مثلا شما سرویس 256 داری ! الان داری 89.5 تا از کل سرعتت ( 256 ) رو استفاده میکنینقل قول:
256 kbps یعنی مقدار کیلو بیت دریافتی بر ثانیه که واحد پرکاربرد تری نسبت به بایت هست
Printable View
مثلا شما سرویس 256 داری ! الان داری 89.5 تا از کل سرعتت ( 256 ) رو استفاده میکنینقل قول:
256 kbps یعنی مقدار کیلو بیت دریافتی بر ثانیه که واحد پرکاربرد تری نسبت به بایت هست
اگه خونه نوسازه و مشکل سیم کشی داخلی ندارید زنگ بزن پشتیبانی بگو چه وضشهنقل قول:
:n08:من به شخصه تا الان سعادت نشده باهشون حرف بزنم همیشه مجبورم پیغام بزارم :n08:نقل قول:
سلام دوستان
بنده اشتراک 256 محدود 4گیگ 1ماهه از مخابرات دارم
از دوستان خواهش دارم بنده را راهنمایی کنند که از کجا بدانم که اینترنت من 256 هست و دقیقا همان اشتراکی که انتخاب کردم برای من داده اند؟؟
tp-link moden
این هم اطلاعات ثبت شده از محیط Status ..
Upstream Downstream db 30.4 24.6 SNR Margin db 17.0 27.0 Line Attenuation kbps 127 1303 Data Rate kbps 1195 11636 Max Rate 0 0 CRC
سپاس
دوستان این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پولی شد ، چطوری یوتیوب باز کنیم؟ :n28:
کسی میدونه برای برطرف کردن نویر باید چیکار کرد ؟ نویز گیر دارم و سیم های داخلی ساختمون درسته و کامپیوتر و مودم هم ردیفه.
به 2828 که میگم میپیچونه و یه چیزی میگه و مشکل رو میندازه گردن من :n04:
دوستـانـ ، با تــوجه به قیمت های مناسب مخابرات شما پیشنهاد میکنید که من هم مخابرات بگیرم ؟ سرویس دهی و کیفیت اش چطوره ؟
مخلــصــــ...! :n12:
دوستان من از کجا باید بدونم الان اینترنتم وصل شده یا مثلا هنوز نشده ؟ چراغ ADSL مودم باید روشن باشه ؟اینجوری ینی وصله ؟
این مخابرات اعصاب نمیزاره برا آدم الان دقیقا 20 روزه که مشکل داره ، این وسط ها یه 3 روزی خوب شد ولی باز از 2 روز پیش پوکید ، علنا بغیر از سایت های ایرانی سایت دیگه ای تقریبا نمیشه رفت ، دقیقا شده دایل آپ !!! نهایت سرعت دانلود 15 ـه با 512 نامحدود
زنگ زدم پشتیبانی میگه آره از 10 ، 20 روز پیش خرابه تا آخر این هفته هم به احتمال درست نشه ، خب یکی نیست بگه الان که دقیقا 1 ماه ـه خرابه ، پولش رو هم پس میدید ؟
در ضمن این وضعیت منه ، من زیاد سر در نمی آرم ، کدوم یکیش سرعت رو نشون میده ؟ این قضیه ریست کردن خط چیه ؟ الان وضعیتم چطوریه 512 نامحدود
SNR Margin : 37.0 33.9db Line Attenuation : 43.0 26.4db Data Rate : 576 155kbps Max Rate : 5524 2183kbps CRC : 2993 3
از ساعت 11 كه شما ميخوابي ؟نقل قول: