اشتباه عجیب خبرگزاری فاکس؛ اعلام خبر مرگ مسی
خبرگزاری فاکس هنوز توضیحی در این زمینه نداده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- اکانت توییتر خبرگزاری فاکس در یک اشتباه عجیب و یا شوخی بد، خبر مرگ لیونل مسی را منتشر کرد.
به گزارش سایت طرفداری، کمی بعد از آن این خبرگزاری، توییت مربوطه را پاک کرد، گویی چنین اتفاقی اصلا نیفتاده است.
”ما خبر ناراحت کننده مرگ لیونل در اثر حمله قلبی در جریان تمرین را اعلام میکنیم.“
مرگ ليونل مسي بر اثر سکته قلبي!
يک منبع رسانهاي آمريکا با درج خبر نادرست مرگ ليونل مسي به علت سکته، باعث ناراحتي هواداران بيشمار اعجوبه تکنيکي بارسا در جهان شد.
به نقل از آفتونبلات، روز يکشنبه براي دقايقي اين خبر روي خروجي «فاکساسپورتس» درج شد. حتي در بخش پيوند اين منبع خبري در يک سايت اجتماعي، حداقل 250 هزار نفر اين خبر کذب را در اينترنت خواندند که در نهايت باعث هيجان، غم و تاثر زياد دوستداران وي، بخصوص در زادگاهش شد.
در پي وقوع انتشار اين خبر کذب، فاکس اسپورت در مقام تصحيح برآمد و از مخاطبين خود پوزش خواست.
در سايت اين شبکه عنوان شد: متاسفيم از طريق ما خبر غير واقعي تاثرانگيزي مبني بر درگذشت ليونل مسي بر اثر سکته قلبي درج شده است. بايد به اطلاع مخاطبين برسانيم هکرها در مدت پايگاه اينترنتي را مورد هدف قرارداده و چنين خبري را منتشر کردند.
ستاره اهل آمريکاي جنوبي بارسلونا اکنون پس از خاتمه فعاليتش در فصل 2012 -2011 در آرژانتين حضور دارد.
به خدا می بینین؟ورزش 3 خودمونه ها!ببینین چه جوری تیتر زدن؟مرگ مسی بر اثر سکته قلبی
گزارش روز:از پرچم باسک در دستان پویول تاچشمان گریان پسرک باسکی
ماجرای اشکهای پسر 8ساله ای که پویول آنها را به لبخند تبدیل کرد
سایت گل- بعد از پیروزی بارسلونا در فینال کوپا دل ، بخشی از هواداران اتلتیک بیلبائو ، بارسلونا،تیم قهرمان را مورد تشویق قرار می دادند و یکی از این هواداران، پرچم ایالت باسک را به سمت زمین چمن پرتاب کرد؛کارلس پویول این پرچم را در روی هوا گرفت این درلحظاتی بود که بازیکنان با جام دورتادور ورزشگاه دور افتخار می زدند.
پویول که همیشه برای تمامی حریفان، و به ویژه حریفانی از منطقه باسک احترام فراوانی قائل است ، پرچم ایالت باسک را دور کمرش گره زد و در طول تمام جشن، پرچم ایالت باسک را درکنار پرچم ایالت کاتالونیا در دست داشت. اما پرچم باسکی ای که در دستان پویول بود، یک پرچم عادی نبود. این پرچم مال ایبای،یک پسربچه8 ساله بود که فکر می کرد که دیگر پرچمش را از دست داده.او در جریان مصافهای اتلتیک بیلبائو، مقابل منچستریونایتد،دردیدارهای سن ممس واولدترافورد ، این پرچم را در دست داشت ودرکنار پدرش با همین پرچم،تیمش را تشویق کرده بود ودرفینال بخارست وبعد از شکست اتلتیک مقابل اتلتیکومادرید وناکامی در کسب قهرمانی اروپا هم با همین پرچم اشک هایش راپاک کرده بود.به همین خاطر حاضر نبود تا به هیچ قیمتی این پرچم را که یاور روزهای خوشی و ناراحتی اش بود از دست بدهد. ولی یکی این پرچم را از دست او کشیده و به داخل زمین چمن پرت کرده بود
ایبای بعد از آنکه دید که پویول در زمین چمن با پرچم او در حال حرکت است، مملو از احساسات شد، ولی وقتی دلش برای پرچمش تنگ شد، دوباره زیر گریه زد. و پدرش، به عنوان یکی از اهالی ایالت باسک که باکلمه «غیرممکن» مخالف است، درک کرد که الان نوبت اوست که وارد عمل شود. او همراه با پسرش در ورزشگاه منتظر شد و در حالی که بازیکنان دو تیم قصدسوار شدن براتوبوسهای مخصوصشان را داشتند، دست به کار شد.او با شجاعت تمام، از میان اسب های نیروهای پلیس شروع به فریاد زدن کرد، تا آنکه بالاخره راننده اتوبوس اتلتیک بیلبائو صدای او را شنید و پیغام او را به راننده اتوبوس بارسا منتقل کرد.هردوی آنها ماجرا را برای پویول که درحال سوار شدن به اتوبوس بود شرح دادند.این درحالی بود که ایبای و پدرش هم با اجازه نیروهای امنیتی به آنها نزدیک می شدند.حالا سوال اینجا بود که آیا پویول پرچم را گم کرده بود ویا نه؟ اما وقتی او پرچم را به ایبای داد،چهره این پسربچه دیدنی بود. پویول او را بغل کرد و بوسید و عکسی را به یادگار با او گرفت. قطعا ایبای هرگز این شب و مهربانی پویول را فراموش نخواهد کرد.او با لبخند دلنشینی از پویول تشکر کردو خوشحال، درحالی که گویا باخت تیمش را فراموش کرده بود، با پرچمش مشغول شد.
