دوستان يه سؤال داشتم
ميخواستم بپرسم واسه داشبورد هاي جديد روشي نيومده كه بشه JTAG رو انجام داد؟
ممنون
دوستان يه سؤال داشتم
ميخواستم بپرسم واسه داشبورد هاي جديد روشي نيومده كه بشه JTAG رو انجام داد؟
ممنون
Jtag خیلی وقته که دیگه نمیشه ف که امیدوارم هر چه زود تر باز بشه :41:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین
من دو تا سوال داشتم امیدوارم لطف کنین و جواب بدین
یکی این که وقتی بعضی از بازی هارو اجرا مکنم مثل GTA Liberty City و Red Dead Redemption تو محیط بازی بعضی وقتا قفل میکنه
بعضی وقتا هم تصویر یه جوری میشه مثل این میمونه که انگار گرافیک کم میاره, تو هر دوی این بازی ها وقتی با ماشین و با اسب تند
حرکت میکنم این جوری میشه , تو GTA یه جوری میشه که انگار ماشین داره رو هوا حرکت میکنه تو Red هم تقریبا همون جوری میشه و
هنگ هم میکنه. حالا میخواستم بپرسم مشکل از ایکس باکسه یا DVD ها مشکل دارن ؟
یه سوال دیگه هم در مورد Update ایکس باکس داشتم, بعد از این که فایل آپدیتو دانلود کردم باید چیجوری آپدیت کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام. بازی رو روی هارد بریزید مشکل حل میشه به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین
من دو تا سوال داشتم امیدوارم لطف کنین و جواب بدین
یکی این که وقتی بعضی از بازی هارو اجرا مکنم مثل GTA Liberty City و Red Dead Redemption تو محیط بازی بعضی وقتا قفل میکنه
بعضی وقتا هم تصویر یه جوری میشه مثل این میمونه که انگار گرافیک کم میاره, تو هر دوی این بازی ها وقتی با ماشین و با اسب تند
حرکت میکنم این جوری میشه , تو GTA یه جوری میشه که انگار ماشین داره رو هوا حرکت میکنه تو Red هم تقریبا همون جوری میشه و
هنگ هم میکنه. حالا میخواستم بپرسم مشکل از ایکس باکسه یا DVD ها مشکل دارن ؟
یه سوال دیگه هم در مورد Update ایکس باکس داشتم, بعد از این که فایل آپدیتو دانلود کردم باید چیجوری آپدیت کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.
نقل قول:
خب بعد از دانلود فایل آن رو از حالت zip خارج کنید الان شما فولدری به نام دارید این فولدر رو بدون هیچ تغییر نامی در root یا همون شاخه اصلی ram یا فلش بریزید و وصل کنید به کنسول حالا کنسول رو روشن کنید و با پیغام ادیت روبه رو میشید yes زده و منتظر بمانید عملیات به پایان برسد.
سوالی بود در خدمتم
ممنون که جواب دادین مدل ایکس باکسم آرکد , هارد نداره.نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دوتا بازی که گفتم جعبش خیلی بی کیفیته هم خودش هم کاغذی که روش عکس داره هم چاپ رو DVD ,
به این ربطی نداره؟؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
ممنون که جواب دادین مدل ایکس باکسم آرکد , هارد نداره.
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دوتا بازی که گفتم جعبش خیلی بی کیفیته هم خودش هم کاغذی که روش عکس داره هم چاپ رو DVD ,
به این ربطی نداره؟؟؟
چرا امکانش هست ولی شما اولین نفری نیستید که با gta همچین مشکلی داشتید :5:
حالا که شما لطف کردی و جواب میدین اینم اگه خبر دارین بگین, قیمت هارد تقریبا 60 , 70 گیگ واسه ایکس باکس تو چه رنج قیمتیه؟نقل قول:
۶۰ گیگ ۵۵ تا ۶۰ تومننقل قول:
حالا که شما لطف کردی و جواب میدین اینم اگه خبر دارین بگین, قیمت هارد تقریبا 60 , 70 گیگ واسه ایکس باکس تو چه رنج قیمتیه؟
۱۲۰ گیگش ۷۵ تومن هست.
ممنوننقل قول:
خيلي حيف شد
داشبورد رو هم كه دانگريد نميشه كرد
ميخواستم روش لينوكس نصب كنم
واسه نصب لينوكس راه ديگه اي وجود نداره؟
سلام.نقل قول:
ممنون
خيلي حيف شد
داشبورد رو هم كه دانگريد نميشه كرد
ميخواستم روش لينوكس نصب كنم
واسه نصب لينوكس راه ديگه اي وجود نداره؟
جفتش نه تا اونجا که من میدونم
سلام
1.من یه چند وقته دارم red dead رو بازی می کنم ولی هر کاری می کنم سیو نمیشه دوباره باید از اول برم.میشه راهنمایی کنید؟
2.من وقتی دستمو روشن میکنم خیلی طول میکشه تا اکس باکس اونو بشناسه مشکل چیه؟(4تا چراغ سبز با هم چشمک میزنن)
با سلام خدمت دوستان
من یه سینما خانگی lg گرفتم (مدلش lh768hts). اونیکه از طرف شرکت اومد وصل کنه گفت تلویزیونتون خروجی صدا نداره اما یه جورایی میشه برای وصل کردن xbox به سینما خانگی با کابلا ور بریو از این حرفا. الان صدای سینمارو از گیرنده دیجیتال گرفته. مدل تلویزیونم 42ld460 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان چند صفحه ای میشه که بحث بازی ها رو دارید تو این تاپیک دنبال میکنید
بازی ها تاپیک مخصوص خودشون رو دارن اگه میشه اینجا ادامه ندید چون به تاپیک ارتباطی نداره
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه باتریهای دوراسل که رو دسته 360 هست تو بازار چند قیمته ؟؟؟:11:
سلام دوستان ميخواستم ببينم فيلم ديدن روي كنسول ضرري داره البته از روي فلش ؟ با تشكر
نه نداره:46:نقل قول:
جفتی 1200 تا 1400 هست معمولانقل قول:
نهنقل قول:
حتی از روی dvd هم ضرری نداره
سلام. یه بار ۶ تاشو خریدم ۳ تومن. دراسول قلابی زیاد داره . سعی کنید یا انیژایزر بندازید یا پلی اند کیت شارژ بخریدنقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه باتریهای دوراسل که رو دسته 360 هست تو بازار چند قیمته ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي از فن هاي لب تاب زير كنسولش استفاده كنه ضرري نداره ؟ (البته اگه منبع تغذيش از كنسول نگيره )!
جاسپر زیاد به فن نیاز نداره ولی داشتن فن خالی از لطف نیست. ولی پشنهاد میکنم اگه میخواهید فن بذارید از این فن پشت کنسول استفاده کنیدنقل قول:
اگه كسي از فن هاي لب تاب زير كنسولش استفاده كنه ضرري نداره ؟ (البته اگه منبع تغذيش از كنسول نگيره )!
سلام
یه سوال در مورد هارد داشتم
کنسولم آرکده و هارد نداره میخواستم بپرسم اگه واسش هارد بگیرم بدون هیچ مشکلی میشه بازی هارو روش نصب کرد یا باید کنسولو آپدیت کنم؟؟
راستی من شنیدم در حالت عادی کنسول هارد جدیدو نمیشناسه باید کنسولتو ببری پیش فروشنده ی هارد تا این کارو واست انجام بده
میخواستم بدونم درسته؟؟؟!!! یعنی اینقدر درد سر داره؟؟!!!!
شما هارد داری یا Memory Card ؟؟نقل قول:
یک بار هم کنسول رو و هم دسته رو با دکمه Sync ریست کنید ببینید درست میشه یا نه . احتمال زیاد هم مشکل از دسته هست.
والا من کمتر LCD یا LED رو دیدم که خروجی مستقیم صدا داشته باشه ! بعدش هم شما برای Xbox 360 نیاز به Input port داری نه output Port.نقل قول:
شما برای وصل کردن Xbox 360 به Home Teather یا نیاز به یک کابل optical دارید یا یک کابل AV که به port های ورودی Home teather وصل میشه.
اگه متوجه نشدید کامل توضیح بدم.
معمولا فیلم ها با سرعت پایین قابل LOAD هستن و درایو دستگاه رو اصلا به زحمت نمیندازن البته اگه DVD سالم باشه.نقل قول:
نه جیگرتو , هیچ کمکی نمیکنه فقط الکی یه وسیله ی برقی دیگه برق میخوره !!نقل قول:
در ضمن شما چطوری میخوای فن های زیر Laptop رو بزاری زیر کنسول ؟! :31:
اگه بخوای کنسول رو خوابیده بزاری که هوا از هیچ کجای کنسول وارد نمیشه , اگه هم بخوای عمودی بزاری که جریان هوای کنسول مختل میشه.
نقل قول:
سلام
یه سوال در مورد هارد داشتم
کنسولم آرکده و هارد نداره میخواستم بپرسم اگه واسش هارد بگیرم بدون هیچ مشکلی میشه بازی هارو روش نصب کرد یا باید کنسولو آپدیت کنم؟؟
راستی من شنیدم در حالت عادی کنسول هارد جدیدو نمیشناسه باید کنسولتو ببری پیش فروشنده ی هارد تا این کارو واست انجام بده
میخواستم بدونم درسته؟؟؟!!! یعنی اینقدر درد سر داره؟؟!!!!
سلام.
شما یه هارد مخصوص xbox360 بگیرید هیچ کدوم از این مشکل ها رو ندارید. فقط باید هارد رو جا بزنید سر جاش
به نظر من حتما هوا نباید از جایی وارد بشه. چون زیر کنسول GPU و CPU قرار گرفته همین که بدنه زیرین 360 خنک بشه تا درصدی می تونه موثر باشه. البته تا چند درصدش رو مطمئن نیستمنقل قول:
ولی من سوالم یه چیز دیگست. اگه بحث فن های زیر لپ تاپ وسط کشیده شده پس میشه بحث پنکه های خانگی هم وسط کشید
قبلا گفته شده بود که پنکه ها، بدتر باعث ضرر رسوندن به 360 میشن (به خاطر نا متعادل کردن دمای اطراف 360 که ممکنه GPU ترک برداره حتی)
برای همین به نظرم این فن ها هم به درد نمی خورن.
چیزی که 360 احتیاج دارره یک یا دو فن (همون تهویه) جاسازی شده روی بدنه کنسول هست که هوای گرم رو خارج کنه (مثل فن هایی که رو کیس های PC هست)
کابل hdmi سونی کیفیتش بهتره یا همون خود کابل xbox ( همونی که همراهشه ) ؟؟؟
فرقی نمیکنه.من خودم سونی دارم و 2 مترشو خریدم 46 تومن و راضیم...هر دو خوبن و برای کسانی چون من و تو پاسخگو هست...:27:نقل قول:
این سونیا که سیمش پخ هست خوب هست فکر کنم ۳۰ تومن باشه.نقل قول:
کابل hdmi سونی کیفیتش بهتره یا همون خود کابل xbox ( همونی که همراهشه ) ؟؟؟
اون کابل ماکروسافت که عالیه
[QUOTE=samgun;5333473]شما هارد داری یا Memory Card ؟؟
هارد دارم (الایت)
با دسته هم روشن می کنم همین طوره
خوب همه فن های مخصوص لپ تاپ و کیس یه جورن دیگه!!:31:نقل قول:
یعنی همشون پروانه هاشون طوری طراحی شدن که هوارو از بیرون دریافت کرده و به داخل کنسول یا لپ تاپ یا کیس وارد میکنن و سپس جریان هوا پس از تهویه شدن ( به دلیل اینکه فضای کنسول یا لپتاپ یا ... بسته است جریان هوا پس از برخورد به بدنه داخلی دوباره از همون مسیر ورودی و با توجه به طراحی پروانه فن ) از کنسول یا ... خارج میشود!
