا 10 صبح آسیاتک چطوریه ؟ کسی استفاده کرده ؟
یه چیزی میگد انگار همیشه اینجوری بودهنقل قول:
شاید شما از یوزرهای قدیمی آسیاتک نبودید
اون موقع ها وقتی سرویس میخریدی 2 مگ واقعا رایگانش 2 مگ بود از وقتی این سرویس های چابک چلچله و .... و این افزایش قیمتها اعمال شد این سرویس های دروغین هم نوشته شد.
بعد هم همیشه مقصر شرکت آسیاتک نیست هز شرکتی سعی داره با تبلیغ دروغین از اون چیزی که هست صد برابر بیشتر خودشو نشون بده
این مردم شریف و گرام ما هستن که هر چیزی بکوبن تو سرشون دو دستی هم به قیمت بیشتر و هم به اسم غیر واقعی استفاده میکنن و رو چشم میذارن مخصوصا اونهایی که سود آوری بیشتری براشون داره دروغ گو بودن شرکتها
نقل قول:
البته من قبلا 512 نامحدود داشتم و اون 64 تا در زمان حجم اول بهم سرعت ميداد و بعدش ميشد 20 و دوستاني هم كه يك مگ دارن گفتن كه 120 تا ميگرفتن يعني سرعت اسمي رو ميدادن پس اگه با همين منوال روي سرويسهاي 2 مگ و 4 مگ حساب كنيم بايد 256 و 512 تا سرعت بدن حالا چرا سرويسهاي پائين تر رو با سرعت اسمي ميدن يعني اونا يك به هشت نميشن و فقط 4 مگ يك به هشت ميشه ؟ تازه ديشب متوجه شدم 900 مگ حجم دادن سرعت كم شد كه بايد هر روز حجم اوليه براي 4 مگ 1700 مگ بدن يعني روزهاي اول همين حجم رو با سرعت بالاتر ميدادن و بعد از اتمام سرعت كم ميشد ولي جديدا اين حجم رو هم كم كردن درصورتي كه تو قرار داد نوشته 50 گيگ .
دقیقا باید همینجوری باشه.دوبارهم میگم به احتمال زیاد مشکل از مرکز مخابرات است توسط سیستم سرعتی بالاتر از 350 کیلوبایت نمیده!و مشکل بزرگتر هم پشتیبانی خیلی خیلی ضعیف اسیاتک است .اینا به جای اینکه کارشناس بفرستن تا سیستم مرکز مخابرات را چک کنن و علت رابیابن میگن مرکز مخابرات شما پهنای باندش کمه!اصلا دنبال حل مشکلات نیستن و پیگیری نمیکنن مخصوصا پشتیبانی خانومها به طور افتضاحی هیچی حالیشون نیست(مدیرای اسیاتک دارن پول مفت به پشتیبانهای خانوم میده ).الان شرکتای دیگه با کمترین هزینه به کاربراشون سرعت 8 تا 9مگ میده اما کاربرای بیچاره اسیاتک باید هزینه بالایی مثه سرویس 4مگ که ماهی 110 تومن است را بپردازند ولی سرعت2مگ دریافت میکنن.!!!!اینجاست که باعث میشه به این شرکت بگین درپیته که واقعا همینجوریه .بزرگترین معضل آسیاتک پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفش است یه مشت آدم بیسواد مخصوصا خانومها را جمع کرده بعنوان پشتیبان!!!!!!!!!!نقل قول:
پیشنهاد من به شما اینه ماه بعد سرویس 4 مگ محدود با حجم 1 گیگ بگیرید ببینید چه سرعتی بهتون میده اگه دیدید سرعت باز تغییری نکرد به راحتی تغییر سرویس بدید تا ضرر نکنید.
اینجوری نیست که شما میگید.اینا سرعت را تقسیم بر 8 میکنند نه شربین 8 نفر!!!!شر یا اشتراک با تقسیم خیلی خیلی فرق میکنه.اکثر شرکت با حیله گری خط را تقسیم میکنند که عینه کلاهبرداری هستش.این دوستمون در روز باید حداقل 1 گیگ را با سرعت واقعی 4 مگ دانلود کنه اما سرعتش نصف سرعت 4 مگ بهش میدن که یا از سمت مرکز مخابراتی مشکل داره یا خود اسیاتک سرعت را محدود کرده!نقل قول:
-----Original Message-----
From: SalehiNezhad, Mohammad
Sent: Monday, August 12, 2013 10:54 AM
To: Riazi, Abbas
Subject: FW: افت شديد آسياتک
با سلام مجدد
نتیجه پیگیری شکایت مشترک را به اطلاع می رساند. مشکل ناشی از Shaping می باشد که تا انتهای ماه Shape ارائه خدمات جدید ارائه می شود. برای مشترک ذیل ایمیل ، اصلاح rate limit بصورت اختصاصی انجام می شود.
با تشکر
From: Ababaei, Pedram
Sent: Monday, August 12, 2013 9:18 AM
To: SalehiNezhad, Mohammad
Subject: RE: افت شديد آسياتک
باسلام و احترام
این شکایت در تاریخ 16/5/92 ثبت شده و همچنین با مشترک تماس گرقته شده است. با توجه به اینکه سرویس ایشان 256 نامحدود برنزی است که براساس استاندارد 1 به 8 باید بین 4 تا 32 کیلوبایت نرخ دانلود داشته باشد. از آنجاییکه سرویس 256 نامحدود برنزی روی 192 بسته شده است، در نتیجه نرخ دانلود بین 3 تا 24 می باشد که براساس گفته مشترک ( 16 تا 22 ) منطقی به نظر می رسد. با این وجود مساله جهت حل به اکانتینگ ارجاع شده است.
پیروز باشید
پدرام آبابایی
مدیر ارتباط با مشتریان
تلفن: 82144550
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا" برای جلوگیری از قطع درختان، به جز موارد بسیار ضروری، از چاپ این ایمیل بر روی کاغذ خودداری فرمایید
From: SalehiNezhad, Mohammad
Sent: Monday, August 12, 2013 8:29 AM
To: Ababaei, Pedram
Cc: Riazi, Abbas
Subject: RE: افت شديد آسياتک
سلام
لطفا موضوع شکایت را بررسی نمایید و نتیجه را برای اینجانب و آقای مهندس ریاضی ( رییس محترم هیئت مدیره ) ارسال نمایید.
با تشکر
From: Riazi, Abbas
Sent: Sunday, August 11, 2013 8:18 PM
To: SalehiNezhad, Mohammad
Subject: FW: افت
دوستان این نتیجه شکایت من ، بعد از اولین دوره کاهش سرعت (خرداد 92) بود... که 256 برنزی رو 192 کردن!
سری دوم کاهش سرعتا ک شهریور 92 بود 256 برنزی روی 96 بسته شد که دیگه هیچی!
فقط میخواستم بگم ک اطلاع داشته باشید! اینا لیمیت میکنن و هیئت میدیره به شدت بیسواد، نامه بین اداری رو به من داد! البته شاید نیتش خوبه و خودش خبر نداره دارن دزدی میکنن! به هر حال به ما میگن share اما limit !
در مورد قسمت بولد.... شکایت مرداد جواب داده شد و کاربرا یادشون هست از 5 شهریور ، این طرح مسخره اجرا شد! به هر حال من اولین نفری بودم ک به این بدبختی دچار شدم!
نقل قول:
البته مشكل اينجاست كه سرويس4 مگ نامحدود برنزي يك ساله چون تخفيف 36 درصد داشت من خريدم نميدونستم 5 روز بعد از خريدنم از 1700 مگ حجم روزانه فقط 900 مگ ميتونم سرعت بالا دانلود كنم و سرعتم هم بجاي 512 حدود 370 تا هست البته نميدونم كاربر ديگه اي هم همينطور كم شده يا فقط من اينطورم اصلا آيا كاري هم ميتونم بكنم ؟ يه سيستمي دارن كه به مسئولين بالا دستيش نميتوني دسترسي داشته باشي تا مشكل رو مطرح كني اصلا يه وضعيه داغون چه كنم.
