به این مسیر برین و فایل SkyrimPrefs.ini رو با نوتپد باز کنین :نقل قول:
Users/*yourname*/My Documents/MyGames/Skyrim
بعد این خط رو به آخر فایل اضافه کنین و اون رو سیو کنین :
bEnableFileSelection=1
به احتمال زیاد Data Files فعال میشه
Printable View
به این مسیر برین و فایل SkyrimPrefs.ini رو با نوتپد باز کنین :نقل قول:
Users/*yourname*/My Documents/MyGames/Skyrim
بعد این خط رو به آخر فایل اضافه کنین و اون رو سیو کنین :
bEnableFileSelection=1
به احتمال زیاد Data Files فعال میشه
خوب این مشکل حل شد و توی DATA FILES فقط Skyrim.esm هست ! پس دانگراد نیست ! نه ؟نقل قول:
داخل DVD بازی دنبال فایل Dawnguard.esm (شاید اسم فایل یه مقدار فرق کنه مطمئن نیستم) بگردین. خودتون باید دستی کپیش کنین.
شما باید فایل Dawnguard.bsm و Dawnguard.esm رو کپی کنید داخل پوشه ی Data تو فولدر بازی . داخل dvd رو بگردید یا دانلودش کنید. 1 گیگ اینطوراس. بعدش باید از لانچر فعالش کنید ، شاید فعال بشه اتوماتیک.نقل قول:
خوب این مشکل حل شد و توی DATA FILES فقط Skyrim.esm هست ! پس دانگراد نیست ! نه ؟
دوستان کسی مود HD این بازی رو نداره لینکی به ما بده. پیرمون درمیاد تا از نکسوس دانلود کنیم .همش قطع میشه:n29:
درضمن اگه امکان داره این تاپیکو بچسبونین اون بالا! حیف نیست بهترین بازی تمام اعصار بره پایین :n06:
دوست عزیز عبارت زیر رو Google کن بعد میتونی با Torrent دانلود کنی:نقل قول:
XBT Skyrim HD Graphics Mod v1.5 Full
سلام
legendary skills که جدیدا اضافه شده به بازی رو کسی میدونه دقیقا چیکار میکنه ؟
طبق گفته کاربرای Yahoo Answers :نقل قول:
شما میتونی لولت رو از 81 بالاتر ببری یعنی وقتی 81 شدی یه Skill و در اصل stat رو ریست کنی تا بشه 15 و دوباره از اول قویش کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه کار باهاش هم اینجا گفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک مشکلی تو بازیش داشتم کجا مطرحش کنم؟ چون تو قسمت مشکلات نصب و اجرا که گفتم هیچکی جوابمو نداد!!!! همین جا بگم؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان
یه رمزی نیست بزنیم از vampieric در بیام؟ 50% مقاومت در برابر اتش رو ازم میگیره منم رو master بازی میکنم لول 60 orc بعد 2 ثانیه در برابر این اژدهای اتشین میمیرم