تقریبا غیر از مدل بدنه تفاوت چندانی با هم ندارند چون هر دو از یک درایور استفاده می کنند اما به نظرم تفاوت هزینه 35 با 30 زمانی می تونه مفید باشه که شما فول سایزتون رو توی کوله پشتی یا کیف همراهتون می برید که باعث میشه انتخاب اولتون 35 باشه نه 30 چون 35 جمع میشه و جای کمتری میگیره و احتمال اینکه توی کیف وسائل دیگه بهش آسیب بزنن بسیار کاهش پیدا می کنهنقل قول:
توی فروشگاه تست کردن با سورس اونها کار درستی نیست بهتره که از سورس خودتون + پلیر خودتون استفاده کنید تا دقیقآ متوجه تفاوت کیفیت بشید چون توی فروشگاههای ما نه اینکه درصد زیادی از مشتری ها رو آماتورهای بیس پشند تشکیل میده برای همین کمی بیس پلیر عمدآ زیاد میشه تا این دسته کاربرها احساس رضایت بیشتری از قوی بودن بیس داشته باشند
به هر حال بیس اسن هدفون با اینکه مانیتور هست، درسته کمی زیادیه اما عمیق و با ضربه نسبتا ملایم هست که توی Soundstage بازی که M50 داره کمی به فضا سازی صوتی کمک می کنه و این چیزی که باعث دلنشین و جذاب شدن بیسش میشه البته این نظر شخصی من به تنهایی نیست بلکه تمام کسایی که این هدفون رو دارند بیشتر به خاطر فان بودن صداش ازش استفاده میکنند نه حرفه ای بودن صداش
در آخر اگه جای شما باشم M50 رو انتخاب میکنم ولی اگه توی سبکهایی که گوش میکنم خبری از الکترونیک نبود بین 30 و 35 بسته به نوع استفاده یکی رو انتخاب می کردم چون تفاوت کیفی صدا با هم ندارند
شما هم موفق باشید.