البته مشكل اينجاست كه سرويس4 مگ نامحدود برنزي يك ساله چون تخفيف 36 درصد داشت من خريدم نميدونستم 5 روز بعد از خريدنم از 1700 مگ حجم روزانه فقط 900 مگ ميتونم سرعت بالا دانلود كنم و سرعتم هم بجاي 512 حدود 370 تا هست البته نميدونم كاربر ديگه اي هم همينطور كم شده يا فقط من اينطورم اصلا آيا كاري هم ميتونم بكنم ؟ يه سيستمي دارن كه به مسئولين بالا دستيش نميتوني دسترسي داشته باشي تا مشكل رو مطرح كني اصلا يه وضعيه داغون چه كنم.نقل قول:
اشتباه بزرگی مرتکب شدید.هیچ وقت سرویستون را یکساله تمدید نکنید حتی از بهترین آی اس پی !دیگه چه برسه به اسیاتک که به بدی و کلاهبرداری معروفه!دوستم سرعتش شبانه روزی روی 64 ثابته.دقیقاساعت 12 شب به بعد که سهمیه جدیدش به اصطلاح فعال میشه بعد از900مگ قطع میشه و دوباره باهامون سرعت وصل میشه>با این حساب تنها در روز بیشتر از 900مگه با سرعت 4 مگ دانلود نمیکنید!!!اینم یکی از کلاهبرداریهای این شرکته.دوستانی که خطشون مسی واقعا اشتباه میکنند از این شرکت نت میگرننقل قول:
نقل قول:
سلام
تماس گرفتم با شركت بررسي كرد گفتش كم شدن حجمت درسته مشكل داره بايد تا شنبه صبر كنيد تيم فني بررسي كنه و براي سرعت هم با نماينده فروش صحبت كردم گفتش شنبه بياين تا سرعت رو بررسي كنم البته اگه پيگير باشيم حقمون رو مي گيريم حتي ممكنه در حالت ايده آل نامحدود ها رو كه در حقشون ظلم شد به حالت اول برگردونيم فقط بايد با هم متحد شن همه .
اینجا یه فرومه! خیالت راحت ههیچ اتفاقی نمیافته! ماهم روزای اول شوق زیادی داشتیم، اما دیدیم هیچ کاری نمیکنن
يه مركز بالاتر از خودشون واسه شكايت پيدا كنيد همه با هم شكايت كنن بايد اين كار رو اصولي انجام داد و از كانال خودش تا نتيجه بده وقتي همه به يه كارمند تو خود آسياتك كه خودش هم قدرتي نداره شكايت ميكنيم همينه و نتيجه نميده بايد به يه مرجع بالا تر از آسياتك همه شكايتت ببرن تا اين قضيه ادامه پيدا نكنه بطور مثال وزير مخابرات شركت سامسونگ رو تهديد كرد كه فروشگاه سامسونگ اپز رو تا بعد از عيد باز كنه و امروز خبرش رسيد كه سامسونگ فروشگاه خودشو براي ايراني ها باز كرده بايد يه گزارش دقيقي از عملكرد اين شركت ارائه بشه تا ما نجنبيم كسي دلش به حالمون نسوخته و فقط از اين شرك به اون شركت رفتن راه حل نيست بايد از حقوقمون دفاع كنيم .نقل قول:
سرعت که خیلی خوبه!!! شماها از چی شاکی هستید؟
تو سرويسهاي محدود خوبه براي اينكه زود زود شارژ تموم كنين و برين شارژ بخرين ولي تو نامحدودها چون به صرفش نيست شخصيت واقعيش رو اونجا نشون ميدهنقل قول:
بحث درباره سرویس نامحدود هست که در بعضی شرکت ها قیمت ها نجومی هست، یا اینکه مثل آسیاتک و بعضی شرکت های دیگه سرویس نامحدود قیمت ها به نسبت اون شرکت ها پایین تر ه ولی به صورت واقعی نامحدود نیست و بعد از یک مقدار دانلود محدود میشه و سرعت میاد پایین.نقل قول:
و الا من سال قبل هم قبل از عید آسیاتک بودم و سرویس 2 مگ داشتم و از 1 شب تا 9 صبح، حداقل 7 گیگ دانلود می کردم. ولی دقیقا بعد از عید اوضاع داغون شد . . .
والا من تا اونجایی که یادمه قبلا سرعت شبانه همه سرویس ها 60 بود که بعدا به خاطر اعتراضاتی من و دوستان افزایش یافت به 90 برای همه سرویس ها و الان هم که به این صورت شده که تا512 سرعت واقعی هست بالاتر هم تصاعدی زیاد میشهنقل قول:
شماكه فروشنده سرويسهاي آسياتك هستين الان اين مشكلي كه تو سرويس نامحدود هست رو در جريان هستين كه 4 مگ خريداري كرديم نامحدود بايد سرعت 512 بده ولي ميده 350 و بايد حجم اوليه 1700 تا بده بعد سرعت كم بشه ولي 900 ميده بعد سرعت كم ميشه ؟نقل قول:
من پارسال سرویس 512 رو گرفته بودم از 2 تا 8 هم اون موقع رایگان بود و 100 تا 110 هم رایگان میداد آسیاتکنقل قول:
سرویس 1 مگ هم رایگانش تا 180 الی 200 میداد رایگانش
علاوه بر اینکه قیمت ها عالی بودند از اون موقع به بعد که اسم سرویس ها و قیمت ها تغییر کرد وضعیت اسیاتک همین شد که سرویس ها غیر واقعی شدند.
فکر میکنم تنها سرویسی که الان در اسیاتک راست و درست گفته شده سرویس 512 از 1 تا 8 صبح رایگان هست که 60 تا رو میده باقی سرویس ها همشون دروغی هستن.
256 هم درسته!!!
1مگ نامحدود بعد از اتمام حجم روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که سرویس 4مگ باید سرعت 512 بده برای سرویس اختصاصی هست نه سرویس اشتراکینقل قول:
در رابطه با حجم آره حق با شماست،پیگیری کنید
بنده خودم سرویس های نامحدود را توصیه نمی کنم
سلامنقل قول:
پس چطور تو سرويس 512 كه داشتم دقيقا 64 تا ميداد يا يك مگ بچه ها دارن 128 تا ميده حالا كه به 4 مگ رسيده شده اختصاصي . والا عدالت هم خوب چيزيه
سرويسهاي نامحدود رو دوست دارم واسه اينكه محدود نيست از هرگونه محدوديت گريزانيم
فقط 512 درست هست حتی یک مگ هم 90 هست ولی باید 120 باشه.نقل قول:
شما هم میتونید 512 بگیرید که عدالت رعایت بشه جوابی که اسیاتک به من داد :n02::n24:
آقا من وقتی 400مگ دانلود میکنم سرعتم کم میشه باید رو 600مگ باشه 1مگ 20گیگدرماه نامحدود دارم
دوستان من اکانت 4 مگ محدود 30 گیگ گرفتم 101 هزار تومان سرعت دانلود 230 کیلوبایت
جالبه من 512 کیلوبیت 30 گیگابایت رو میگرفتم 57 هزار تومان با همون سرعت 230 کیلوبایت
زنگ می زنم هر کدومشون یه پاسخی میدن و می گن نرماله می گم بابا من همین چند روز پیش به صورت موقت یه 128 1گیگ شارژ کردم سرعتش همون 230 بود یعنی نباید بین 128 با 4 مگ فرقی باشه می گین خیر نرماله و پاسخ دیگه ای نمیدن
ضمنا قبل از خرید هم باهاشون تماس گرفتم و گفتم اگر 4 مگ بگیرم سرعت دانلود من چقدر میشه گفتن سرعت دانلود باید 700 800 به بالا باشه که من این اکانت 4 مگ رو گرفتم
سلام شما هم بايد پي گيري كنيدنقل قول:
الان اگه بچه هاي اين فروم آمار بگيرين ببينن تو نامحدودها همه همين طوره يا سليقه اي هست خيلي خوب ميشد و همه با هم تماس بگيريم شركت و درخواست كنيم كه اين مشكل رو حل كنن اونها هم بيشتر حواسشون رو جمع خواهند كرد
بدترین پشتیبانی را اسیاتک داره!حتما به صدای مشتری شکایت کنید وپیگیر باشید وگرنه هیچ کاری واستون نمیکنند.در ضمن ماه بعد سرویس بالاتر از 2 مگ نگیرید چون اسیاتک سرعت شما را محدود کرده واگه سرویس بالاتر بگیرید فقط پولتون را هدر دادید!دان استریمتون را روی چند بستن؟نقل قول:
سرویس 4 مگ محدود همین الان:
اين سرويس به صرفشونه كه زودتر شارژتون تموم بشه اگه جرات دارن تو سرويسهاي نامحدود هم مردونه سرعت واقعي بدن و قيمت واقعينقل قول:
اگر سرعت روز برای شما مهمه سرویس 512 هم میگرفتی همین سرعت رو داشت تو روز ، چرا 4 مگ گرفتی.
راست میگهنقل قول:
اصلا اینترنت محدود 128 کافیه فوقش 256 چون سرعت این سرویس هابین 70-200کیلو بایت هستش و برا وب گردی و تموم کردن اون مقدار گیگ زبون بسته کافیه
سلام و عرض ادب خدمت زجر کشیدگان آسیاتکی :n14:
عزیزان برای شما هم سرعت دانلود این دو سه روزه محدود شده؟ من سرویسم 512 حجمی محدود هست ولی سرعت دانلود روزانه از 60 بیشتر نمیشه.
دلمون به سرعت دانلود خوش بود اونم ازمون گرفتن انگار!!!:n28:
دوستان من که کلا دیگه خسته شدم می خوام برم از اسیاتک....نمی دونم چرا اینقدر اذیت می کنند.
فقط هرگز سمت نامحدود نرید...واقعا دیوانه می کنه
عزیزان ممنون میشم این پست را بخونید و نظرتون را هم بگید.در مورد تعویض سرویس هست. متشکرم از همه عزیزان
روی 6 مگ آپ شدهنقل قول:
خیلی عالیه ای کاش برای من هم همینطور بود:n27::n27::n27::n27:نقل قول:
والا من که راضیم سرعت رو ببرن بالا بزار شارژ سریع تر تموم بشهنقل قول:
والا من قبلش تماس گرفتم و گفتم که من 512 30 گیگ دارم و می خوام اکانت 10 مگ بگیرم گفتن چون خط شما حواب نمیده 2 یا 4 مگ بگیرین که من از سرعت دانلودش پرسیدم گفتم 4مگ 700 800 هستش و به همین خاطر 4 مگ گرفتمنقل قول:
خوب اون مشکل از طرف خط شما بود
در حالت استاندارد ، اگر خط تا 8 مگ یا 9 مگ رو ساپورت کنه فرقی بین اکانت 256-512-1 مگ و... در روز نیست ، فقط نوعی شیره مالیدن سر مشتریه.
الان این دوستمون که عکس 4 مگ رو گذاشته ، یعنی خطش 5-6 مگ رو رساپورت میکنه ، پس اگه ایشون سرویس 256 یا 512 رو داشت هم همین سرعت رو میگرفت.
مثل اینکه مال شما محدود شده به خاطر کیفیت خطتون ، اگر بالاتر ببرن جواب عکس میده ، دفعه بعدی هم خواستی تمدید کنی بالاتر از این سرعتی که داری نگیر اصلا.