باز خوبه که با فعالیت سنگین قطع میشه. منطقه ما تو تهران با یک فعالیت ساده قطع میشه و یک مواقعی حتی آنتن ریست میشدش و این مشکل واسه مودم خارجی و گرین پکت ها اولی که اومدن و5142 هم بودش و هست....نقل قول:
Printable View
باز خوبه که با فعالیت سنگین قطع میشه. منطقه ما تو تهران با یک فعالیت ساده قطع میشه و یک مواقعی حتی آنتن ریست میشدش و این مشکل واسه مودم خارجی و گرین پکت ها اولی که اومدن و5142 هم بودش و هست....نقل قول:
این مودم اشغال ایراد عادیشهنقل قول:
کدوم مودم بهتره؟ فکر کنم جایی که من گرفتم مودم دیگه ای نداشت، ولی اگه اشکال حتما از مودم باشه خلاصه میشه یه کاریش کرد.نقل قول:
متاسفانه اکثر مودم های ایرانسل از چیپ های ضعیفی استفاده کرده و برای استفاده سنگین مناسب نیست
برای حداکثر استفاده بهتر وای فای قطع کنین کلا و به یک روتر و اکسس پوینت متصل نمایید و دعا کنین که دیگه قطع نشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور باید وای فای این مودم رو خاموش کنم.نقل قول:
Edit: پیدا کردم.
مودم من هم 2510 هست و اتفاقا وضعیت و کیفیت سیگنال بسیار بد هست فقط یک چراغش روشنه و همزمان هم 7 تا سیستم و گوشی بهش کانکت هستن و دانلودشون هم معمولا زیاده ولی تا حالا نه قطعی داشتم نه چیزی بهتره شما هم یک عکس از وضعیت سیگنال بزاری تا بهتر بشه نظر داد اگه سیگنال خوب باشه که قطعی ربطی به سیگنال و کنار پنجره گذاشتن نداره مشکل یا از خود مودم هست یا از bts که بهش وصلی که با تفاسیر شما احتمالا خود مودم مشکل داره .نقل قول:
برای خاموش کردن وای فای هم وارد کنسول مودم میشی و در تب وای فای میری setting رو انتخاب میکنی و گزینه interface status رو disable میکنی.
منکه ADSL رو ترجیح میدم.نقل قول:
منم با شما موافقم ، با اینکه adsl من به فنا رفته و از 20 مگ به زیر 1 مگابیت نزول کرده با این حال هنوز کیفیتش رو حفظ کرده و همیشه سرعت از داخل و خارج یکیه همیشه در دسترسه و ..نقل قول:
ولی خوب چه کنم که سرعت دانلود بالا نیاز دارم . 100 کیلوبایت جوابگو نیست وگرنه هیچ وقت پولی خرج 4g و امثالهم نمیکردم.
ایرانسل شوخی داره با ماها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم جدیدم رو تازه خریدم و مودم قدیمی رو کنده بودم، چون فکر می کردم لازم نمیشه! مودم قدیمی حدود 1.7 گیگابایت حجم از سیم کارتش باقی مونده بود، ولی وقتی دوباره زدم به کامپیوتر کار نکرد و میگه اینترنتش تموم شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مطمئنم که قبل از کندن مودم 1.7 گیگ اینترنت روش بوده! مودم هم وایرلس نداره که بگی هک شده، بلکه از این مودم های USB ایرانسله! از کامپیوتر برش داشتم دو روز بعد دوباره زدمش، در کمال تعجب میگه اینترنت شما تموم شده و ایرانسل من هم می زنه اینترنت ندارید روی این سیم!
حجمش چی شده؟! خزرو خان سوزونده احیانا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه من همچین مشکلایی ندارم باهاش.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk