مثل اینکه امروز بهتره شده !
Printable View
مثل اینکه امروز بهتره شده !
همیشه تا قبل از ظهر خوبه اما بعد از ظهرتا شب افتضاحه...نقل قول:
خط 7 مثل همیشه عالی.
یک قطعی بین ساعت 10.5 تا 11 بود.
دیروز خانه یکی از دوستان که 2020 داشت بودم صفحه باز نمیکرد .
الآن ساعت 1.15 هست و هیچ افت سرعتی مشاهده نمیشه:thumbsup:
اولین بار هست که اینطوریه در 10 روز اخیر.
فقط امیدوارم همینطور بمونه:worried:
تعجب می کنم !!! مگه تا الان در اینترنت استان گیلان افت سرعت داشتیم؟؟!!!!!!:n02:نقل قول:
ولی جدا تا الان افت سرعتی نداشتیم. از روزی هم که سرعت درست شد تا الان حدود 2 گیگ دانلود داشتم:n01: بدون افت سرعت
دقیقا همینه :n05:نقل قول:
الآن ساعت 2..افت سرعت و نوسان شدید...:n14:
یعنی 512 نامحدود 2020 سرعتش درست شده؟! من درخواست جمع آوری دادم و مراحل آخر جمع آوری رو طی می کنه.نقل قول:
راستی دوستان اندیشه درست شده یا نه؟ اندیشه رودسر پورت خالی نداره گفته باید 1 هفته تا 10 روز صبر کنی. منم چون قبلش پرسیده بودم و گفته بودن که خالی دارن درخواست جمع آوری از 2020 دادم. الآن هم با ایرانسل دارم این پست و می دم.
نمی دونم وایسم از اندیشه سرویس بگیرم یا از پارس آنلاین 128 نامحدود بگیرم. نظر شما چیه؟
آره بهتر شده - سرعت دانلود حدود 60 شده !!!نقل قول:
شما کی درخواست جمع آوری دادی؟ من 4 شنبه هفته قبل فکس کردم تا الان جمع آوری نشده !!! البته سرویسم تا 17 شهریور تموم میشه!
خب پس چرا می خواید جمع آوری کنید؟ من شنبه فکس کرده بودم و امروز تماس گرفتم گفتن درخواستتون رفته مخابرات.نقل قول:
آخه 4 شنبه که فکس کردم سرعت دانلود 10 کیلوبایت بود . ضمنا پرداخت ماهی 50 تومن روی قبض تلفن هم برای ما سنگینه چون + هزینه تلفن حدود 80 تومن درماه میشه!!نقل قول:
512 نامحدود که هزینش 25 تومنه.نقل قول:
هزینش روی قبض تلفن میاد دیگه.قبض تلفنم هردوماه یکباره. ماهی 25 تومن. دوماه 50 تومن . هزینه های خود تلفن هم حداقل 30 تومنه برای ما . پس حداقل میشه 80 . اگه ماهیانه بردارن اشکالی نداره ولی دوماهه برمیدارن.ضمنا من دارم میرم خدمت و دیگه در خونه ما نیازی به نامحدود ندارن:n01:نقل قول:
همون 256 نامحدود هست ؟نقل قول:
خیر 1024 هست
adsl نیست .
نقل قول:
اندیشه - رشت - مرکز 4 - پورت مخابرات - 512 محدود
.
.
یه چیزی اونور تر از افتضاحه !! هیچ صفحه ای کامل لود نمیشه :n21:سرعت دانلود روز و شب = زیر 40 کیلوبایت حتی از بهترین سرور ها :n21:از دوستان کسی اطلاع نداره چه غلطی باز دارن میکنن ؟! :n28:
سلام....آقا کسی این سرویس 4 و 6 و 8 مگ شاتل رو داره؟؟؟ سرعت ها چجوریه؟؟؟؟
راستی من 2مگش رو دوباره گرفتم...قبلا حدود یک سال پیش که داشتم نزدکی های آخر ماه Fair use policy شده بودم...الانم همونجوریه هنوز؟؟؟
واسه ما که مخابرات 2020 بوده درست شده - البته قبل از درست شدن همین مشکلات شمارو داشتیم:n01:نقل قول:
مگه 4 و 6 و 8 مگ نمایندگی شاتل رشت آورده؟ این که art1 نامحدود رو حداقل تبادل اطلاعات 9گیگ نوشته یعنی چی شما میدونی؟نقل قول:
هرچه بگندد نمکش میزنند
وای به روزی که بگندد نمک
سایت اندیشه ترکیده بالا نمیاد
این نمک در حالتی که هنوز نگندیده بود هم فقط روی زخم ما پاشیده میشد:n02: :n15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويس ART1
لاهيجان مركز 2
گفتن تا 3 هفته ديگه سرعت بالاتر هم ميره فعلا 2 روزه كه وصل شده و واقعا نسبت به انديشه راضي كننده تر هست
سلام
اینترنت محدود کدوم شرکت توی رشت بهتره؟ شبی لااقل بشه 3 گیگ با اینترنت شبانه دانلود کرد.