دلیل اصلی اینکه توصیه میشه از فنهای کنسول استفاده نشه اینه که چون خود کنسول هم دارای فن در قسمتی دیگر از کنسول هست و به قول سعید با ساتفاده ازین فنها جریان هوای ورودی و خروجی متخلخل میشه و هوا به درستی تهویه نمیشه و این نه اینکه به کنسول کمک نمیکنه بلکه باعث اسیب رسیدن به کنسول میشه!
در ضمن بارها و بارها گفته شده که هیچ نیازی به فن لپ تاپ و ... نیست! مخصوصا اگه مادربورد کنسولتون Jasper و Falcon باشه!
jtag چیه؟ و به چه درد میخوره؟
ضمن تشكر.نقل قول:
يعني فن هاي لب تاپ همشون به صورت دمنده هستند يا اينكه به صورت مكشي هم وجود دارند ؟:13:
سلامنقل قول:
jtag چیه؟ و به چه درد میخوره؟
خیلی خلاصه میتونم بگم یه جور ه ک xbox360 هست که مثلا فری ریجن میکنه کنسول رو یا میتونی بازی رو از هارد اجرا کنید بدون نیاز به دیسک
شهاب جان کامل توضیح دادن فقط یک نکته جا موند اونم اینکه با پنکه خانگی GPU ترگ نمیخوره :31:نقل قول:
هر مدلی که باشه قابل تعویض هست یعنی شما هم میتونی مکنده داشته باشی و هم کشنده !نقل قول:
که در کل هر دو هم برای دستگاه مضر هست.
یعنی چند دقیقه؟نقل قول:
[QUOTE=ali 13;5333888]هاردتون رو یکبار Format کنید درست میشه. البته یک چیزی ! شما فقط تو این بازی مشکل دارید ؟نقل قول:
با یه دسته ی دیگه تست کردین ؟
کسی از قیمت های بازار خبر نداره ؟؟؟
ارکید ۲۴۵نقل قول:
کسی از قیمت های بازار خبر نداره ؟؟؟
الایت ۳۵۰
[QUOTE=samgun;5334729]راستی سعید دادانقل قول:
گفتی 15 ساعت و 45 دقیقه باتریمو بزنم به شارژ زدم
الان مثل اسب یک هفتس داره کار می کنه تازه یه خونش خالی شده!! دمت گرم
شهاب جان منظور منو اشتباه فهمیدین.نقل قول:
فن زیر لپ تاپ چه طوری جریان توی کنسول رو خارج می کنه؟ قرار نیست که در کنسول رو باز کنیم. فقط حالت یه پنکه زیر کنسول میشه.
برای همین گفتم اگه حالت تهویه های روی کیس بشه (که روی بدنه جاسازی شده - یعنی همین حرف شما) خوب میشد
حالا اینکه این تهویه ها جریال هوارو متخلخل :31: (=سوراخ سوراخ) (منظورتون متخلل بود می دونم :31:) می کنه یه بحث دیگست که زیاد فکر نکنم درست باشه
چون همین کیس ها هم اگه نگاه کنین مدل هاییشون هستن که 2 طرفشون فن داره. پس فکر نکنم زیاد مشکلی باشه.
هرچی هوای گرم داخل کنسول بیشتر خارج بشه پس دمای داخل کنسول میاد پایین، پس قطعات داخل کنسول با دمای پایین تری کار می کنن و بهتره
راستی چرا زیاد دربارش بحث نمیشه؟ طوری که همه کنسولشونو jtag کنن که بدون dvd بشه بازی ها رو اجرا کرد؟نقل قول:
الان همه فروشنده ها این کارو می کنن؟ خودمون می تونیم؟
راستش توی سایت بازی سنتر یه ادم کدخدای ریش سفید مثل خود شما، نوشته بود که ترک می خوره، من بی تقصیرم :31:نقل قول:
سلام . بچه ها چند تا بازی خفن معرفی می کنید . ممنون