پویول و رد پیشنهادهایی از روسیه و امارات:27:
براساس گزارش ها، این مدافع باتجربه دو پیشنهاد قابل توجه از باشگاه های روسی و یک پیشنهاد از باشگاهی اماراتی داشت.
سایت گل- به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، کارلس پویول، کاپیتان بارسا، به خاطر ماندن در این باشگاه، پیشنهادهایی از باشگاه های روسی و اماراتی را رد کرد.
براساس گزارش ها، این مدافع باتجربه دو پیشنهاد قابل توجه از باشگاه های روسی و یک پیشنهاد از باشگاهی اماراتی داشت.
با این وجود، او با تشکر از این باشگاه به خاطر پیشنهادهای شان، تاکید کرد قصد ندارد بارسا را ترک کند.
این در حالی است که پویول به تازگی زانوی مصدومش را به تیغ جراحان سپرد و به همین دلیل رقابت های یورو 2012 را از دست داد.
اما او به تازگی اعلام کرد قصد دارد تا 40 سالگی بازی کند؛ این در حالی است که او تا تابستان 2013 با بارسا قرارداد دارد.
تیاگو سیلوا : میلان را ترک نمی کنم؛ می خواهم مانند مالدینی اسطوره شوم
تیاگو سیلوا که این روزها شایعات پیرامون انتقال وی به باشگاه هایی چون منچستر سیتی و بارسلونا به گوش میرسد در صحبت های خود شدیدا این گونه موارد را رد کرد.
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان اعلام کرد این باشگاه را ترک نخواهد کرد اما تاکید کرد روسونری برای موفقیت در فصل آینده به تقویت نیاز دارد.
پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران،میلان در حال حاضر بازیکنانی چون ریکاردو مونتولیوو و باکایا ترائوره را بخدمت گرفته است اما این بازیکن هر کدام به صورت انتقالی آزاد راهی سن سیرو و میلان شده اند.
سیلوا در مصاحبه با گاتزتا دلواسپورت گفت " ایبرا و من هر دو یک چیز را میخواهیم و آن پیروزی برای میلان است"
"این فصل بسیار سخت سپری شد بنابراین ما برای پیروزی نیاز به تقویت تیم از بازیکنان با کیفیت داریم"
تیاگو سیلوا که این روزها شایعات پیرامون انتقال وی به باشگاه هایی چون منچستر سیتی و بارسلونا به گوش میرسد در صحبت های خود شدیدا این گونه موارد را رد کرد.
"این باشگاه خانه من است و احساس بسیار فوق العاده ای در اینجا دارم.همانطور که آدریانو گالیانی گفت : شما فروشی نیستید و باشگاه را ترک نخواهید کرد؛ و حال من فکر میکنم همه چیز بسیار واضح است"
"از اینکه برای چنین باشگاه بزرگی بسیار مهم هستم ،افتخار میکنم.میخواهم در اینجا بمانم و رویای تبدیل شدن به اسطوره هایی چون مالدینی و نستا را در سر دارم و فکر میکنم مشکلی در این رابطه وجود ندارد"
"بیش از آنکه به ارودی تیم ملی برزیل اضافه شوم با آدریانو گالیانی صحبت کردم و او احساس مهمی در من ایجاد کرد و گفت در رابطه با آینده ام کاملا آسوده باشم و حال من کاملا آرامش دارم"
"آیا روزی کاپیتان روسونری می شوم؟ این امر بسیار فوق العاده است و من کاملا برای آن آماده هستم"
تیاگو سیلوا دو ماه اخیر را به دلیل مصدومیت از ناحیه عضلانی از دست داد اما حال کاملا بهبود یافته است و در بازی دوستانه برابر دانمارک که با نتیجه 3-1 به نفغ زرد پوشان برزیل به اتمام رسید،حضور داشت.
سیلوا در ادامه گفت "من در فرم بسیار خوبی قرار دارم و بازی خوبی را نیز انجام دادم و بی صبرانه در انتظار بازگشت به میادین هستم.در مصدومیت اخیرم مقصر آن خودم بودم چرا که مربی و کادر پزشکی در بهبود من عجله ای نداشتند و تنها من میخواستم به هر نحو در بازی برابر رم به میدان بروم هر چند که در بهترین وضعیت خود نبودم و در نهایت این عجله من برای بازگشت، بسیار برای من گران تمام شد"
"اگر به گذشته بازگردم به هیچ وجه آن تصمیم را دوباره نخواهم گرفت چرا که ممکن بود فصل متفاوت تر از این برای میلان به پایان میرسید"
میلان در بدترین شرایط تیاگو سیلوا را در اختیار نداشت و از مهنرین های آن میتوان به دو بازی رقت و برگشت برابر بارسلونا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و اشاره کرد،همچنین بازی های مهم پایانی سری آ در حالی که میلان با 4 امتیاز اختلاف نسبت به یوونتوس در صدر قرارداشت اما نبود سیلوا در خط دفاعی برای میلانی ها بسیار سخت تمام شد.
"این حقیقت که چقدر از دست دادن اسکودتو متاسف هستم قابل انکار نیست و من همیشه از خودم این سوال را که چگونه اسکودتو را از دست دادیم می پرسم ، ما در حالی اسکودتو را از دست دادیم که با 4 امتیاز اختلاف نسبت به یوونتوس در صدر قرار داشتیم ، در صورتی که چیزی تا پایان سری آ باقی نمانده بود"
"فصل آینده با تمام قدرت بازمیگردیم .در حال حاضر من می خواهم با برزیل قهرمان المپیک 2012 لندن شوم و سپس قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هدف اصلی من خواهد بود"
منابع
سایت گل
+
ورزش 3 لعنتی