بنظرم برو سراغ های وب . 512 بگیر سرعت دانلودش حدود 220 هست. فقط ساعات رایگانش فقط 3 ساعتهنقل قول:
آپلودت از دانلودت بهتره :دینقل قول:
پینگت تا اصفهان 147 , خدا به پینگ اینترنتیت رحم کنه!
شاتل ممکنه واسه اونائی که چند تا صفحه در روز باز میکنن یا ایمیل چک میکنن خوب باشه ولی اصلا به درد بازی/دانلود نمیخوره.
"مرکز 8 مشکل ترانزیت داره و خوش بینانه تا یک هفته آینده مشکل برطرف میشه"
پاسخ اندیشه به نامه اعتراضی مسوول کامپیوتر شرکت ما
نقل قول:
توی مملکت اسلامی چطور حق مردم حق الناس رو میخورن . یعنی شما یک هفته نباید اینترنت داشته باشی در صورتی که پولش رو دادی. تکلیف این یه هفته پول شما چی میشه ؟
اگه قطع کامل باشه روز رو برمیگردونن قبلا اتفاق افتاده.نقل قول:
سرعت دانلود چقدره؟نقل قول:
سرعت دانلود ایشون باید حدود 40 باشهنقل قول:
اینترنت من هم بعد از یک روز و نیم قطعی:n15: وصل شد. اندیشه مرکز 8
نگران هیچی نباشید ... وزیر ارتباطات گفته میخواهیم فیبر نوری بیاریم منازل :n02: و باهاش همه کار میشه کرد : وب گردی - دیدن آنلاین شبکه ها- دانلود :n02: و پهنای باند کل کشور رو میخوان ببرن بالا :n08:
امروز تو شبکه یک گفت پهنای باند رو بالا بردیم !
واسه ما که کم شده ... :n02:
دوستان جمع اوری از اندیشه چقدر طول میکشه؟
خخخخخخخ اخه طرز حرف زدن ش دیدی :دی خدایی آخر بیسوادی بود :n08:نقل قول:
این یارو اصن هیچ کاره هست :n21::n22:
برای همین من از 2020 جمع نکردم :دی کلا اینترنت ایران فصلیه 3 ماه این 3 ماه اون چون حوصله عوض کردن نت نداشتم میدونستم بالاخره خوب میشه:n19: 2020-256-نامحدود-29تا60 نوسان اما بیشتر 35-55 (حدودی) یه فایل 250 مگ تو 2.5 ساعت دانلود هست یعنی هر 50مگ تو 1 ساعتنقل قول:
دیگه ارزش نداشت 2020 بمونم الان سرعت 1000 مگ هم بده نمیام چون مث این اندیشه داغونه و نوسان زیاد داره...نه پشتیبانی درست حسابی نه خدماتی هیچ....نقل قول:
من الان 256 نامحدود اندیشه ام ... 100 مگ رو 1 ساعت الی 50 دقیقه میگیرم ( یا خدا 1 ساعت برای 100 مگ )
و دقیقا 4 روز و 6 ساعت هست که قطع هم نشده :n09:
ماه بعد میرم 1 مگ حجمی بزنم به این امید که دوستان گفتن 3 - 4 گیگ رو میتونم بزنم ساعات رایگان :n02:
3 / 4 گیگ ؟؟؟نقل قول:
فوقش 2 گیگ ...